temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar kv mim günahını almış oldum dün eşim uğramış annesine gelirken elinde birsürü kıyafet getirmiş tulum body vs. Utandım şimdi ya hakkı geçmese bari. Bir de ciddi ciddi kramplarım devam ediyor ki osteocare i günde 2 ye çıkarttım :/ hepimize sabırlar gelsin gerçekten az kaldı falan ama iş yeri için sabır çekmeye başladım

Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim. Ayrı ayri etiketleyemiyorum kusura bakmayin ellerim serumlu zor yaziyorum :/ sabaha kadar uyuyamadim serumlarim bitmedi surekli nst ye baglaniyorum bakalim sonuc ne olacak. Hala agri hissetmiyorum isin garibi.
Arastirma hastanesine oylesine gitmistim hic şikayetim yoktu icime dogmus demek ki. Orda doktor da felaket tellali gibi haberleri verdi moralimi bozdu iyice. Neyse ki kendi doktorum duzgunce rahatlatarak acikladi. Bu arada @Ebudik canim acibademdeyim meliha hanım doktorum.
Suyu 2 lt ye indiricez dedi normalde 3 iciyordum. Suyun fazla olmasinin sebebi ya seker ya da bebegin sindirim sorunu olmasiymis. Insallah bebekte sıkıntı yoktur. Bu arada kilosu 2550 gr olmus iri bir bebek degil dedi doktorum. Sadece suyunun fazla olmasi erken dogumu tetikliyormus plasenta tasiyamadigi için acilmam olmus zaten.
Bu arada kizlar acilmayi kontrol ederken ortaligi yiktim resmen esim kollarimdan tutup sakinlestirdi ellerini yirtmisim hep kiyamam aslinda o kadar acimiyomus ama kendimi asiri kastım agladim hatta zaten moral bozukluğu vardi. Doktor istesem de normal dogurtmaz bu saatten sonra :) zaten bebek ters konumdaymis hala.
blacklable canim 40 i bekleriz dedim sana ama som agizliyim sanirim, erken dogarsa isir kopar popisini teyzesi izin veriyorum :)) insallah bekleriz bakalim bu kadar mudahaleye.
Cok uzun yazdim sanirim :) hepinizi seviyorum moral motivasyon oldunuz bana kizlar
Ha bir de kasilmalariniz varsa ihmal etmeyin ben hep bebek hareketi sandim meğer kasilmaymis. Kendinizi yormayin kizlar. Simdi wc iznim bile yok en iyisi olabildigince dinlenmek

Ah canım benim tüm gece aklımdaydın eşime de bahsettim birlikte doğuracaktık dedim. Olsun hiç moralini bozma. Bebeğinin de sağlığı yerindedir inşallah annesi artık koca danacık oldular yaramazlık bile yapıyorlar bak benim de cumadan beri ağrılarım var aslında ama dün nst de çıkmadı. Yürüyüş yapıyorum çok da yorulmadan. Dualarımız seninle canım lütfen moralini yüksek tut. Allah ın izniyle sağlıkla doğsunlar. Nefes slacaklsrı vakit saat belli zaten popişi kaptım ben gerisini yaramaz bebek düşünsün

İş yeri artık zor geliyor canım haklısın ama ne kadar dayanırsak kardır. Kv nle şaka yollu bi helallaş istersen bi uygun zamanına denk getirip üstü kapalı söyle hem içinde kalmasın. Hepimiz yapıyoruz böyle şeyler

Hayrolsun canım çok güzelmiş rüyan

aynen cnm öyle yapıcam yoksa kendimi kötü hissederim. Evet zaten tek tesellim şu bayram haftası 2 gün tatil son 3 gün motivasyonu ile ayı kapatabilicem. Bir de doktora tez sürecim var biraz bişiler karalamam lazım o yüzden eğitim izni falan alıcam bu hafta öbür hafta 1 er gün. böyle böyle biter inş.

Canım Masallah delikanlı olmuş bile çınarımız :) cok şükür riskli zamanlari atlatmana sevindim. Yine de iyice büyüsün zamanında gelsin kuzum. Dikkat et kendine.
Bakalim benimki 1 haftada kac gr alicaaak ya 1750den 2bin olmaz galiba daha. Bizde goruruz 2li kilolari insallah:)

Hata payı var canım.. bana doktor usg 4200 dedi sezaryen bebek kilolu dedi. Daha yüksekte olabilir daha düşükte dedi. 3850 doğdu. Oluyor yani :) ablam normal doğurmayı çok istedi Almanyada son ana kadar beklerler usg de yüksek çıkarsa sezaryen demişler ama düşük görülmüş :) normal oldu. 3. Bebeği de tersti hemşire ve ebe doktor falan gelip eve çevirdiler bebeği normal oldu o da :) burda hemen sezaryen.. fark oluyor illa ki..

evet geçti ama diş macunu da önemli, florürlü macun kullanmaya çalış. bir de bu diş eti şişmeleri ara ara oluyor. gebeliğim süresince 2 kere yaşadım. 1'er hafta sürdü. umarım senin de hemen geçer. her hafta ayrı bir durumla karşılaşıyoruz :) bu hafta da karnım taş gibi oldu ve kasıklarımda ağrı vardı, sadece 1,5 gün sürdü, şuan hamile değilmişim gibi hafif hissediyorum kendimi :)

