temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayyy bütün kv aynı sanırım. İlk çocuğumda kayınvalidem eşim çarşıya gittik aklı sıra birşeyler alacak bebeğe para ödemeye gelince sıra eee oğlum yanımda çok para yok sen öde ben sana vereyim biliyorum sonrada ödemedi. Herşeyi annem yaptı etti benimde. Lohusayım elini kolunu sallaya sallaya geldi gitti el gibi ki el olsa böyle yapmaz. Hiç unutmam öğlen yemek yiyoruz kapı çaldı birgün anne dedim eğer kalkarda buyur edersen senide onuda kovarım evden. Oturduk karşısında yedik yemeği. Kahvaltıya gelir annem koşar fırına gevrek alır gelir kiii geldiği yolun üstünde bir 3 tanedemi gevrek alamıyon mu be kadın. Birgün hanfendiye kahve yapılmamış ben daha 1 aylık gözümü açamıyorum annem devamlı akşamları benle bebek emzirmeye kalkıyor kadın uykusuz birde hanfendiye kahve yapacakmışız bakın hele. Gitmiş herkese anlatmış. Herkeste oğlunu evi fincanın kahvenin yeri belli kalkıp kendin yapsaydın demiş. Kii eşimde annesine çok kızmıştı kadınlar sana hizmetmi edecek diye... Allahtan şimdi konuşmuyorum stresim yok... OHHHHH...

Seninki de ayrı alemmis annenin ona hizmet etmesini mi konuşuyor çok ayıp etmiş ki zaten hakettigini de almış ben bazı insanlarla gorusmemenin çok daha hayırlı olduğunu düşünüyorum bana zarar verip günaha sokacaksa varsın ben kötü olayım gorusmeyen olayım

Benim de yatmadan önce duş uykumu kaçırır:) onu yapamıyrm.Aynen ben de gündüzleri uyukluyorum artık gece uyuyamayınca.İzne ayrılma şansın yok mu canım?Ben iyiki de ayrılmışım diyorum
Aslında 2 hafta çnce doğdu izin hakkım ama ne kadar dayanabilirsem o kadar sonraya kalır izinler diye dişimi sıkıyorum. Bugün yine doktora gittim hafif sancı var. Dinlen bol sıvı tüket dedi. İş yerine gelmiş bulundum sabahtan yoksa eve gidecektim yine. Bizim iş yernde ücretsiz izin biraz sıkıntılı. O yüzden bebekle ne kadar uzun süre kalırsam hesabı yapıyorum. İzninin tadını çıkar canım

Ben 28. hafta yeni bitti aynıları bende bak senden kaç ay önce başladı. Geçen hafta öyleydim tuvaletim varmış gibi oluyordu. Bende o durum 7 aydır hiç geçmedi yaa:)):):

aynen pek bir şey kalmadı yarın kontrolüm var bakalım kızım neler yapıyor :)

Canim teşekkür ederim yazdığın için kaç olmuştur merak ediyorum da
Rica ederim canım. Ama kiloya çok takılma. 30+5 te 1650 çıkmıştı. Geriydi birazcık ben o hafta protein süt muz falan yemiştim epey erken doğarsa iki kiloyu yakalayım diye. Yoksa 1800 civarı falan ancak olur demişti doktor.

Kızlar bebeğinizin 32 haftadaki kilosu neydi hatirlayan varsa yazabilir mi
32+0 da 1943 gram 43 cm di canım. Ama +-100-200 gram yaklaşık değerler bunlar biliyorsun. Hatta geçen iş yerinde bi arkadaş dopum hikayesini anlattı kıza bebeğin 3800 demişler doğuma o kiloyla girmiş sonra bebek kanalda sıkışmış biraz zor doğum olmuş doğunca tartmışlar ki 4300 kilo nerdeyse yarım kilo yanılmış doktoru

Aynı durum benim ablamda da oldu :) 3500 dedikleri bebek 4300 doğdu:) hata payı artık daha çok.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik zaten. Gerisi biraz sabır, dinlenmeye ve kendine dikkat etmeye çalış. Az kaldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…