- 24 Mart 2017
- 101
- 96
- 13
- 46
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.701
Kızlar işyerindeki eski müdürüm bütün ailesiyle yarın akşam bize iftara geleceklerini söylemiş eşime. Nasıl?
Yeminle kafayı yiycem yakında. Yattığımı kalkamadığımı biliyorlar yani. Bir tek annem var temizliğe mi yetişsin yemeğe mi bana mı.
Ben mi abartıyorum sizce? Normal mi bu durumda?
Ben az az kaciriyorum maalesef
Ayy deme yaa e bizimki hiç uyumayacak o zaman yandık yandıkBenimki de aynı canım geceleri kuduruyorhem sağdan hem de soldan çıkacak elleri ayakları sıpanın inşallah böyle olmaz ama son zamanlardaki hareketlerini takip edin uyku ve uyanıklık zamanları doğunca da aynı olur diyorlar sanırım bizimkiler zombi olacak
Ay onu bende diyorum doğmaz demi diye.. Gülüyor doktorum öyle bir risk gözükmüyor diyor.. Ama bu ara alt tarafta sağlam baskı hissediyorum yukardan ayaklardan desteği alıp alıp bastırıyor.. Ben bugün bebisin kıyafetleri yikiyam ufaktan iyisimi diyorum..
Kızlar nasıl yikadiniz kıyafetlerini hepsini ters çevirdim ben simdik ufak parçalar için çamaşır filesi aldım eldivendi corapti kaybolmasin diye..
Bende o şekilde yaptım canım. Minik parçaları ve renk koruyucu mendili fileye attım. Normal attım kalanları da.. 30 derecede 30 dakikada yıkadım. Yumuşatıcı koymadım
Olcuyorlar canim 100 civarı cikiyo iyi diyorlar ama yuzum kipkirmizi kalbim carpiyo hep. Insallah sorun olmaz.
Canım o da nasıl arkadaşmış. Samimi arkadaşınsa seni görmek istiyordur normal diycem ama öyle değil gibi pek. Yakın arkadaşınsa bir hsonu gündüz gelsin hem yardımı dokunur hem seni görmüş olur. Ama öbür türlü de bu kadar ısrarcı olmak saçma yani. İmkan olsa sen zaten çağırırsın onu.İns
İnsanlarda hiç anlayış kalmamış hayret birşey. Ne meraklı insanlar gelip gitmeye. Bende hareket edemiyorum ayakta biraz fazla kalsam kasık ağrımdan oturup yemek yiyemiyorum akşamları. Benimde bir arkadaş var gelcemde gelcem bütün gün sandalye tepesinde her yerim ağrıyor eve git yemek yap derken rahat giyinmek istiyorum. İnanın değil 1 saat 10 dakika bile insanları kabul edemiyorum. Ağrım var deyip telefonları açmıyorum yok anam yok en son çıktı geldi valla eşime açtırdım kapıyı uyuyor dedirttim. gerim gerim gerildim. Bence abartmıyorsun. Valla yemek yaptık gel deseler bile gidecek mecalim halim yok. Beni arkadaşım delirtti açıkcası hala yetmedi beni göremeyince 2 saat sonra aradı bayrama kadar mutlaka görüşelim. Tövbeeeeeee
Maşallah canım iyi dayandın bak o iğnelerin üstünden 24 saat geçmesi bile o kadar önemliydi ki.Olcuyorlar canim 100 civarı cikiyo iyi diyorlar ama yuzum kipkirmizi kalbim carpiyo hep. Insallah sorun olmaz.