Ayni sorun bende de var canım. Baska bi sehirde oturdugum için arkadaslarim görmek istiyorlar ama yooookk atmiyorum foto :)))
Hastaneden geldim en yakin arkadasimla konuşuyorum normalde zayif minyonmumdur dedim ki 65 kilo olmusum. Arkadasimdan gelen cevap ben 63 kiloyum:))) ayyy sen misin bunu diyen tutmayın beni ben hamileyim sen evli bile değilsin böyle siskosun ben ikinci hamileligimi yaşıyorum kendini benimle mi kiyasliyorsun vs vs :) artik kimse ile görüşmüyorum arıyorlar açmıyorum çünkü psikilojim iyi değil biraz gerginim ve insanlar cok bos konusuyorlar..
Esime söyledim insan icine cikmayi istemiyorum söylediklerini takiyorum stres oluyorum yada ters cevaplar veriyorum sen de ona göre dikkat et diye :) :)

Kizlar gunaydin. Ben cok giremiyorum buraya. Bi ara depend marka pedden bahsediliyordu. Migrosta gordum ben acaba bu kulot seklinde olanlardan mi? Hastanede yeterli olur mu?

haydaaaa ya böyle günler nasıl geçer? yatalak gibi hissettiriyor insana. ben de inlediğimin farkındayım bu arada.
bu arada doktorum eğer ağrılar çok artarsa parol alabileceğimi söyledi (etken maddesi parasetamol). ben de onu alıyorum; yoksa dün acımdan kustum biliyor musun?

Kizlar gunaydin. Ben cok giremiyorum buraya. Bi ara depend marka pedden bahsediliyordu. Migrosta gordum ben acaba bu kulot seklinde olanlardan mi? Hastanede yeterli olur mu?
günaydın canım, bana da geçen hafta sezeryan olan bi arkadaşım söyledi. kesinlikle almalısın çok rahat ettim dedi. ben de dün aldım. içinde 10 tane külot var. ağ kısımları ped şeklinde. bana da çok kullanışlı geldi. hastane çantama koyacağım onu, bir de orkidin gece olan pedinden alacağım ne olur ne olmaz. ufak kanamalar ve akıntı için yeterli olur külot ama yoğun bir kanama olursa diye ped de alayım dedim.

Bel ve sirt agrilarim son bir haftadir basladi surekli ayni pozisyonda kalirsam daha cok agri oluyor bende
doğum tarihleri birbirlerine yakın; sanırım bebeklerin ağırlıkları da iyice arttıkça belimize yük çok biniyor.
benim dayanılmaz olduğu için son günlerde ağrılarım, ben parol kullanıyorum ağrıyı kesmesi için. yoksa dayanılacak gibi değildi. dün ağlıyordum ve acıdan yediklerimi çıkardım

Ben de almayi dusunuyorum cnm ama emin olamadim. Yogun kanamada yeterli olur mu bilemedim. Dedigin gibi gece pedlerinden de koyayim. Tesekkur ederim

Ben de senin gibi bayram sonrası tatil olursa gün hesabı yapıyorum doktora gideceğim günleri de çıkarırsam 7 günüm kaldı işe gelmeyeAllah affetsin helal kazanç nasip etsin ama gerçekten şu son günler çok zor geldi

Geçmiş olsun canim inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağına. Hepimiz inşallah. Sen kasılmalar ihmal etmeyin demişsin ya. Ben de 3 hafta önce Stor perdelerimi balkonda yıkadim ve o günden beri hem bacaklarıma hem de karnima çok fazla kramp giriyo. Iki farklı doktoruma da göründüm ama magnezyum dediler ve net ye bağlamadilar. Kramp mi sancı mi ben emin değilim hiç ve de korkuyorum. Uykum haram bel bacak agrisi hat safhada yine ilk üç aydaki gibi mutsuz bir insan oldum. Sen kramp ile sancılı nasıl ayırt edebildin

Amin canim insallah sana da gecmis olsun ben agir is yapmadigim halde bu haldeyim. Tabi bunyenin de etkisi var da yine de yorma kendini.
Ben ayirt edemedim canim yani karnim sertlesiyodu ama hep bebek hareketi sandim doktor onlar kasılmaymis dedi. En belirleyici nst oluyor. Benim mesela hala sancilarim gecmedi nst de, ama ben bisey hissetmiyorum. Evde olsam anlamicam yani belki de dogum baslicak Allah korusun. O yuzden 32 den sonra her randevuda girmek lazimmis nstye.

İnşallah canım, inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alır evimize döneriz mutlulukla bizim bulunduğumuz ilçede kadın doğum yok. Mecburen memlekette doğum yapacam. Eşimi ramazanda tek bırakmak istemiyorum evde, benim derdim biraz da bu aslında. Bayrama bi gelsek sonra istediği zaman doğsun, senin doktorunun da dediği gibi evime doktorumun gidebilirsin demesiyle geldim. Kal burda her an doğum başlayabilir deseydi kalacaktım mecbur. Onu da istemiyorum. Hayırlısı olsun artık napayım, biz ne desek de nasip neyse öyle oluyo.

Kızlar ben yine nst için geldim. Çok doğum var sıra bekliyorum. O yüzden doğum odasına aldılar cihazı buraya getirecekler. Odayı da görmüş oldum. Tahlilde bir tek iltihap çıktı idrarda. Nat yi beğenmedi baştan giriyorum. Tabii doğumlardan fırsat kalırsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…