- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.721
Takip yaptım canım 140 i gecmiyo çok şükür bolca tatlı yediğim halde :)Merhaba canım ben bu hafta şeker yüklemesi yaptırdım 148 çıktı tokluk dr normal dedi bunu baz alabilirsin.. Yani şekerin yok dedi sanırım normal :)
Canım dediğim sıklıkta olmadığı sürece kafana takma sen de. Doktorunun rahat olması bence iyi. Durduk yere strese sokmuyor seni. O zaten normal olmayan birşey olsa mutlaka söyler uyarır seni. Benim bazen 15 dk da bir oluyor dinlenince geçiyor. Stres daha çok tetikliyor. Olduğu zamanlarda aralıklarını takip et yeterli.baldan_madam canım kasılmalarım oluyormuş demekki.ama aralıkları çok sık değil galiba.doktoruma sertleşmeler oluyor arada dedim olacak artık o kadar dedi.bu adamın rahatlığı beni öldürüyor.erken doğurursam bu adam yüzünden doğuracağım.sağol bilgilendirdiğin için
Ben anneler gününde birşey görmedim babalar gününde de o göremeyecekKizlar babalar günü için ne dusunuyorsunuz? Hediye neler alacaksınız? Bana da fikir olsun hala karar veremedim.
+1Ben anneler gününde birşey görmedim babalar gününde de o göremeyecek
Gülerim ağlanıcak halimize
Evet aynen öyleGülerim ağlanıcak halimize
Dr un yanlış bişiy söylememişki? Gri penguenin dediği gibi kasılmaların sık olsaydı o zaman gerekli tedbiri alırdı dr un sen arada demişsin o da normal olduğunu söylemiş. Yani bu yaşadığın rahminin kendini doğuma hazırlaması. Kiminde çok erken başlıyo, benim mesela; kimindede doğuma yakın oluyo. Bünyeye göre değişir yani. Telaşlanmana gerek yok sanırım iyi bi dr un varbaldan_madam canım kasılmalarım oluyormuş demekki.ama aralıkları çok sık değil galiba.doktoruma sertleşmeler oluyor arada dedim olacak artık o kadar dedi.bu adamın rahatlığı beni öldürüyor.erken doğurursam bu adam yüzünden doğuracağım.sağol bilgilendirdiğin için
Hahaha seninki yine bir işe kalkışmış da olmamış, benimki ne elli kere laf soktum umursamadı bile ama babalar gününde bişey göremeyince dank edecek kafasına eminim, bişey başına gelmeden akıllanmıyor çünküEvet aynen öylebir de bilir benim böyle günlere çok önem verdiğimi. Çiçek sepetinden sipariş vermiş yoğunluk nedeniyle getirememişler. Dedim insan söyler bak böyle düşünmüştüm ama olmadı anneler günün kutlu olsun falan filan. Çiçek gelmedi diye hiç kutlamadı ben de malum epeydir yatıyorum. Bir şey alamadım. O yüzden kutlamayacağım.
Canım sen doktoruna rahat diyorsun da ben senin doktordan daha rahatım :) iki haftadır bana da oluyor ara ara karnım sertleşiyor saniyelik sonra geçiyor bende normal olduğunu düşünüp hiç sorma gereği bile duymadım doktora, farklı birşey olsa hisseder farkederim diye düşünüyorum şahsen :)baldan_madam canım kasılmalarım oluyormuş demekki.ama aralıkları çok sık değil galiba.doktoruma sertleşmeler oluyor arada dedim olacak artık o kadar dedi.bu adamın rahatlığı beni öldürüyor.erken doğurursam bu adam yüzünden doğuracağım.sağol bilgilendirdiğin için
Ben anneler gününde birşey görmedim babalar gününde de o göremeyecek
Yanında bir de babanı ara onu kutlaHahaha seninki yine bir işe kalkışmış da olmamış, benimki ne elli kere laf soktum umursamadı bile ama babalar gününde bişey göremeyince dank edecek kafasına eminim, bişey başına gelmeden akıllanmıyor çünkü
Erkeklere hediye bulmak malum zor.Eşime açıkça sordum ne alayım sana diye.O da hiçbir şey istemiyorum dedi.Ben de bebeğimizin ağzından bir mektup yazdım ilk babalar gününü kutladım çok duygulandıKizlar babalar günü için ne dusunuyorsunuz? Hediye neler alacaksınız? Bana da fikir olsun hala karar veremedim.
Aynen
Bi kaç sene düzeltmek gerekiyor bence kocaları. Pek anlayamıyorlar ne beklediğimizi. Ben eşime de söyledim çiçek aldım gelmedi diyor. Bir hediye çiçek böcek bişey almasına gerek yokki. Kalksa bir kahvaltı hazırlasa bir ultrason kağıdının arkasına bi cümle bişey yazsa oğlumun ağzından ne biliyim bi iki cümle kursa bana yetecekti. Eminim hepimize de yeterdi. Ama düşünemiyorlar galiba. Gerçi söyledikten sonra bir dahakine yine düşünemiyor o kısmı anlayamadımAynen
Beni avm ye aldı ne isterim diye ben kendim de giderim dedim .biraz incelik olur insan da
Yok artık canım. Eşin kibarca reddetseymis. Sonuçta yatman kalkmaman gerek. Dinlenmelisin bunun kusuru olmaz sonuçta. Insanlar da biraz anlayışlı olsunlar canım.Kızlar işyerindeki eski müdürüm bütün ailesiyle yarın akşam bize iftara geleceklerini söylemiş eşime. Nasıl?
Yeminle kafayı yiycem yakında. Yattığımı kalkamadığımı biliyorlar yani. Bir tek annem var temizliğe mi yetişsin yemeğe mi bana mı.
Ben mi abartıyorum sizce? Normal mi bu durumda?
Hahaha bu adamların hepsi başka bir alem ya, benimde pazar günü doğum günümdü ama kavgalıydık ben kaçgündür annemde kalıyordum, babannem rahatsızlanıp benim yakınımdaki hastaneye yatınca bana gelen giden olacağı için döndüm mecbur eve, ama oda mecbur kaldığım için geldiğimin farkında etrafımda dört dönüyo napıcanı şaşırmış durumda şuan gitmiş bebek arabası şeklinde kolye almış, dün gece de işten izin almış gelmiş kalk seni sultanahmete götüreyim sahura diyor, dedim ben oruçlu değilim birşey değilim izmitten sultanahmete niye gideyim bu saatte, çok bozuldu tabi ama ben gezme hevesiyle gittim insanlık bende kalsın dedim :)Aynen
Beni avm ye aldı ne isterim diye ben kendim de giderim dedim .biraz incelik olur insan da
Ayarladık canım. Kalkmıycam ben halledicekler annemle ikisi.Yok artık canım. Eşin kibarca reddetseymis. Sonuçta yatman kalkmaman gerek. Dinlenmelisin bunun kusuru olmaz sonuçta. Insanlar da biraz anlayışlı olsunlar canım.
Yaaa bende bulamıyorum iste ne alacağımı. Belki burdan fikir çıkar dedim ama yine yok :) mektup işini de hiç becerememErkeklere hediye bulmak malum zor.Eşime açıkça sordum ne alayım sana diye.O da hiçbir şey istemiyorum dedi.Ben de bebeğimizin ağzından bir mektup yazdım ilk babalar gününü kutladım çok duygulandı
Gönlünden geçenleri yaz gitsin canım eminim çok duygulu satırlar çıkar :)Yaaa bende bulamıyorum iste ne alacağımı. Belki burdan fikir çıkar dedim ama yine yok :) mektup işini de hiç beceremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?