temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay canim benim duygulandim moralim daha iyi sukur kendimi hazirladim erken dogum olursa da uzulmicem aglamicam diye telkin ediyorum kendime :) senin kizin uslu durur insallah annesi. Genelde bu erkeklerde bi yaramazlik var zaten

Hadi güzel haberlerle inşallah :)) Allahım kolaylık versin.

Ay canim benim duygulandim moralim daha iyi sukur kendimi hazirladim erken dogum olursa da uzulmicem aglamicam diye telkin ediyorum kendime :) senin kizin uslu durur insallah annesi. Genelde bu erkeklerde bi yaramazlik var zaten
Canım, iyi olmana sevindim. Hepimizin aklındaydın dün. Ben ne iftara misafir çağırabiliyorum ne de kendim gidebiliyorum. Dün kıramayacağımız biri ısrarla çağırınca gitmek durumunda kaldık orda da aklım sendeydi naptı acaba diye. Eve gelir gelmez buraya girdim okuyayım gelişmeleri diye. Birbirimizi tanımıyoruz ama yakın arkadaş gibi olduk burda. İnşallah sen de yaramaz bebişin de daha iyi olursunuz

Sağol canım inşallah:) almıştır niye almasın. Bak brn bu hafta çok dikkat etmememe rağmen 300 gr almış sıpa on günde :) vaktini beklerse anası gibi 4500 doğacak heralde muayene ne zaman?

I ImaginaryLife canım. Herşey yoluna girecek inşallah. Kendini sıkıp stres yapma herşey daha zor olur. dediğin gibi doğum olsa bile üzülmek yok. Çok şükür iğnelerin de yapıldı bak. Nerdeyse 24 saat olacak. 12 saatte etkili oluyor iğneden sonra 12 saat tutarsak büyük kar demişti doktorum bana. Herşey güzel olacak. İnşallah hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz

Vallaha bu kramplarla hareketleri bende ayirt edemem diye dusunuyorum, benim kiz cok hareketli cunku surekli kimil kimil araa bir karnimda sertlesip 4-5 saniye sonra geciyor bende artik vucudun alisma donemleri diye hic onemsemiyorum sahsen normalde de rahat bi insanimdir kolay kolayda panik yapmam birseye, boyle duydukca korkuyorum fazla mi rahat davraniyorum acaba diye, ama cocukda surekli hareket halinde oldugu icin biraey yoktur herhalde diye dusunuyorum, vallahi Allah hepimizin yardimcisi olsun analik zor zanaat

Sağol canım inşallah:) almıştır niye almasın. Bak brn bu hafta çok dikkat etmememe rağmen 300 gr almış sıpa on günde :) vaktini beklerse anası gibi 4500 doğacak heralde muayene ne zaman?

Maşallah yaa 4500 demek :))) Sağlıkla hayırla gelsin insallah canimmm..
Benim muayene cuma günü insallah :)

Herkese selamlar iyisiniz inşallah
Haftasonu ailemin yanına geldim bu hafta burdayım annemin şeker aletiyle takip yaptım şeker yüklemesi yaptırmadım bakayım dedim açlık 87 toklugu da yemekten yarım saat sonra ölçtüm ıkı dilim tatlı da yemiştim 138 çıktı yüksek mi acaba

Canım benim takipte olduğum dönemde doktor tokluğu yemeğin ilk lokmasından iki saat sonra ölçtürüyordu. Sağlık ocağında da aynısını demişlerdi. Yarım saat yanıltabilir seni. O şekilde yap istersen.

Maşallah yaa 4500 demek :))) Sağlıkla hayırla gelsin insallah canimmm..
Benim muayene cuma günü insallah :)
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah kuzularımıza. :) hadi bakalım cuma günü güzel haberlerini alırız inşallah. Süt yoğurt yumurta kuruyemiş et kaşar peyniri ve hergün 1 muz. bak nasıl kilo alacak

Diğer topikte de ilk lokmadan bi saat sonra dedi arkadaş aşağı yukarı bi saat sonra ölçtüm iftar 8.30 ben yemekten sonra saat tuttum 9.30 da ölçtüm canım bugün tekrarliyim bakalım hem bi saat hem iki saat sonra olceyim yemekten sonra bi fenalık geliyor midem bulanıyor acaba şeker mi çıkıyor diye düşündüm

Olabilir canım belki her doktor farklı istiyordur. Bana o şekilde anlatmışlardı. Sen iki kere ölç not al saatleriyle birlikte. Doktoruna gösterirsin ona göre yorum yapar artık bebişler büyüdü mideye yer kalmıyor ben de yiyemiyorum pek. Yiyince rahatsız ediyor hemen. Ondan da olabilir.

Sanırım öyle midem yemek almıyor bu gobusler doğuma yakın aşağı düşermiş rahatlama olurmuş düşse de az rahatlasak :)

Gebelikte bir saat sonrası önemli canım 140'ı geçmicek açlıkda 93 ü gebe olmayan şeker hastaları ikinci saati ölçüyor.

Yaa insallah:) sut yogurt yumurta peynir ceviz onlarla aram iyi ama ben muz bulamıyorum istedigim gibi yaa :) muz yaz meyvesi degil miydi gercekten bilmiyorum. Kışın cok güzel muzlar vardi simdi hepsi hormonlu o nedenle almıyorum ben de

Canım bu seker benim de kafami kurcaliyo. Acaba var midir diye düşünüp duruyorum cunku test yaptirmadim.. Varsa bebege bi zarar verir mi yani ne yapmaliyim bilmiyorum

Canım bu seker benim de kafami kurcaliyo. Acaba var midir diye düşünüp duruyorum cunku test yaptirmadim.. Varsa bebege bi zarar verir mi yani ne yapmaliyim bilmiyorum
Annemin şeker aletiyle takip ediyorum canım aklına takiliyorsa varsa yakınında yap ya da sağlık ocağından iste açlık tokluk

Nst de dün bebeğin kalp atışları düşük çıkmış ama bana demedi sabah götürdüm zaten. Usg ile baktı tekrar kalbe baktı sadece anlamadım. Hemen tekrar git dedi gittim çekildi hah dedi şimdi tamam dünkü düşük çıkmış o yüzden tekrar yolladım dedi. Bugünkü güzelmiş normal iyi dedi.İltihap için bol su iç dedi malum vereceği antibiyotik penisilinli diye.İş yapmayacaksın yatacaksın hep dedi.Şükür sonuçlar güzel çıktı pazartesi tekrar gidiyoruz:) giriş yapmam gerek mi acaba? 10 gün dolmamış oluyor.. fark etmez bakalım :) bu arada nst yi çeken hemşire 10 gün daha dayansa yeter dedi bama kalırsa bu cadı temmuzda gelmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…