temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar kontrolumuz vardi 35. Haftada suan ama 2700 kilosu 49 cm boyu yaa fazlami acaba sekerde ciktiya bende yukleme sonrasi sanki tontis kizim yaa doktor normal dedi ama sekerle ilgisi olabilirmi ??
Canim haftasiyla uyumlu bence sorun yok. 2700 bu haftalarda normal ama boy olcumu dogru ise kizin uzun boylu dogucak ☺

Ay canım ya napicaz biz bu insanlarla. Üzülme sakın olur mu öyle şey akıl var mantık var. Eve hemşire olabilir ama o kadar bilgili olsa zaten böyle biseyin söylenmemesi gerektiğini bilir. Bosver hiç duyma sen. 7 aylık 8 aylıktan daha az tehlikeli olsaydı bu düzen niye 9 ay üzerinde kurulmuş o zaman dimi. Bosver gül geç sen

yok canim ya benim doktoruma sormustum hurafe tamamen demisti. Bencede sacmalik. Bir cok kisi 8 aylikken dogum yapiyor kuvezde bile kalmiyor cocuklar. Hemen toparliyolar.

Canim eldivenle al yine. Ben oyle yaptim. Hemen bitti :)

yok canim ya benim doktoruma sormustum hurafe tamamen demisti. Bencede sacmalik. Bir cok kisi 8 aylikken dogum yapiyor kuvezde bile kalmiyor cocuklar. Hemen toparliyolar.
Sağolun kızlar
doktor öyle mi dedi gerçekten canım? Ben de daha önce duymuştum da saçma gelmişti inanmamıştım.

Çatı ağrısı konusunda cevap gelmemiş umarım yasadigim çatı ağrısı değildir. Bir de birşey sorucam kızlar doğumdan sonrası için nasıl iç çamaşırı almalıyım hastane çantama. Normal doğum için mesela önceki çamaşırlarım olmaz mı beden olarak

Ayyyy valla ıslak odun lazım heeee canım o eskidenmiş 8 aylık doğan yalamaz bilmem ne saçmalığı.. gebelik.org diye bir site var ordaki doktor hurafe bu tarz şeyler diyor 8 aylık doğup yaşayan bebek çok var.. 25. Haftada bile doğup yaşayan var kötü düşünme.. arkadaşımın kardeşi 33 haftalık kanamayla doğum yaptı ki hiçbir problemi yoktu.. şuan tosuncuk olmuş maşallahı var.. yani demem o ki hiç üzülme sıkma canını.. densiz densiz konuşmuş işte.. 8 aylık yaşamaz diye bilimsel kanıt yok ayrıca.. sana moral vereceği yerde yaptığına bak.. cahil işte.. okumuş olmakla alakası yok cahilliğin maalesef..

Canım çatı ağrısı ördek gibi yürütür adım atamaz hale getirir.. kısacası genital bölgedeki pelvis kemiklerine baskı uyguladığı için ağrı sıklığı artar. Başı da aşağıda pozisyonundaysa daha çok olur. Sezaryen olacaksan dikiş yerine gelmeyen iç çamaşırı al canım.. ben hem normal hem hamilelik koydum

Canım bende kuyruksokumumda ağrı var o çatı mi oluyor. Yoksa çatı denen şey ön tarafımızda bir yerde mi ağrı oluyor. Ben kalçadan çekiyorum ağrıyı. Normal doğum için normal çamaşır yani tamam canım teşekkür ederim

Aaa Allah yardımcısı olsun o kadının da, üzüldüm ben senin anlattığın kadar değilim canım, bacaklarımı falan ağdayla aldırıyorum zaten öyle kasmıyorum da. Fakat diğer bölgeye ne ağda yaptırdım ne de kendim yaptım. Kuaföre falan gidipte ağda yaptırmak istemiyorum orayı. Garip geliyo bana, yaptırmadığımdan belki. Kendim ilk defa deneyecem, umarım başarabilirim :)

Canım kuyruk sokumu ağrısı başka.. bu dediğim rahim kısmında özel bölgede yani

Kuaför değildi ağda salonuydu canım.. çok şükür bir bebeği oldu sonra kızı var :) ben kendim denedim de beceremedim alamadım yani valla bana da gaeip geliyordu ama yaptırdım bir süre.. ama jiletten farklı çıkarmadı. Sadece süresi uzadı o kadar:))

Canım, sakın böyle şeyleri dert edip de kendini strese sokma. Herkes bir şey söyler, bizim milletin yapısı belli. İlla her şeye söyleyecek bir söz bir hikaye bulurlar. Bizim yapmamız gereken duyduklarımızı duymazdan gelmek. He de geç, her şey nasiple biliyorsun. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Kim ne derse desin Allah ol demeden olmaz. Moralini bozma sakın böyle şeylere, kendini değil çınarcığı düşün annesi :)

Sağol canım haklısın. Sonuçta öyle bişey olsa doktor 34 e kadar dayancaz ne yapıp edip sonra işimiz daha rahat demezdi dimi Bırakırdı doğsun zaten 7 aylıktı bebeğim duymayım diyorum ama işte bi de bilir gibi konuşunca etkilendim kaç tane bebek doğurtmuş sonuçta ne bileyim

Canim eldivenle al yine. Ben oyle yaptim. Hemen bitti :)
En son aldığımda çok zorlandım canım yaa ayna falan kar etmedi. Elim de tam ulaşmıyo ya heder oldum resmen. Belim falan çok ağrıdı. Ağdayla birkaç cırtla bitiririm diye hayal ediyorum da ne kadar başarılı olurum bilemem

Haklısın canım. Sağol. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Resmen karnım ağrıyor şuan stresten. Ama toparlıycam takılmıycam artık

Canım, çatı ağrısı konusunda fikrim yok galiba yaşamadım daha :) ya da yaşadıysam da ilk olduğu için bilemiyorum. Arada alt tarafıma bıçak saplanıyormuş gibi ağrı hissediyorum da doktorum yalancı sancı o, normal dedi. Ben de ondan rahatım. Ben iç çamaşırı olarak hamile kilodu da koydum çantaya normal olandan da. Ne olur ne olmaz gerçi normal doğum istiyorum da sezaryen falan olursa dikiş üzerine gelmesin diye. Beden olarak da hemen eskiye dönüleceğini sanmıyorum o yüzden şimdiki kullandıklarımdan koydum.

Tamam canım bende öyle yapicam. Hala hazırlamadm ya neyime güveniyorum acaba anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…