temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ya mesela bunu sen diyebilirsin yerden göge kadar hakkın var cünkü ikinci bebişin.
Bahsettigim arkadaş normaldede cok tahammülsüzdür zaten
Kardeşine alışır inşallah oda hemen

Şu bez konusunuda ben prima dışındaki bezlere nedense güvewnemiyorum.
Pek araştırmadımda aslında.

canım gebelik öncesinde mantar tedavisi görmüştüm zaten ama şimdiye kadar gebeliğim boyunca pek kaşınmadım.Dikkat de ettim her gün çamaşırımı ıyıkadım ve özellikle temiz tutmaya çalıştım. Son ayımdayım BUna bağlı olarak akıntım arrttığı için kaşıntı başladı..ıslaklık hissettiğim an kaşınmaya başlıyorum günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum ve sabah ile akşam yatmadan önce sıcak su ile banyıda genital bölgemi yıkıyorum acaba sıcak suyun bebeğime bi zararı olur mu bir de nişan değildi gelen ondan eminim bildiğin kırmızı ve çok az damla kadar kandı

Ya mesela bunu sen diyebilirsin yerden göge kadar hakkın var cünkü ikinci bebişin.
Bahsettigim arkadaş normaldede cok tahammülsüzdür zaten
Kardeşine alışır inşallah oda hemen

O başka tabii canım :) ya valla pratik daha rahat oluyor yalan yok.. ıslak mendil alerji yapmadığı sürece kolaylık kesinlikle.. normalde tahammülsüz değilim diyemem çok fazla sabrımı zorlayabiliyor insanlar sadece patladığımda gözüm kimseyi görmez kırılırmış falan umrumda olmaz ama mesela bebeklerle ilgili konu apayrı.. oğkuma hala özel yemek yaparım kalkıp hiçte yorulmam zevkle yaparım.. bebekliğinden beri her şeyini özel yaptım . Abisi şimdiden çok seviyor kardeşini.. cadı kız seni yutcam diyip duruyor karnımı öpüyor.. zaten en çok kardeş isteyen oydu.. bence güzel abi olacak.. kıskanır diyenlere inat :))

Canım benim de benzer sorunu yaşıyorum bir de günde üç kez progestan kullanınca çok akıntım oluyor. Çareyi günlük ped ve unibaby yenidoğan saf su ıslak mendilde buldum her seferinde onla silip pedi değiştiriyorum çok faydasını gördüm. Nemli kaldığından oluyor. Akşamları da ılık duş ve merhem sürüp yatıyorum. Baya geçti.

Jilet ayna ikilisi vazgeçilmezim oldu :)) ağdaya tahammülüm yok valla canım yanıyor.. laze desen bir kere deneyim dedim kızgın kömür bastı sanki bağırıp bıraktırdım ki bana asla acımıyor demişleri.. gillette venüs kullanıyorum 3 bıçaklı valla pürüzsüz de alıyor memnun kaldım.. bez konusunda oğlum 3850 doğunca buna da 1 numarayı sadece teyzesi getirdi ben hep 2 aldım.. oğlumda 2den başladım çünkü toto anca sığdı.. 2 aylıktı 3 numaraya geçtik tam anlamıyla.. hatta doktor 4 kilo üstü dedi diye 3 numara almıştım arada onu da kullandım :)) prima kullandım onda başka bezleri denesem de bir şekilde bedenine uymadı ya da kokusu dünyayı sardı.. a101den aldım ama beğenir miyim bilmiyorum.. abiye çekerse alerji olmaz ama belli de olmaz bana çekerse yandık.. kotex dışında ne kullandıysam kabardım çünkü:) ciltle alakalı bakalım artık doğunca karar veririz

