- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.521
Ah canım benim tüm gece aklımdaydın eşime de bahsettim birlikte doğuracaktık dedim. Olsun hiç moralini bozma. Bebeğinin de sağlığı yerindedir inşallah annesiKizlar gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim. Ayrı ayri etiketleyemiyorum kusura bakmayin ellerim serumlu zor yaziyorum :/ sabaha kadar uyuyamadim serumlarim bitmedi surekli nst ye baglaniyorum bakalim sonuc ne olacak. Hala agri hissetmiyorum isin garibi.
Arastirma hastanesine oylesine gitmistim hic şikayetim yoktu icime dogmus demek ki. Orda doktor da felaket tellali gibi haberleri verdi moralimi bozdu iyice. Neyse ki kendi doktorum duzgunce rahatlatarak acikladi. Bu arada @Ebudik canim acibademdeyim meliha hanım doktorum.
Suyu 2 lt ye indiricez dedi normalde 3 iciyordum. Suyun fazla olmasinin sebebi ya seker ya da bebegin sindirim sorunu olmasiymis. Insallah bebekte sıkıntı yoktur. Bu arada kilosu 2550 gr olmus iri bir bebek degil dedi doktorum. Sadece suyunun fazla olmasi erken dogumu tetikliyormus plasenta tasiyamadigi için acilmam olmus zaten.
Bu arada kizlar acilmayi kontrol ederken ortaligi yiktim resmen esim kollarimdan tutup sakinlestirdi ellerini yirtmisim hep kiyamamaslinda o kadar acimiyomus ama kendimi asiri kastım agladim hatta zaten moral bozukluğu vardi. Doktor istesem de normal dogurtmaz bu saatten sonra :) zaten bebek ters konumdaymis hala.
blacklable canim 40 i bekleriz dedim sana ama som agizliyim sanirim, erken dogarsa isir kopar popisini teyzesi izin veriyorum :)) insallah bekleriz bakalim bu kadar mudahaleye.
Cok uzun yazdim sanirim :) hepinizi seviyorum moral motivasyon oldunuz bana kizlar
Ha bir de kasilmalariniz varsa ihmal etmeyin ben hep bebek hareketi sandim meğer kasilmaymis. Kendinizi yormayin kizlar. Simdi wc iznim bile yok en iyisi olabildigince dinlenmek
İş yeri artık zor geliyor canım haklısın ama ne kadar dayanırsak kardır. Kv nle şaka yollu bi helallaş istersen bi uygun zamanına denk getirip üstü kapalı söyle hem içinde kalmasın. Hepimiz yapıyoruz böyle şeylerKızlar kv mim günahını almış oldum dün eşim uğramış annesine gelirken elinde birsürü kıyafet getirmiş tulum body vs. Utandım şimdi ya hakkı geçmese bari. Bir de ciddi ciddi kramplarım devam ediyor ki osteocare i günde 2 ye çıkarttım :/ hepimize sabırlar gelsin gerçekten az kaldı falan ama iş yeri için sabır çekmeye başladım
Hayrolsun canım çok güzelmiş rüyanDün gece rüyamda gördüm yavrumu. Hastane odasındayiz yanına gidiyorum kuzumun. Ay diyorum nasıl alicam kucagima çok küçük diyorum. Sonra bakıyorum yüzüne kaşları aynı ben nasıl bu kadar benziyor diyorum ağzına bakıyorum gülüyor babasına benziyor diyorum :) sonra diyorum ki herkes derdi kucağına alınca tüm acıları unutuyorsun diyorlardı nasıl da gerçekmiş ben nasıl dogurdum ki diyorum her şeyi unutmuşum nasıl güzel nasıl güzeldi rüyam. Çok gerçekti uyandım direk karnimi tuttum rüyams dedim :)
aynen cnm öyle yapıcam yoksa kendimi kötü hissederim. Evet zaten tek tesellim şu bayram haftası 2 gün tatil son 3 gün motivasyonu ile ayı kapatabilicem. Bir de doktora tez sürecim var biraz bişiler karalamam lazım o yüzden eğitim izni falan alıcam bu hafta öbür hafta 1 er gün. böyle böyle biter inş.İş yeri artık zor geliyor canım haklısın ama ne kadar dayanırsak kardır. Kv nle şaka yollu bi helallaş istersen bi uygun zamanına denk getirip üstü kapalı söyle hem içinde kalmasın. Hepimiz yapıyoruz böyle şeyler
Kızlar doktordan geldim şimdi. 2300 gr olmuş kuzum 43 cm de boyu varmışdoktorum umutlu konuştu. Riskli zamanları atlattık dedi. Bayrama kadar tut kendini doğurma dedi. Sonra zaten kalkmana da izin vericem biraz gezersin dedi
8aylık muhabbetini de sordum içim rahat etti.Doktorumu da güldürdüm akşam akşam
Bizde haberler böyle. İnşallah bütün anneler ve bebişler iyi olur.
