- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.541
Ya tabiki öyle bişey yok o eskidendi bacım şimdi 400 gr bebegi yasatiyrlar ki senin öyle bir derdin kalmadı artık şimdi doğsa kuvezsiz bile yaşar hayirlisiyla. Ciğer geliştirici iğne bebeğini 2 hafta öne geçirdi . Kv kotulukten söylememiştir bence sonuçta torunu yani bişey olmasını istemez .Ay canım büyük konuştum galiba bak başıma ne geldi.kv geldi az önce iftara gelmiş haberimiz yok. Neyse ki annem burda yemeğimiz var çok şükür. Konuya geleyim bana nasılsın nasıl gidiyo falan iyi dedim. Kaç aydasın dedi ebe hemşire kendisi 7.5 dedim 2 hafta sonra 8 olacak inşallah dedim. Başladı anlatmaya 8 aylık 7 aydan daha tehlikeli biliyor musun? 7 ayın şansı daha yüksek on dakka anlattı. Şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum resmen. Yüzüm düşse eşim yanlış anlayacak. Geldi diye yapıyorum sanacak. Gidene kadar kendimi tutmam lazım resmen sekiz olmadan doğurmak istiyorum şuan
İnşallah beklerler canım. Mümkün olduğunca yatmaya çalış ve bol bol su iç. Dualarımız seninle. Zor şu kuvöz işi Allah kimseye yaşatmasın. Yaşatttığına da onları unutturacak kadar güzel günler nasip etsin inşallah.Valla bende korkuyorum ne yalan söyliyim bugun bana da ciger geliştirici yapıldı bebeklerim henüz 1200 olmuşlar rahmim de incelmis erken olursa kuvozde cok yatarlar dedi ddoktorum
Canım Allah kayınvalidenin bile akıllısını versin cahille uğraşmak gerçekten zor ben umursamıyorum 6 yıla giricez eylülde evliligumizin tecrube sık gitmiyorum ve 3.maymunu oynuyorum eşimle de aram bu yüzden bozylmuyorAhh su kv ler :) benim karnim cok cikmiyor. Ilk cocugumda surekli bana 3 kg dogur bana yeter. Sanki kendi bakacak :))) Ayy goguslerde kucucuk sutu olmaz bunun derdi yuzume.:)
Dogum sonrasi tam fiyaskoydu hic anlatmiyim
Güzel düşün güzel olsun herşey olumsuzluklari düşünme bak doktorun iğne de yapmış önlemini almiş ikiz bebekler zaten 2000gr mı goremiolar dogduklarinda ve en çabuk onlar toparlaniyor merak etme sen.Valla bende korkuyorum ne yalan söyliyim bugun bana da ciger geliştirici yapıldı bebeklerim henüz 1200 olmuşlar rahmim de incelmis erken olursa kuvozde cok yatarlar dedi ddoktorum
Yarın inşallah hazirlicam canım:)Daha zamanımız var inşallah, en azından öyle olsun istiyoruz. Ama sen yine de tedbiri elden bırakma. Allah korusun acil bir durum olduğunda hemen kapıp çıkacağın bir çantan olsun. Benim bazı arkadaşlarım da son dakka hazırladılar çantalarını sorun olmadı da onların ikinci bebekleriydi. Tecrübe olduğundan rahatlardı biraz da. Benim ilk olduğu için acil çıkarsam unuttuğum şeyler olabilir diye hazırladım.
Canım açlık tokluk değerlerin nasılBen insulin kullanıyorum gunde 4 doz diyette yapmam lazim ama pek dikkat ettigim soylenemez son zamanlar istahim artti sanki ama kizimda kilo alıyor bilmiyorum napacam diyet uygularim artık galiba
Ay canim ya aglayip uzme kendini ve bebisini bosver disariya kulaklarini tika. Herkes dusunmeden konusuyor iste napacaksin.. Ben de duymustum oyle ama cok sacma yani 8 aylık bebek daha gelismis oluyor hurafeden baska bisey degildir. Hem 34 un bitmesine az kaldi sikma canini. Belki 37 yi bile gecer zamaninda dogar :)Sağol canım. Gidince bir güzel ağladım rahatladım.Durup durup ağlıyorum alakasız şeylere akşamdan beri. Oğlumun da uyuyacağı tuttu onla oynamak iyi geliyor. Neyse eşim bişeyler yesin erken yatıcaz bugün. Uyku iyi gelir unuturum sabaha.
Öyle bir konuştu ki sanki eline doğmuş bütün 8 aylık bebekler ölmüş gibi tövbe est kendimi kaybettim.Senin ki de ilk defa hamile görüyor galiba
canım bence de normal, benimki de 33.haftasında 2330 gr idi. haftalık 200-250gr aldıklarını düşünürsek normal gibi geliyo.Kizlar kontrolumuz vardi 35. Haftada suan ama 2700 kilosu 49 cm boyu yaa fazlami acaba sekerde ciktiya bende yukleme sonrasi sanki tontis kizim yaa doktor normal dedi ama sekerle ilgisi olabilirmi ??
