temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Arkadaslar bu bizim bidik hala donmedi hala ayaklari assagida hissediyorum ben 30 da kontrole gitmistim o zaman da boe hissediyordum doktor donmemis henuz rahatina duskun biraz kizimiz demisti, haftaya 34 de yine kontrolum var muhtemelen yine donmemis olacak gibi hissediyorum, sizinkilerin pozisyonlar ne alemde dönen dönmeyen var mı? O kadar normal doğuma hazırlıyorum kendimi ama bizim kız oyunbozancı olucak gibi

Tabi ki de normal değil dengesizlik

Canım benim sıpa 29.haftada döndü yada 30 da iyice yerleşti artık kaldı öylece. Ama 2 haftaya kadar dönebilir daha vakti var canım telaş yapma zaten kısmette ne varsa o doğumu yapacaksın. Bak arkadaşım bekledi normal doğum için 42.haftada sezeryan olmak zorunda kaldi. Umarım normal doğum yaparsın canim dilediğin gibi olur herşey.

Kilolari 1200 cok küçükler daha

Yok artık daha neler cay kahve anlarım da iftar neymis

Sen iyi yapmışsın. Ben senin kadar sabredemezdim
Üstelik birşey dememişsin onu üzücek. Ben okadar sakin konuşsam hüngür hüngür ağlarım gözüm dolmasını bırak. Zsten iyice sulu göz oldum. Ben beni üzücek kimseyle görüşmüyorum kendimi soyutladım keyfime bakıyorum. Annemi hatırlatıyor diye teyzemlerle bile görüşmüyorum.ağlayasım geliyor hep. Bebeğinin sağlığı daha önemli en doğrusunu yapmışsın canım. Boşyere vicdan yapma. Morelini bozanlardan uzak dur canım

Bunu dedin bitirdin beni.. Bu durumda hic biri uyumiycak bu sıpaların yandik biz.. Uyumayan bi nesil geliyor dünya buna hazır mi acep..
Valla ben o süreyi tutarsam sabah 5 dk bile uyuyamam. Okadar hareketliki eşim diyor sen nasıl uyuyorsun. :) adam resmen sarılamıyor bile :) ama alıştım artık şükür. Hareketli olmasına korkma. Sağlıklı olduğunu gösterir.ben doktora sordum. Hemde bir kaç defa :) her gittiğimde doğmaz dimi diyorum :)

Artık eşim bile acıyor halime. Tamam ikinciyi istemicem diye. İşlerim okadar yoğunki bu ara resmen yorgunluktan ağrıdan uyuyamıyor. Ona bilr ağlıcak kıvama geldim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah temmuz bebeklerimizin hepsi çoookkk uslu olur. Mışıl mışıl uyurlar.

Yok canım stres yapmıyorum sadece normal olması için niyetlendim ama tabiki kısmet bu işler, zaten ben illa normal yapıcam diye 40 41e kadar beklemeyi falanda düşünmüyorum baktım 39 da hala dönmemiş sezaryan yapın diycem, yok suyu azalmışta yok çocuk tuvaletini yapmışta nabzı düşmüştr bu tarz risklere hiç girmeyeceğim

Banada eşimin müşterisi aynı zamanda arkadaşlarımız ısrarla aylardır gelmek istiyordu. Eşim direk eşime sorarım dedi. 1 ay oyaladık. Sonra ben görünce kusura bakma doğduktan sonra bakarız dedim. Zor oluyor yetişmek dedim. Bir kaç kez misafir aldım. Hele ilk aylarda aldığım yatılı misafir gelicek diye temizliği abartınca düşük riskim meydana geldi. Mesela ramazanda kimseye yemeğe dahi gitmiyorum. Gelicek olanada müsait değilim diyorum. Benim annede yok kaynanada başımda. eğer iptal edemezsen,ki İnşallah edebilirsin. Uydur birşeyler. Edemezsende al hazır birşeyler geç. Yada dışardan lokantadan falan ayarla yemekleri. Temizliğede kadın tut. Eşin sana sormadan böyle birşey yaptıysa. Kendimden biliyorum çok zor oluyor. Ki senin artık sonlar. Doğumdan sonra görüşürüz de veya. Ağrıları oluyor desin uygun bir dille.

Canım benmde 28de bas asagıydı 32de gittim geri dönmüş dedi,bende ayakları aşağıda hissediyorum,bi vuruyo zor tutuyorum idrrımıdöner daha diyorlar ama bakalım

Ay onu bende diyorum doğmaz demi diye.. Gülüyor doktorum öyle bir risk gözükmüyor diyor.. Ama bu ara alt tarafta sağlam baskı hissediyorum yukardan ayaklardan desteği alıp alıp bastırıyor.. Ben bugün bebisin kıyafetleri yikiyam ufaktan iyisimi diyorum..

Kızlar nasıl yikadiniz kıyafetlerini hepsini ters çevirdim ben simdik ufak parçalar için çamaşır filesi aldım eldivendi corapti kaybolmasin diye..

Merhaba canım ben bu hafta şeker yüklemesi yaptırdım 148 çıktı tokluk dr normal dedi bunu baz alabilirsin.. Yani şekerin yok dedi sanırım normal :)

Bunların hepsi ne zmn oluyor biliyor musun? Ben asıl onu merak ediyorum:)
canım youtube da videolar var izleyebilirsin . yani bunlar doğumun başladığının işaretleri . haftası da belli olmaz ama 36.haftadan sonra doğum beklenmeye başlıyor . normal doğum için 42. haftaya kadar da bekleyenler var . 40. haftadan sonra doktorlar tedirgin olmaya başlıyor. sorun bumu tam anlayamadım ama . normal doğum hikayelerini internetten de okuyabilirsin

Canım benmde 28de bas asagıydı 32de gittim geri dönmüş dedi,bende ayakları aşağıda hissediyorum,bi vuruyo zor tutuyorum idrrımıdöner daha diyorlar ama bakalım
Al benden de o kadar vurmasa bile ayaklar kımıldadığı an tuvalete gidiyorum :)

benimkinin şu an kafası aşağıda bayadır da aşağıdaydı . ilk çocuğum geç dönmüştü hatta 36 larda felandı sanırım . stres yapma canım çok büyük ihtimalle dönüyorlar. dönmeyen makat gelişler de var tabi ama % oranı baya düşük

Haklısın canım :)

Kilolari 1200 cok küçükler daha
Canım normal ama biz birine zor kilo aldırıyoruz senin iki taneler maşallah:) hem zaten doğuma kadar alırlar kilo. Süt ürünleri et muz kuruyemiş çok kilo aldırıyor bebişlere.

Aynen canım. Haklısın ertelemekte. Bizimkiler biraz ısrarcı çıktı. Ama çok şükür ayarladık. Annemle eşim halledecek herşeyi. Ben kalkmıycam. Eşime de dedim. Başka isteyen olursa doğumdan sonra buyrun diyecek. Bunu böyle atlatıcaz artık bu seferlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…