- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.481
Ya mesela bunu sen diyebilirsin yerden göge kadar hakkın var cünkü ikinci bebişin.Ayy valla benim pamuk su sabrım yok.. pratik hakikaten iyi oluyor.. bana da şimdi 2 tane olcak napcaksın ... abis kıskanır falan.. valla abisi kıskanabilir okey ama severken sevgisini baskın kılarız biz de onun da yaptıklarını anlatırız bebişi de bir şekilde atlatırız yani.. de sizeee neee hiç yaa insanlar bazen ıslak odun istiyor ağzının üstüne
Şu bez konusunuda ben prima dışındaki bezlere nedense güvewnemiyorum.Kızlar hepinize selam, haftasonu ailem bizdeydi giremedim de okuyamadım da. Şimdi okudum yazdıklarınızı. Bebek bezi ben de sleepy almıştım bir numara. Dediğiniz gibi 0-3 kilo, önceden bi hevesle aldığımdan kilo kısmına bakmak aklıma gelmedi. Sonra ya 3 ün üstünde olursa küçük mü gelir diye düşündüm, almış bulundum artık. Olmadı hastanede bir iki gün idare eder sonra 2 numaraya geçeriz diye düşündüm. Bir de bebişin poposu beze uyum sağlayacak mı ona bakıp öyle karar verecez. A 101 deki bez de (Soffia) sleepy firmasının ürünü.
İstenmeyen tüyler konusunda ben de muzdaribim. Şimdiye kadar hep eldivenle aldım genital bölgeyi. Hem azalttı hem de uzun süre dayandığı için memnundum. Ama iki hafta önce denedim kocaman göbüşle canım çıktı, çok zorlandım. Ağda yapmaya çalışacam kendi kendime, umarım becerebilirim
Canim kasinti icin mantar vs varmiydi. Genelde mantar enfeksiyonunda kasinti oluyor. Gebelikten dolayi akinti artiyor ama kasinti hic olmamisti bende. Gelen kan nasildi. Nişan geldiyse sumuksu bir yapida olur ama nisan geldikten sonra hemen dogum baslamaz. Benim mesela nisanim gelmisti ama dogum 2 hafta sonra olmustu. Eger supheleniyorsan kontrol icin git yine de derim.
Ya mesela bunu sen diyebilirsin yerden göge kadar hakkın var cünkü ikinci bebişin.
Bahsettigim arkadaş normaldede cok tahammülsüzdür zaten
Kardeşine alışır inşallah oda hemen
Canım benim de benzer sorunu yaşıyorum bir de günde üç kez progestan kullanınca çok akıntım oluyor. Çareyi günlük ped ve unibaby yenidoğan saf su ıslak mendilde buldumcanım gebelik öncesinde mantar tedavisi görmüştüm zaten ama şimdiye kadar gebeliğim boyunca pek kaşınmadım.Dikkat de ettim her gün çamaşırımı ıyıkadım ve özellikle temiz tutmaya çalıştım. Son ayımdayım BUna bağlı olarak akıntım arrttığı için kaşıntı başladı..ıslaklık hissettiğim an kaşınmaya başlıyorum günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum ve sabah ile akşam yatmadan önce sıcak su ile banyıda genital bölgemi yıkıyorum acaba sıcak suyun bebeğime bi zararı olur mubir de nişan değildi gelen ondan eminim bildiğin kırmızı ve çok az damla kadar kandı
Kızlar hepinize selam, haftasonu ailem bizdeydi giremedim de okuyamadım da. Şimdi okudum yazdıklarınızı. Bebek bezi ben de sleepy almıştım bir numara. Dediğiniz gibi 0-3 kilo, önceden bi hevesle aldığımdan kilo kısmına bakmak aklıma gelmedi. Sonra ya 3 ün üstünde olursa küçük mü gelir diye düşündüm, almış bulundum artık. Olmadı hastanede bir iki gün idare eder sonra 2 numaraya geçeriz diye düşündüm. Bir de bebişin poposu beze uyum sağlayacak mı ona bakıp öyle karar verecez. A 101 deki bez de (Soffia) sleepy firmasının ürünü.
