- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.641
Ah canım benim anne olmak böyle bişeyler sanırım... büyüdükçe tekmeleri can acıtıyor hakikaten. Benimki gündüzleri en çok başkanımın sesine tepki veriyor adam konuştukça benim kız tepiniyorbülmem sevdiğinden mi sevmediğinden mi sakinleştirmek için klasik müzik filan mı dinlesek acaba şu an bile sağ kaburgamı oyuyor babalar kafayı koyunca uyuyor nasıl bir uykuysa maaşallah biz de kıvranıyoruz işte
Olmaz mı... hatta bir ara gece afedersin çıkarıyordum sonra aşağıya indi biraz da rahatladım midemden. Milletin ilk aylarda midesi bulanır bizim ki sonradan başladıahh o derin deliksiz dinlendirici mükemmel gece uykuları... ne tatlıydı... belki yine uyuruz belki belki...
Evet canim yarin aksama kadar yaticam ilaci gunde 4 e cikardik yarin karar vericekmis. Kalbim carpa carpa bi hal oldu ama Allahtan kalbimde sorun yok da dayaniyorum.
Ben de arada bir gaza geliyorum acaba normal dogumda da az mi hissedicem ağrıyı diye ama o muayeneyi hatirlayinca vazgeçiyorumdedigin gibi doktor da unutamiyordur zaten :)
bence en doğrusunu yapmışsın, pişmanlık duyma, seni üzmeye bebeğini strese sokmaya kimsenin hakkı yok. ağzından çıkanı duymalı millet.Eveet. Gelelim gene saçma sapan insanların yorumlarina. Geçenlerde şeker yüzünden ölü doğan bebekleri anlatan yakınımı anlatmıştım size. Bugün iftarda bir araya geldik gene ve bu sefer de başka hastalık konusuyla ölü doğan bebekler ve annelere geldi konu. 1 oldu 2 oldu. Sabredemedim. 1 ayı belki de daha az zamanı kalmış bir kadının ve ilk doğumu olacak bir kadının yanında bunları konuşmak ne kadar doğru dedim. Hiç bir şey diyemedi herkes sustu. Yani yapmak istemezdim ama gözlerim doldu gene sofrada dayanamadım napiyim. Seni etkilemek için demedim özür dilerim falan dedi iyi niyetle bile diyor olsan etkileniyorum duymak istemiyorum artık dedim. Soğuk rüzgarlar esti de esti. Rahatladım mi rahatladım. Ama hala insanız ya biz keşke kızmasa miydim diye kendime vicdan yapıyorum. Sonra boşver onlar da seni çocuğunu etkiliyor diyorum. Kafamda sesler dolaşıyor
kızlar önceden de sormuştum, bel ağrınız ne durumda?
benim son iki haftadır çok arttı, hele bugün yerimden kalkamadım. bacak hareketimle bile belim ikiye ayrılacak gibi oluyorve bacağım çekiyor.
benim okuduğum kadarıyla bazılarında kırmızı sümüksü nişan tabir edilen bişey geliyor sonra doğum başlıyor . ama kimisinde suyu geliyor sonra doğum başlıyor. kimisinde de direk sancıyla başlıyor yani bi standardı yok bunun . facebookta ssvd gurubu var orda doğum hikayeleri var ordan takip ediyorum bendeHanımlar merhabalarr. Giremedm bi süredir. Taşındım bu hafta:) son ayımda sonrasında doktora gittm randevum vardı açılma falan yok herşey norml çok şükür. Ben belki o kadar çalışmaya açılma olur demiştim:))
Ya bu doğum bi anda mı başlıcak yoksa öncesinden belirtiler olcak mı? Bende tık yok ondan soruyorum. Hiç niyeti yokmuş gibi geliyor. Bütün belirtiler son hafta falan mı olcak? Yoksa hiçbir belirti yokken yarın doğum başlayabilir mi?
Benim sağ tarafımda kocaman bir yumruk gibi oluşuyor ve acıyor 3-4 sn sonra geçiyor bu toplanma mı oluyor ozaman
Canim sancilar serumu azaltinca artiyor o yuzden turuncu bi hapa da basladik sen de ondan mi kullanmistin sanci icin? Bir de ben sanciyi hala hissedemiyorum 70 lere cikti hala hissetmedim doktor ayirt edebilmen lazim diyo. Sen nasil hissediyordun?