Doktor geldi az once ilaci gunde 6 ya cikardi. Serumu kestiler eger sadece ilacla sancim gecerse bu aksam taburcu olacakmisim. Aksami bekliyoruz bakalim. Eger sanci devam ederse seruma devam dogumu erteleyebildikleri kadar erteleyecekler. B Bonibon33
Canım kasılma olduğunda göbek deliğinin çevresi tamamen sertleşiyor. Toplandığında sadece şişen kısmı sert oluyor. Bir de kasılma olduğu zamanlarda hafif böyle ağrı oluyor karnın çatlayacakmış gibi bir his oluyor. Göbek deliğinin çevresi en azından alt kısım sağ sol tamamen sertleşirse ve öyle hissedersen saat tut aralıkları önemli. Saatte 4-5 kere veya daha fazla olursa doktoruna bilgi ver.baldan_madam canım sen kasılmalarla bebeğin karında sertleşmesini ayırt edebiliyor musun?kasılma hissettiğinde ağrın oluyor mu?ya da başka bi belirtin oluyor mu?ben hangi durumda endişelenmeliyim bilmiyorum da
Canım ben sığacak büyüklükte olanların hepsini filelere koyarak yıkadım. Öyle olunca pek hırpalanmadılar. 4 durulama yaptırdım bir de pamukluda yıkadım üstüne bir de kurutma açınca 6-7 saatte ancak çıktılar makineden.Yani normal programda yikamiyimmi dersin.. O renk koruyucu mendilide bilmiyom ben o neymiş kiiiz çok cahilim hic haberim yok ole biseyden.. Neyseki herseyimiz acik pembe nerdeyse.. Peki battaniyeler filan nasıl yikadin sankim yikatinca hepsinin şaftı kaynak gibi geliyor bana.. Şuan kapitone ortulerim yikaniyor 20 dakikalık programa attım çok korkuyorum bozukcaklar diye.. 130 lira verdim onlara gunaaah...
Yani normal programda yikamiyimmi dersin.. O renk koruyucu mendilide bilmiyom ben o neymiş kiiiz çok cahilim hic haberim yok ole biseyden.. Neyseki herseyimiz acik pembe nerdeyse.. Peki battaniyeler filan nasıl yikadin sankim yikatinca hepsinin şaftı kaynak gibi geliyor bana.. Şuan kapitone ortulerim yikaniyor 20 dakikalık programa attım çok korkuyorum bozukcaklar diye.. 130 lira verdim onlara gunaaah...
Olcuyorlar canim 100 civarı cikiyo iyi diyorlar ama yuzum kipkirmizi kalbim carpiyo hep. Insallah sorun olmaz.
Doktor geldi az once ilaci gunde 6 ya cikardi. Serumu kestiler eger sadece ilacla sancim gecerse bu aksam taburcu olacakmisim. Aksami bekliyoruz bakalim. Eger sanci devam ederse seruma devam dogumu erteleyebildikleri kadar erteleyecekler. B Bonibon33
aynı ben su içince de içimdeki yangın gitmiyor çok değişik bişey 20 li haftalarda beri böyleyimYok ya asil çözümü ben bayadir istiyorum da duyuramadim sesimi kimselere.. Ne kadar WC ihtiyacım varsa bi o kadarda susuyorum yanıyorum susuzluktan.. Diyorum bağlayın benim yanima ufak bi damacana verin hortumu agzima alttanda bi sonda tamam bu is.. Ben yerimde sabaha kadar hüp hüp fış fış idare edeyim..
Aynen canım, ben de senin dediğin gibi yıkadım. Eşyalarını ters çevirdim, küçük eşyaları ve çorapları da fileyle yıkadım. Sonra ütüledim, çantamız hazır çok şükür :)Ay onu bende diyorum doğmaz demi diye.. Gülüyor doktorum öyle bir risk gözükmüyor diyor.. Ama bu ara alt tarafta sağlam baskı hissediyorum yukardan ayaklardan desteği alıp alıp bastırıyor.. Ben bugün bebisin kıyafetleri yikiyam ufaktan iyisimi diyorum..
Kızlar nasıl yikadiniz kıyafetlerini hepsini ters çevirdim ben simdik ufak parçalar için çamaşır filesi aldım eldivendi corapti kaybolmasin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?