İstenmeyen tüyler konusunda ben de muzdaribim. Şimdiye kadar hep eldivenle aldım genital bölgeyi. Hem azalttı hem de uzun süre dayandığı için memnundum. Ama iki hafta önce denedim kocaman göbüşle canım çıktı, çok zorlandım. Ağda yapmaya çalışacam kendi kendime, umarım becerebilirim
canım gebelik öncesinde mantar tedavisi görmüştüm zaten ama şimdiye kadar gebeliğim boyunca pek kaşınmadım.Dikkat de ettim her gün çamaşırımı ıyıkadım ve özellikle temiz tutmaya çalıştım. Son ayımdayım BUna bağlı olarak akıntım arrttığı için kaşıntı başladı..ıslaklık hissettiğim an kaşınmaya başlıyorum günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum ve sabah ile akşam yatmadan önce sıcak su ile banyıda genital bölgemi yıkıyorum acaba sıcak suyun bebeğime bi zararı olur mubir de nişan değildi gelen ondan eminim bildiğin kırmızı ve çok az damla kadar kandı
Canım benim de benzer sorunu yaşıyorum bir de günde üç kez progestan kullanınca çok akıntım oluyor. Çareyi günlük ped ve unibaby yenidoğan saf su ıslak mendilde buldumher seferinde onla silip pedi değiştiriyorum çok faydasını gördüm. Nemli kaldığından oluyor. Akşamları da ılık duş ve merhem sürüp yatıyorum. Baya geçti.
Canım sanırım sen tahriş etmişsin.. iç çamaşırını 2 kez durulama yaptır deterjan kalıntısı kalırsa da kaşıntı yapar. Sıcak su da kaynak değildir illa ki dayanabileceğin ısıdadır ama öyle sıcaklık doğuma kolaylık sağlar dikkat et. Günlük ped kullansan ya da pamuk falan tülbent gibi bir şeyle.. hani şu kaşıntın geçene kadar. Sık sık değiştirir yıkarsın
Ben de baya araştırma yaptım canım, prima ne kadar ön planda olsa da ona da ben güvenemiyorum. Ne de olsa yabancı marka. Yabancıların bizim üzerimizdeki oyunları belli, o yüzden şüphe duyuyorum. Sleepy yerli marka, o yüzden tercih ettim. Bebeğin cildine uyum sağlaması da önemli tabi. Her bez her bebeğe uygun olmayabiliyor. Umarım uyum sağlarız sleepy'e.Şu bez konusunuda ben prima dışındaki bezlere nedense güvewnemiyorum.
Pek araştırmadımda aslında.
Evet canım, beze biraz da bebişlerimiz karar verecek hele bi gelsinler de dünyaya. Bizim mevzuya gelince de hiç jilet kullanmadım ben, ö yüzden bi yerimi falan keserim diye tedirginimJilet ayna ikilisi vazgeçilmezim oldu :)) ağdaya tahammülüm yok valla canım yanıyor.. laze desen bir kere deneyim dedim kızgın kömür bastı sanki bağırıp bıraktırdım ki bana asla acımıyor demişleri.. gillette venüs kullanıyorum 3 bıçaklı valla pürüzsüz de alıyor memnun kaldım.. bez konusunda oğlum 3850 doğunca buna da 1 numarayı sadece teyzesi getirdi ben hep 2 aldım.. oğlumda 2den başladım çünkü toto anca sığdı.. 2 aylıktı 3 numaraya geçtik tam anlamıyla.. hatta doktor 4 kilo üstü dedi diye 3 numara almıştım arada onu da kullandım :)) prima kullandım onda başka bezleri denesem de bir şekilde bedenine uymadı ya da kokusu dünyayı sardı.. a101den aldım ama beğenir miyim bilmiyorum.. abiye çekerse alerji olmaz ama belli de olmaz bana çekerse yandık.. kotex dışında ne kullandıysam kabardım çünkü:) ciltle alakalı bakalım artık doğunca karar veririz
Evet canım, beze biraz da bebişlerimiz karar verecek hele bi gelsinler de dünyaya. Bizim mevzuya gelince de hiç jilet kullanmadım ben, ö yüzden bi yerimi falan keserim diye tedirginimbi keresinde acil bir durum vardı bacağımı jiletlemiştim, bi baktım ki birçok yerimi kesmişim. :)) düşünsene bacakta bile kesik oluşturunca diğer yeri naparım :) o yüzden ağda deneyecem, bakalım nolacak.
