- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.441
Geçmiş olsun canım, tv den duydum biraz önce. Allahım daha büyüğünü yaşatmasın. Dikkat et kendine, Allah korusun korkuyla falan kendini etkileme. Şimdi nasılsın sen?Ay kızlar deprem oldu. Bursada çok hissedildi. Çok korktum. Manisa falan mı yine. İyi mi herkes?
İnşallah canım, hep birlikte sağlıcakla kavuşalım da burda kavuşma haberlerimizi de paylaşalım. Ben de erken gelir benimki diye tahmin ediyordum da doktorun ağzından duymak bana da heyecan yaptı. Bari Ramazan'ı atlatalım diye konuşuyorum minnak kuşuma :)) hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim tatlım:) çayy diğer mesajında okudum da kalbim küt küt oldu 1-2 haftaya gelebilir demiş çok tatlı yaasağlıkla kavuşun inşallah çok yaklaştık hepimiz artık
İyiyim canım sağol. Çok şükür geçti. Hemen su falan içtim. Üniversitedeyken bu büyük izmir depremlerinde hep yalnızdım yurtta ondan beridi r çok korkuyorum azcık sallansa. Çok şükür geçti. Ama ege denizi o taraftaki arkadaşlar çok korkmuştur. Herkes iyidir inşallahGeçmiş olsun canım, tv den duydum biraz önce. Allahım daha büyüğünü yaşatmasın. Dikkat et kendine, Allah korusun korkuyla falan kendini etkileme. Şimdi nasılsın sen?
İnşallah iyileridir, Allahım yardımcıları olsun. Senin de iyi olmana sevindim. Çınardan da güzel haberler bekliyoruz.İyiyim canım sağol. Çok şükür geçti. Hemen su falan içtim. Üniversitedeyken bu büyük izmir depremlerinde hep yalnızdım yurtta ondan beridi r çok korkuyorum azcık sallansa. Çok şükür geçti. Ama ege denizi o taraftaki arkadaşlar çok korkmuştur. Herkes iyidir inşallah
Özel sektörde çalışıyosun sanırım canım.Allah kolaylık versin tüm çalışan hamişlereAslında 2 hafta çnce doğdu izin hakkım ama ne kadar dayanabilirsem o kadar sonraya kalır izinler diye dişimi sıkıyorum. Bugün yine doktora gittim hafif sancı var. Dinlen bol sıvı tüket dedi. İş yerine gelmiş bulundum sabahtan yoksa eve gidecektim yine. Bizim iş yernde ücretsiz izin biraz sıkıntılı. O yüzden bebekle ne kadar uzun süre kalırsam hesabı yapıyorum. İzninin tadını çıkar canım
Özel sektörde çalışıyosun sanırım canım.Allah kolaylık versin tüm çalışan hamişlereAslında 2 hafta çnce doğdu izin hakkım ama ne kadar dayanabilirsem o kadar sonraya kalır izinler diye dişimi sıkıyorum. Bugün yine doktora gittim hafif sancı var. Dinlen bol sıvı tüket dedi. İş yerine gelmiş bulundum sabahtan yoksa eve gidecektim yine. Bizim iş yernde ücretsiz izin biraz sıkıntılı. O yüzden bebekle ne kadar uzun süre kalırsam hesabı yapıyorum. İzninin tadını çıkar canım
İnşallah canım. Akşam kontrol var allahtan iyi denk geldiİnşallah iyileridir, Allahım yardımcıları olsun. Senin de iyi olmana sevindim. Çınardan da güzel haberler bekliyoruz.
Geçmiş olsun canım şiddetli mi oldu?Ay kızlar deprem oldu. Bursada çok hissedildi. Çok korktum. Manisa falan mı yine. İyi mi herkes?
Bizim seninle günlerimiz aynı.Doktor son iki seferden beri haftada bir çağırıyor beniNe kadar surede kontrole gidiyorsunuz bana doktor son 2 hafta sonra gel artik haftada bire dusurecez dedi suan 36+3 deyim
Canım ege deniziymis. Istanbul da da hissedilmis de ailem orada olunca bende merak ettim korktumAy kızlar deprem oldu. Bursada çok hissedildi. Çok korktum. Manisa falan mı yine. İyi mi herkes?
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik zaten. Gerisi biraz sabır, dinlenmeye ve kendine dikkat etmeye çalış. Az kaldı :))
Canım 6.3 müş ege denizi. Bir de bizim ev otobüs geçse sallanıyor zaten ondan çok hissettik.Geçmiş olsun canım şiddetli mi oldu?
Kizlar bugün arastirma hastanesine gittim, normalde cmtsi kendi doktorumdan randevum vardi o zamana kadar her sey yolunda mi acaba diye ama gitmez olaydim
Doktor suyun cok fazla bebek haftasina gore cok buyuk dedi sekerden suphelendi. Baska sorunlar da var dedi yatis yapmak istedi takipte olman lazim dedi nst sonuclarin da kotu dedi ama ben orda yatmak istemedim simdi acil eskisehire kendi doktoruma gidiyorum. Dua edin kizlar bisey cikmasin
Ayyy canım benimm, canını sıkma inşallah dedikleri gibi olmaz. Doktordan doktora fark ediyo biliyosun. Kendi doktoruna gitmekle en iyisini yapıyosun bence. İnşallah güzel haberlerle gelirsin tekrar. Allahım yardımcın olsun, dualarımız seninle.Kizlar bugün arastirma hastanesine gittim, normalde cmtsi kendi doktorumdan randevum vardi o zamana kadar her sey yolunda mi acaba diye ama gitmez olaydim
Doktor suyun cok fazla bebek haftasina gore cok buyuk dedi sekerden suphelendi. Baska sorunlar da var dedi yatis yapmak istedi takipte olman lazim dedi nst sonuclarin da kotu dedi ama ben orda yatmak istemedim simdi acil eskisehire kendi doktoruma gidiyorum. Dua edin kizlar bisey cikmasin
haftada bir çağırdı benideNe kadar surede kontrole gidiyorsunuz bana doktor son 2 hafta sonra gel artik haftada bire dusurecez dedi suan 36+3 deyim
canım ben 2050 gr dı geçen cuma gittim 32 haftaydıkKızlar bebeğinizin 32 haftadaki kilosu neydi hatirlayan varsa yazabilir mi
Canım zaten böyle felâket tellalı gibi saydiran doktordan çok çok doğru bi tespit bekleme o yüzden sıkma canını. Esk.de hangi doktora gidiyordun canım senKizlar bugün arastirma hastanesine gittim, normalde cmtsi kendi doktorumdan randevum vardi o zamana kadar her sey yolunda mi acaba diye ama gitmez olaydim
aa hayret canım ya doktor neler söylemiş öyle . kendi doktoruna bi kontrol ettir canım . inşallah öyle bişeyler yoktur haberlerini bekliyoruzKizlar bugün arastirma hastanesine gittim, normalde cmtsi kendi doktorumdan randevum vardi o zamana kadar her sey yolunda mi acaba diye ama gitmez olaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?