temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah canım hepimiz sağlıkla zamanında kavuşalım. @Cedric_CT de iyidir inşallah serum işe yaramıştır. Akşamdan beri aklım onda. Gerçi artık bebişler büyüdü çok şükür. Doğsa da sıkıntı yaşamaz allahın izniyle. Ama merak ettim ne durumda diye.

Aminnnnn inşallah canım. Serum ne yapıyor bilmiyorum ama benim sancılar 30 - 35 çıktı doktor ultrasyon da duruşunu sevmedim dedi.Öyle ki doktor yanından ağlayarak çıktım. Çok şükür Rabbime 2. NST de ohh düzelmiş dedi. İnşallah @Cedric_CT de iyi olur.Yoksa bana da yatış yapılacaktı. sabahtan girdim hastaneye akşama doğru çıktım.

Çok şükür zaman olarak erken de olsa risk olmaz inşallah..

Bide benim gibi cevrenizdekiler bayramda gelsin mi bideee cifte bayram mi yasicaaaaan diye strese sokaniniz yoksa etrafınızda şanslısınız. Evet doktor da artık kendini psikolojini her şeye hazırla diyor ama doktor dışında konuşanlarin ağzına ağzına vurasim geliyor

Girmeyeli neler olmuş boyle yaa
Benimde sabah konturolum var bu bayilmalarimi sorucam neden boyleyim diye gerekirse b12iynesi versin cok dusukmuş bklm benim ponçigim kaç kilo olmuş 32+3de 2/200gr idi rabbim hepimizin yardimcisi olsun kizlar zor donemlere girdik artik ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum hale maxsimum 4kiloda duruyorum kilo hic almiyorum ödemde cok hafif var rabbim bi avazda kurtarsin hepimizin.

Valla canim cok agrasiflestim bende gun yaklastikca sitres hat safada yani kendime ne desemde olmuyo ister istemez o sirtes var o cok bilmişler zaten akil vermeyi cok bilirler oyle insanlardan uzak dur bizim etrafdanda diyen oluyor hemde neler neler takmiyorum ben.

Ya inanır mısın kimseyle görüşmeme kararı aldım kim nereye cagirsa duymazdan geliyorum açık açık da diyorum canım burnumda kusura bakmayın diye. Ki eskiden farketmezdim artık sinirlenince kafam falan uyusuyor bir garip oluyorum şekerin belirtileri galiba bu. Kimseyi görmemek duymamak en iyisi

Yok canim seker deyil dogum yaklastikca sitres oluyor ister istemez bosver bebisine odaklan ne takcan kafana o denli bosver kimse senin bebeyinden deyerli deyil.

Ne guzel yaa ben 11 kilo aldim ve artık kendimi hic begenmiyorum sinir stres ustune artti dedigin gibi. Yeterli beslenmiyormusun yoksa bunyen mi almiyor kilo ?? Benim istahim 20. Haftalara döndü acildi zor tutuyorum kendimi doguma gider ayak kilo almak istemiyorum

Yok canim seker deyil dogum yaklastikca sitres oluyor ister istemez bosver bebisine odaklan ne takcan kafana o denli bosver kimse senin bebeyinden deyerli deyil.
Haklısın canım. Sağ salim kucaklarimiza alalım da inşallah.

Dün gece rüyamda gördüm yavrumu. Hastane odasındayiz yanına gidiyorum kuzumun. Ay diyorum nasıl alicam kucagima çok küçük diyorum. Sonra bakıyorum yüzüne kaşları aynı ben nasıl bu kadar benziyor diyorum ağzına bakıyorum gülüyor babasına benziyor diyorum :) sonra diyorum ki herkes derdi kucağına alınca tüm acıları unutuyorsun diyorlardı nasıl da gerçekmiş ben nasıl dogurdum ki diyorum her şeyi unutmuşum nasıl güzel nasıl güzeldi rüyam. Çok gerçekti uyandım direk karnimi tuttum rüyams dedim :)

Ne tuhaf insanlar var valla hayret ediyorum.Yardıma ihtiyacın olur ise evde ki çivi topuklu ayakkabıları alıp geleyim.Sen sıkma canını.Konuşsun millet. Şaka yapsalar ok anlarım ama bazıları tuhaf tuhaf konuşuyor insanın sinir sistemini çökertiyor. Benim eşim de kızım bayramda gelsin iki bayram birden olur dedi bir kere nereyeeee dedim doktor tatilde kime geleceğim nereden bileyim dedi heee doğru söylüyorsun diyor

Hayırlar ile çıksın inşallah canım

İnşallah gerçek hikayen de böyle güzel olur canım. Onu da anlatırsın bize böyle mutlulukla

Eşlerimiz özleminden hemen gelsin istiyorlar ama cevredekilere ne oluyor da geleceği zamanla ilgili yorum yapıyorlar dimi ama. Dediğim gibi duymicam gormicen en iyisi

Eşlerimiz özleminden hemen gelsin istiyorlar ama cevredekilere ne oluyor da geleceği zamanla ilgili yorum yapıyorlar dimi ama. Dediğim gibi duymicam gormicen en iyisi

Aaaa o kuru laf kalabalığı olsun sanki söylediklerinde ellerine bir şey geçiyor.Oğlumun karne günü gittim okula herkes aaa ne kadar şişmişsin sen öyle dediler.Her halde şişerim gel sana o kadar ilaç iğne serum vereyim sende yat bak nasıl oluyorsun dedim bir de güldüm hele bir tanesi kadın doğuma gitti bizim öğretmen erkek ya o kadın hamile miydi neresinde saklıyor çocuğu dedi kadın 4 kilo aldı. minnoş bir kızı oldu.beni gördü aaaa ne hala gelmişsin sen dedi ne hale dedim hamileyim canım normal olanı bu sen çocuğu saklamışsın dedim arsızlaştım

normal yapabilirsin cnm aradaki zaman farkı yeterli ama her doktor yapmıyor genelde özel hastanelerde bazı doktorlar yapıyorlar facede ssvd gurubu var takipe almanı öneririm
Canim rahim ayrılabilir rahim komple alınabilir
Kızlar bebeğinizin 32 haftadaki kilosu neydi hatirlayan varsa yazabilir mi
Ay kızlar deprem oldu. Bursada çok hissedildi. Çok korktum. Manisa falan mı yine. İyi mi herkes?
Canım golcuk depremini yaşayan biri olarak bugün manisada epey salladı 15sn falan sürdü ilk defa bu kadar sallandi manisa .çocuğu kucağıma almam bu sallantida direk oturttum kucağıma durmasini bekledik.yaşayan herkese geçmiş olsun

Ya insanlar bazen zorluyorlar kendilerini kirdirmak için anladım ben. Bugün arkadaşım foto istedi göbeğin çok çıktı mı falan diye bide en yakın arkadaşım ya hani gönderdim aa ellerin şişmiş dedi. Allah allah hamile mıyım acaba dedim. Yanlış anlama beni kusura bakma falan dedi ama ... insanlar bir garip ya ne diyim canım. Anca biz burada birbirimizi anlıyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…