temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Senin de mi incelme var canim

Senin de mi incelme var canim
Evet canım. 29. Haftada hastaneye yattım kasılmalarım başladı 3-4 dk da bir. Müdahaleyle durdurdular çok şükür. Sonrası yatak. Tuvalet dışında kalkmak yasak sırayla 32 hedefti gördük çok şükür sonra 34 şimdi 36. Bakalım ne zaman gelecek yaramaz kuzu. Senin de mi var? Ama senin ikiz old için bu haftalarda normal heralde canım. Ciğer iğnesi yaptılar mı?

Eveet. Gelelim gene saçma sapan insanların yorumlarina. Geçenlerde şeker yüzünden ölü doğan bebekleri anlatan yakınımı anlatmıştım size. Bugün iftarda bir araya geldik gene ve bu sefer de başka hastalık konusuyla ölü doğan bebekler ve annelere geldi konu. 1 oldu 2 oldu. Sabredemedim. 1 ayı belki de daha az zamanı kalmış bir kadının ve ilk doğumu olacak bir kadının yanında bunları konuşmak ne kadar doğru dedim. Hiç bir şey diyemedi herkes sustu. Yani yapmak istemezdim ama gözlerim doldu gene sofrada dayanamadım napiyim. Seni etkilemek için demedim özür dilerim falan dedi iyi niyetle bile diyor olsan etkileniyorum duymak istemiyorum artık dedim. Soğuk rüzgarlar esti de esti. Rahatladım mi rahatladım. Ama hala insanız ya biz keşke kızmasa miydim diye kendime vicdan yapıyorum. Sonra boşver onlar da seni çocuğunu etkiliyor diyorum. Kafamda sesler dolaşıyor

Kötü birşey söylememişsin. Bence yerinde bir tepki olmuş. Bundan sonra lohusalık dahil rahat edersin bence onların söyledikleri seninkilerden kötü haketmişler

Kizlar bugun doktor konturolum vardi bebis 2kilo 680gr olmuş iri bir bebek olucak dedi ve 4/5kilo dogabilir dedi bklm kizlar 4kilo aldim simdiye kadar ama bebeyi iyi beslemişim :))
Benimkide ayni ya 2700 o haftalarda doktor ısrarla iri degil diyor bak ben biliyorum iste 4 kilodan asagi olmayacak bu bizim bebisler :)

Kötü birşey söylememişsin. Bence yerinde bir tepki olmuş. Bundan sonra lohusalık dahil rahat edersin bence onların söyledikleri seninkilerden kötü haketmişler
Hayır zaten yapı gereği takıntılı biriyim milleti dinleyip tek söz soyleyemeyip sonra eve gelince ziril ziril ağlayan yapidayim bu hormonlar vs yüzünden. Tak dedi artık. Herkese güler yüzlü olup alttan almak da iyi gelmiyor onu anladım. Esirgemicem lafimi artık. Sonuç olarak kendimi de geçtim çocuğum da üzülür etkilenir ki benim huzursuzlugumla kafama takmalarimla. E moralsizlik süte engel oluyormuş. Izin vericem artık kimseye. Geç bile kaldım hih

Evet canım incelme var benim de 4tane ciger geliştirici yapıldı 34hedef bizim de zaten en fazla 37 de aliriz dedi

Ayyy deme kiiiz yatıp uyuyasim geldi öyle diyince
Yat yat canımzaten yaramazlar doğduğunda en fazla 2-3 saat kesintisiz yatabileceğiz. Ben de son zamanlarda uykuya düştüm iş yerinde bile uyukluyorum ama gece deliksiz uyku neydi unuttum canları sağolsunson zamanlarımızı kendimize ayırmalıyız bence bol bol dinlenmeliyiz

Ikı gündür bebeğim cok hareketli öyle ki dün sabah saat 6bucuktu hala uyuyamamistim. Bugün de aynı gibi normal mı bu kadar hareket anlamıyorum
Benimki de aynı canım geceleri kuduruyorhem sağdan hem de soldan çıkacak elleri ayakları sıpanın inşallah böyle olmaz ama son zamanlardaki hareketlerini takip edin uyku ve uyanıklık zamanları doğunca da aynı olur diyorlar sanırım bizimkiler zombi olacak

Bunu dedin bitirdin beni.. Bu durumda hic biri uyumiycak bu sıpaların yandik biz.. Uyumayan bi nesil geliyor dünya buna hazır mi acep..

Süpersin harika yapmışsın canım. Kimse çocuk değil cahil değil azıcık dillerine sahip olsunlar. Valla benim içim gitti rahatladım arada ayar vermek gerek demek ki. Hem saygısız anlayışsız davranan kendisi bir de bozulmuş hasbam ala demişsin

Bunu dedin bitirdin beni.. Bu durumda hic biri uyumiycak bu sıpaların yandik biz.. Uyumayan bi nesil geliyor dünya buna hazır mi acep..
Valla dünyayı bilmem ama ben hiç hazır değilim besleme saati için bile önemliymiş anne karnındaki uyku ve uyanıklık saatleri. Tecrübeli annelerden duyduğum kadarıyla böyle canım. Napalım artık başa gelen çekilir kuzucuklarla güneşin doğuşunu izleriz babaları uyurken

Gündüz uyusa onada gam yemicem kız geceli gündüzlü boyleyiz biz karnimin bi köşesinden bi yarık bulsa firliycak sankim uyku uyutmuyor zilli.. Gören şaşırıyor karnimi ya sankim alien var içimde canim aciyor.. Valla babası odayı terkedicek muhtemelen benim uykusu pek kıymetli..

Kızlar bu sıpalar her tepindiğinde çişimizin gelmesi normal mi hem de biranda altıma kaçıracak gibi geliyor

Sanirsam normal yoksa benim gibi biri gece uykusunu bolucek usenmeyip WC gidicek imkânsız.. Asagi feci baski var.. Yukarı baskı yaptığında da midem bulanıyor benim oluyor mu samada

Ah canım benim anne olmak böyle bişeyler sanırım... büyüdükçe tekmeleri can acıtıyor hakikaten. Benimki gündüzleri en çok başkanımın sesine tepki veriyor adam konuştukça benim kız tepiniyor bülmem sevdiğinden mi sevmediğinden mi sakinleştirmek için klasik müzik filan mı dinlesek acaba şu an bile sağ kaburgamı oyuyorbabalar kafayı koyunca uyuyor nasıl bir uykuysa maaşallah biz de kıvranıyoruz işte

Sanirsam normal yoksa benim gibi biri gece uykusunu bolucek usenmeyip WC gidicek imkânsız.. Asagi feci baski var.. Yukarı baskı yaptığında da midem bulanıyor benim oluyor mu samada
Olmaz mı... hatta bir ara gece afedersin çıkarıyordum sonra aşağıya indi biraz da rahatladım midemden. Milletin ilk aylarda midesi bulanır bizim ki sonradan başladıahh o derin deliksiz dinlendirici mükemmel gece uykuları... ne tatlıydı... belki yine uyuruz belki belki...

Evet canim yarin aksama kadar yaticam ilaci gunde 4 e cikardik yarin karar vericekmis. Kalbim carpa carpa bi hal oldu ama Allahtan kalbimde sorun yok da dayaniyorum.
Ben de arada bir gaza geliyorum acaba normal dogumda da az mi hissedicem ağrıyı diye ama o muayeneyi hatirlayinca vazgeçiyorum dedigin gibi doktor da unutamiyordur zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…