- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.501
Canim haftasiyla uyumlu bence sorun yok. 2700 bu haftalarda normal ama boy olcumu dogru ise kizin uzun boylu dogucak ☺Kizlar kontrolumuz vardi 35. Haftada suan ama 2700 kilosu 49 cm boyu yaa fazlami acaba sekerde ciktiya bende yukleme sonrasi sanki tontis kizim yaa doktor normal dedi ama sekerle ilgisi olabilirmi ??
Ay canım ya napicaz biz bu insanlarla. Üzülme sakın olur mu öyle şey akıl var mantık var. Eve hemşire olabilir ama o kadar bilgili olsa zaten böyle biseyin söylenmemesi gerektiğini bilir. Bosver hiç duyma sen. 7 aylık 8 aylıktan daha az tehlikeli olsaydı bu düzen niye 9 ay üzerinde kurulmuş o zaman dimi. Bosver gül geç senAy canım büyük konuştum galiba bak başıma ne geldi.kv geldi az önce iftara gelmiş haberimiz yok. Neyse ki annem burda yemeğimiz var çok şükür. Konuya geleyim bana nasılsın nasıl gidiyo falan iyi dedim. Kaç aydasın dedi ebe hemşire kendisi 7.5 dedim 2 hafta sonra 8 olacak inşallah dedim. Başladı anlatmaya 8 aylık 7 aydan daha tehlikeli biliyor musun? 7 ayın şansı daha yüksek on dakka anlattı. Şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum resmen. Yüzüm düşse eşim yanlış anlayacak. Geldi diye yapıyorum sanacak. Gidene kadar kendimi tutmam lazım resmen sekiz olmadan doğurmak istiyorum şuan
yok canim ya benim doktoruma sormustum hurafe tamamen demisti. Bencede sacmalik. Bir cok kisi 8 aylikken dogum yapiyor kuvezde bile kalmiyor cocuklar. Hemen toparliyolar.Ay canım büyük konuştum galiba bak başıma ne geldi.kv geldi az önce iftara gelmiş haberimiz yok. Neyse ki annem burda yemeğimiz var çok şükür. Konuya geleyim bana nasılsın nasıl gidiyo falan iyi dedim. Kaç aydasın dedi ebe hemşire kendisi 7.5 dedim 2 hafta sonra 8 olacak inşallah dedim. Başladı anlatmaya 8 aylık 7 aydan daha tehlikeli biliyor musun? 7 ayın şansı daha yüksek on dakka anlattı. Şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum resmen. Yüzüm düşse eşim yanlış anlayacak. Geldi diye yapıyorum sanacak. Gidene kadar kendimi tutmam lazım resmen sekiz olmadan doğurmak istiyorum şuan
Canim eldivenle al yine. Ben oyle yaptim. Hemen bitti :)Kızlar hepinize selam, haftasonu ailem bizdeydi giremedim de okuyamadım da. Şimdi okudum yazdıklarınızı. Bebek bezi ben de sleepy almıştım bir numara. Dediğiniz gibi 0-3 kilo, önceden bi hevesle aldığımdan kilo kısmına bakmak aklıma gelmedi. Sonra ya 3 ün üstünde olursa küçük mü gelir diye düşündüm, almış bulundum artık. Olmadı hastanede bir iki gün idare eder sonra 2 numaraya geçeriz diye düşündüm. Bir de bebişin poposu beze uyum sağlayacak mı ona bakıp öyle karar verecez. A 101 deki bez de (Soffia) sleepy firmasının ürünü.
İstenmeyen tüyler konusunda ben de muzdaribim. Şimdiye kadar hep eldivenle aldım genital bölgeyi. Hem azalttı hem de uzun süre dayandığı için memnundum. Ama iki hafta önce denedim kocaman göbüşle canım çıktı, çok zorlandım. Ağda yapmaya çalışacam kendi kendime, umarım becerebilirim
Ay canım ya napicaz biz bu insanlarla. Üzülme sakın olur mu öyle şey akıl var mantık var. Eve hemşire olabilir ama o kadar bilgili olsa zaten böyle biseyin söylenmemesi gerektiğini bilir. Bosver hiç duyma sen. 7 aylık 8 aylıktan daha az tehlikeli olsaydı bu düzen niye 9 ay üzerinde kurulmuş o zaman dimi. Bosver gül geç sen
Sağolun kızlaryok canim ya benim doktoruma sormustum hurafe tamamen demisti. Bencede sacmalik. Bir cok kisi 8 aylikken dogum yapiyor kuvezde bile kalmiyor cocuklar. Hemen toparliyolar.
