- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.481
Geçmiş olsun canım size de. Biz de çok hissettik. Allah bir daha yaşatmasın.Bende hissettim canım ya 7. Kattayim bide baya sallandik
Canım bazen benim de oluyor ama sürekli değil. Eşim masaj yapıyor biraz iyi geliyor. Doktounla konuş istersen. Hamile kemerleri var onlardan önermişti bana fizik tedavi doktoru bel ağrım için. Allah yardımcın olsun. Çok zor bel ağrısı.kızlar önceden de sormuştum, bel ağrınız ne durumda?
benim son iki haftadır çok arttı, hele bugün yerimden kalkamadım. bacak hareketimle bile belim ikiye ayrılacak gibi oluyorve bacağım çekiyor.
Benim 33. haftada 2250 çıktı kızım, doktorum 4000e yakın doğar dedi. Çok anormal değil yani biraz tosun doğar sadece :) daha iyi ele avuca gelir.Kızlar ya benim bebeğim 2500 dü en son çok mu fazla kilosu bebişimin ya :/
Amin canim insallahGeçmiş olsun canım size de. Biz de çok hissettik. Allah bir daha yaşatmasın.
doktoruma acil olarak gittim; dayanamıyorum diye. erken doğum ile ilgili herhangi bir işaret yok, herşeyi kontrol ettirdik. sanırım bebek basınç yapıyor (normal halime göre de çok kiloluyum (10 kilo aldım ama sıfır bedendimCanım bazen benim de oluyor ama sürekli değil. Eşim masaj yapıyor biraz iyi geliyor. Doktounla konuş istersen. Hamile kemerleri var onlardan önermişti bana fizik tedavi doktoru bel ağrım için. Allah yardımcın olsun. Çok zor bel ağrısı.
Canım kötü düşünme biz burada hepimiz seninleyiz dua ediyoruz. Inşallah her şey en hayırlı şekilde geçecek. Stres olma üzülme biliyorsun bebeğin etkileniyor. Bir de ağrın falan mı vardı da araştırma hastanesine gittim canım sen nasıl farkettin. Esk.de olduğunu biliyorum hangi hastanede olduğunu unuttum inşallah doktorun en iyi şekilde ilgileniyordur canım üzülme sakınKizlar haberler kotu nst de dogum sancilari cikti acilmam da varmis dogum baslamak uzereymis yani alttan da muayene etti. Simdi yatis yapildi dogumu durdumaya çalışacaklar. Ciger gelistirici igne de yapacaklar. Durmazsa sezaryene alacaklarmis yarin. Dua edin kizlar cok korkuyorumhastane cantamizi bile hazirlamamistim yanımızda hicbi sey yok :/
Canım bana sor o ağrıyı sen ölüyorm agrilardan. Hiç geçmiyor artık resmen alıştım toparlayarak yurumeye. Geceleri sağa sola dönerken inliyormusum acidan eşim öyle diyor. Aynı şekilde kalçam kuyruk sokumum belim çok fena.ve bacagim çekiyor benimde aynı. Kilitlenip kalıyorum çoğu zamankızlar önceden de sormuştum, bel ağrınız ne durumda?
benim son iki haftadır çok arttı, hele bugün yerimden kalkamadım. bacak hareketimle bile belim ikiye ayrılacak gibi oluyorve bacağım çekiyor.
AyyyAynı durum benim ablamda da oldu :) 3500 dedikleri bebek 4300 doğdu:) hata payı artık daha çok.
Canım sakın stres yapma sen iyi hissediyorsan bebeğin hareketleri iyiyse endişelenme. Yatman gerekiyorsa elbette yatarsın ama inşallah gerek yoktur bizleri bilgilendirmeyi unutma dualarımız seninle Allah yardımcın olsunKizlar bugün arastirma hastanesine gittim, normalde cmtsi kendi doktorumdan randevum vardi o zamana kadar her sey yolunda mi acaba diye ama gitmez olaydim
Doktor suyun cok fazla bebek haftasina gore cok buyuk dedi sekerden suphelendi. Baska sorunlar da var dedi yatis yapmak istedi takipte olman lazim dedi nst sonuclarin da kotu dedi ama ben orda yatmak istemedim simdi acil eskisehire kendi doktoruma gidiyorum. Dua edin kizlar bisey cikmasin
Canim benimki 35. Haftada 2.700 normal dedi doktor ama banada yuksek geliyor yaa kasar muz falan cok yeme yinede bence :)Kızlar ya benim bebeğim 2500 dü en son çok mu fazla kilosu bebişimin ya :/
Bel ve sirt agrilarim son bir haftadir basladi surekli ayni pozisyonda kalirsam daha cok agri oluyor bendekızlar önceden de sormuştum, bel ağrınız ne durumda?
