- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.601
Benim ilk cocugum diye korktum ölü dogumlara sebep oluyo dediler doktorlar basladim ama cok bi etkisi varmi inan dusunmuyorum cunku dedigin gibi yediklerinden cok egzersiz yorulana kadar yuruyus iyi geliyor ben ne tatlilar yiyordum ama yurudugum için normal oluyordu suan bir dilim ekmekde yesem yuksek cikabiliyor yuruyus egzersiz yapmazsam ki agirlastim artik yurumek bile zor geliyor ayaklarim sisiyor devamliyurüyüş bende yapıyorum okadar diyet yapıyorum hep aynı değerler tatlı yesemde aynı değer aklım almıyo sanırım bende kaçamıcam artık başlıcak insülini ;(
Bende alttan sabah akşam. Çok üzüldümRabbim esirgesin inşallah..
Amiiiiiin Allah razı olsun.İlk duyduğumuzda çok etkilendik oğlum sürekli kardeşime bir şey oldu mu olacak mı diye mahvoldu 6,5 yaşında ama bizim kadar kötü oldu. Rabbim acılarını yaşatmasın.
Ooy kuzumm kıyamam ona.. güzel abi. Geçmiş olsun canım.. az sabretsin küçük hanımm :)
Dün haribo aldılar bende onları bir güzel şiş çubuğa dizdim.Pembe marşmellowlar dan .Kalpli, hindistan cevizli ve düz olanlardan şiş e geçirdim hepsini o ağrı ile kalktım onları yaptım kurabiyeleri var daha etiketler bugün kargoya verildi. Galiba 2 ay yatınca devrelerim yandı o ağrı ile onları yaptım amaaaa çoooook şeker oldular pembe kurdela ile de bağladım kurabiye poşetlerine geçirdim. Hastane için belki size de fikir olur diye paylaşayım dedim =) Kendimi böyle motive etmeye çalışıyorum aslında =)
Bir kere oyun oynarken yanlışlık ile burdu dirseği ile karnıma bir ağrı tuttu ağladım bende koştum lavaboya kanama vs. oldu mu diye sert vurdu çünkü.Geldim ağlıyor ya benim yüzümden kardeşime bir şey olursa doktor ne demişti ya erken gelirse benim yüzümden diye yarım saat sakinleştirmek için uğraştım çok korktu.Çok istiyordu kardeş. Rabbime şükürler olsun nasip etti.Şimdi de krizler krizler
Ahh bir gelsin zamanında saçını çekeceğim
Kız uğraşma onlarla dinlen sen.. valla ben ilkinde yapmadım ikinciye de yapmıyorum.. şeker çikolata işine girsem doktorum kızar sanırımkilo konusunda hassas sana doğumdan sonra kilo verdircez dedi :)) doğum sonrası da canlı çiçek alıp götürmek istiyorum çikolata falan şimdi yemez de kendisi
Ahh bizim abi de öyle bazen sarılıırken sıkıyor canım acıyor ah diyince özür dilerim diye başlayıo gözleri doluyor..kıyamam onlara yaa.. kardeşlerini sevsinler tabii.. bu cadılar da abilerini sevsin yolmasın çocukları
Canim doktor igne yapmis. Artik yapabilcegin tek sey yatip bol su icmek ve protein almak. Insallah biraz daha dayanirlar.Valla bende korkuyorum ne yalan söyliyim bugun bana da ciger geliştirici yapıldı bebeklerim henüz 1200 olmuşlar rahmim de incelmis erken olursa kuvozde cok yatarlar dedi ddoktorum
Zorlama kendini canım yat dinlen. Bende ilaçlar çarpıntı yaptı. Adalatı kesti mecbur. Şimdi magnezyum ve 8 saatte bir progestan ile idare ediyorum bakalım hayırlısı.Ohh çok şükür aklım sende kaldı.Bilgisayardan giriyorum telefondan ekran yetmiyor =) ondan kalkıp da bakamadım. Gitmedim 2 gündür de var.Her gittiğimde alttan bakıyor benim sancılara kalsa sabah akşam hastanede olmam gerek.İlaçları alıyorum. İğneyi vurulunca o yanarak gelen sancılar geçiyor gibi.Kemiğim çok ağrıyor baldıra vuruyor.Magnezyum yeterli değil dedi ilacı değiştirdi 2 tane ayrı kullanıyorum ama yine geçmiyor.Aşağı yerleştiği için seni zorlayacak demişti zaten
Benim oğlumun zamanında bu kadar süsler ikramlar yoktu.Şerbet çikolata lokum felan aldık. Bende yapmak istemiyorum kendimce hak geçmesin diye ama eşim ve ailesi onun zamanı ayrı bunun zamanı ayrı diye kızıyorlar.Heheh çok keyifli ama yapması da =) Bende yapıyorum ama yiyemiyorum midemi yakıyor şekerli şeyler
Zorlama kendini canım yat dinlen. Bende ilaçlar çarpıntı yaptı. Adalatı kesti mecbur. Şimdi magnezyum ve 8 saatte bir progestan ile idare ediyorum bakalım hayırlısı.
