temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar önceden de sormuştum, bel ağrınız ne durumda?
benim son iki haftadır çok arttı, hele bugün yerimden kalkamadım. bacak hareketimle bile belim ikiye ayrılacak gibi oluyor ve bacağım çekiyor.
Canım bazen benim de oluyor ama sürekli değil. Eşim masaj yapıyor biraz iyi geliyor. Doktounla konuş istersen. Hamile kemerleri var onlardan önermişti bana fizik tedavi doktoru bel ağrım için. Allah yardımcın olsun. Çok zor bel ağrısı.

doktoruma acil olarak gittim; dayanamıyorum diye. erken doğum ile ilgili herhangi bir işaret yok, herşeyi kontrol ettirdik. sanırım bebek basınç yapıyor (normal halime göre de çok kiloluyum (10 kilo aldım ama sıfır bedendim ). kemer ile ilgili birşey söylemedi; onu da araştırayım.

Canım kötü düşünme biz burada hepimiz seninleyiz dua ediyoruz. Inşallah her şey en hayırlı şekilde geçecek. Stres olma üzülme biliyorsun bebeğin etkileniyor. Bir de ağrın falan mı vardı da araştırma hastanesine gittim canım sen nasıl farkettin. Esk.de olduğunu biliyorum hangi hastanede olduğunu unuttum inşallah doktorun en iyi şekilde ilgileniyordur canım üzülme sakın

benim son iki haftadır çok arttı, hele bugün yerimden kalkamadım. bacak hareketimle bile belim ikiye ayrılacak gibi oluyor ve bacağım çekiyor.
Canım bana sor o ağrıyı sen ölüyorm agrilardan. Hiç geçmiyor artık resmen alıştım toparlayarak yurumeye. Geceleri sağa sola dönerken inliyormusum acidan eşim öyle diyor. Aynı şekilde kalçam kuyruk sokumum belim çok fena.ve bacagim çekiyor benimde aynı. Kilitlenip kalıyorum çoğu zaman

Aynı durum benim ablamda da oldu :) 3500 dedikleri bebek 4300 doğdu:) hata payı artık daha çok.
Ayyy böyle hikayeleri duydukça daha çok korkuyorum. Benim doktorum 4100 üstünü riske atmam sezaryen yaparım dedi normalde aşırı normal yanlısı biridir. Bu kadar yanımla payı da olmasın artık yarım kilo ne demek gözle bile görülür ayol

Canım sakın stres yapma sen iyi hissediyorsan bebeğin hareketleri iyiyse endişelenme. Yatman gerekiyorsa elbette yatarsın ama inşallah gerek yoktur bizleri bilgilendirmeyi unutma dualarımız seninle Allah yardımcın olsun

Bel ve sirt agrilarim son bir haftadir basladi surekli ayni pozisyonda kalirsam daha cok agri oluyor bende

Canım birlikte doğuracaktık söyle o yaramazına akıllı dursun gelirsem popişini ısırırım. Bu sene bebekler hiç durmuyor yerlerinde Allah yardımcın olsun

Allahım yardımcın olsun canım, dua ediyorum sana da bebeğine de. İnşallah durdurulabilir. Ciğer geliştirici iğnenin de Bebek için etkili olduğunu duymuştum. Doğum gerçekleşse bile tedbiri alınmış olacak en azından. Allaha emanet ol.

Ooo maşallah çınarcığa, kocaman olmuş bak nerden nereye geldin canım, az daha sabreder inşallah bebişin. Mutlu haberlerle dönmüş olmana sevindim. Bu yıl gerçekten bebişler aceleci, inşallah bebişlerimiz bayramdan sonrasını bekler. Beni de kızım bugün çok sıkıştırdı, ağrıyı ve kasılmayı artırdı da dua ediyorum, onla konuşuyorum az sabret kızım diye.

Benim 33. haftada 2250 çıktı kızım, doktorum 4000e yakın doğar dedi. Çok anormal değil yani biraz tosun doğar sadece :) daha iyi ele avuca gelir.
Yerim o tosunluklarını :) benim doktor da vaktinde gelirse 4000 i görürüz demişti :)

Çok şükür canım. Sen de 36 oldun artık korkma. Bugün doktor dalga geçiyor benle bayrama kadar doğurma 36 olunca yatak istirahini kaldırcam o saatten sonra ne zaman istiyorsan doğur diyor artık stres yapma inşallah vaktinde gelirler ama artık gelse bile alır eve gidersin sen bebişini

Rabbim yardımcın olsun inşallah canım korkma benim de 28 mi 29. hafta da başlamıştı doğum sancılarım düzenli hemen serum verdiler. ilaç eklediler iğne fitil verdiler sonra tekrar NST normale dönmüştü. Rabbim seni de kuzunu da esirgesin inşallah. Dualarım seninle inşallah..

Ohh maaşallah. Çok şükür ilk zamanlara göre daha şanslıyız şimdi. İnşallah hepimiz hayırlısı ile bayramı atlatalım öyle gelsin minnoşlarımız..

Gecmis olsun canim. Bebegin kendini kurtarir korkma inşallah dayanir bir süre daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…