temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aman canım dikkat et seninki doğumları görüp heyecanlanmasın malum bu yıl bebeklerimiz pek bi yaramaz Allah tüm hastaların yardımcısı olsun şifa versin

Tam sınıra yaklasmisim desene bugün tekrarliyim bakalım
Yok ya maşalah açlığın çok iyi benim hep 100 üstü muhtemelen artık insüline başlıcak ctesi gitcem kontrole ;( ama sen ihmal etme ara ara ölç dediği rakamları geçersen git muhakkak doktora. Annen baban şeker hastasıysa risk altındasın bana öle demişti doktor haklıda çıktı ;(

Aman canım dikkat et seninki doğumları görüp heyecanlanmasın malum bu yıl bebeklerimiz pek bi yaramaz Allah tüm hastaların yardımcısı olsun şifa versin

Yok yok doğurmadan geldim şükür:) ama tabii bilemem cadılık var bu kızda :) hemşireler de çok tatlıydı sevdim hastaneyi. Tecrübe oldu bana biraz önden odaları hemşerileri görmüş oldum:)

Yok yok doğurmadan geldim şükür:) ama tabii bilemem cadılık var bu kızda :) hemşireler de çok tatlıydı sevdim hastaneyi. Tecrübe oldu bana biraz önden odaları hemşerileri görmüş oldum:)
Benim kız dün fön çektirirken çok komikti fön makinası ne tarafıma geçse orda tepip durdu kuaför bile farketti artık rüya bile görüyorlar bunların ne zaman neye hevesleneceği belli olmaz ben de hastaneyi dolaşmak istiyorum bakalım uygun bir zamanda. Hiç gitmediğim bi hastane. Doktor çok beğendiği için orda olacak inşallah. Şimdiden Herşeyi bu sıpaların keyfine göre ayarlıyoruz Allah yardımcımız olsun

Canim gecmis olsun. Sekerin anne karnındaki bebeğe ne gibi zararlari var acaba ben bunu cok merak ediyorum da. Sekerimiz varsa neler olma ihtimali var

Canim gecmis olsun. Sekerin anne karnındaki bebeğe ne gibi zararlari var acaba ben bunu cok merak ediyorum da. Sekerimiz varsa neler olma ihtimali var
bebişler şişman olabilir ilerde kalp damar hastalıkları şeker hastalığı olabilir. bana doktorum bunları söylemişti ve diyete başladım şimdilik tam sınırdayım ama azalmıo hiç değerler birer birer artıo ;( sende ihmal etme açlık tokluk baktır onda göre bişi varsa önlem alırsın

Sorma öyle oluyor:) benim genelde oğlum için aciline gittiğim hastane.. daha önce babam da orda anjiyo oldu. Ama doğum kısmını bilmiyordum. genel olarak beğendim :) VIP odalar vardı süslü püslü :) +400 verince oluyormuş öyle.. ama normal odaları da gayet güzeldi. Ben nst ye VIP odada girdim her yer dolu olunca :)

Ay kiyamam aynen canim ya kendi arkadaslarimdan önce gelismeleri buraya yaziyorum sizin mesajlarinizla mutlu oluyorum sagolun hepiniz

10 günü geçmediği için kontrol randevusu oluyor canım . ama arayıp o şekilde randevu alman gerekli sadece saatinin belli olması için ücret ödemen gerekmiyor gidince işlem yapıyolar

I ImaginaryLife canım nasıl oldun iyi misin? Soramadım seni.. sayfaları da tam kontrol edemedim. İyi misin?
Sancilarim azalmadi maalesef hala yüksek cikiyor canim o yuzden bu gece de kalicaz. Yarin dogum olucak ya da taburcu olucam insallah 2. seçenek olur. Doktor 21 gun hastanede yatip 37. haftayi dolduranlar var dedi ama ben o kadar kalamam 1 gr uyuyamiyorum hastanede iyice halsizlestim, maddi acidan da cok zorlar geceligi 1000 tl civarı cunku Allah hayirlisini nasip eder insallah.

canım ya kıyamam inşallah çabucak geçer gider sancıların . çok yüksekmiş fiyat o ne öyle ya bu tedavinin illa orda yapılmasına gerek olmayabilir . eskişehirde ümit hastanesi var oranın fiyatları daha uygun eğer özel hastane düşünürsen orayıda değerlendirebilirsin ben sana doktor da tavsiye edebilirim . ama eğer kütahyaya dönecek olursan burdaki devlet hastanesindede tedavine devam edebilirsin doğumu gene istediğin bir yerde yaparsın . normal doğum olsa bile iki saatten önce olmaz zaten . inşallah dayanır bebişin bikaç hafta daha

Allah yardimcin olsun canim. Insallah taburcu olursun bebisini de zamaninda alirsin kucagina

Canım benim her şey yolunda gidecek inşallah inanıyorum ben :)

Aynen bende öyle canım eşim de sagolsun zorlamıyor beni kendimi iyi hissedeceğim yerlere götürmeye çalışıyor diğer insanlarla görüşmemi o da istemiyor. Kendi akrabalarından da insanlar dahil :)

İnanırım canım ya. Bide bu aralar bi enerji var üzerimde sürekli iş yapmak geliyor içimden e yapınca belim kilitleniyor napicam bilmiyorum

10 günü geçmediği için kontrol randevusu oluyor canım . ama arayıp o şekilde randevu alman gerekli sadece saatinin belli olması için ücret ödemen gerekmiyor gidince işlem yapıyolar

Anladım canım sağol :) benim randevu sorunum olmuyor almadan gidiyorum doktorum yoğun değil :) randevusuz olmama rağmen beklediğim süre en fazla 15 dakika:)

Canım benim geçer inşallah. Strese girme sen. Uyuman için bir şeyler yapabilseler keşke. Uykusuzlukta seni zorluyordur tabii. Canım 2. Seçenek daha iyi tabii ama bebeğin ve senin için hangi seçenek daha hayırlıysa o olsun. Hastanen hangisi ki fahiş fiyat bu kadar...?? Bakarsın sancın geçer evde yatarsın sende. İnşallah hakkınızda hayırlısı ve sağlıklısı olur canım..

Canım inşallah taburcu olursun bebis zamanında gelir sorunsuz atlatirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…