Çok haklısın ya gerçekten. Bende böyle yapmalıyım artıkHahah belki de o benim
Sorma canım benim dediğim de kendi bebeği erken doğdu 36. Hafta ama kuvöze bile girmedi alıp eve geldiler. Gayet sağlıklıydı. Ama üç yaşına geldi hala grip olsa erken doğdu ya çok korkuyoruz diyorlarbenim oğlum 29+5 te gelmeye niyetlendi diyor ki bana stres yapma bişey olmaz bizimki de erken doğdu bak verebileceğim en makul tepki
Benim ağrı tamamen kalçada ama canımbunun cevabını bende çok merak ediyorum.. benimde ön tarafımda bacakla kasıklarımın birleştiği ince kemiklerde çok ciddi ağrılarım oluyor.. kramp gibi.. ansızın kalıveriyrum yolda filan.. ne ağrısı çözemedim
Kaçıncı haftadasinizkızlar merhaba ben bugün iyi değilim tansiyonum çok düşük ve bebek çok hareket ediyor karnımda.dün kediden korkmuştum ve bugünde göbeğim biraz aşağıda gibi geldi bana hatta önce bana öyle geldi diye düşünmüştüm ama bikaç arkadaşım söyleyince endişelendim.sizce bişey olur mu ne zaman göbek aşağı düşüyor bilen var mı. bu arada halsizlik dışında bi ağrım falanda yok
Kızlar dişçiye gittim, diş etlerin çok kötü olmuş ama hamilelikte olabilir dedi. Günde 3-4 kere fırçalaman lazım dedi ben 1 kere fırçalıyordum midemi bulandırdığı içindişimde oluşan aralıkların sebebi diş etim ya da yeni çıkan 20lik dişlerim olabilirmiş. Röntgensiz bilemedi tabi. Düzelmesi zor dedi tel takabilirsin doğumdan sonra dedi, bu yaştan sonra nasıl olucak bakalım tel takmak :) T Titizz1 canım sen de bilgilenmek istersin belki.
Bende de var şeker canım en son 33.haftada gitmiştim 2150 gramdi. Doktor normal demişti ama bende senin gibi endiselendm çok mu acaba kilosu diye. Cuma günü gidicem bakalım çok merak ediyorum kilosunuKizlar kontrolumuz vardi 35. Haftada suan ama 2700 kilosu 49 cm boyu yaa fazlami acaba sekerde ciktiya bende yukleme sonrasi sanki tontis kizim yaa doktor normal dedi ama sekerle ilgisi olabilirmi ??
Allah kolaylık versin o zaman :)Kızlar hepinize selam, haftasonu ailem bizdeydi giremedim de okuyamadım da. Şimdi okudum yazdıklarınızı. Bebek bezi ben de sleepy almıştım bir numara. Dediğiniz gibi 0-3 kilo, önceden bi hevesle aldığımdan kilo kısmına bakmak aklıma gelmedi. Sonra ya 3 ün üstünde olursa küçük mü gelir diye düşündüm, almış bulundum artık. Olmadı hastanede bir iki gün idare eder sonra 2 numaraya geçeriz diye düşündüm. Bir de bebişin poposu beze uyum sağlayacak mı ona bakıp öyle karar verecez. A 101 deki bez de (Soffia) sleepy firmasının ürünü.
Ay canım büyük konuştum galiba bak başıma ne geldi.Çok haklısın ya gerçekten. Bende böyle yapmalıyım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?