- 24 Mart 2017
- 101
- 96
- 13
- 46
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.421
Ayyy bütün kv aynı sanırım. İlk çocuğumda kayınvalidem eşim çarşıya gittik aklı sıra birşeyler alacak bebeğe para ödemeye gelince sıra eee oğlum yanımda çok para yok sen öde ben sana vereyim biliyorum sonrada ödemedi. Herşeyi annem yaptı etti benimde. Lohusayım elini kolunu sallaya sallaya geldi gitti el gibi ki el olsa böyle yapmaz. Hiç unutmam öğlen yemek yiyoruz kapı çaldı birgün anne dedim eğer kalkarda buyur edersen senide onuda kovarım evden. Oturduk karşısında yedik yemeği. Kahvaltıya gelir annem koşar fırına gevrek alır gelir kiii geldiği yolun üstünde bir 3 tanedemi gevrek alamıyon mu be kadın. Birgün hanfendiye kahve yapılmamış ben daha 1 aylık gözümü açamıyorum annem devamlı akşamları benle bebek emzirmeye kalkıyor kadın uykusuz birde hanfendiye kahve yapacakmışız bakın hele. Gitmiş herkese anlatmış. Herkeste oğlunu evi fincanın kahvenin yeri belli kalkıp kendin yapsaydın demiş. Kii eşimde annesine çok kızmıştı kadınlar sana hizmetmi edecek diye... Allahtan şimdi konuşmuyorum stresim yok... OHHHHH...Ben o alışverişi düğünde hayal etmiştim havamı aldım yalnız annem çok bozulmuştu kendi demiş anneme gelin damat bohçası yapalım sadece diye ama bişey görmedik biz yaptık neyse geçen bişey için çarşıya çıktık ben bebek magazalarini gezdim azıcık ayağını sürüyerek girdi oturdu hicbiseyi beğenmedi zaten almayı geç
Seninki de ayrı alemmis annenin ona hizmet etmesini mi konuşuyor çok ayıp etmiş ki zaten hakettigini de almış ben bazı insanlarla gorusmemenin çok daha hayırlı olduğunu düşünüyorum bana zarar verip günaha sokacaksa varsın ben kötü olayım gorusmeyen olayımAyyy bütün kv aynı sanırım. İlk çocuğumda kayınvalidem eşim çarşıya gittik aklı sıra birşeyler alacak bebeğe para ödemeye gelince sıra eee oğlum yanımda çok para yok sen öde ben sana vereyim biliyorum sonrada ödemedi. Herşeyi annem yaptı etti benimde. Lohusayım elini kolunu sallaya sallaya geldi gitti el gibi ki el olsa böyle yapmaz. Hiç unutmam öğlen yemek yiyoruz kapı çaldı birgün anne dedim eğer kalkarda buyur edersen senide onuda kovarım evden. Oturduk karşısında yedik yemeği. Kahvaltıya gelir annem koşar fırına gevrek alır gelir kiii geldiği yolun üstünde bir 3 tanedemi gevrek alamıyon mu be kadın. Birgün hanfendiye kahve yapılmamış ben daha 1 aylık gözümü açamıyorum annem devamlı akşamları benle bebek emzirmeye kalkıyor kadın uykusuz birde hanfendiye kahve yapacakmışız bakın hele. Gitmiş herkese anlatmış. Herkeste oğlunu evi fincanın kahvenin yeri belli kalkıp kendin yapsaydın demiş. Kii eşimde annesine çok kızmıştı kadınlar sana hizmetmi edecek diye... Allahtan şimdi konuşmuyorum stresim yok... OHHHHH...
Haklısın canımİnşallah yaşamayız canım. Ebeler arrık eğitim veriyor eskisi gibi kafana göre takılmıyorsun bir de internette de çok video var aklına hiç kötü şeyler getirme
Orta boy olanı 50-90 arası yazıyor canım. En küçük yok sanırımen küçüğü mü 50 yazıyo
Inşallah canım o günden sonra bir daha yakalayamdim :)Ayyy ben resimleri görürdüm deee hep aldatmaca sanırdım inşallah bende görürüm:):)
Bu doktorlar bazen abartıyor heralde. Dikkat ediyorum zaten şuan. Sağlıkla doğsunlarda tek dileğim.Benimde şekerim 148 çıktı normal dedi dr. diyet falan birşey vermedi. Aramızda çok fazla yok. Abartmadan normal beslen bencede.