Ayyyböyle hikayeleri duydukça daha çok korkuyorum. Benim doktorum 4100 üstünü riske atmam sezaryen yaparım dedi normalde aşırı normal yanlısı biridir. Bu kadar yanımla payı da olmasın artık yarım kilo ne demek gözle bile görülür ayol
evet geçti ama diş macunu da önemli, florürlü macun kullanmaya çalış. bir de bu diş eti şişmeleri ara ara oluyor. gebeliğim süresince 2 kere yaşadım. 1'er hafta sürdü. umarım senin de hemen geçer. her hafta ayrı bir durumla karşılaşıyoruz :) bu hafta da karnım taş gibi oldu ve kasıklarımda ağrı vardı, sadece 1,5 gün sürdü, şuan hamile değilmişim gibi hafif hissediyorum kendimi :)Tamamen geçtimi peki benim ağzımın içinde hep bi şişlik var çocuk fırçası aldım kendi fırçam inanılmaz acıttı bunla bile zorla yaptım herkeste ayrı bi sıkıntı ana olmak zor işmiş şimdiden bunu öğrendim
Ya insanlar bazen zorluyorlar kendilerini kirdirmak için anladım ben. Bugün arkadaşım foto istedi göbeğin çok çıktı mı falan diye bide en yakın arkadaşım ya hani gönderdim aa ellerin şişmiş dedi. Allah allah hamile mıyım acaba dedim. Yanlış anlama beni kusura bakma falan dedi ama ... insanlar bir garip ya ne diyim canım. Anca biz burada birbirimizi anlıyoruz:)
haydaaaa ya böyle günler nasıl geçer? yatalak gibi hissettiriyor insana. ben de inlediğimin farkındayım bu arada.Canım bana sor o ağrıyı sen ölüyorm agrilardan. Hiç geçmiyor artık resmen alıştım toparlayarak yurumeye. Geceleri sağa sola dönerken inliyormusum acidan eşim öyle diyor. Aynı şekilde kalçam kuyruk sokumum belim çok fena.ve bacagim çekiyor benimde aynı. Kilitlenip kalıyorum çoğu zaman
günaydın canım, bana da geçen hafta sezeryan olan bi arkadaşım söyledi. kesinlikle almalısın çok rahat ettim dedi. ben de dün aldım. içinde 10 tane külot var. ağ kısımları ped şeklinde. bana da çok kullanışlı geldi. hastane çantama koyacağım onu, bir de orkidin gece olan pedinden alacağım ne olur ne olmaz. ufak kanamalar ve akıntı için yeterli olur külot ama yoğun bir kanama olursa diye ped de alayım dedim.Kizlar gunaydin. Ben cok giremiyorum buraya. Bi ara depend marka pedden bahsediliyordu. Migrosta gordum ben acaba bu kulot seklinde olanlardan mi? Hastanede yeterli olur mu?
doğum tarihleri birbirlerine yakın; sanırım bebeklerin ağırlıkları da iyice arttıkça belimize yük çok biniyor.Bel ve sirt agrilarim son bir haftadir basladi surekli ayni pozisyonda kalirsam daha cok agri oluyor bende
Ben de almayi dusunuyorum cnm ama emin olamadim. Yogun kanamada yeterli olur mu bilemedim. Dedigin gibi gece pedlerinden de koyayim. Tesekkur ederimgünaydın canım, bana da geçen hafta sezeryan olan bi arkadaşım söyledi. kesinlikle almalısın çok rahat ettim dedi. ben de dün aldım. içinde 10 tane külot var. ağ kısımları ped şeklinde. bana da çok kullanışlı geldi. hastane çantama koyacağım onu, bir de orkidin gece olan pedinden alacağım ne olur ne olmaz. ufak kanamalar ve akıntı için yeterli olur külot ama yoğun bir kanama olursa diye ped de alayım dedim.
