- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.661
İyi yapmışın canım, hiç de üzülme konuşmasa mıydım diye. Onlar seni düşünmeden konuşurlarken iyi oluyo da senin uyarman mı hata. İnsanlar örneklerini başka zaman versinler bi zahmet. Herkesin her şeye söyleyecek bir hikayesi var. Beni de gördükleri anda başlıyorlar şuna şu oldu buna bu oldu dikkat et sende diye. Uyarmak değil ki bu, zaten hassas zamanlar yaşıyoruz konuşmamaları lazım. Herkes doktor mübarek. Bi dövesim var bu tipleriEveet. Gelelim gene saçma sapan insanların yorumlarina. Geçenlerde şeker yüzünden ölü doğan bebekleri anlatan yakınımı anlatmıştım size. Bugün iftarda bir araya geldik gene ve bu sefer de başka hastalık konusuyla ölü doğan bebekler ve annelere geldi konu. 1 oldu 2 oldu. Sabredemedim. 1 ayı belki de daha az zamanı kalmış bir kadının ve ilk doğumu olacak bir kadının yanında bunları konuşmak ne kadar doğru dedim. Hiç bir şey diyemedi herkes sustu. Yani yapmak istemezdim ama gözlerim doldu gene sofrada dayanamadım napiyim. Seni etkilemek için demedim özür dilerim falan dedi iyi niyetle bile diyor olsan etkileniyorum duymak istemiyorum artık dedim. Soğuk rüzgarlar esti de esti. Rahatladım mi rahatladım. Ama hala insanız ya biz keşke kızmasa miydim diye kendime vicdan yapıyorum. Sonra boşver onlar da seni çocuğunu etkiliyor diyorum. Kafamda sesler dolaşıyor
Bunların hepsi ne zmn oluyor biliyor musun? Ben asıl onu merak ediyorum:)benim okuduğum kadarıyla bazılarında kırmızı sümüksü nişan tabir edilen bişey geliyor sonra doğum başlıyor . ama kimisinde suyu geliyor sonra doğum başlıyor. kimisinde de direk sancıyla başlıyor yani bi standardı yok bunun . facebookta ssvd gurubu var orda doğum hikayeleri var ordan takip ediyorum bende
Normal canım :)) benim sıpa özellikle vuruyor oraya ki gideyim rahatlasın yeri açılsın diye :) yakında tuvalete yatak atacağım
Kızlar işyerindeki eski müdürüm bütün ailesiyle yarın akşam bize iftara geleceklerini söylemiş eşime. Nasıl?
Yeminle kafayı yiycem yakında. Yattığımı kalkamadığımı biliyorlar yani. Bir tek annem var temizliğe mi yetişsin yemeğe mi bana mı.
Ben mi abartıyorum sizce? Normal mi bu durumda?
Yok ya asil çözümü ben bayadir istiyorum da duyuramadim sesimi kimselere.. Ne kadar WC ihtiyacım varsa bi o kadarda susuyorum yanıyorum susuzluktan.. Diyorum bağlayın benim yanima ufak bi damacana verin hortumu agzima alttanda bi sonda tamam bu is.. Ben yerimde sabaha kadar hüp hüp fış fış idare edeyim..
Kızlar işyerindeki eski müdürüm bütün ailesiyle yarın akşam bize iftara geleceklerini söylemiş eşime. Nasıl?
Yeminle kafayı yiycem yakında. Yattığımı kalkamadığımı biliyorlar yani. Bir tek annem var temizliğe mi yetişsin yemeğe mi bana mı.
Böyle davet edilmeden kendini davet ettirenlerde ayrı bi gıcık. Ben çağırcam arkdaşları ama temzlk derdim yok kendimde iyiym çok şükür ama senin durum belli zaten. Eşin hayır diyebiliyorsa desin bence.Kızlar işyerindeki eski müdürüm bütün ailesiyle yarın akşam bize iftara geleceklerini söylemiş eşime. Nasıl?
Canım bu devirde düşünceli insanları beklemek çok zor. Yada günahlarını almayayım ne kadar riskli bi dönemde olduğunu belkide bilmiyorlardır. Burda gerekli cevabı vermesi gereken kişi eşindir. Tatlı bir dille şuanda evinizinde seninde misafir ağırlamaya müsait olmadığını söylemesi gerekirdi. Eğer eşin geri çevirmeye çekindiyse sen hiç bekleme bence görüş ve durumu anlat. Allah korusun durumun gerçekten ciddi hepimiz biliyoruz.Kızlar işyerindeki eski müdürüm bütün ailesiyle yarın akşam bize iftara geleceklerini söylemiş eşime. Nasıl?
Abartan biri var da bu sen değilsin canımhasta olduğunu bile bile tutup yemeğe gelmeleri kadar mantıksız bir şey olamaz hasta ziyareti olarak gelse anlarım da iftar yok artık yani.. sen davet etmeden gelmek istemeleri de ayrı bir anormallik..