Ay canım büyük konuştum galiba bak başıma ne geldi.kv geldi az önce iftara gelmiş haberimiz yok. Neyse ki annem burda yemeğimiz var çok şükür. Konuya geleyim bana nasılsın nasıl gidiyo falan iyi dedim. Kaç aydasın dedi ebe hemşire kendisi 7.5 dedim 2 hafta sonra 8 olacak inşallah dedim. Başladı anlatmaya 8 aylık 7 aydan daha tehlikeli biliyor musun? 7 ayın şansı daha yüksek on dakka anlattı. Şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum resmen. Yüzüm düşse eşim yanlış anlayacak. Geldi diye yapıyorum sanacak. Gidene kadar kendimi tutmam lazım resmen sekiz olmadan doğurmak istiyorum şuan
Çatı ağrısı konusunda cevap gelmemişumarım yasadigim çatı ağrısı değildir. Bir de birşey sorucam kızlar doğumdan sonrası için nasıl iç çamaşırı almalıyım hastane çantama. Normal doğum için mesela önceki çamaşırlarım olmaz mı beden olarak
Canım bende kuyruksokumumda ağrı var o çatı mi oluyor. Yoksa çatı denen şey ön tarafımızda bir yerde mi ağrı oluyor. Ben kalçadan çekiyorum ağrıyı. Normal doğum için normal çamaşır yani tamam canım teşekkür ederimCanım çatı ağrısı ördek gibi yürütür adım atamaz hale getirir.. kısacası genital bölgedeki pelvis kemiklerine baskı uyguladığı için ağrı sıklığı artar. Başı da aşağıda pozisyonundaysa daha çok olur. Sezaryen olacaksan dikiş yerine gelmeyen iç çamaşırı al canım.. ben hem normal hem hamilelik koydum
Aaa Allah yardımcısı olsun o kadının da, üzüldümAynen bebek kararı olacak.. komili ya da minies de aklımda bakalım hangisi olursa artık.. yaa sakın deneme jileti o zaman hele ki görüş alanın darken şuan için.. sen ağda dene.ben ilkinde ağdaya gidiyordum.. kastım kendimi çok sonra ağda yapan bayan hamile kaldı bebeğini kaybetti.. gidemedim üzüldüm bem hamile falan ne bilim zor geldi üzmek istemedim onu daha fazla gidip gidip.. o yüzden de ağdayı bıraktım.. kastığım için de zor oluyordu zaten :) bıyık bölgesini kendim alırım onda bile kızarır gözümden yaş gelir ve soğuk soğuk terlerimfazla mı hassasım bilemedim
Sağolasın canım, hepimize kolaylıklar versin :) son haftalar hakkaten zormuş.Allah kolaylık versin o zaman :)
Canım bende kuyruksokumumda ağrı var o çatı mi oluyor. Yoksa çatı denen şey ön tarafımızda bir yerde mi ağrı oluyor. Ben kalçadan çekiyorum ağrıyı. Normal doğum için normal çamaşır yani tamam canım teşekkür ederim
Aaa Allah yardımcısı olsun o kadının da, üzüldümben senin anlattığın kadar değilim canım, bacaklarımı falan ağdayla aldırıyorum zaten öyle kasmıyorum da. Fakat diğer bölgeye ne ağda yaptırdım ne de kendim yaptım. Kuaföre falan gidipte ağda yaptırmak istemiyorum orayı. Garip geliyo bana, yaptırmadığımdan belki. Kendim ilk defa deneyecem, umarım başarabilirim :)
Canım, sakın böyle şeyleri dert edip de kendini strese sokma. Herkes bir şey söyler, bizim milletin yapısı belli. İlla her şeye söyleyecek bir söz bir hikaye bulurlar. Bizim yapmamız gereken duyduklarımızı duymazdan gelmek. He de geç, her şey nasiple biliyorsun. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Kim ne derse desin Allah ol demeden olmaz. Moralini bozma sakın böyle şeylere, kendini değil çınarcığı düşün annesi :)Ay canım büyük konuştum galiba bak başıma ne geldi.kv geldi az önce iftara gelmiş haberimiz yok. Neyse ki annem burda yemeğimiz var çok şükür. Konuya geleyim bana nasılsın nasıl gidiyo falan iyi dedim. Kaç aydasın dedi ebe hemşire kendisi 7.5 dedim 2 hafta sonra 8 olacak inşallah dedim. Başladı anlatmaya 8 aylık 7 aydan daha tehlikeli biliyor musun? 7 ayın şansı daha yüksek on dakka anlattı. Şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum resmen. Yüzüm düşse eşim yanlış anlayacak. Geldi diye yapıyorum sanacak. Gidene kadar kendimi tutmam lazım resmen sekiz olmadan doğurmak istiyorum şuan
