- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 34
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.681
Tabi ki de normal değil dengesizlikKızlar işyerindeki eski müdürüm bütün ailesiyle yarın akşam bize iftara geleceklerini söylemiş eşime. Nasıl?
Yeminle kafayı yiycem yakında. Yattığımı kalkamadığımı biliyorlar yani. Bir tek annem var temizliğe mi yetişsin yemeğe mi bana mı.
Ben mi abartıyorum sizce? Normal mi bu durumda?
Canım benim sıpa 29.haftada döndü yada 30 da iyice yerleşti artık kaldı öylece. Ama 2 haftaya kadar dönebilir daha vakti var canım telaş yapma zaten kısmette ne varsa o doğumu yapacaksın. Bak arkadaşım bekledi normal doğum için 42.haftada sezeryan olmak zorunda kaldi. Umarım normal doğum yaparsın canim dilediğin gibi olur herşey.Arkadaslar bu bizim bidik hala donmedi hala ayaklari assagida hissediyorum ben 30 da kontrole gitmistim o zaman da boe hissediyordum doktor donmemis henuz rahatina duskun biraz kizimiz demisti, haftaya 34 de yine kontrolum var muhtemelen yine donmemis olacak gibi hissediyorum, sizinkilerin pozisyonlar ne alemde dönen dönmeyen var mı? O kadar normal doğuma hazırlıyorum kendimi ama bizim kız oyunbozancı olucak gibi
Kilolari 1200 cok küçükler dahaGünaydın canım hoşgeldin :) çoğumuzda durum aynı. Tuvalete gitmekten dönememekten sol yanımızın çürmesinden uyuyamıyoruz :) bebişin cinsiyeti ne isim düşündünüz mü?
Oo iyi 4 taneye belki kuvöze bile girmez senin kuzular canım :) kiloları nasıl? İnşallah beklerler de büyüyüp direk kucağına gelirler :)
Benim günde ikide iflas etti kalbim bire indik sonra tamamen kestik. Ölçmüyorlarsa söyle nabzını baksınlar. O da önemli takip edilmesi gerek. Şimdi nasılsın? Doktordan haber çıkınca bize de yaz aklımız dualarımız seninle
@Bonibon33
cedric i sormuşsun. :) gayet iyiymiş yazmış gece :)
Yok artık daha neler cay kahve anlarım da iftar neymisKızlar işyerindeki eski müdürüm bütün ailesiyle yarın akşam bize iftara geleceklerini söylemiş eşime. Nasıl?
Yeminle kafayı yiycem yakında. Yattığımı kalkamadığımı biliyorlar yani. Bir tek annem var temizliğe mi yetişsin yemeğe mi bana mı.
Sen iyi yapmışsın. Ben senin kadar sabredemezdimEveet. Gelelim gene saçma sapan insanların yorumlarina. Geçenlerde şeker yüzünden ölü doğan bebekleri anlatan yakınımı anlatmıştım size. Bugün iftarda bir araya geldik gene ve bu sefer de başka hastalık konusuyla ölü doğan bebekler ve annelere geldi konu. 1 oldu 2 oldu. Sabredemedim. 1 ayı belki de daha az zamanı kalmış bir kadının ve ilk doğumu olacak bir kadının yanında bunları konuşmak ne kadar doğru dedim. Hiç bir şey diyemedi herkes sustu. Yani yapmak istemezdim ama gözlerim doldu gene sofrada dayanamadım napiyim. Seni etkilemek için demedim özür dilerim falan dedi iyi niyetle bile diyor olsan etkileniyorum duymak istemiyorum artık dedim. Soğuk rüzgarlar esti de esti. Rahatladım mi rahatladım. Ama hala insanız ya biz keşke kızmasa miydim diye kendime vicdan yapıyorum. Sonra boşver onlar da seni çocuğunu etkiliyor diyorum. Kafamda sesler dolaşıyor
Valla ben o süreyi tutarsam sabah 5 dk bile uyuyamam. Okadar hareketliki eşim diyor sen nasıl uyuyorsun. :) adam resmen sarılamıyor bile :) ama alıştım artık şükür. Hareketli olmasına korkma. Sağlıklı olduğunu gösterir.ben doktora sordum. Hemde bir kaç defa :) her gittiğimde doğmaz dimi diyorum :)Bunu dedin bitirdin beni.. Bu durumda hic biri uyumiycak bu sıpaların yandik biz.. Uyumayan bi nesil geliyor dünya buna hazır mi acep..