Aa ne alakaymis ya benim davet ettiklerim bile sacmalama diyor bu halde ne yorcaksin kendini dinlen sen diyor.. Kabul etmeseydin kız bu ne düşüncesizlik.. İlla gelceklersede yemekleri yanlarında getirsinler giderken de evi mutfağı toparlayıp öyle gitsinler bi zahmet..
Bir kaç sefer gelelim demişler eşim oyalamış geçen de konusu olunca ne zaman istiyorsanız buyrun gelin demiş. Ordan iş iftara dönmüş. Şimdi eşime de kızdım. Biraz mecbur kalmış ama çok rahat. Nolcak dört tabak fazla koyarız sofraya diyorBöyle davet edilmeden kendini davet ettirenlerde ayrı bi gıcık. Ben çağırcam arkdaşları ama temzlk derdim yok kendimde iyiym çok şükür ama senin durum belli zaten. Eşin hayır diyebiliyorsa desin bence.
Öyle canım. Aynı anda yazmışız yukarda anlattım. Biraz mecbur kalmış kızdım ama artık iptal edemem. Annem de var eşimle birlikte yapacaklar. Açıkcası çeşit çeşit birşey de yaptırmayacağım. Herşey ortada. Ben kalkmam zaten yerimden. Geldiklerinde de yatıcam. Ne bebeğimi ne kendimi riske atamam. Durumu bilerek geliyorlar. Bebeğim herşeyden önemli. Bu kadar zorluğa sıkıntıya katlandım yüzüp yüzüp kuyruğuna geldim şimdi hiç bişey için riske atamam bebeğimi. Çok sağolCanım bu devirde düşünceli insanları beklemek çok zor. Yada günahlarını almayayım ne kadar riskli bi dönemde olduğunu belkide bilmiyorlardır. Burda gerekli cevabı vermesi gereken kişi eşindir. Tatlı bir dille şuanda evinizinde seninde misafir ağırlamaya müsait olmadığını söylemesi gerekirdi. Eğer eşin geri çevirmeye çekindiyse sen hiç bekleme bence görüş ve durumu anlat. Allah korusun durumun gerçekten ciddi hepimiz biliyoruz.
Bir kaç sefer gelelim demişler eşim oyalamış geçen de konusu olunca ne zaman istiyorsanız buyrun gelin demiş. Ordan iş iftara dönmüş. Şimdi eşime de kızdım. Biraz mecbur kalmış ama çok rahat. Nolcak dört tabak fazla koyarız sofraya diyorbende düşündüm bu akşam temizlik yarın da yemek yaptırıcam kendisine
Öyle olacak zaten canım :) gerçi günahını almayım normal zamanda da yapıyor. Öyle hepsini anneme bırakıp oturmaz hiç. İki üç günde bir yemekleri de yapıyor yardım ediyor anneme. Zaten kendi yapmayı düşünerek tamam demiş. Yemek düşünüyorum ben ayarlıycam sıkıntı yapma kendine hiç dedi. Annem bitek pilav çorba yapacak.Eşin kendi koysun sofraya tabakları o zaman.. hatta yemekleri de servisi de kendi yapsın..
Öyle olacak zaten canım :) gerçi günahını almayım normal zamanda da yapıyor. Öyle hepsini anneme bırakıp oturmaz hiç. İki üç günde bir yemekleri de yapıyor yardım ediyor anneme. Zaten kendi yapmayı düşünerek tamam demiş. Yemek düşünüyorum ben ayarlıycam sıkıntı yapma kendine hiç dedi. Annem bitek pilav çorba yapacak.
Hayır canım, sen abartmıyorsun. İnsanların düşüncesizliği malesefKızlar işyerindeki eski müdürüm bütün ailesiyle yarın akşam bize iftara geleceklerini söylemiş eşime. Nasıl?
Ben de öyle dedim stres yapmaktan vazgeçtim. :) herşey çok da kusursuz olmak zorunda değil. Olduğu kadar olsun.İyi o zamandemek eşini de zorlamışlar her şeyi kabul ettiğine göre.. o zaman sorun yok yapsın bakalım :)
Ben de öyle dedim stres yapmaktan vazgeçtim. :) herşey çok da kusursuz olmak zorunda değil. Olduğu kadar olsun.
Slm ya ben 10 dakikada bı tuvalete gidiyorum sizdemi oylesiniz?
Eeee esinde uygun degiliz esim rahatsiz dememis mi? İnsan iftara davet edilmeden nasil geliyoruz der onuda anlamis degilimKızlar işyerindeki eski müdürüm bütün ailesiyle yarın akşam bize iftara geleceklerini söylemiş eşime. Nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?