Sancın olduğu zamanlarda sola yatıp ayaklarını karnına çek ben dün denedim çok iyi geldi.
hehehehherkes öyle diyor kızlar fena diye bende yedirtmem oğlumu diyorum eşim hemen kızım demiyorsun ama diyor babalar gerçekten kızlara düşkün muhabbetine inanıyorum artık Güzel güzel abi kardeş olsunlar sevsinler birbirlerini çooook inşallah..
Ya ayrı tabii ama olsun hak geçmesin :)) sorup duruyor bana bende bunu yapmış mıydın falan diye.. babynest yaptırıyorum anneme bende var mıydı diyoor. Dedim 2. Olduğu için yanımızda dururken senle ilglenmem için yapıyoruz onu :) ki amacım hakikaten öyle..ayy doktorun dedikleri arasından tek yapamadığım yasak TATLIII
Ay ama öyle kızlar fenaaa :))) babalar ayrı düşkün kızlara.. baba oğul şuan kapışsalar da eğleniyorlar beraber.. ama kız doğunca nolur bilememvalla abim olsın çok istedim kızım şanslı bu konuda:)) sevsinler saysınlar birbirlerini
Çok fena bunlarBenim ki de arada depreşiyor soruyor.Yatak bizim şuan problem olacak gibi. Siz yatakta 3 kişi yatıyorsunuz ben hep tek başıma baba diye isyan etti geçenlerde.Bende sana hamile iken bizde 3 kişi yattık ama dedim.Allah kardeşini karnımda tuttuğu için mecburen yatıyoruz seninle de yattık dedim aaa gerçekten mi anne o zaman tamam dedi sonra baba kardeşim doğunca sen benim yatağımda yatarsın bende annemle kardeşimle burada dedi Çok mantıklı dedim içimden
Arada kaçamak iyidir
Eşim bana dokunsun ayy desem oğlum atlıyor babasının üzerine.Eşim de sen dur kızım gelsin o da beni koruyacak diye seviniyorHayal kurma diyorum ama kız çocuğu olan arkadaşlarım var annesini tınmıyorlar öyle olursa da fenaaaa.. Artık o kısmı da doğunca tecrübeler ile tadacağız inşallah =) Dengeyi bulmak gerçekten zor olacak biraz ama iyi olur inşallah.Diyorum kundakda ki bilmez ama oğlum her şeyi biliyor maaşallah. İnşallah kıskançlık olmaz.
Benim abimde ablamda var şanslıyım bu konuda.Abime çok düşkünümdür kıymetlidir inşallah bizim çocuklarımız da birlik beraberlik olurlar.
İnşallah canim suan en cok istediğim tek sey bu aklim yavrularimdaCanim doktor igne yapmis. Artik yapabilcegin tek sey yatip bol su icmek ve protein almak. Insallah biraz daha dayanirlar.
İnşallah canim suan en cok istediğim tek sey bu aklim yavrularimdaCanim doktor igne yapmis. Artik yapabilcegin tek sey yatip bol su icmek ve protein almak. Insallah biraz daha dayanirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?