temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ya tabiki öyle bişey yok o eskidendi bacım şimdi 400 gr bebegi yasatiyrlar ki senin öyle bir derdin kalmadı artık şimdi doğsa kuvezsiz bile yaşar hayirlisiyla. Ciğer geliştirici iğne bebeğini 2 hafta öne geçirdi . Kv kotulukten söylememiştir bence sonuçta torunu yani bişey olmasını istemez .

Valla bende korkuyorum ne yalan söyliyim bugun bana da ciger geliştirici yapıldı bebeklerim henüz 1200 olmuşlar rahmim de incelmis erken olursa kuvozde cok yatarlar dedi ddoktorum

Valla bende korkuyorum ne yalan söyliyim bugun bana da ciger geliştirici yapıldı bebeklerim henüz 1200 olmuşlar rahmim de incelmis erken olursa kuvozde cok yatarlar dedi ddoktorum
İnşallah beklerler canım. Mümkün olduğunca yatmaya çalış ve bol bol su iç. Dualarımız seninle. Zor şu kuvöz işi Allah kimseye yaşatmasın. Yaşatttığına da onları unutturacak kadar güzel günler nasip etsin inşallah.

Ahh su kv ler :) benim karnim cok cikmiyor. Ilk cocugumda surekli bana 3 kg dogur bana yeter. Sanki kendi bakacak :))) Ayy goguslerde kucucuk sutu olmaz bunun derdi yuzume.:)
Dogum sonrasi tam fiyaskoydu hic anlatmiyim
Canım Allah kayınvalidenin bile akıllısını versin cahille uğraşmak gerçekten zor ben umursamıyorum 6 yıla giricez eylülde evliligumizin tecrube sık gitmiyorum ve 3.maymunu oynuyorum eşimle de aram bu yüzden bozylmuyor

Güzel düşün güzel olsun herşey olumsuzluklari düşünme bak doktorun iğne de yapmış önlemini almiş ikiz bebekler zaten 2000gr mı goremiolar dogduklarinda ve en çabuk onlar toparlaniyor merak etme sen.

Yarın inşallah hazirlicam canım:)

Ben insulin kullanıyorum gunde 4 doz diyette yapmam lazim ama pek dikkat ettigim soylenemez son zamanlar istahim artti sanki ama kizimda kilo alıyor bilmiyorum napacam diyet uygularim artık galiba
Canım açlık tokluk değerlerin nasıl

Ay canim ya aglayip uzme kendini ve bebisini bosver disariya kulaklarini tika. Herkes dusunmeden konusuyor iste napacaksin.. Ben de duymustum oyle ama cok sacma yani 8 aylık bebek daha gelismis oluyor hurafeden baska bisey degildir. Hem 34 un bitmesine az kaldi sikma canini. Belki 37 yi bile gecer zamaninda dogar :)

günaydın arkadaşlar, birkaç gündür giremiyordum epey birikmiş yazılanlar maşallah =)
ben de haftasonu ağda macerasına atılanlardanım ve resmen çok trajikti ama neyse ki çok fazla kalmadığından öyle böyle atlattım ama ufak tefek kaldı artık canım sağolsun napiyim. Bu arada oğluşum durmamaya devam artık dışardan heran izlenir oldu, sanırım kilo aldığı için artık epey güçlü bazen canım yanıyor. Perşembe günü kontrolüm var özledim çook =) Bu haftasonu kısmetse çantaları hazırlayacağım ben de. Bi rde bişey sorayım hastanede bebeği getirdkileri sepetin içine siz evden çarşaf falan mı getireceksiniz yoksa direk hastaneninkini mi kullanacaksınız?

Kizlar kontrolumuz vardi 35. Haftada suan ama 2700 kilosu 49 cm boyu yaa fazlami acaba sekerde ciktiya bende yukleme sonrasi sanki tontis kizim yaa doktor normal dedi ama sekerle ilgisi olabilirmi ??
canım bence de normal, benimki de 33.haftasında 2330 gr idi. haftalık 200-250gr aldıklarını düşünürsek normal gibi geliyo.

valla 8. ay doguran bırının bebegının hıc kuvoze gırmeden annesının kucagında evıne gıttıgını gordum ben hıc bellı olmaz canm tamamen bebekle ve senle alakalı.Allah en hayırlısını versın en ıyı zamanda gelsınler ınsallah

yok canım saçmalamış iyice, benim erkek kardeşimin eşi 35.haftasının içindeyken doğum yapmıştı, rahmi aşağıdaymış bebişi aldılar hemen sezeryanla. kilosu da 2100 gr idi. ve küveze bile girmedi, şu an 5 aylık ve 9 kilo maşallah tam tosun oldu. senin kv'nin sanırım emeklilik vakti gelmiş :)

Yatıyorum zaten canim cok sagol inşallah kuvoze gerek kalmasin hicbirimizde

baldan_madam vay senin kv nin takip ettiği ebelerin halime diyorum yorum yapmıyorum benim nst bile 30 ları görmüş doktor yorum yapmadı bile ağrın sancin olursa acile gelirsin dedi :) şuan tek dert ettiğim erken gelirse hazırlıklar tam değil bebeklerimiz büyüdü annesi bak sen iğne de oldun ekstra sağlık kazandı takma kafana

geçmiş olsun cnm

evet canım arada diyorum ağlayacak hep benle ilgilenin diyecek falan diye.. sende öyleydin diyorum.. videolarını fotoğraflarını gösteriyorum kendisinin.. acıkınca ağlayacak falan diyorum işte.. şimdiden ilgi bölünmesini anlatmaya çalışıyorum ki birden boşluğa düşmesin diye :) sen diyorum ben banyodayken ona bakacaksın ağlarsa bana haber vereceksin falan diyorum :)) benim yanımda yatsın diyip duruyor.. dedim ama sen okula gideceksin uykunu alamazsın gece çok kalkacak falan hep anlatıyorum hazırlamaya çalışıyorum.. kıskanabilir tabii ki normal insani duygular ama zarar vermez yani :) her doktora gidişimizde o da gelip görüyor kardeşini usg de :)) pek bi yerini anlamasa da :))

Ben insulin kullanıyorum gunde 4 doz diyette yapmam lazim ama pek dikkat ettigim soylenemez son zamanlar istahim artti sanki ama kizimda kilo alıyor bilmiyorum napacam diyet uygularim artık galiba
çokmu yüksek çıktı insüline başladı doktor bana da başlıcaktı ama diyetle düşürürüm dedim biraz da düşürdüm şuan sabah açlık 102 felan çıkıyo 110u görürsen başlıcaz dedi hiç istemiyorum ya korkuyorum ben insülinden ;( bebeğin iri değil bence olması gerektiği kiloda dert etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…