temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benimki tüm karnımı geziyor maşallah içerde yer bol herhalde takla atıp duruyor :)

Kızlar kasılma ile bebeğin bir tarafa toplanıp yaptığı şişkinliği nasıl ayırt ediyorsunuz?Bugün toplanma şeklinde sağ tarafımda çok ağrım oldu.Kasılma mıydı yoksa? Ayırt edemiyorum

Kızlar kasılma ile bebeğin bir tarafa toplanıp yaptığı şişkinliği nasıl ayırt ediyorsunuz?Bugün toplanma şeklinde sağ tarafımda çok ağrım oldu.Kasılma mıydı yoksa? Ayırt edemiyorum

Canım kasılma karnının tamamen taş gibi sertleşmesi. O sırada nefes alamaz gibi oluyorsun karnına dokununca canın yanar. Bir tarafta toplanması kasılma değil. Hatta devamında sancı ( adet sancısı gibi ) olursa ve ağrı bele vurur ise doğum sancısı oluyor.

Benim sağ tarafımda kocaman bir yumruk gibi oluşuyor ve acıyor 3-4 sn sonra geçiyor bu toplanma mı oluyor ozaman

Benim sağ tarafımda kocaman bir yumruk gibi oluşuyor ve acıyor 3-4 sn sonra geçiyor bu toplanma mı oluyor ozaman

Canım göğsüne sadece sür yedirme çamaşırını giymek için biraz beklemen gerek bulaşmaması için. O şekilde çok uğraşmadığındqn bişey olmaz Allah ın izniyle
Teşekkür ederim canım, senin dediğin gibi yapayım bari. Hiç kullanmamaktan iyidir. İnşallah bir şey olmaz.

Yok CAnim zaten istahsizim ama yinede herseyden yiyorum bebek kilolu masallah.

I ImaginaryLife canım hoşgeldin :) ne yaptın ne durumda sancılar? Var mı bir gelişme. Ne diyor doktorun? :)
Canim sancilar serumu azaltinca artiyor o yuzden turuncu bi hapa da basladik sen de ondan mi kullanmistin sanci icin? Bir de ben sanciyi hala hissedemiyorum 70 lere cikti hala hissetmedim doktor ayirt edebilmen lazim diyo. Sen nasil hissediyordun?

Maalesef canim ya sgkli olmasak kac para isteyecekler merak ediyorum. Kutahyaya guvenemiyorum nedense eger doktor 37ye kadar hastanede kalicaksin derse umit hastanesini değerlendireyim o zaman tesekkur ederim cok, detayli bilgiyi alirim senden :)

Doktor sirt ustu yat bacaklarini dik dedi benim de bel fitigim var sirt ustu kipirdamadan yatmaktan sol bacağım tamamen uyustu agrisindan duramiyorum o yuzden uyku uyuyamiyorum. Insallah gecer bu gunler ogluma anlatirim ilerde ne cektirdin bana diye :) hastane acibadem canim turkiyedeki en ucuz acibadem eskisehirde diyorlar bir de digerlerini dusunemiyorum.

Hem moral bozuklugu hem sürekli yatmaktan olusan agrilardan dolayi uykusuz kaliyorum maalesef canim. Belki sizip kalırım diye bekliyorum. Aynen canim ya sorma baştan beri kutahya eskisehir arasi mekik dokudum her sehirde guzel hastaneler olsa keske :/ yine de moralimi bozmamaya calisiyorum stres etkilemesin diye. Yarini sabirsizlikla bekliyorum bakalim :)

Canım aynı galiba. Adalat crono diye bir ilaçtı. Günde iki kez içiyordum. Onun dışında 3 kez progestan bir kez magnezyum verdiler. Bir de normalde içtiğim vitamin demir ilaçlarını içtim canım. 24 saat arayla iki tane de ciğer geliştirici yapıldı. İkinci iğneni yaptılar mı senin de?

Muhtemelen acıbademin de sgk anlaşması yoktur canım. Benim yattığım hastanenin de yoktu. Çarş gece yattım perş akşam çıktım 1200 tl ödedim. allah yardımcınız olsun. Rutine dönerse avde yagman şartıyla gönderir seni de büyük ihtimalle. Eve çıkabilirsin derse arabada arka koltuğa uzan sırtüstü bacaklarını da topla öyle yolculuk yap. Bir de eşin çok yavaş gitsin. Çukurlar falan sıkıntı olmasın. Doktor tembihlemişti bizi eve çıkarken.
Ben de hiç sancı hissetmiyordum canım. Vardı da mı hissetmiyordum yok muydu bilmiyorum. Sancının ne old bilmediğim için sormamışım hiç.
İyi toparladın çok şükür bak. İğnen de 24 saati tamamladı. Hiç korkma artık

Benimde kafam karıştı o yüzden canım ya 2-3 gün de 1 mi sürsek

Ayyy deme kiiiz yatıp uyuyasim geldi öyle diyince

Bana bi kapta getiriyolar o yuzden adını goremedim aynidir o zaman :) magnezyum veriyolar sadece onun disinda. Serumun birinde yine sanci dindirici karışım var bi tane daha serum var onda ne var bilmiyorum. Ciger geliştirici iki tane yapildi canim bana da insallah faydasi olur. Bir de senin de açılman var miydi? Benim 1 parmakmis 1 2 cm oluyo sanirim.

Acibademin sgk ile anlasmasi var aslinda ama yuzde elli falan sanirim. Senin de cok yuksekmis fiyati Allah yardimcimiz olsun insallah cok uzun süreler kalmak zorunda kalmayiz. Dogum fiyatini gecicek bizim de bu gidisle ama napalim bebisler saglikli olsun da.

Bize de eve giderseniz arabaya kadar tekerlekli sandalyeyle gidiceksiniz arabada da 30la gidiceksiniz dedi. Ama yol 80 km 30la iyice hirpalanirim sanki. Dedigin gibi arkaya uzanip rahat etmeye calisirim. Insallah sancilar azalir da taburcu olabilirim tabi. Ah su sanciyi da anlasam agri esigim dusuk derdim ama anlamadim yani doktor bile sasiriyor.

Aynıdır canım ilaçlar. Bana da aynılarını yaptılar. Benim açılmam yoktu da incelme vardı rahim ağzında. Ne diyor doktor? Yatıracak mı bu gece de?
Aynen öyle canları sağolsun. Zor da olsa bir şekilde ayarlıyoruz onlar iyi olsunlar da.
Doktor muayeneden sonra sancıyı hissetmemene şaşırıyordur bence
Bu kadar iyiyse ağrıya tepkin normal de yaparsın sen

Ben 1haftadir kullanıyorum kizlar erken doğum sinyali olunca anca diye düşündüm bi sıkıntı da olusmadi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…