temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım Allah yardımcın olsun inşallah taburcu olur bebeğini zamanında kucağına alırsın

Canım benim inşallah her şey yoluna girecek moralini yüksek tutmaya çalış. Uyku uyuyabilsen daha iyi olurdu tabi ama bu kafayla insan nasıl uyusun ki sen de haklısın..İnşallah 2. Seçenek gerçekleşir bebiş az daha bekler..senin bu hastane doktor şehir meselesi hep yordu seni ..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım..moralini yüksek tutmaya çalış

Canım geçmiş olsun hayırlısıyla gelsin erken yada geç sonuçta şimdi doğsa yaşayacak Allahın izniyle içini ferah tut. Bizi habersiz bırakma sakın

Canım şeker yuklemesini en erken 1 saat sonra yapman gerekiyor.ve 2.saatte yap.

Kızlar lansinoh kremi aldım bende ne zaman başlamam gerekiyor sürmeye?
Canım ben de 38 gibi başlayayım diyordum biliyorsun doktorumuz haftasonu gittiğimizde 1 ya da 2 hafta var doğuma demişti. O yüzden ben de kullanmaya başlasam fena olmaz diye düşünüyorum da bi taraftan da rahmi uyardığından kararsızım. Eğer erken de gelirse hiç kullanmamış olacam. Nasıl yapsam bilemedim

Vuhhuuu vip oda bence düşünülebilir. İnşallah gönlüne göre olur canım. Vip olursa süsle püsle uğraşmazsın sadece ikramlık özel şeylerini alırsın

İnanırım canım ya. Bide bu aralar bi enerji var üzerimde sürekli iş yapmak geliyor içimden e yapınca belim kilitleniyor napicam bilmiyorum
Aman canım doğum yaklaştıkça gelen enerjiyi doğuma saklayın sakın yoröayın kendinizi diyorlar. Benim bi arkadaşım sabahında nasıl güçlü hissetiyse kanepeleri kaldırıp altlarını silmiştim akşamına doğurdum demişti aman dikkat et

Canım göğsüne sadece sür yedirme çamaşırını giymek için biraz beklemen gerek bulaşmaması için. O şekilde çok uğraşmadığındqn bişey olmaz Allah ın izniyle

Vuhhuuu vip oda bence düşünülebilir. İnşallah gönlüne göre olur canım. Vip olursa süsle püsle uğraşmazsın sadece ikramlık özel şeylerini alırsın

Yok yok ben süsleme falan istemiyordum zaten :) vip istemem :)) ama isteyen için harika tabii masası falan her şeyi mevcut :)

kızlarrrrr lansinoh göğüs ucu krem rahmi mi uyarıyorrr hemen başlayayım o zaman ben 38. haftamdayım yeter artık gelsin bebeğim istiyorum

rahmi uyaran (dolayısıyla doğumu tetikleyen şeyler) arasında göğüs ucunun uyarılması da yer alıyor. yani göğüs ucu kremi uyarmıyor aslında; oranın bir şekilde ellenmesi uyarıyor :)

Sanırım göğüs ucuna masaj yaparak sürmek.. ama bilmiyorum açıkçası benle ilgili bir konu değil:)

süpermiş yaa kızlar bu arada benim göbe düştü artık bayağı aşağıda olduğunu hissediyoum bebeğimin..sanırım gelecekk inşallah 40 dolmadan gelecek annesini şişirmeyecek sıkıntıdan inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…