- 14 Kasım 2016
- 105
- 119
- 23
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.581
Canım Allah yardımcın olsun inşallah taburcu olur bebeğini zamanında kucağına alırsınSancilarim azalmadi maalesef hala yüksek cikiyor canim o yuzden bu gece de kalicaz. Yarin dogum olucak ya da taburcu olucam insallah 2. seçenek olur. Doktor 21 gun hastanede yatip 37. haftayi dolduranlar var dedi ama ben o kadar kalamam 1 gr uyuyamiyorum hastanede iyice halsizlestim, maddi acidan da cok zorlar geceligi 1000 tl civarı cunkuAllah hayirlisini nasip eder insallah.
Sancilarim azalmadi maalesef hala yüksek cikiyor canim o yuzden bu gece de kalicaz. Yarin dogum olucak ya da taburcu olucam insallah 2. seçenek olur. Doktor 21 gun hastanede yatip 37. haftayi dolduranlar var dedi ama ben o kadar kalamam 1 gr uyuyamiyorum hastanede iyice halsizlestim, maddi acidan da cok zorlar geceligi 1000 tl civarı cunkuAllah hayirlisini nasip eder insallah.
Canım doktora geçen hafta sordum ben. Rahmi uyarıyor 38 den önce tavsiye etmiyorum dedi.Kızlar lansinoh kremi aldım bende ne zaman başlamam gerekiyor sürmeye?
Canım geçmiş olsun hayırlısıyla gelsin erken yada geç sonuçta şimdi doğsa yaşayacak Allahın izniyle içini ferah tut. Bizi habersiz bırakma sakınKizlar gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim. Ayrı ayri etiketleyemiyorum kusura bakmayin ellerim serumlu zor yaziyorum :/ sabaha kadar uyuyamadim serumlarim bitmedi surekli nst ye baglaniyorum bakalim sonuc ne olacak. Hala agri hissetmiyorum isin garibi.
Arastirma hastanesine oylesine gitmistim hic şikayetim yoktu icime dogmus demek ki. Orda doktor da felaket tellali gibi haberleri verdi moralimi bozdu iyice. Neyse ki kendi doktorum duzgunce rahatlatarak acikladi. Bu arada T Titizz1 canim acibademdeyim meliha hanım doktorum.
Suyu 2 lt ye indiricez dedi normalde 3 iciyordum. Suyun fazla olmasinin sebebi ya seker ya da bebegin sindirim sorunu olmasiymis. Insallah bebekte sıkıntı yoktur. Bu arada kilosu 2550 gr olmus iri bir bebek degil dedi doktorum. Sadece suyunun fazla olmasi erken dogumu tetikliyormus plasenta tasiyamadigi için acilmam olmus zaten.
Bu arada kizlar acilmayi kontrol ederken ortaligi yiktim resmen esim kollarimdan tutup sakinlestirdi ellerini yirtmisim hep kiyamamaslinda o kadar acimiyomus ama kendimi asiri kastım agladim hatta zaten moral bozukluğu vardi. Doktor istesem de normal dogurtmaz bu saatten sonra :) zaten bebek ters konumdaymis hala.
blacklable canim 40 i bekleriz dedim sana ama som agizliyim sanirim, erken dogarsa isir kopar popisini teyzesi izin veriyorum :)) insallah bekleriz bakalim bu kadar mudahaleye.
Cok uzun yazdim sanirim :) hepinizi seviyorum moral motivasyon oldunuz bana kizlar
Ha bir de kasilmalariniz varsa ihmal etmeyin ben hep bebek hareketi sandim meğer kasilmaymis. Kendinizi yormayin kizlar. Simdi wc iznim bile yok en iyisi olabildigince dinlenmek
Tamam canım bende o zaman basliyimCanım doktora geçen hafta sordum ben. Rahmi uyarıyor 38 den önce tavsiye etmiyorum dedi.
