temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çocuğu şimdiden siyasete mi soktun kız Allah seni napmaya benimde şuan ayakları olduğunu sandığım sivri bir cisim bi oradan bi buradan çıkıyor volta atiyor resmen içimde.. Bi durulur gibi oluyor aha diyorum uyudu sonra başlıyor yine.. Sok kicini başını yerine diyip yapistiriyorum bazen o çıktığı yerlere bi tane hic umrundami acaba.. Aaah ah anaların boşuna mi ayaklarının altindaymis cennet.. Babası anca hor hor uyusun..

Off dogurana kadar gitmicek herhalde o bulantı bizden artik gönül rahatlığıyla yemek yemek istiyorum.. Uyku diyince de aklımda sadece yüz ustu uzanmak var dogurayim azcik toparlanayim ilk isim yüz ustu yatıp öylece zibarmak olacak yer mekan onemli değil hastane olur ev olur kanepe olur yere serilebilirim yatak... Yatagimmm... Yatagimda yüz ustu uyumak.. Allahım çok duygulaniyorum düşündükçe...

Allah kolaylık versin bacım inşallah herşey yolunda gider azcik daha sabreder ufaklıkta sağ salim vakitlice alırsın kucağına kuzunu..
Anasın sen dayanikli olmalisin hep iyi düşün iyi olsun.. İnşallah aksama kadar toparlanırsınız ama her turlu iyi hisset kendini bak hepimizden öncede tanisabilirsin bebeginle çok çok erken bi hafta değil 28 haftalık doğuran var cevremde canavar gibi bebekleri pozitif dusun hep..

Günaydın rüyasında doğuranlar tayfasına katıldım hem de takside :))) trafik de varmış yan arabalardan makas falan istendi ahaha :)) ama daha tuhaf olan doğurduktan sonra karnım hala oynuyordu yok bitane daha var mı yok mu derken yokmuş ama olurmuş öyle geçer normal derken birileri uyandım :)) ama resmen 2 dakkada doğurdum inş tersi çıkmaz :)

bence en doğrusunu yapmışsın, pişmanlık duyma, seni üzmeye bebeğini strese sokmaya kimsenin hakkı yok. ağzından çıkanı duymalı millet.

kızlar önceden de sormuştum, bel ağrınız ne durumda?
benim son iki haftadır çok arttı, hele bugün yerimden kalkamadım. bacak hareketimle bile belim ikiye ayrılacak gibi oluyor ve bacağım çekiyor.

belden ziyade bende inanılmaz sırt ağrısı çekiyorum.. dayanılcak gibi değil.. işyerinden bayram öncesi ayrılcam.. günlük yaşamımı alt üst etti.. napıcam ne edicem bilemiyorum.. çok yordu bu ağrı beni..

Hanımlar merhabalarr. Giremedm bi süredir. Taşındım bu hafta:) son ayımda sonrasında doktora gittm randevum vardı açılma falan yok herşey norml çok şükür. Ben belki o kadar çalışmaya açılma olur demiştim:))
Ya bu doğum bi anda mı başlıcak yoksa öncesinden belirtiler olcak mı? Bende tık yok ondan soruyorum. Hiç niyeti yokmuş gibi geliyor. Bütün belirtiler son hafta falan mı olcak? Yoksa hiçbir belirti yokken yarın doğum başlayabilir mi?

benim okuduğum kadarıyla bazılarında kırmızı sümüksü nişan tabir edilen bişey geliyor sonra doğum başlıyor . ama kimisinde suyu geliyor sonra doğum başlıyor. kimisinde de direk sancıyla başlıyor yani bi standardı yok bunun . facebookta ssvd gurubu var orda doğum hikayeleri var ordan takip ediyorum bende

Anladım canım. Bel kısmına yanlardan yastık desteği yap istersen belin için en azından belki faydası olur. Sağlıkla al kucağına yaramaz oğluşunı da anlat ona annesi :)) acıbadem burda da çok pahalı gerçekten.. hiç gitmedim bana ters yerde fazlasıyla. Ama gidenler orda doğum yapanlar var tanıdığım.. anlaşması olsa bile bazı durumlarda yatak parası denen şeyi karşılamayabiliyor sgk. O yüzdendir. Senden aldığı yatak parasıdır işlemlerin sgk dan karşılanıyordur.

