- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.541
Ay canim benim duygulandimAh canım benim tüm gece aklımdaydın eşime de bahsettim birlikte doğuracaktık dedim. Olsun hiç moralini bozma. Bebeğinin de sağlığı yerindedir inşallah annesiartık koca danacık oldular yaramazlık bile yapıyorlar bak benim de cumadan beri ağrılarım var aslında ama dün nst de çıkmadı. Yürüyüş yapıyorum çok da yorulmadan. Dualarımız seninle canım lütfen moralini yüksek tut. Allah ın izniyle sağlıkla doğsunlar. Nefes slacaklsrı vakit saat belli zaten popişi kaptım ben gerisini yaramaz bebek düşünsün
Hadi güzel haberlerle inşallah :)) Allahım kolaylık versin.Kızlar ben yine nst için geldim. Çok doğum var sıra bekliyorum. O yüzden doğum odasına aldılar cihazı buraya getirecekler. Odayı da görmüş oldum. Tahlilde bir tek iltihap çıktı idrarda. Nat yi beğenmedi baştan giriyorum. Tabii doğumlardan fırsat kalırsa :)
Canım, iyi olmana sevindim. Hepimizin aklındaydın dün. Ben ne iftara misafir çağırabiliyorum ne de kendim gidebiliyorum. Dün kıramayacağımız biri ısrarla çağırınca gitmek durumunda kaldık orda da aklım sendeydi naptı acaba diye. Eve gelir gelmez buraya girdim okuyayım gelişmeleri diye. Birbirimizi tanımıyoruz ama yakın arkadaş gibi olduk burda. İnşallah sen de yaramaz bebişin de daha iyi olursunuzAy canim benim duygulandimmoralim daha iyi sukur kendimi hazirladim erken dogum olursa da uzulmicem aglamicam diye telkin ediyorum kendime :) senin kizin uslu durur insallah annesi. Genelde bu erkeklerde bi yaramazlik var zaten
Sağol canım inşallah:) almıştır niye almasın. Bak brn bu hafta çok dikkat etmememe rağmen 300 gr almış sıpa on günde :) vaktini beklerse anası gibi 4500 doğacak heraldeCanım Masallah delikanlı olmuş bile çınarımız :) cok şükür riskli zamanlari atlatmana sevindim. Yine de iyice büyüsün zamanında gelsin kuzum. Dikkat et kendine.
Bakalim benimki 1 haftada kac gr alicaaak ya 1750den 2bin olmaz galiba daha. Bizde goruruz 2li kilolari insallah:)
Vallaha bu kramplarla hareketleri bende ayirt edemem diye dusunuyorum, benim kiz cok hareketli cunku surekli kimil kimil araa bir karnimda sertlesip 4-5 saniye sonra geciyor bende artik vucudun alisma donemleri diye hic onemsemiyorum sahsen normalde de rahat bi insanimdir kolay kolayda panik yapmam birseye, boyle duydukca korkuyorum fazla mi rahat davraniyorum acaba diye, ama cocukda surekli hareket halinde oldugu icin biraey yoktur herhalde diye dusunuyorum, vallahi Allah hepimizin yardimcisi olsun analik zor zanaatAmin canim insallahsana da gecmis olsun ben agir is yapmadigim halde bu haldeyim. Tabi bunyenin de etkisi var da yine de yorma kendini.
Ben ayirt edemedim canim yani karnim sertlesiyodu ama hep bebek hareketi sandim doktor onlar kasılmaymis dedi. En belirleyici nst oluyor. Benim mesela hala sancilarim gecmedi nst de, ama ben bisey hissetmiyorum. Evde olsam anlamicam yani belki de dogum baslicak Allah korusun. O yuzden 32 den sonra her randevuda girmek lazimmis nstye.
Sağol canım inşallah:) almıştır niye almasın. Bak brn bu hafta çok dikkat etmememe rağmen 300 gr almış sıpa on günde :) vaktini beklerse anası gibi 4500 doğacak heraldemuayene ne zaman?