Canım birlikte doğuracaktık söyle o yaramazına akıllı dursunKizlar haberler kotu nst de dogum sancilari cikti acilmam da varmis dogum baslamak uzereymis yani alttan da muayene etti. Simdi yatis yapildi dogumu durdumaya çalışacaklar. Ciger gelistirici igne de yapacaklar. Durmazsa sezaryene alacaklarmis yarin. Dua edin kizlar cok korkuyorumhastane cantamizi bile hazirlamamistim yanımızda hicbi sey yok :/
Allahım yardımcın olsun canım, dua ediyorum sana da bebeğine de. İnşallah durdurulabilir. Ciğer geliştirici iğnenin de Bebek için etkili olduğunu duymuştum. Doğum gerçekleşse bile tedbiri alınmış olacak en azından. Allaha emanet ol.Kizlar haberler kotu nst de dogum sancilari cikti acilmam da varmis dogum baslamak uzereymis yani alttan da muayene etti. Simdi yatis yapildi dogumu durdumaya çalışacaklar. Ciger gelistirici igne de yapacaklar. Durmazsa sezaryene alacaklarmis yarin. Dua edin kizlar cok korkuyorumhastane cantamizi bile hazirlamamistim yanımızda hicbi sey yok :/
Ooo maşallah çınarcığa, kocaman olmuşKızlar doktordan geldim şimdi. 2300 gr olmuş kuzum 43 cm de boyu varmışdoktorum umutlu konuştu. Riskli zamanları atlattık dedi. Bayrama kadar tut kendini doğurma dedi. Sonra zaten kalkmana da izin vericem biraz gezersin dedi
8aylık muhabbetini de sordum içim rahat etti.Doktorumu da güldürdüm akşam akşam
Bizde haberler böyle. İnşallah bütün anneler ve bebişler iyi olur.
Yerim o tosunluklarını :) benim doktor da vaktinde gelirse 4000 i görürüz demişti :)Benim 33. haftada 2250 çıktı kızım, doktorum 4000e yakın doğar dedi. Çok anormal değil yani biraz tosun doğar sadece :) daha iyi ele avuca gelir.
:) haklısın biraz peynire ara vereyim çok tükettim bir de yoğurt çok yedim.Canim benimki 35. Haftada 2.700 normal dedi doktor ama banada yuksek geliyor yaa kasar muz falan cok yeme yinede bence :)
Çok şükür canım.Ooo maşallah çınarcığa, kocaman olmuşbak nerden nereye geldin canım, az daha sabreder inşallah bebişin. Mutlu haberlerle dönmüş olmana sevindim. Bu yıl gerçekten bebişler aceleci, inşallah bebişlerimiz bayramdan sonrasını bekler. Beni de kızım bugün çok sıkıştırdı, ağrıyı ve kasılmayı artırdı da dua ediyorum, onla konuşuyorum az sabret kızım diye.
Kizlar haberler kotu nst de dogum sancilari cikti acilmam da varmis dogum baslamak uzereymis yani alttan da muayene etti. Simdi yatis yapildi dogumu durdumaya çalışacaklar. Ciger gelistirici igne de yapacaklar. Durmazsa sezaryene alacaklarmis yarin. Dua edin kizlar cok korkuyorumhastane cantamizi bile hazirlamamistim yanımızda hicbi sey yok :/
Kızlar doktordan geldim şimdi. 2300 gr olmuş kuzum 43 cm de boyu varmışdoktorum umutlu konuştu. Riskli zamanları atlattık dedi. Bayrama kadar tut kendini doğurma dedi. Sonra zaten kalkmana da izin vericem biraz gezersin dedi
8aylık muhabbetini de sordum içim rahat etti.Doktorumu da güldürdüm akşam akşam
Bizde haberler böyle. İnşallah bütün anneler ve bebişler iyi olur.
Gecmis olsun canim. Bebegin kendini kurtarir korkma inşallah dayanir bir süre dahaKizlar haberler kotu nst de dogum sancilari cikti acilmam da varmis dogum baslamak uzereymis yani alttan da muayene etti. Simdi yatis yapildi dogumu durdumaya çalışacaklar. Ciger gelistirici igne de yapacaklar. Durmazsa sezaryene alacaklarmis yarin. Dua edin kizlar cok korkuyorumhastane cantamizi bile hazirlamamistim yanımızda hicbi sey yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?