Artık eşim bile acıyor halime. Tamam ikinciyi istemicem diye.Olmaz mı... hatta bir ara gece afedersin çıkarıyordum sonra aşağıya indi biraz da rahatladım midemden. Milletin ilk aylarda midesi bulanır bizim ki sonradan başladıahh o derin deliksiz dinlendirici mükemmel gece uykuları... ne tatlıydı... belki yine uyuruz belki belki...
Yok canım stres yapmıyorum sadece normal olması için niyetlendim ama tabiki kısmet bu işler, zaten ben illa normal yapıcam diye 40 41e kadar beklemeyi falanda düşünmüyorum baktım 39 da hala dönmemiş sezaryan yapın diycem, yok suyu azalmışta yok çocuk tuvaletini yapmışta nabzı düşmüştr bu tarz risklere hiç girmeyeceğimCanım benim sıpa 29.haftada döndü yada 30 da iyice yerleşti artık kaldı öylece. Ama 2 haftaya kadar dönebilir daha vakti var canım telaş yapma zaten kısmette ne varsa o doğumu yapacaksın. Bak arkadaşım bekledi normal doğum için 42.haftada sezeryan olmak zorunda kaldi. Umarım normal doğum yaparsın canim dilediğin gibi olur herşey.
Banada eşimin müşterisi aynı zamanda arkadaşlarımız ısrarla aylardır gelmek istiyordu. Eşim direk eşime sorarım dedi. 1 ay oyaladık. Sonra ben görünce kusura bakma doğduktan sonra bakarız dedim. Zor oluyor yetişmek dedim. Bir kaç kez misafir aldım. Hele ilk aylarda aldığım yatılı misafir gelicek diye temizliği abartınca düşük riskim meydana geldi. Mesela ramazanda kimseye yemeğe dahi gitmiyorum. Gelicek olanada müsait değilim diyorum. Benim annede yok kaynanada başımda. eğer iptal edemezsen,ki İnşallah edebilirsin. Uydur birşeyler. Edemezsende al hazır birşeyler geç. Yada dışardan lokantadan falan ayarla yemekleri. Temizliğede kadın tut. Eşin sana sormadan böyle birşey yaptıysa. Kendimden biliyorum çok zor oluyor. Ki senin artık sonlar. Doğumdan sonra görüşürüz de veya. Ağrıları oluyor desin uygun bir dille.Kızlar işyerindeki eski müdürüm bütün ailesiyle yarın akşam bize iftara geleceklerini söylemiş eşime. Nasıl?
Canım benmde 28de bas asagıydı 32de gittim geri dönmüş dedi,bende ayakları aşağıda hissediyorum,bi vuruyo zor tutuyorum idrrımıArkadaslar bu bizim bidik hala donmedi hala ayaklari assagida hissediyorum ben 30 da kontrole gitmistim o zaman da boe hissediyordum doktor donmemis henuz rahatina duskun biraz kizimiz demisti, haftaya 34 de yine kontrolum var muhtemelen yine donmemis olacak gibi hissediyorum, sizinkilerin pozisyonlar ne alemde dönen dönmeyen var mı? O kadar normal doğuma hazırlıyorum kendimi ama bizim kız oyunbozancı olucak gibi
Valla ben o süreyi tutarsam sabah 5 dk bile uyuyamam. Okadar hareketliki eşim diyor sen nasıl uyuyorsun. :) adam resmen sarılamıyor bile :) ama alıştım artık şükür. Hareketli olmasına korkma. Sağlıklı olduğunu gösterir.ben doktora sordum. Hemde bir kaç defa :) her gittiğimde doğmaz dimi diyorum :)
Merhaba canım ben bu hafta şeker yüklemesi yaptırdım 148 çıktı tokluk dr normal dedi bunu baz alabilirsin.. Yani şekerin yok dedi sanırım normal :)Herkese selamlar iyisiniz inşallah
Haftasonu ailemin yanına geldim bu hafta burdayım annemin şeker aletiyle takip yaptım şeker yüklemesi yaptırmadım bakayım dedim açlık 87 toklugu da yemekten yarım saat sonra ölçtüm ıkı dilim tatlı da yemiştim 138 çıktı yüksek mi acaba