Aslında 2 hafta çnce doğdu izin hakkım ama ne kadar dayanabilirsem o kadar sonraya kalır izinler diye dişimi sıkıyorum. Bugün yine doktora gittim hafif sancı var. Dinlen bol sıvı tüket dedi. İş yerine gelmiş bulundum sabahtan yoksa eve gidecektim yine. Bizim iş yernde ücretsiz izin biraz sıkıntılı. O yüzden bebekle ne kadar uzun süre kalırsam hesabı yapıyorum. İzninin tadını çıkar canımBenim de yatmadan önce duş uykumu kaçırır:) onu yapamıyrm.Aynen ben de gündüzleri uyukluyorum artık gece uyuyamayınca.İzne ayrılma şansın yok mu canım?Ben iyiki de ayrılmışım diyorum
Ben 28. hafta yeni bitti aynıları bende bak senden kaç ay önce başladı. Geçen hafta öyleydim tuvaletim varmış gibi oluyordu. Bende o durum 7 aydır hiç geçmedi yaa:)):):Teşe
teşekkür ederim canım bilemedm bu kadar cok sık olunca bi de acitinca canımı korktum baya. Belimde ağrı yok sadece aşağı doğru baskı yaptikça afedersn tuvaletim geliyo gibi oluyo sürekli :/ ay insan bilmediği şeyleri yaşayinca ne kadar tuhaf oluyor bilemiyor napcanı
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızEndişelenme benim dr en başından dedi baştan giden ölçüler son haftada normal altı normal üstü olabilir. Bu seni yanıltmasın. Yaklaşık değerler onlar dedi. Önemli olan sağlıklı olması dedi. Olağan şeylermiş bunlar.
Canım 31+5 te gitmiştim ben. 1982 gr çıkmıştı. Bir de bugün gidicez bakalım 33+1 bugün kaç çıkacakKızlar bebeğinizin 32 haftadaki kilosu neydi hatirlayan varsa yazabilir mi
aynen pek bir şey kalmadı yarın kontrolüm var bakalım kızım neler yapıyor :)Ay canim senin bitmiş sayılır:) bu kadar zaman gecti mi yaaaa inanilir gibi degil. Sezaryen olacağın belli olsaydi haftaya kucagindaydi. Ben sezaryen olacagim icin direkt 38. Haftaya kadar hesap yapıyorum :)
Sağlıkla hayirla zamaninda kavus yavrucuguna insallah canim
Ne kadar surede kontrole gidiyorsunuz bana doktor son 2 hafta sonra gel artik haftada bire dusurecez dedi suan 36+3 deyimaynen pek bir şey kalmadı yarın kontrolüm var bakalım kızım neler yapıyor :)
Canim teşekkür ederim yazdığın için kaç olmuştur merak ediyorum daCanım 31+5 te gitmiştim ben. 1982 gr çıkmıştı. Bir de bugün gidicez bakalım 33+1 bugün kaç çıkacak
Rica ederim canım.Canim teşekkür ederim yazdığın için kaç olmuştur merak ediyorum da
32+0 da 1943 gram 43 cm di canım. Ama +-100-200 gram yaklaşık değerler bunlar biliyorsun. Hatta geçen iş yerinde bi arkadaş dopum hikayesini anlattı kıza bebeğin 3800 demişler doğuma o kiloyla girmiş sonra bebek kanalda sıkışmış biraz zor doğum olmuş doğunca tartmışlar ki 4300 kiloKızlar bebeğinizin 32 haftadaki kilosu neydi hatirlayan varsa yazabilir mi
Kızlar bebeğinizin 32 haftadaki kilosu neydi hatirlayan varsa yazabilir mi
32+0 da 1943 gram 43 cm di canım. Ama +-100-200 gram yaklaşık değerler bunlar biliyorsun. Hatta geçen iş yerinde bi arkadaş dopum hikayesini anlattı kıza bebeğin 3800 demişler doğuma o kiloyla girmiş sonra bebek kanalda sıkışmış biraz zor doğum olmuş doğunca tartmışlar ki 4300 kilonerdeyse yarım kilo yanılmış doktoru
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik zaten. Gerisi biraz sabır, dinlenmeye ve kendine dikkat etmeye çalış. Az kaldı :))İnşallah canım:) ilkinde yaşamadım garip geliyor sancı yaşamak. Sezaryen de olacağım için sancı olması pek hoş olmuyor yalan yok. Valla cadının acelesi neyse :) gün içinde 3 kere falan normal dedi zaten ama dikkat et dinlen dedi. Daha ne kadar yatacaksam artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?