- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.561
Aman canım dikkat et seninki doğumları görüp heyecanlanmasın malum bu yıl bebeklerimiz pek bi yaramazKızlar ben yine nst için geldim. Çok doğum var sıra bekliyorum. O yüzden doğum odasına aldılar cihazı buraya getirecekler. Odayı da görmüş oldum. Tahlilde bir tek iltihap çıktı idrarda. Nat yi beğenmedi baştan giriyorum. Tabii doğumlardan fırsat kalırsa :)
Yok ya maşalah açlığın çok iyi benim hep 100 üstü muhtemelen artık insüline başlıcak ctesi gitcem kontrole ;( ama sen ihmal etme ara ara ölç dediği rakamları geçersen git muhakkak doktora. Annen baban şeker hastasıysa risk altındasın bana öle demişti doktor haklıda çıktı ;(Tam sınıra yaklasmisim desene bugün tekrarliyim bakalım
Aman canım dikkat et seninki doğumları görüp heyecanlanmasın malum bu yıl bebeklerimiz pek bi yaramazAllah tüm hastaların yardımcısı olsun şifa versin
Benim kız dün fön çektirirken çok komikti fön makinası ne tarafıma geçse orda tepip durdu kuaför bile farkettiYok yok doğurmadan geldim şükür:) ama tabii bilemem cadılık var bu kızda :) hemşireler de çok tatlıydı sevdim hastaneyi. Tecrübe oldu bana biraz önden odaları hemşerileri görmüş oldum:)
Annemin şeker aletiyle takip ediyorum canım aklına takiliyorsa varsa yakınında yap ya da sağlık ocağından iste açlık tokluk
Yok ya maşalah açlığın çok iyi benim hep 100 üstü muhtemelen artık insüline başlıcak ctesi gitcem kontrole ;( ama sen ihmal etme ara ara ölç dediği rakamları geçersen git muhakkak doktora. Annen baban şeker hastasıysa risk altındasın bana öle demişti doktor haklıda çıktı ;(
bebişler şişman olabilir ilerde kalp damar hastalıkları şeker hastalığı olabilir. bana doktorum bunları söylemişti ve diyete başladım şimdilik tam sınırdayım ama azalmıo hiç değerler birer birer artıo ;( sende ihmal etme açlık tokluk baktır onda göre bişi varsa önlem alırsınCanim gecmis olsun. Sekerin anne karnındaki bebeğe ne gibi zararlari var acaba ben bunu cok merak ediyorum da. Sekerimiz varsa neler olma ihtimali var
Benim kız dün fön çektirirken çok komikti fön makinası ne tarafıma geçse orda tepip durdu kuaför bile farkettiartık rüya bile görüyorlar bunların ne zaman neye hevesleneceği belli olmaz ben de hastaneyi dolaşmak istiyorum bakalım uygun bir zamanda. Hiç gitmediğim bi hastane. Doktor çok beğendiği için orda olacak inşallah. Şimdiden Herşeyi bu sıpaların keyfine göre ayarlıyoruz Allah yardımcımız olsun
Ay kiyamamCanım, iyi olmana sevindim. Hepimizin aklındaydın dün. Ben ne iftara misafir çağırabiliyorum ne de kendim gidebiliyorum. Dün kıramayacağımız biri ısrarla çağırınca gitmek durumunda kaldık orda da aklım sendeydi naptı acaba diye. Eve gelir gelmez buraya girdim okuyayım gelişmeleri diye. Birbirimizi tanımıyoruz ama yakın arkadaş gibi olduk burda. İnşallah sen de yaramaz bebişin de daha iyi olursunuz
10 günü geçmediği için kontrol randevusu oluyor canım . ama arayıp o şekilde randevu alman gerekli sadece saatinin belli olması için ücret ödemen gerekmiyor gidince işlem yapıyolarNst de dün bebeğin kalp atışları düşük çıkmış ama bana demedi sabah götürdüm zaten. Usg ile baktı tekrar kalbe baktı sadece anlamadım. Hemen tekrar git dedi gittim çekildi hah dedi şimdi tamam dünkü düşük çıkmış o yüzden tekrar yolladım dedi. Bugünkü güzelmiş normal iyi dedi.İltihap için bol su iç dedi malum vereceği antibiyotik penisilinli diye.İş yapmayacaksın yatacaksın hep dedi.Şükür sonuçlar güzel çıktıpazartesi tekrar gidiyoruz:) giriş yapmam gerek mi acaba? 10 gün dolmamış oluyor.. fark etmez bakalım :) bu arada nst yi çeken hemşire 10 gün daha dayansa yeter dedi bama kalırsa bu cadı temmuzda gelmeyecek
Sancilarim azalmadi maalesef hala yüksek cikiyor canim o yuzden bu gece de kalicaz. Yarin dogum olucak ya da taburcu olucam insallah 2. seçenek olur. Doktor 21 gun hastanede yatip 37. haftayi dolduranlar var dedi ama ben o kadar kalamam 1 gr uyuyamiyorum hastanede iyice halsizlestim, maddi acidan da cok zorlar geceligi 1000 tl civarı cunkuI ImaginaryLife canım nasıl oldun iyi misin? Soramadım seni.. sayfaları da tam kontrol edemedim. İyi misin?
