temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İns

İnsanlarda hiç anlayış kalmamış hayret birşey. Ne meraklı insanlar gelip gitmeye. Bende hareket edemiyorum ayakta biraz fazla kalsam kasık ağrımdan oturup yemek yiyemiyorum akşamları. Benimde bir arkadaş var gelcemde gelcem bütün gün sandalye tepesinde her yerim ağrıyor eve git yemek yap derken rahat giyinmek istiyorum. İnanın değil 1 saat 10 dakika bile insanları kabul edemiyorum. Ağrım var deyip telefonları açmıyorum yok anam yok en son çıktı geldi valla eşime açtırdım kapıyı uyuyor dedirttim. gerim gerim gerildim. Bence abartmıyorsun. Valla yemek yaptık gel deseler bile gidecek mecalim halim yok. Beni arkadaşım delirtti açıkcası hala yetmedi beni göremeyince 2 saat sonra aradı bayrama kadar mutlaka görüşelim. Tövbeeeeeee

Ben az az kaciriyorum maalesef

Benim en büyük korkumda o.. Ben maalesef kötü bi alışkanlık ama ev dışında hic bi yerde WC girmiyorum çatlayana kadar tutarim huyumdur.. Sonunda o tutan yerlerim tutmayacak o olacak ama elimde değil içime sinmiyor oturamiyorum hic bir wcye... Simdi sık ihtiyacım olduğundan evden bile cikasim yok yada gittiğim yerlerden hemen dönelim diye uğraşıyorum..

Ayy deme yaa e bizimki hiç uyumayacak o zaman yandık yandık

Kızlar ya doktor artık kendini hazırla demişti ama ben hazirlayamiyorum galiba. Bugün 37.haftaya girdik eşime diyorum ki daha 4 hafta var demi. Doktor zaten 38 den sonra bekleriz demişti 38de gelecek demedi dimi diye soruyorum. İnanamıyorum yani şundan çok kısa süre önce haftalar geçmiyordu fazla fazla sayasim geliyordu şimdi de durduramiyorum korkuyor muyum bilmiyorum

Bende o şekilde yaptım canım. Minik parçaları ve renk koruyucu mendili fileye attım. Normal attım kalanları da.. 30 derecede 30 dakikada yıkadım. Yumuşatıcı koymadım

Bende o şekilde yaptım canım. Minik parçaları ve renk koruyucu mendili fileye attım. Normal attım kalanları da.. 30 derecede 30 dakikada yıkadım. Yumuşatıcı koymadım

Yani normal programda yikamiyimmi dersin.. O renk koruyucu mendilide bilmiyom ben o neymiş kiiiz çok cahilim hic haberim yok ole biseyden.. Neyseki herseyimiz acik pembe nerdeyse.. Peki battaniyeler filan nasıl yikadin sankim yikatinca hepsinin şaftı kaynak gibi geliyor bana.. Şuan kapitone ortulerim yikaniyor 20 dakikalık programa attım çok korkuyorum bozukcaklar diye.. 130 lira verdim onlara gunaaah...

Olcuyorlar canim 100 civarı cikiyo iyi diyorlar ama yuzum kipkirmizi kalbim carpiyo hep. Insallah sorun olmaz.
Doktor geldi az once ilaci gunde 6 ya cikardi. Serumu kestiler eger sadece ilacla sancim gecerse bu aksam taburcu olacakmisim. Aksami bekliyoruz bakalim. Eger sanci devam ederse seruma devam dogumu erteleyebildikleri kadar erteleyecekler. B Bonibon33

Canım o da nasıl arkadaşmış. Samimi arkadaşınsa seni görmek istiyordur normal diycem ama öyle değil gibi pek. Yakın arkadaşınsa bir hsonu gündüz gelsin hem yardımı dokunur hem seni görmüş olur. Ama öbür türlü de bu kadar ısrarcı olmak saçma yani. İmkan olsa sen zaten çağırırsın onu.

Maşallah canım iyi dayandın bak o iğnelerin üstünden 24 saat geçmesi bile o kadar önemliydi ki. Nabız 100 se gerçelçkten bebeğe sıkıntısı yok rahat ol. Sadece seni zorlar. Benim 140 lara çıkıyordu ondan bıraktık. Herşey güzel olacak inşallah. İçini ferah tut. İnşallah durdururlar vaktini bekler ama Artık doğsa da korkma allahın izniyle güzel olacak herşey

Canım kasılma olduğunda göbek deliğinin çevresi tamamen sertleşiyor. Toplandığında sadece şişen kısmı sert oluyor. Bir de kasılma olduğu zamanlarda hafif böyle ağrı oluyor karnın çatlayacakmış gibi bir his oluyor. Göbek deliğinin çevresi en azından alt kısım sağ sol tamamen sertleşirse ve öyle hissedersen saat tut aralıkları önemli. Saatte 4-5 kere veya daha fazla olursa doktoruna bilgi ver.

Canım ben sığacak büyüklükte olanların hepsini filelere koyarak yıkadım. Öyle olunca pek hırpalanmadılar. 4 durulama yaptırdım bir de pamukluda yıkadım üstüne bir de kurutma açınca 6-7 saatte ancak çıktılar makineden. birşey olmaz 20 dk da bence korkma. Hassas olanları yıkarken sıkma devrini de düşürürsen hiç birşey olmaz.

Kizlar babalar günü için ne dusunuyorsunuz? Hediye neler alacaksınız? Bana da fikir olsun hala karar veremedim.

Kıyafetleri ayrı yıkadım battaniyeleri ayrı canım. Renklerin birbirine karışmasını önlüyor. O mendilleri seviyorum:) kendi kıyafetlerimize de kullanırım. 30 dakika yeter kiri pası yok ki canım daha :)

Kızlar AliExpress de neler buldum. Ben bu tarz birşey arıyordum ay fotoları için çok hoşuma gitti. belki size de fikir olur diye paylaşmak istedim

Eklentiler

• IMG_1215.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_1216.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_1217.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 79

İnşallah geçer canım. Güzel haberlerle gelirsin akşam.. ❤

baldan_madam canım kasılmalarım oluyormuş demekki.ama aralıkları çok sık değil galiba.doktoruma sertleşmeler oluyor arada dedim olacak artık o kadar dedi.bu adamın rahatlığı beni öldürüyor.erken doğurursam bu adam yüzünden doğuracağım.sağol bilgilendirdiğin için

aynı ben su içince de içimdeki yangın gitmiyor çok değişik bişey 20 li haftalarda beri böyleyim

Aynen canım, ben de senin dediğin gibi yıkadım. Eşyalarını ters çevirdim, küçük eşyaları ve çorapları da fileyle yıkadım. Sonra ütüledim, çantamız hazır çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…