Ağzına sağlık canım gayet iyi yapmışsın.. herkes şu dilini tutmasını bilsin bir zahmet kötü hikayeler anlatınca ellerine ne geçiyor acaba bundan sonra da esirgeme lafını canım.. sen üzüleceğine onlar üzülsün.. böylece nerde nasıl konuşmaları gerektiğini öğrenirler

kızlar herkese günaydın doğum için hastaneye giderken hazırlığımıza yardımcı olması için hazırlamamız gerekenler listesi buldum aklıma gelenleri yine listeleyip gönderirim sizlerde aklınıza gelenleri yazın

-Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız,
-2 adet önden açılan gecelik
-1 adet sabahlık, şal ya da hırka
-Kolay giyilebilen, kaymayan bir çift terlik
-Ayağınızı sıcak tutacak çoraplar
-1-2 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni
-2-3 tane büyük boy kilot
-Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant,el aynası
-Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu makyaj malzemeleriniz,vb kişisel eşyalarınız
-El yüz kremi
-Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
-Kağıt peçete ve havlu
-Telefon şarj cihazı
-Kamera -foto. mak.kağıt, kalem
-Ped
-rezene çayı ve kimyon (ablamın 2. doğum sezeryandı ve ılık suya 1 çay kaşığı kimyon katıp belli aralıklarla vermiştim çok şükür gazını çok kolay çıkardı)
bebek eşyaları var tabiki birde bu arada dün aklıma geldi çoçuğun ilk hastane çıkışı genelde kan veya leke olabiliyor.beğendiğiniz ve sonradan resim çekileceğiniz hastane çıkışını ayrı biyere koyun ve birine mutlaka sonradan kullanılacağını tembihleyin:)

Kızlar bu sıpalar her tepindiğinde çişimizin gelmesi normal mi hem de biranda altıma kaçıracak gibi geliyor

Normal canım :)) benim sıpa özellikle vuruyor oraya ki gideyim rahatlasın yeri açılsın diye :) yakında tuvalete yatak atacağım

Günaydın kızlar :)) uykularından bahsedilmiş bebeklerin :) karnı tok altı temiz ve gazı olmadıktan sonra rahat rahat uyurlar korkmayın:)) keyfi ağlamalarını saymazsak bazen anneyi isteyip şımarıklık yapabiliyorlar.. ama güzelce doyunca sesleri çıkmıyor mis gibi oluyorlar . Banyo sonrası da güzelcr rahatlayıp günü güzel geçiyorlar merak etmeyin :)

günaydın kızlar 32. haftada doktor neye göre çalışabilir raporu veriyor
senin durumuna göre canım eğer problemli bir hamileliğin yoksa erken doğum riskin yoksa veriyorlar. gittiğinde nst ye bağlıyorlar nst de bi sıkıntı çıkmadıysa problem yok . doktor hamileliğini de değerlendiriyor tabi sürekli gittiğin bir doktorsa o senin durumunu bilir

Günaydın hanimlar
@Cedric_CT ten haber var mı hanimlar yoksa ben mi görmedim..bu sabah belli olacak demişti yanılmıyorsam..
Bütün gece uyumadım ağrıdan sizidan.
Yüzüm gözüm şiş uyandım.karnim çok ağır geliyor kasik ağrısı da cabası çok huysuzum galiba Sabah eşime çatasim vardı hem de cok ama halim yoktu

analadım canımm devamlı doktorum şuana kadar normal bi hamilelik geçirdim hiç sıkıntı yaşamadım bakalım madem nts de ne çıkacaak

Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza . Son ayınız Nasıl geçiyor ? Ben çok sabırsızım artık uyku da uyuyamıyorum gecelerim çok zor geçiyor bir an önce bitse diyorum çok yoruldum
Günaydın canım hoşgeldin :) çoğumuzda durum aynı. Tuvalete gitmekten dönememekten sol yanımızın çürmesinden uyuyamıyoruz :) bebişin cinsiyeti ne isim düşündünüz mü?

Evet canım incelme var benim de 4tane ciger geliştirici yapıldı 34hedef bizim de zaten en fazla 37 de aliriz dedi
Oo iyi 4 taneye belki kuvöze bile girmez senin kuzular canım :) kiloları nasıl? İnşallah beklerler de büyüyüp direk kucağına gelirler :)

Benim günde ikide iflas etti kalbim bire indik sonra tamamen kestik. Ölçmüyorlarsa söyle nabzını baksınlar. O da önemli takip edilmesi gerek. Şimdi nasılsın? Doktordan haber çıkınca bize de yaz aklımız dualarımız seninle
B Bonibon33
cedric i sormuşsun. :) gayet iyiymiş yazmış gece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…