- 21 Eylül 2010
- 486
- 432
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.461
ay maşallah canım, bence çok çok değil, ne güzel burda çoğu arkadaş bebeğe kilo aldırmaya çalışıyor, senin böyle bir derdin yok mis gibi, zaten makineler + - 250 gr ölçüyo diye biliyorum, takılma bunaKızlar ya benim bebeğim 2500 dü en son çok mu fazla kilosu bebişimin ya :/
Kizlar haberler kotu nst de dogum sancilari cikti acilmam da varmis dogum baslamak uzereymis yani alttan da muayene etti. Simdi yatis yapildi dogumu durdumaya çalışacaklar. Ciger gelistirici igne de yapacaklar. Durmazsa sezaryene alacaklarmis yarin. Dua edin kizlar cok korkuyorumhastane cantamizi bile hazirlamamistim yanımızda hicbi sey yok :/
Kizlar haberler kotu nst de dogum sancilari cikti acilmam da varmis dogum baslamak uzereymis yani alttan da muayene etti. Simdi yatis yapildi dogumu durdumaya çalışacaklar. Ciger gelistirici igne de yapacaklar. Durmazsa sezaryene alacaklarmis yarin. Dua edin kizlar cok korkuyorumhastane cantamizi bile hazirlamamistim yanımızda hicbi sey yok :/
Canım panik yapma dualarımz senin ve bebeğinl Allah yardımcınız olsun inşallah biraz daha dayanır bebişinKizlar haberler kotu nst de dogum sancilari cikti acilmam da varmis dogum baslamak uzereymis yani alttan da muayene etti. Simdi yatis yapildi dogumu durdumaya çalışacaklar. Ciger gelistirici igne de yapacaklar. Durmazsa sezaryene alacaklarmis yarin. Dua edin kizlar cok korkuyorumhastane cantamizi bile hazirlamamistim yanımızda hicbi sey yok :/
Canım cok sagol işten geldim simdi dinleniyorum okdr kasilma yok suan sadece hareketleri şiddetlendi vurdukça asağida basi artiyor bu da normal sanrm Allah hepimizin yardımcısı olsun Sizden de güzel haberler bekliyoruz tüm kızlar olarakCanım büyük tuvalet hissi de önemliymiş. Kasılmaların tüm göbek deliğinin çevresindeyse karın ağrısı bel ağrısı olmasa da doktoruna bilgi ver için rahat etsin. Bir de öncesinde takip et kaç dk da bir oluyor ilk onu soruyor çünkü. İnşallah önemsizdir. :)
Ah canim benim simdiden cok gecmis olsun,insallah mudahaleler ise yarar da biraz daha bekler minnak, bu kadar sey olurkensenin hicbelirtin yokmuydu tesaduf mu ogrendin bunlari? Sakin kalmaya calis canimKizlar haberler kotu nst de dogum sancilari cikti acilmam da varmis dogum baslamak uzereymis yani alttan da muayene etti. Simdi yatis yapildi dogumu durdumaya çalışacaklar. Ciger gelistirici igne de yapacaklar. Durmazsa sezaryene alacaklarmis yarin. Dua edin kizlar cok korkuyorumhastane cantamizi bile hazirlamamistim yanımızda hicbi sey yok :/
Canım inş bütün bebişler sağlıkla kilo alsınlar annem de diyor ne güzel işte ele avuca gelir diye de işte aman az kalınca sapıttım neye takıcağımı:)ay maşallah canım, bence çok çok değil, ne güzel burda çoğu arkadaş bebeğe kilo aldırmaya çalışıyor, senin böyle bir derdin yok mis gibi, zaten makineler + - 250 gr ölçüyo diye biliyorum, takılma buna
Çok sevindim canım ha gayret birazcık daha kalsın annesinin karnında :)Kızlar doktordan geldim şimdi. 2300 gr olmuş kuzum 43 cm de boyu varmışdoktorum umutlu konuştu. Riskli zamanları atlattık dedi. Bayrama kadar tut kendini doğurma dedi. Sonra zaten kalkmana da izin vericem biraz gezersin dedi
8aylık muhabbetini de sordum içim rahat etti.Doktorumu da güldürdüm akşam akşam
Bizde haberler böyle. İnşallah bütün anneler ve bebişler iyi olur.
Bu haftalarda baskı hissi ve ağrı normal dedi canım. Bende de vardı sordum bugün. Beraberinde kasılma olursa sıklığını takip et o önemli dedi. Böyle böyle büyüttük epey kuzuları çok şükür.Canım cok sagol işten geldim simdi dinleniyorum okdr kasilma yok suan sadece hareketleri şiddetlendi vurdukça asağida basi artiyor bu da normal sanrm Allah hepimizin yardımcısı olsun Sizden de güzel haberler bekliyoruz tüm kızlar olarak
Ben 3 haftadır haftada bir gidiyorum. Sizinle aynı benim de takvimim. Her gittiğimde nst giriyorum. Ama bu hafta çatı muayene olacağım.Ne kadar surede kontrole gidiyorsunuz bana doktor son 2 hafta sonra gel artik haftada bire dusurecez dedi suan 36+3 deyim
31+3 falandi sanırım 1800 gr di benimki canımKızlar bebeğinizin 32 haftadaki kilosu neydi hatirlayan varsa yazabilir mi
Bende hissettim canım ya 7. Kattayim bide baya sallandikAy kızlar deprem oldu. Bursada çok hissedildi. Çok korktum. Manisa falan mı yine. İyi mi herkes?
Kızlar bebeğinizin 32 haftadaki kilosu neydi hatirlayan varsa yazabilir mi
Canım çok geçmiş olsun. Ignelerle erteleyebilirler doğumu. Sakin strese girme etkileme bebisini. Dualarimiz seninle canımKizlar haberler kotu nst de dogum sancilari cikti acilmam da varmis dogum baslamak uzereymis yani alttan da muayene etti. Simdi yatis yapildi dogumu durdumaya çalışacaklar. Ciger gelistirici igne de yapacaklar. Durmazsa sezaryene alacaklarmis yarin. Dua edin kizlar cok korkuyorumhastane cantamizi bile hazirlamamistim yanımızda hicbi sey yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?