- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.581
Canım, yeni okudum ben mesajını. Allahım kardeşinin de yardımcısı olsun. Hatta inşallah şimdi doğum yapmıştır diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin.Kızlar günaydın herkese, teyze olmaya gidiyorum inşallahgece kız kardeşimin nişanı gelmiş, bi süre sonrada hafif suyu gelmiş, açılma süresine yardımcı olmak için yanına gidiyorum inşallah 40 haftası dün dolmuştu, pazar günüde kayınpederi vefat etmişti allahım rahmet eylesin inşallah, 2 günde çok fazla km yaptık, çok ayakta kaldı yoruldu vs inşallah kolaylaşır doğumuda. Onun ve kızımız zeynep için dua edermisiniz şimdiden hepinizden allah razı olsun inşallah, detayları anlatmak için tekrar yazıcam inşallah hepinizi öpüyorum
Canım, yeni okudum ben mesajını. Allahım kardeşinin de yardımcısı olsun. Hatta inşallah şimdi doğum yapmıştır diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin.Kızlar günaydın herkese, teyze olmaya gidiyorum inşallahgece kız kardeşimin nişanı gelmiş, bi süre sonrada hafif suyu gelmiş, açılma süresine yardımcı olmak için yanına gidiyorum inşallah 40 haftası dün dolmuştu, pazar günüde kayınpederi vefat etmişti allahım rahmet eylesin inşallah, 2 günde çok fazla km yaptık, çok ayakta kaldı yoruldu vs inşallah kolaylaşır doğumuda. Onun ve kızımız zeynep için dua edermisiniz şimdiden hepinizden allah razı olsun inşallah, detayları anlatmak için tekrar yazıcam inşallah hepinizi öpüyorum
Sağol canım geceki gidişata göre sabahtan giderim olmazsa. Teşekkür ederim.
İnşallah geçer de gerek kalmaz
Ben almadım da acaba önceden krem kullanmaya başlasam yara olmaz mi ki diye düşündüm de gene de olur mu. Yoksa almalı mıyım illa
Kilosu nasıl canım bebeğininGunaydin canlar, doktordan ciktik şimdi... bizim ufaklik inatçi cikti 34+5 deyiz kafa hala yukarida.. kafa capu buyukluğu cataldan buyukmus ve kaburga kemigimin altina sıkışmış.. mecburi sezaryan dedi doktorumuz.. norml tarihi 13 temmuzdu 1 temmuzda kucagima alcam insallah.. bubarada tiroid sorununu halllettik bubsefer odemle ugrasiyoruz.. son 3 gunde acayip ayaklarim sisti.. ben ben degilim resmen..odem icin kan testi ve idrar verdik onu bekliyoruz simdi.. sizler ne durumdasiniz..
Gunaydin canlar, doktordan ciktik şimdi... bizim ufaklik inatçi cikti 34+5 deyiz kafa hala yukarida.. kafa capu buyukluğu cataldan buyukmus ve kaburga kemigimin altina sıkışmış.. mecburi sezaryan dedi doktorumuz.. norml tarihi 13 temmuzdu 1 temmuzda kucagima alcam insallah.. bubarada tiroid sorununu halllettik bubsefer odemle ugrasiyoruz.. son 3 gunde acayip ayaklarim sisti.. ben ben degilim resmen..odem icin kan testi ve idrar verdik onu bekliyoruz simdi.. sizler ne durumdasiniz..
yurüyüş bende yapıyorum okadar diyet yapıyorum hep aynı değerler tatlı yesemde aynı değer aklım almıyo sanırım bende kaçamıcam artık başlıcak insülini ;(Canim benim aclik 100 cikiyordu doktor insuline baslamak sart dedi ben birgun yapamadim cok agladim ama esimin destegi ile yaptim sonunda suan alistim bebegim icin yapiyorum ilk 75 lik yuklemede 194 cikti sekerim bir hafta diyet yaptim hep dusuktu doktora gittigimde yine yuksek cikti aclik ve tokluk bende basladim artik ama 230 sekerle diyetle idare edenler var insulinin cokda bi etkisi yok bence yaa bol bol yuruyus daha etkili
Kilosu nasıl canım bebeğinin
Geçmiş olsun.Sağlıkla al inşallah bebişini kucağına.Ödemler aldı başını gidiyor bu hafta evrim geçirdim bende anlamadım doğrusu ellerim ayaklarım şişlikten parlıyor parmaklarım sanki 2 katına çıktı.Hoş çok su içemiyorum ama bu hafta bir tuhaf oldu.Bende kan verdim bugün sonuçlar çıkacak.Allah yardımcımız olsun..
Ödeme karpuz iyi geliyor diyorlar..Bolca tüketmek lazım.
sorma puf puf oldumArtik son aya girdik cnm.. tansiyon takibini yap ihmal etme.. tuzlu yemeklerden ve beyaz ekmekden uzak dur :) gerci ne kadar uzak dursan da son ay şişliği oluyo ya.. ara ara yurumeye calis ofisde bileklerini dondur cevir allah hepimizin yardimcisi olsun.. cok tatli olduk ama :)
sorma puf puf oldumcok tuz tuketen bırı degılım ekmekte yemıyorum ama muhakkak oluyo şişlik. ellerımde parmaklarımda yok ama ayak bıleklerım masa basında olunca ıstr ıstemez sısıyor. yuzumde masallah pide gibi yuvarlak oldu hayırlısıyla bı ızne cıksaydm dınlenınce gecer belkı
Bnmde doktorum dun kan ve idrar testi yapti.. protein kacagindan suphelendi birde trombositlere bakti.. hersey normal dedi sevindi kadıncağız.. megersem prelaksim mi ne bebegi zehirleyen bise okuyomus son ayda ondan suphelenmis.. once bebegin gelisimi yavasliyormus sonrada bebek gekisemedigi icin erken doguma neden oluyormuş.. sen de doktoruna soyle bu test sinuclarina iyi baksin..
Bunu bilmiyordum. Rabbim esirgesin bebişlerimizi ben netten baktım her şey hemen hemen normal seviyede.Ama uyarı için teşekkürler bende sorarım doktoruma.
Sor sor canim ihmale gelmez.. senin ne kadarlik suan kacinci haftan?
32+5 henüz 2 aydır yatıyorum Rahim duvarında incelme olduğu için. progeston iğne arada serum idare ediyoruz şimdilik ama kızımın çooook acelesi var hep korkutuyor bizi.
Canım daha iyiyim geçti çok şükür sağol. Sen nasılsın? Sancılar için gittin mi doktora?Aklım sende kaldı gelemedim de sancılıyım 2 gündür mahvoldum.Ne yaptın gittin mi geçmiş mesajlara da bakmadım ama.İnşallah sorun çıkmadı canım.
O kadar aceleci olmasin prenses ya dursun durdugu yerde azcik daha buyusun.. ay o progestonun hapini kullanmistim alttan..ikizimizi kaybetmistik kanama filn olmasin diye.. allahimmhayirli zamanda hayirli dogum versin stres sıkıntı yapma canim
Canım daha iyiyim geçti çok şükür sağol. Sen nasılsın? Sancılar için gittin mi doktora?
çok rahatsız ediyor bu gidişle çalışabilir raporu da alamayacamtam anlamıyla şuan bende böyleyim.. evde dışarda sorunum yok yani çok hissetmedim.. ama işyerinde sırtıma ciddi ağrılar saplanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?