canım ya kıyamam inşallah çabucak geçer gider sancıların . çok yüksekmiş fiyat o ne öyle ya bu tedavinin illa orda yapılmasına gerek olmayabilir . eskişehirde ümit hastanesi var oranın fiyatları daha uygun eğer özel hastane düşünürsen orayıda değerlendirebilirsin ben sana doktor da tavsiye edebilirim . ama eğer kütahyaya dönecek olursan burdaki devlet hastanesindede tedavine devam edebilirsin doğumu gene istediğin bir yerde yaparsın . normal doğum olsa bile iki saatten önce olmaz zaten . inşallah dayanır bebişin bikaç hafta dahaSancilarim azalmadi maalesef hala yüksek cikiyor canim o yuzden bu gece de kalicaz. Yarin dogum olucak ya da taburcu olucam insallah 2. seçenek olur. Doktor 21 gun hastanede yatip 37. haftayi dolduranlar var dedi ama ben o kadar kalamam 1 gr uyuyamiyorum hastanede iyice halsizlestim, maddi acidan da cok zorlar geceligi 1000 tl civarı cunkuAllah hayirlisini nasip eder insallah.
Allah yardimcin olsun canim. Insallah taburcu olursun bebisini de zamaninda alirsin kucaginaSancilarim azalmadi maalesef hala yüksek cikiyor canim o yuzden bu gece de kalicaz. Yarin dogum olucak ya da taburcu olucam insallah 2. seçenek olur. Doktor 21 gun hastanede yatip 37. haftayi dolduranlar var dedi ama ben o kadar kalamam 1 gr uyuyamiyorum hastanede iyice halsizlestim, maddi acidan da cok zorlar geceligi 1000 tl civarı cunkuAllah hayirlisini nasip eder insallah.
Canım benim her şey yolunda gidecek inşallah inanıyorum ben :)Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim. Ayrı ayri etiketleyemiyorum kusura bakmayin ellerim serumlu zor yaziyorum :/ sabaha kadar uyuyamadim serumlarim bitmedi surekli nst ye baglaniyorum bakalim sonuc ne olacak. Hala agri hissetmiyorum isin garibi.
Arastirma hastanesine oylesine gitmistim hic şikayetim yoktu icime dogmus demek ki. Orda doktor da felaket tellali gibi haberleri verdi moralimi bozdu iyice. Neyse ki kendi doktorum duzgunce rahatlatarak acikladi. Bu arada T Titizz1 canim acibademdeyim meliha hanım doktorum.
Suyu 2 lt ye indiricez dedi normalde 3 iciyordum. Suyun fazla olmasinin sebebi ya seker ya da bebegin sindirim sorunu olmasiymis. Insallah bebekte sıkıntı yoktur. Bu arada kilosu 2550 gr olmus iri bir bebek degil dedi doktorum. Sadece suyunun fazla olmasi erken dogumu tetikliyormus plasenta tasiyamadigi için acilmam olmus zaten.