Canım sanırım sen tahriş etmişsin.. iç çamaşırını 2 kez durulama yaptır deterjan kalıntısı kalırsa da kaşıntı yapar. Sıcak su da kaynak değildir illa ki dayanabileceğin ısıdadır ama öyle sıcaklık doğuma kolaylık sağlar dikkat et. Günlük ped kullansan ya da pamuk falan tülbent gibi bir şeyle.. hani şu kaşıntın geçene kadar. Sık sık değiştirir yıkarsın

deneyim ben de o zaman inşallah geçer

çok sağ olun yaa varyaa mükemmelsiniz

Şu bez konusunuda ben prima dışındaki bezlere nedense güvewnemiyorum.
Pek araştırmadımda aslında.
Ben de baya araştırma yaptım canım, prima ne kadar ön planda olsa da ona da ben güvenemiyorum. Ne de olsa yabancı marka. Yabancıların bizim üzerimizdeki oyunları belli, o yüzden şüphe duyuyorum. Sleepy yerli marka, o yüzden tercih ettim. Bebeğin cildine uyum sağlaması da önemli tabi. Her bez her bebeğe uygun olmayabiliyor. Umarım uyum sağlarız sleepy'e.

Evet canım, beze biraz da bebişlerimiz karar verecek hele bi gelsinler de dünyaya. Bizim mevzuya gelince de hiç jilet kullanmadım ben, ö yüzden bi yerimi falan keserim diye tedirginim bi keresinde acil bir durum vardı bacağımı jiletlemiştim, bi baktım ki birçok yerimi kesmişim. :)) düşünsene bacakta bile kesik oluşturunca diğer yeri naparım :) o yüzden ağda deneyecem, bakalım nolacak.

Aynen bebek kararı olacak.. komili ya da minies de aklımda bakalım hangisi olursa artık.. yaa sakın deneme jileti o zaman hele ki görüş alanın darken şuan için.. sen ağda dene.ben ilkinde ağdaya gidiyordum.. kastım kendimi çok sonra ağda yapan bayan hamile kaldı bebeğini kaybetti.. gidemedim üzüldüm bem hamile falan ne bilim zor geldi üzmek istemedim onu daha fazla gidip gidip.. o yüzden de ağdayı bıraktım.. kastığım için de zor oluyordu zaten :) bıyık bölgesini kendim alırım onda bile kızarır gözümden yaş gelir ve soğuk soğuk terlerim fazla mı hassasım bilemedim

Çok haklısın ya gerçekten. Bende böyle yapmalıyım artık

Benim ağrı tamamen kalçada ama canım

Kaçıncı haftadasiniz

vay halimize. Doğumdan daha az korkuyorum desem yeridir diş konusunu düşününce bende çok ağrım olmadıkça gitmicem diş için doktora birsürü problem çıkacak o belli. Şu doğumu atlatalım da hayırlısıyla

Kizlar kontrolumuz vardi 35. Haftada suan ama 2700 kilosu 49 cm boyu yaa fazlami acaba sekerde ciktiya bende yukleme sonrasi sanki tontis kizim yaa doktor normal dedi ama sekerle ilgisi olabilirmi ??
Bende de var şeker canım en son 33.haftada gitmiştim 2150 gramdi. Doktor normal demişti ama bende senin gibi endiselendm çok mu acaba kilosu diye. Cuma günü gidicem bakalım çok merak ediyorum kilosunu

Allah kolaylık versin o zaman :)

Çok haklısın ya gerçekten. Bende böyle yapmalıyım artık
Ay canım büyük konuştum galiba bak başıma ne geldi. kv geldi az önce iftara gelmiş haberimiz yok. Neyse ki annem burda yemeğimiz var çok şükür. Konuya geleyim bana nasılsın nasıl gidiyo falan iyi dedim. Kaç aydasın dedi ebe hemşire kendisi 7.5 dedim 2 hafta sonra 8 olacak inşallah dedim. Başladı anlatmaya 8 aylık 7 aydan daha tehlikeli biliyor musun? 7 ayın şansı daha yüksek on dakka anlattı. Şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum resmen. Yüzüm düşse eşim yanlış anlayacak. Geldi diye yapıyorum sanacak. Gidene kadar kendimi tutmam lazım resmen sekiz olmadan doğurmak istiyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…