canım youtube da videolar var izleyebilirsin . yani bunlar doğumun başladığının işaretleri . haftası da belli olmaz ama 36.haftadan sonra doğum beklenmeye başlıyor . normal doğum için 42. haftaya kadar da bekleyenler var . 40. haftadan sonra doktorlar tedirgin olmaya başlıyor. sorun bumu tam anlayamadım ama . normal doğum hikayelerini internetten de okuyabilirsinBunların hepsi ne zmn oluyor biliyor musun? Ben asıl onu merak ediyorum:)
Al benden de o kadar vurmasa bile ayaklar kımıldadığı an tuvalete gidiyorum :)Canım benmde 28de bas asagıydı 32de gittim geri dönmüş dedi,bende ayakları aşağıda hissediyorum,bi vuruyo zor tutuyorum idrrımıdöner daha diyorlar ama bakalım
benimkinin şu an kafası aşağıda bayadır da aşağıdaydı . ilk çocuğum geç dönmüştü hatta 36 larda felandı sanırım . stres yapma canım çok büyük ihtimalle dönüyorlar. dönmeyen makat gelişler de var tabi ama % oranı baya düşükArkadaslar bu bizim bidik hala donmedi hala ayaklari assagida hissediyorum ben 30 da kontrole gitmistim o zaman da boe hissediyordum doktor donmemis henuz rahatina duskun biraz kizimiz demisti, haftaya 34 de yine kontrolum var muhtemelen yine donmemis olacak gibi hissediyorum, sizinkilerin pozisyonlar ne alemde dönen dönmeyen var mı? O kadar normal doğuma hazırlıyorum kendimi ama bizim kız oyunbozancı olucak gibi
Haklısın canım :)Yat yat canımzaten yaramazlar doğduğunda en fazla 2-3 saat kesintisiz yatabileceğiz. Ben de son zamanlarda uykuya düştüm iş yerinde bile uyukluyorum ama gece deliksiz uyku neydi unuttum canları sağolsun son zamanlarımızı kendimize ayırmalıyız bence bol bol dinlenmeliyiz
Bendede oluyor idrar torbasına baskı yapıyorlar sanırım.Kızlar bu sıpalar her tepindiğinde çişimizin gelmesi normal mi hem de biranda altıma kaçıracak gibi geliyor
Canım normal ama biz birine zor kilo aldırıyoruz senin iki taneler maşallah:) hem zaten doğuma kadar alırlar kilo. Süt ürünleri et muz kuruyemiş çok kilo aldırıyor bebişlere.Kilolari 1200 cok küçükler daha
Aynen canım. Haklısın ertelemekte. Bizimkiler biraz ısrarcı çıktı. Ama çok şükür ayarladık. Annemle eşim halledecek herşeyi. Ben kalkmıycam. Eşime de dedim. Başka isteyen olursa doğumdan sonra buyrun diyecek. Bunu böyle atlatıcaz artık bu seferlikBanada eşimin müşterisi aynı zamanda arkadaşlarımız ısrarla aylardır gelmek istiyordu. Eşim direk eşime sorarım dedi. 1 ay oyaladık. Sonra ben görünce kusura bakma doğduktan sonra bakarız dedim. Zor oluyor yetişmek dedim. Bir kaç kez misafir aldım. Hele ilk aylarda aldığım yatılı misafir gelicek diye temizliği abartınca düşük riskim meydana geldi. Mesela ramazanda kimseye yemeğe dahi gitmiyorum. Gelicek olanada müsait değilim diyorum. Benim annede yok kaynanada başımda. eğer iptal edemezsen,ki İnşallah edebilirsin. Uydur birşeyler. Edemezsende al hazır birşeyler geç. Yada dışardan lokantadan falan ayarla yemekleri. Temizliğede kadın tut. Eşin sana sormadan böyle birşey yaptıysa. Kendimden biliyorum çok zor oluyor. Ki senin artık sonlar. Doğumdan sonra görüşürüz de veya. Ağrıları oluyor desin uygun bir dille.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?