temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım, yeni okudum ben mesajını. Allahım kardeşinin de yardımcısı olsun. Hatta inşallah şimdi doğum yapmıştır diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin.

Canım, yeni okudum ben mesajını. Allahım kardeşinin de yardımcısı olsun. Hatta inşallah şimdi doğum yapmıştır diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin.

Sağol canım geceki gidişata göre sabahtan giderim olmazsa. Teşekkür ederim.
İnşallah geçer de gerek kalmaz

Aklım sende kaldı gelemedim de sancılıyım 2 gündür mahvoldum.Ne yaptın gittin mi geçmiş mesajlara da bakmadım ama.İnşallah sorun çıkmadı canım.

Ben almadım da acaba önceden krem kullanmaya başlasam yara olmaz mi ki diye düşündüm de gene de olur mu. Yoksa almalı mıyım illa

Ben oğlumda 1 ay önceden başladım.Şimdi aldım ama kullanmak aklıma gelmedi doğrusu. Kalkan da aldım ilaç da ben oğlum da mahvoldum çünkü.

Kilosu nasıl canım bebeğinin

Erken doğum yapan bir arkadaş vardı.İsmini hatırlayamadım.Haberiniz var mı bebeğin kendinin sağlığı ile alakalı.

Bugün bir akrabam ile konuştum. 2 çocuğu var 1. 31 de 2. 28 de doğrumuş. 1. 1700 gr mış küveze bile almamışlar.2. 10 gün kalmış şimdi boyu kadar çocukları maaşallah. Duyunca biraz içim rahatladı gibi Rabbim esirgesin.

Ben 2 magnezyum ilacı kullanıyorum ona rağmen kemiklerim ağrıyor 2 gündür de krampdan ayak parmaklarım yamuluyor.Son ayımız inşallah artık şikayetler korkular artıyor tabi yine de çok şükür halimize.

Geçmiş olsun.Sağlıkla al inşallah bebişini kucağına.Ödemler aldı başını gidiyor bu hafta evrim geçirdim bende anlamadım doğrusu ellerim ayaklarım şişlikten parlıyor parmaklarım sanki 2 katına çıktı.Hoş çok su içemiyorum ama bu hafta bir tuhaf oldu.Bende kan verdim bugün sonuçlar çıkacak.Allah yardımcımız olsun..

Ödeme karpuz iyi geliyor diyorlar..Bolca tüketmek lazım.

yurüyüş bende yapıyorum okadar diyet yapıyorum hep aynı değerler tatlı yesemde aynı değer aklım almıyo sanırım bende kaçamıcam artık başlıcak insülini ;(

Bnmde doktorum dun kan ve idrar testi yapti.. protein kacagindan suphelendi birde trombositlere bakti.. hersey normal dedi sevindi kadıncağız.. megersem prelaksim mi ne bebegi zehirleyen bise okuyomus son ayda ondan suphelenmis.. once bebegin gelisimi yavasliyormus sonrada bebek gekisemedigi icin erken doguma neden oluyormuş.. sen de doktoruna soyle bu test sinuclarina iyi baksin..

sorma puf puf oldum cok tuz tuketen bırı degılım ekmekte yemıyorum ama muhakkak oluyo şişlik. ellerımde parmaklarımda yok ama ayak bıleklerım masa basında olunca ıstr ıstemez sısıyor. yuzumde masallah pide gibi yuvarlak oldu hayırlısıyla bı ızne cıksaydm dınlenınce gecer belkı

Gecmiyo cnm ya o kadar dinleniyorum ayakalarimin altinda yastik var banamisin deniyor.. dogumdan sonra geciyormus bende 1 temnuza kadar boyleyim.. artik temmuzdan sonra bakcam incekmi :) dedigim gibi otururken masanda ayakkabini cikar bilekden cevir ayagini en kolay egzersiz

Bunu bilmiyordum. Rabbim esirgesin bebişlerimizi ben netten baktım her şey hemen hemen normal seviyede.Ama uyarı için teşekkürler bende sorarım doktoruma.

32+5 henüz 2 aydır yatıyorum Rahim duvarında incelme olduğu için. progeston iğne arada serum idare ediyoruz şimdilik ama kızımın çooook acelesi var hep korkutuyor bizi.

O kadar aceleci olmasin prenses ya dursun durdugu yerde azcik daha buyusun.. ay o progestonun hapini kullanmistim alttan..ikizimizi kaybetmistik kanama filn olmasin diye.. allahimmhayirli zamanda hayirli dogum versin stres sıkıntı yapma canim

Bende alttan sabah akşam. Çok üzüldüm Rabbim esirgesin inşallah..

Amiiiiiin Allah razı olsun.İlk duyduğumuzda çok etkilendik oğlum sürekli kardeşime bir şey oldu mu olacak mı diye mahvoldu 6,5 yaşında ama bizim kadar kötü oldu. Rabbim acılarını yaşatmasın.

Canım daha iyiyim geçti çok şükür sağol. Sen nasılsın? Sancılar için gittin mi doktora?

Ohh çok şükür aklım sende kaldı.Bilgisayardan giriyorum telefondan ekran yetmiyor =) ondan kalkıp da bakamadım. Gitmedim 2 gündür de var.Her gittiğimde alttan bakıyor benim sancılara kalsa sabah akşam hastanede olmam gerek.İlaçları alıyorum. İğneyi vurulunca o yanarak gelen sancılar geçiyor gibi.Kemiğim çok ağrıyor baldıra vuruyor.Magnezyum yeterli değil dedi ilacı değiştirdi 2 tane ayrı kullanıyorum ama yine geçmiyor.Aşağı yerleştiği için seni zorlayacak demişti zaten

Dün haribo aldılar bende onları bir güzel şiş çubuğa dizdim.Pembe marşmellowlar dan .Kalpli, hindistan cevizli ve düz olanlardan şiş e geçirdim hepsini o ağrı ile kalktım onları yaptım kurabiyeleri var daha etiketler bugün kargoya verildi. Galiba 2 ay yatınca devrelerim yandı o ağrı ile onları yaptım amaaaa çoooook şeker oldular pembe kurdela ile de bağladım kurabiye poşetlerine geçirdim. Hastane için belki size de fikir olur diye paylaşayım dedim =) Kendimi böyle motive etmeye çalışıyorum aslında =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…