Canım benim takipte olduğum dönemde doktor tokluğu yemeğin ilk lokmasından iki saat sonra ölçtürüyordu. Sağlık ocağında da aynısını demişlerdi. Yarım saat yanıltabilir seni. O şekilde yap istersen.Herkese selamlar iyisiniz inşallah
Haftasonu ailemin yanına geldim bu hafta burdayım annemin şeker aletiyle takip yaptım şeker yüklemesi yaptırmadım bakayım dedim açlık 87 toklugu da yemekten yarım saat sonra ölçtüm ıkı dilim tatlı da yemiştim 138 çıktı yüksek mi acaba
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah kuzularımıza. :) hadi bakalım cuma günü güzel haberlerini alırız inşallah. Süt yoğurt yumurta kuruyemiş et kaşar peyniri ve hergün 1 muz.Maşallah yaa 4500 demek :))) Sağlıkla hayırla gelsin insallah canimmm..
Benim muayene cuma günü insallah :)
Diğer topikte de ilk lokmadan bi saat sonra dedi arkadaş aşağı yukarı bi saat sonra ölçtüm iftar 8.30 ben yemekten sonra saat tuttum 9.30 da ölçtüm canım bugün tekrarliyim bakalım hem bi saat hem iki saat sonra olceyim yemekten sonra bi fenalık geliyor midem bulanıyor acaba şeker mi çıkıyor diye düşündümCanım benim takipte olduğum dönemde doktor tokluğu yemeğin ilk lokmasından iki saat sonra ölçtürüyordu. Sağlık ocağında da aynısını demişlerdi. Yarım saat yanıltabilir seni. O şekilde yap istersen.
Olabilir canım belki her doktor farklı istiyordur. Bana o şekilde anlatmışlardı. Sen iki kere ölç not al saatleriyle birlikte. Doktoruna gösterirsin ona göre yorum yaparDiğer topikte de ilk lokmadan bi saat sonra dedi arkadaş aşağı yukarı bi saat sonra ölçtüm iftar 8.30 ben yemekten sonra saat tuttum 9.30 da ölçtüm canım bugün tekrarliyim bakalım hem bi saat hem iki saat sonra olceyim yemekten sonra bi fenalık geliyor midem bulanıyor acaba şeker mi çıkıyor diye düşündüm
Sanırım öyle midem yemek almıyor bu gobusler doğuma yakın aşağı düşermiş rahatlama olurmuş düşse de az rahatlasak :)Olabilir canım belki her doktor farklı istiyordur. Bana o şekilde anlatmışlardı. Sen iki kere ölç not al saatleriyle birlikte. Doktoruna gösterirsin ona göre yorum yaparartık bebişler büyüdü mideye yer kalmıyor ben de yiyemiyorum pek. Yiyince rahatsız ediyor hemen. Ondan da olabilir.
Gebelikte bir saat sonrası önemli canım 140'ı geçmicek açlıkda 93 ü gebe olmayan şeker hastaları ikinci saati ölçüyor.Diğer topikte de ilk lokmadan bi saat sonra dedi arkadaş aşağı yukarı bi saat sonra ölçtüm iftar 8.30 ben yemekten sonra saat tuttum 9.30 da ölçtüm canım bugün tekrarliyim bakalım hem bi saat hem iki saat sonra olceyim yemekten sonra bi fenalık geliyor midem bulanıyor acaba şeker mi çıkıyor diye düşündüm
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah kuzularımıza. :) hadi bakalım cuma günü güzel haberlerini alırız inşallah. Süt yoğurt yumurta kuruyemiş et kaşar peyniri ve hergün 1 muz.bak nasıl kilo alacak
Diğer topikte de ilk lokmadan bi saat sonra dedi arkadaş aşağı yukarı bi saat sonra ölçtüm iftar 8.30 ben yemekten sonra saat tuttum 9.30 da ölçtüm canım bugün tekrarliyim bakalım hem bi saat hem iki saat sonra olceyim yemekten sonra bi fenalık geliyor midem bulanıyor acaba şeker mi çıkıyor diye düşündüm
Tam sınıra yaklasmisim desene bugün tekrarliyim bakalımGebelikte bir saat sonrası önemli canım 140'ı geçmicek açlıkda 93 ü gebe olmayan şeker hastaları ikinci saati ölçüyor.
Annemin şeker aletiyle takip ediyorum canım aklına takiliyorsa varsa yakınında yap ya da sağlık ocağından iste açlık toklukCanım bu seker benim de kafami kurcaliyo. Acaba var midir diye düşünüp duruyorum cunku test yaptirmadim.. Varsa bebege bi zarar verir mi yani ne yapmaliyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?