Canım şeker yuklemesini en erken 1 saat sonra yapman gerekiyor.ve 2.saatte yap.Herkese selamlar iyisiniz inşallah
Haftasonu ailemin yanına geldim bu hafta burdayım annemin şeker aletiyle takip yaptım şeker yüklemesi yaptırmadım bakayım dedim açlık 87 toklugu da yemekten yarım saat sonra ölçtüm ıkı dilim tatlı da yemiştim 138 çıktı yüksek mi acaba
Canım ben de 38 gibi başlayayım diyordum biliyorsun doktorumuz haftasonu gittiğimizde 1 ya da 2 hafta var doğuma demişti. O yüzden ben de kullanmaya başlasam fena olmaz diye düşünüyorum da bi taraftan da rahmi uyardığından kararsızım. Eğer erken de gelirse hiç kullanmamış olacam. Nasıl yapsam bilemedimKızlar lansinoh kremi aldım bende ne zaman başlamam gerekiyor sürmeye?
Beslenmene dikkat et. Hastane de açlık ve tokluk şekerini ölçtür. Yükleme yapmana gerek yok illa.Canım bu seker benim de kafami kurcaliyo. Acaba var midir diye düşünüp duruyorum cunku test yaptirmadim.. Varsa bebege bi zarar verir mi yani ne yapmaliyim bilmiyorum
Vuhhuuu vip odaSorma öyle oluyor:) benim genelde oğlum için aciline gittiğim hastane.. daha önce babam da orda anjiyo oldu. Ama doğum kısmını bilmiyordum. genel olarak beğendim :) VIP odalar vardı süslü püslü :) +400 verince oluyormuş öyle.. ama normal odaları da gayet güzeldi. Ben nst ye VIP odada girdimher yer dolu olunca :)
Aman canım doğum yaklaştıkça gelen enerjiyi doğuma saklayın sakın yoröayın kendinizi diyorlar. Benim bi arkadaşım sabahında nasıl güçlü hissetiyse kanepeleri kaldırıp altlarını silmiştim akşamına doğurdum demiştiİnanırım canım ya. Bide bu aralar bi enerji var üzerimde sürekli iş yapmak geliyor içimden e yapınca belim kilitleniyor napicam bilmiyorum
Canım göğsüne sadece sür yedirme çamaşırını giymek için biraz beklemen gerek bulaşmaması için. O şekilde çok uğraşmadığındqn bişey olmaz Allah ın izniyleCanım ben de 38 gibi başlayayım diyordum biliyorsun doktorumuz haftasonu gittiğimizde 1 ya da 2 hafta var doğuma demişti. O yüzden ben de kullanmaya başlasam fena olmaz diye düşünüyorum da bi taraftan da rahmi uyardığından kararsızım. Eğer erken de gelirse hiç kullanmamış olacam. Nasıl yapsam bilemedim
Vuhhuuu vip odabence düşünülebilir. İnşallah gönlüne göre olur canım. Vip olursa süsle püsle uğraşmazsın sadece ikramlık özel şeylerini alırsın
Canım ben de 38 gibi başlayayım diyordum biliyorsun doktorumuz haftasonu gittiğimizde 1 ya da 2 hafta var doğuma demişti. O yüzden ben de kullanmaya başlasam fena olmaz diye düşünüyorum da bi taraftan da rahmi uyardığından kararsızım. Eğer erken de gelirse hiç kullanmamış olacam. Nasıl yapsam bilemedim
kızlarrrrr lansinoh göğüs ucu krem rahmi mi uyarıyorrrhemen başlayayım o zaman ben 38. haftamdayım yeter artık gelsin bebeğim istiyorum
Sanırım göğüs ucuna masaj yaparak sürmek.. ama bilmiyorum açıkçası benle ilgili bir konu değil:)
süpermiş yaakızlar bu arada benim göbe düştü artık bayağı aşağıda olduğunu hissediyoum bebeğimin..sanırım gelecekk inşallah 40 dolmadan gelecek annesini şişirmeyecek sıkıntıdan inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?