Maalesef canim ya sgkli olmasak kac para isteyecekler merak ediyorum. Kutahyaya guvenemiyorum nedense eger doktor 37ye kadar hastanede kalicaksin derse umit hastanesini değerlendireyim o zaman tesekkur ederim cok, detayli bilgiyi alirim senden :)
Doktor sirt ustu yat bacaklarini dik dedi benim de bel fitigim var sirt ustu kipirdamadan yatmaktan sol bacağım tamamen uyustu agrisindan duramiyorum o yuzden uyku uyuyamiyorum. Insallah gecer bu gunler ogluma anlatirim ilerde ne cektirdin bana diye :) hastane acibadem canim turkiyedeki en ucuz acibadem eskisehirde diyorlar bir de digerlerini dusunemiyorum.
Hem moral bozuklugu hem sürekli yatmaktan olusan agrilardan dolayi uykusuz kaliyorum maalesef canim. Belki sizip kalırım diye bekliyorum. Aynen canim ya sorma baştan beri kutahya eskisehir arasi mekik dokudum her sehirde guzel hastaneler olsa keske :/ yine de moralimi bozmamaya calisiyorum stres etkilemesin diye. Yarini sabirsizlikla bekliyorum bakalim :)
Eveet. Gelelim gene saçma sapan insanların yorumlarina. Geçenlerde şeker yüzünden ölü doğan bebekleri anlatan yakınımı anlatmıştım size. Bugün iftarda bir araya geldik gene ve bu sefer de başka hastalık konusuyla ölü doğan bebekler ve annelere geldi konu. 1 oldu 2 oldu. Sabredemedim. 1 ayı belki de daha az zamanı kalmış bir kadının ve ilk doğumu olacak bir kadının yanında bunları konuşmak ne kadar doğru dedim. Hiç bir şey diyemedi herkes sustu. Yani yapmak istemezdim ama gözlerim doldu gene sofrada dayanamadım napiyim. Seni etkilemek için demedim özür dilerim falan dedi iyi niyetle bile diyor olsan etkileniyorum duymak istemiyorum artık dedim. Soğuk rüzgarlar esti de esti. Rahatladım mi rahatladım. Ama hala insanız ya biz keşke kızmasa miydim diye kendime vicdan yapıyorum. Sonra boşver onlar da seni çocuğunu etkiliyor diyorum. Kafamda sesler dolaşıyor
Kızlar bu sıpalar her tepindiğinde çişimizin gelmesi normal mi hem de biranda altıma kaçıracak gibi geliyor
senin durumuna göre canım eğer problemli bir hamileliğin yoksa erken doğum riskin yoksa veriyorlar. gittiğinde nst ye bağlıyorlar nst de bi sıkıntı çıkmadıysa problem yok . doktor hamileliğini de değerlendiriyor tabi sürekli gittiğin bir doktorsa o senin durumunu bilirgünaydın kızlar 32. haftada doktor neye göre çalışabilir raporu veriyor
senin durumuna göre canım eğer problemli bir hamileliğin yoksa erken doğum riskin yoksa veriyorlar. gittiğinde nst ye bağlıyorlar nst de bi sıkıntı çıkmadıysa problem yok . doktor hamileliğini de değerlendiriyor tabi sürekli gittiğin bir doktorsa o senin durumunu bilir
Günaydın canım hoşgeldin :) çoğumuzda durum aynı. Tuvalete gitmekten dönememekten sol yanımızın çürmesinden uyuyamıyoruz :) bebişin cinsiyeti ne isim düşündünüz mü?Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza . Son ayınız Nasıl geçiyor ? Ben çok sabırsızım artık uyku da uyuyamıyorum gecelerim çok zor geçiyorbir an önce bitse diyorum çok yoruldum
Oo iyi 4 taneye belki kuvöze bile girmez senin kuzular canım :) kiloları nasıl? İnşallah beklerler de büyüyüp direk kucağına gelirler :)Evet canım incelme var benim de 4tane ciger geliştirici yapıldı 34hedef bizim de zaten en fazla 37 de aliriz dedi
Benim günde ikide iflas etti kalbim bire indik sonra tamamen kestik. Ölçmüyorlarsa söyle nabzını baksınlar. O da önemli takip edilmesi gerek. Şimdi nasılsın? Doktordan haber çıkınca bize de yaz aklımız dualarımız seninleEvet canim yarin aksama kadar yaticam ilaci gunde 4 e cikardik yarin karar vericekmis. Kalbim carpa carpa bi hal oldu ama Allahtan kalbimde sorun yok da dayaniyorum.
Ben de arada bir gaza geliyorum acaba normal dogumda da az mi hissedicem ağrıyı diye ama o muayeneyi hatirlayinca vazgeçiyorumdedigin gibi doktor da unutamiyordur zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?