Ben de senin gibi bayram sonrası tatil olursa gün hesabı yapıyorumaynen cnm öyle yapıcam yoksa kendimi kötü hissederim. Evet zaten tek tesellim şu bayram haftası 2 gün tatil son 3 gün motivasyonu ile ayı kapatabilicem. Bir de doktora tez sürecim var biraz bişiler karalamam lazım o yüzden eğitim izni falan alıcam bu hafta öbür hafta 1 er gün. böyle böyle biter inş.
Geçmiş olsun canim inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağına. Hepimiz inşallah. Sen kasılmalar ihmal etmeyin demişsin ya. Ben de 3 hafta önce Stor perdelerimi balkonda yıkadim ve o günden beri hem bacaklarıma hem de karnima çok fazla kramp giriyo. Iki farklı doktoruma da göründüm ama magnezyum dediler ve net ye bağlamadilar. Kramp mi sancı mi ben emin değilim hiç ve de korkuyorum. Uykum haram bel bacak agrisi hat safhada yine ilk üç aydaki gibi mutsuz bir insan oldum. Sen kramp ile sancılı nasıl ayırt edebildinKizlar gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim. Ayrı ayri etiketleyemiyorum kusura bakmayin ellerim serumlu zor yaziyorum :/ sabaha kadar uyuyamadim serumlarim bitmedi surekli nst ye baglaniyorum bakalim sonuc ne olacak. Hala agri hissetmiyorum isin garibi.
Arastirma hastanesine oylesine gitmistim hic şikayetim yoktu icime dogmus demek ki. Orda doktor da felaket tellali gibi haberleri verdi moralimi bozdu iyice. Neyse ki kendi doktorum duzgunce rahatlatarak acikladi. Bu arada @Ebudik canim acibademdeyim meliha hanım doktorum.
Suyu 2 lt ye indiricez dedi normalde 3 iciyordum. Suyun fazla olmasinin sebebi ya seker ya da bebegin sindirim sorunu olmasiymis. Insallah bebekte sıkıntı yoktur. Bu arada kilosu 2550 gr olmus iri bir bebek degil dedi doktorum. Sadece suyunun fazla olmasi erken dogumu tetikliyormus plasenta tasiyamadigi için acilmam olmus zaten.
Bu arada kizlar acilmayi kontrol ederken ortaligi yiktim resmen esim kollarimdan tutup sakinlestirdi ellerini yirtmisim hep kiyamamaslinda o kadar acimiyomus ama kendimi asiri kastım agladim hatta zaten moral bozukluğu vardi. Doktor istesem de normal dogurtmaz bu saatten sonra :) zaten bebek ters konumdaymis hala.
blacklable canim 40 i bekleriz dedim sana ama som agizliyim sanirim, erken dogarsa isir kopar popisini teyzesi izin veriyorum :)) insallah bekleriz bakalim bu kadar mudahaleye.
Cok uzun yazdim sanirim :) hepinizi seviyorum moral motivasyon oldunuz bana kizlar
Ha bir de kasilmalariniz varsa ihmal etmeyin ben hep bebek hareketi sandim meğer kasilmaymis. Kendinizi yormayin kizlar. Simdi wc iznim bile yok en iyisi olabildigince dinlenmek
Amin canim insallahGeçmiş olsun canim inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağına. Hepimiz inşallah. Sen kasılmalar ihmal etmeyin demişsin ya. Ben de 3 hafta önce Stor perdelerimi balkonda yıkadim ve o günden beri hem bacaklarıma hem de karnima çok fazla kramp giriyo. Iki farklı doktoruma da göründüm ama magnezyum dediler ve net ye bağlamadilar. Kramp mi sancı mi ben emin değilim hiç ve de korkuyorum. Uykum haram bel bacak agrisi hat safhada yine ilk üç aydaki gibi mutsuz bir insan oldum. Sen kramp ile sancılı nasıl ayırt edebildin
İnşallah canım, inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alır evimize döneriz mutluluklaÇok şükür canım.Sen de 36 oldun artık korkma. Bugün doktor dalga geçiyor benle bayrama kadar doğurma 36 olunca yatak istirahini kaldırcam o saatten sonra ne zaman istiyorsan doğur diyor artık stres yapma inşallah vaktinde gelirler ama artık gelse bile alır eve gidersin sen bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?