Sağol canım haklısın. Sonuçta öyle bişey olsa doktor 34 e kadar dayancaz ne yapıp edip sonra işimiz daha rahat demezdi dimiAyyyy valla ıslak odun lazım heeeecanım o eskidenmiş 8 aylık doğan yalamaz bilmem ne saçmalığı.. gebelik.org diye bir site var ordaki doktor hurafe bu tarz şeyler diyor 8 aylık doğup yaşayan bebek çok var.. 25. Haftada bile doğup yaşayan var kötü düşünme.. arkadaşımın kardeşi 33 haftalık kanamayla doğum yaptı ki hiçbir problemi yoktu.. şuan tosuncuk olmuş maşallahı var.. yani demem o ki hiç üzülme sıkma canını.. densiz densiz konuşmuş işte.. 8 aylık yaşamaz diye bilimsel kanıt yok ayrıca.. sana moral vereceği yerde yaptığına bak.. cahil işte.. okumuş olmakla alakası yok cahilliğin maalesef..
En son aldığımda çok zorlandım canım yaa ayna falan kar etmedi. Elim de tam ulaşmıyo ya heder oldum resmen. Belim falan çok ağrıdı. Ağdayla birkaç cırtla bitiririm diye hayal ediyorum da ne kadar başarılı olurum bilememCanim eldivenle al yine. Ben oyle yaptim. Hemen bitti :)
Haklısın canım. Sağol. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Resmen karnım ağrıyor şuan stresten.Canım, sakın böyle şeyleri dert edip de kendini strese sokma. Herkes bir şey söyler, bizim milletin yapısı belli. İlla her şeye söyleyecek bir söz bir hikaye bulurlar. Bizim yapmamız gereken duyduklarımızı duymazdan gelmek. He de geç, her şey nasiple biliyorsun. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Kim ne derse desin Allah ol demeden olmaz. Moralini bozma sakın böyle şeylere, kendini değil çınarcığı düşün annesi :)
Canım, çatı ağrısı konusunda fikrim yok galiba yaşamadım daha :) ya da yaşadıysam da ilk olduğu için bilemiyorum. Arada alt tarafıma bıçak saplanıyormuş gibi ağrı hissediyorum da doktorum yalancı sancı o, normal dedi. Ben de ondan rahatım. Ben iç çamaşırı olarak hamile kilodu da koydum çantaya normal olandan da. Ne olur ne olmaz gerçi normal doğum istiyorum da sezaryen falan olursa dikiş üzerine gelmesin diye. Beden olarak da hemen eskiye dönüleceğini sanmıyorum o yüzden şimdiki kullandıklarımdan koydum.Çatı ağrısı konusunda cevap gelmemişumarım yasadigim çatı ağrısı değildir. Bir de birşey sorucam kızlar doğumdan sonrası için nasıl iç çamaşırı almalıyım hastane çantama. Normal doğum için mesela önceki çamaşırlarım olmaz mı beden olarak
Oh oh iyi o zaman :)Canım kuyruk sokumu ağrısı başka.. bu dediğim rahim kısmında özel bölgede yani
Tamam canım bende öyle yapicam. Hala hazırlamadm ya neyime güveniyorum acaba anlamadım kiCanım, çatı ağrısı konusunda fikrim yok galiba yaşamadım daha :) ya da yaşadıysam da ilk olduğu için bilemiyorum. Arada alt tarafıma bıçak saplanıyormuş gibi ağrı hissediyorum da doktorum yalancı sancı o, normal dedi. Ben de ondan rahatım. Ben iç çamaşırı olarak hamile kilodu da koydum çantaya normal olandan da. Ne olur ne olmaz gerçi normal doğum istiyorum da sezaryen falan olursa dikiş üzerine gelmesin diye. Beden olarak da hemen eskiye dönüleceğini sanmıyorum o yüzden şimdiki kullandıklarımdan koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?