Bu arada kizlar acilmayi kontrol ederken ortaligi yiktim resmen esim kollarimdan tutup sakinlestirdi ellerini yirtmisim hep kiyamamaslinda o kadar acimiyomus ama kendimi asiri kastım agladim hatta zaten moral bozukluğu vardi. Doktor istesem de normal dogurtmaz bu saatten sonra :) zaten bebek ters konumdaymis hala.
blacklable canim 40 i bekleriz dedim sana ama som agizliyim sanirim, erken dogarsa isir kopar popisini teyzesi izin veriyorum :)) insallah bekleriz bakalim bu kadar mudahaleye.
Cok uzun yazdim sanirim :) hepinizi seviyorum moral motivasyon oldunuz bana kizlar
Ha bir de kasilmalariniz varsa ihmal etmeyin ben hep bebek hareketi sandim meğer kasilmaymis. Kendinizi yormayin kizlar. Simdi wc iznim bile yok en iyisi olabildigince dinlenmek
Aynen bende öyle canım eşim de sagolsun zorlamıyor beni kendimi iyi hissedeceğim yerlere götürmeye çalışıyor diğer insanlarla görüşmemi o da istemiyor. Kendi akrabalarından da insanlar dahil :)Ayni sorun bende de var canım. Baska bi sehirde oturdugum için arkadaslarim görmek istiyorlar ama yooookk atmiyorum foto :)))
Hastaneden geldim en yakin arkadasimla konuşuyorum normalde zayif minyonmumdur dedim ki 65 kilo olmusum. Arkadasimdan gelen cevap ben 63 kiloyum:))) ayyy sen misin bunu diyen tutmayın beniben hamileyim sen evli bile değilsin böyle siskosun ben ikinci hamileligimi yaşıyorum kendini benimle mi kiyasliyorsun vs vs :) artik kimse ile görüşmüyorum arıyorlar açmıyorum çünkü psikilojim iyi değil biraz gerginim ve insanlar cok bos konusuyorlar..
Esime söyledim insan icine cikmayi istemiyorum söylediklerini takiyorum stres oluyorum yada ters cevaplar veriyorum sen de ona göre dikkat et diye :) :)
İnanırım canım ya. Bide bu aralar bi enerji var üzerimde sürekli iş yapmak geliyor içimden e yapınca belim kilitleniyor napicam bilmiyorumhaydaaaa ya böyle günler nasıl geçer? yatalak gibi hissettiriyor insana. ben de inlediğimin farkındayım bu arada.
bu arada doktorum eğer ağrılar çok artarsa parol alabileceğimi söyledi (etken maddesi parasetamol). ben de onu alıyorum; yoksa dün acımdan kustum biliyor musun?
10 günü geçmediği için kontrol randevusu oluyor canım . ama arayıp o şekilde randevu alman gerekli sadece saatinin belli olması için ücret ödemen gerekmiyor gidince işlem yapıyolar
Sancilarim azalmadi maalesef hala yüksek cikiyor canim o yuzden bu gece de kalicaz. Yarin dogum olucak ya da taburcu olucam insallah 2. seçenek olur. Doktor 21 gun hastanede yatip 37. haftayi dolduranlar var dedi ama ben o kadar kalamam 1 gr uyuyamiyorum hastanede iyice halsizlestim, maddi acidan da cok zorlar geceligi 1000 tl civarı cunkuAllah hayirlisini nasip eder insallah.
Canım inşallah taburcu olursun bebis zamanında gelir sorunsuz atlatirsin inşallahSancilarim azalmadi maalesef hala yüksek cikiyor canim o yuzden bu gece de kalicaz. Yarin dogum olucak ya da taburcu olucam insallah 2. seçenek olur. Doktor 21 gun hastanede yatip 37. haftayi dolduranlar var dedi ama ben o kadar kalamam 1 gr uyuyamiyorum hastanede iyice halsizlestim, maddi acidan da cok zorlar geceligi 1000 tl civarı cunkuAllah hayirlisini nasip eder insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?