temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

yurüyüş bende yapıyorum okadar diyet yapıyorum hep aynı değerler tatlı yesemde aynı değer aklım almıyo sanırım bende kaçamıcam artık başlıcak insülini ;(
Benim ilk cocugum diye korktum ölü dogumlara sebep oluyo dediler doktorlar basladim ama cok bi etkisi varmi inan dusunmuyorum cunku dedigin gibi yediklerinden cok egzersiz yorulana kadar yuruyus iyi geliyor ben ne tatlilar yiyordum ama yurudugum için normal oluyordu suan bir dilim ekmekde yesem yuksek cikabiliyor yuruyus egzersiz yapmazsam ki agirlastim artik yurumek bile zor geliyor ayaklarim sisiyor devamli

Ooy kuzumm kıyamam ona.. güzel abi. Geçmiş olsun canım.. az sabretsin küçük hanımm :)

Ooy kuzumm kıyamam ona.. güzel abi. Geçmiş olsun canım.. az sabretsin küçük hanımm :)

Bir kere oyun oynarken yanlışlık ile burdu dirseği ile karnıma bir ağrı tuttu ağladım bende koştum lavaboya kanama vs. oldu mu diye sert vurdu çünkü.Geldim ağlıyor ya benim yüzümden kardeşime bir şey olursa doktor ne demişti ya erken gelirse benim yüzümden diye yarım saat sakinleştirmek için uğraştım çok korktu.Çok istiyordu kardeş. Rabbime şükürler olsun nasip etti.Şimdi de krizler krizler

Ahh bir gelsin zamanında saçını çekeceğim

Kız uğraşma onlarla dinlen sen.. valla ben ilkinde yapmadım ikinciye de yapmıyorum.. şeker çikolata işine girsem doktorum kızar sanırım kilo konusunda hassas sana doğumdan sonra kilo verdircez dedi :)) doğum sonrası da canlı çiçek alıp götürmek istiyorum çikolata falan şimdi yemez de kendisi

Ahh bizim abi de öyle bazen sarılıırken sıkıyor canım acıyor ah diyince özür dilerim diye başlayıo gözleri doluyor..kıyamam onlara yaa.. kardeşlerini sevsinler tabii.. bu cadılar da abilerini sevsin yolmasın çocukları

Benim oğlumun zamanında bu kadar süsler ikramlar yoktu.Şerbet çikolata lokum felan aldık. Bende yapmak istemiyorum kendimce hak geçmesin diye ama eşim ve ailesi onun zamanı ayrı bunun zamanı ayrı diye kızıyorlar.Heheh çok keyifli ama yapması da =) Bende yapıyorum ama yiyemiyorum midemi yakıyor şekerli şeyler

heheheh herkes öyle diyor kızlar fena diye bende yedirtmem oğlumu diyorum eşim hemen kızım demiyorsun ama diyor babalar gerçekten kızlara düşkün muhabbetine inanıyorum artık Güzel güzel abi kardeş olsunlar sevsinler birbirlerini çooook inşallah..

Valla bende korkuyorum ne yalan söyliyim bugun bana da ciger geliştirici yapıldı bebeklerim henüz 1200 olmuşlar rahmim de incelmis erken olursa kuvozde cok yatarlar dedi ddoktorum
Canim doktor igne yapmis. Artik yapabilcegin tek sey yatip bol su icmek ve protein almak. Insallah biraz daha dayanirlar.

Zorlama kendini canım yat dinlen. Bende ilaçlar çarpıntı yaptı. Adalatı kesti mecbur. Şimdi magnezyum ve 8 saatte bir progestan ile idare ediyorum bakalım hayırlısı.
Sancın olduğu zamanlarda sola yatıp ayaklarını karnına çek ben dün denedim çok iyi geldi.

Ya ayrı tabii ama olsun hak geçmesin :)) sorup duruyor bana bende bunu yapmış mıydın falan diye.. babynest yaptırıyorum anneme bende var mıydı diyoor. Dedim 2. Olduğu için yanımızda dururken senle ilglenmem için yapıyoruz onu :) ki amacım hakikaten öyle..ayy doktorun dedikleri arasından tek yapamadığım yasak TATLIII

Aminnnn inşallah canım. Sola yatıyorum bende sağ yatınca zıplıyorum zaten bazen uykuda dönüyorum alışkanlık hemen uyanıyorum.Yastık alıyorum bacaklarımın arasına normal de yatamıyorum. Ben şekilden şekile giriyorum resmen yatarken evrim geçiyorum. Rabbime emanetler inşallah.

Ay ama öyle kızlar fenaaa :))) babalar ayrı düşkün kızlara.. baba oğul şuan kapışsalar da eğleniyorlar beraber.. ama kız doğunca nolur bilemem valla abim olsın çok istedim kızım şanslı bu konuda:)) sevsinler saysınlar birbirlerini

Çok fena bunlar Benim ki de arada depreşiyor soruyor.Yatak bizim şuan problem olacak gibi. Siz yatakta 3 kişi yatıyorsunuz ben hep tek başıma baba diye isyan etti geçenlerde.Bende sana hamile iken bizde 3 kişi yattık ama dedim.Allah kardeşini karnımda tuttuğu için mecburen yatıyoruz seninle de yattık dedim aaa gerçekten mi anne o zaman tamam dedi sonra baba kardeşim doğunca sen benim yatağımda yatarsın bende annemle kardeşimle burada dedi Çok mantıklı dedim içimden

Arada kaçamak iyidir

Eşim bana dokunsun ayy desem oğlum atlıyor babasının üzerine.Eşim de sen dur kızım gelsin o da beni koruyacak diye seviniyor Hayal kurma diyorum ama kız çocuğu olan arkadaşlarım var annesini tınmıyorlar öyle olursa da fenaaaa.. Artık o kısmı da doğunca tecrübeler ile tadacağız inşallah =) Dengeyi bulmak gerçekten zor olacak biraz ama iyi olur inşallah.Diyorum kundakda ki bilmez ama oğlum her şeyi biliyor maaşallah. İnşallah kıskançlık olmaz.

Benim abimde ablamda var şanslıyım bu konuda.Abime çok düşkünümdür kıymetlidir inşallah bizim çocuklarımız da birlik beraberlik olurlar.

Kizlar bende kizimi gordum :) minik kizim baya buyumus ve normal dogum icin pozisyon almis.
29+5 haftalik kilosu da 1500 gr cikti. Ramazanda oruc tutuyorum. Doktor gelisimi yolunda dedi. Suyu vs de yerindeymis. Bunun haricinde kabizlik cekenlere onerim var. Bende kronik kabizlik vardi. Duzenli kefir iciyorum. Ka ilacina ragmen kabizliktan kurtuldum cok sukur. Bebege de zarari yok. Evde kandimiz mayaliyoruz ama.

alemmiş seninki de çok merak ediyorlar çocuklar şirin oluyorlar bazen de ne cevap vereceğini şaşırıyorsun :)))

Al benden de o kadar.. babası hareketini duymak istese hemen atlıyor bende bakcaaam diyee.. babası da amann all kardeşin senin diyor... napsın:))) aay amin amin canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…