32+3 canımKaçıncı haftadasiniz
valla 8. ay doguran bırının bebegının hıc kuvoze gırmeden annesının kucagında evıne gıttıgını gordum ben hıc bellı olmaz canm tamamen bebekle ve senle alakalı.Allah en hayırlısını versın en ıyı zamanda gelsınler ınsallahAy canım büyük konuştum galiba bak başıma ne geldi.kv geldi az önce iftara gelmiş haberimiz yok. Neyse ki annem burda yemeğimiz var çok şükür. Konuya geleyim bana nasılsın nasıl gidiyo falan iyi dedim. Kaç aydasın dedi ebe hemşire kendisi 7.5 dedim 2 hafta sonra 8 olacak inşallah dedim. Başladı anlatmaya 8 aylık 7 aydan daha tehlikeli biliyor musun? 7 ayın şansı daha yüksek on dakka anlattı. Şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum resmen. Yüzüm düşse eşim yanlış anlayacak. Geldi diye yapıyorum sanacak. Gidene kadar kendimi tutmam lazım resmen sekiz olmadan doğurmak istiyorum şuan
yok canım saçmalamış iyice, benim erkek kardeşimin eşi 35.haftasının içindeyken doğum yapmıştı, rahmi aşağıdaymış bebişi aldılar hemen sezeryanla. kilosu da 2100 gr idi. ve küveze bile girmedi, şu an 5 aylık ve 9 kilo maşallah tam tosun oldu. senin kv'nin sanırım emeklilik vakti gelmiş :)Ay canım büyük konuştum galiba bak başıma ne geldi.kv geldi az önce iftara gelmiş haberimiz yok. Neyse ki annem burda yemeğimiz var çok şükür. Konuya geleyim bana nasılsın nasıl gidiyo falan iyi dedim. Kaç aydasın dedi ebe hemşire kendisi 7.5 dedim 2 hafta sonra 8 olacak inşallah dedim. Başladı anlatmaya 8 aylık 7 aydan daha tehlikeli biliyor musun? 7 ayın şansı daha yüksek on dakka anlattı. Şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum resmen. Yüzüm düşse eşim yanlış anlayacak. Geldi diye yapıyorum sanacak. Gidene kadar kendimi tutmam lazım resmen sekiz olmadan doğurmak istiyorum şuan
Yatıyorum zaten canim cok sagol inşallah kuvoze gerek kalmasin hicbirimizdeİnşallah beklerler canım. Mümkün olduğunca yatmaya çalış ve bol bol su iç. Dualarımız seninle. Zor şu kuvöz işi Allah kimseye yaşatmasın. Yaşatttığına da onları unutturacak kadar güzel günler nasip etsin inşallah.
İnşallah canim inşallahGüzel düşün güzel olsun herşey olumsuzluklari düşünme bak doktorun iğne de yapmış önlemini almiş ikiz bebekler zaten 2000gr mı goremiolar dogduklarinda ve en çabuk onlar toparlaniyor merak etme sen.
geçmiş olsun cnmKızlar dişçiye gittim, diş etlerin çok kötü olmuş ama hamilelikte olabilir dedi. Günde 3-4 kere fırçalaman lazım dedi ben 1 kere fırçalıyordum midemi bulandırdığı içindişimde oluşan aralıkların sebebi diş etim ya da yeni çıkan 20lik dişlerim olabilirmiş. Röntgensiz bilemedi tabi. Düzelmesi zor dedi tel takabilirsin doğumdan sonra dedi, bu yaştan sonra nasıl olucak bakalım tel takmak :) T Titizz1 canım sen de bilgilenmek istersin belki.
Canım anlattığına göre çok iyi bir abi olacak inşallah aslanın ama kıskanacak olursa al karşına bak sen bu zamana kadar tek çocuktun ve biz tüm ilgimizi sana verdik ama kardeşin asla senin yaşadıklarını yaşayamayacak ilgi hep yine sende ve onda olacak yazık ona diye anlat bence naçizane tavsiyem elbette evladının huyunu sen daha iyi bilirsin
çokmu yüksek çıktı insüline başladı doktor bana da başlıcaktı ama diyetle düşürürüm dedim biraz da düşürdüm şuan sabah açlık 102 felan çıkıyo 110u görürsen başlıcaz dedi hiç istemiyorum ya korkuyorum ben insülinden ;( bebeğin iri değil bence olması gerektiği kiloda dert etme canımBen insulin kullanıyorum gunde 4 doz diyette yapmam lazim ama pek dikkat ettigim soylenemez son zamanlar istahim artti sanki ama kizimda kilo alıyor bilmiyorum napacam diyet uygularim artık galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?