- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.741
Canım inşallah sabreder ve vaktiyle gelir bebişin evhamlanmakta haklısın elbette ama bu durum dr dan sebep olmamalı sonuçta bunu sana yaşatan vücudun, yani dr un kısalmaya rağmen korkma hiçbişey olmaz dese asıl o zaman yanlış yapmış olur, her ölümün ve doğumun bir vakti vardır. Hiçkimse ve hiçbişey bunların önüne geçemez, sen elinden geldiğince sakin stressiz kalmaya çalış, çünkü kasılmaları streste etkiliyor. Hakkında hayrlısı olsun inşallah.ferishhh dilekdilek41 kızlar rahim ağzı uzunluğunda kısalma var.50 gündür yatıyorum ben ve doktorum ayağından tavana da bağlasan bebek yine geleceği varsa gelir diyen bir adam.haliyle evham yapıyorum bazen
+1Kızlar benim gibi gönüllü sezeryan olmak isteyen var mı?Ben normalden korkuyorumcuma günü kontrolüm var doktoruma soracağım sezeryan istersem ne zamana kadar bekleyeceğiz diye
Kızlar benim gibi gönüllü sezeryan olmak isteyen var mı?Ben normalden korkuyorumcuma günü kontrolüm var doktoruma soracağım sezeryan istersem ne zamana kadar bekleyeceğiz diye
Ben ikisinden de korkmuyorum normal doğum planlıyorum şuan ama 39un ortalarına kadar olmazsa sezeryan istiycem, sezeryana da karşı değilim ikisi de lazım insana, rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahKızlar benim gibi gönüllü sezeryan olmak isteyen var mı?Ben normalden korkuyorumcuma günü kontrolüm var doktoruma soracağım sezeryan istersem ne zamana kadar bekleyeceğiz diye
Deniyeyim bi bakalım biseyler çıkar mi :)Gönlünden geçenleri yaz gitsin canım eminim çok duygulu satırlar çıkar :)
+1
Korkuyorum sezeryan istiyorum.
Hayırlısı hangisi oysa o nasip olsun diye dua ediyorum.
Seçimi ben yapmış olmayım diye her muayenede sezeryan yapmamız gerek desin diye de dua ediyorum.
Aksine her seferinde 38 de çatı muayenesi yapcaz. Onda sıkıntı çıkmazsa normal yaparız diyor
Mesleğiyle alakalı bişey alabilirsin Yani amaç sadace hediyeyse yani bebekle alakalı olmasada olur diyosan:))Yaaa bende bulamıyorum iste ne alacağımı. Belki burdan fikir çıkar dedim ama yine yok :) mektup işini de hiç beceremem
Yemeye özen gösteriyorum canım inşallah faydası olur Rabbim in izniyleCanım normal ama biz birine zor kilo aldırıyoruz senin iki taneler maşallah:) hem zaten doğuma kadar alırlar kilo. Süt ürünleri et muz kuruyemiş çok kilo aldırıyor bebişlere.
Aynen canım. Haklısın ertelemekte. Bizimkiler biraz ısrarcı çıktı. Ama çok şükür ayarladık. Annemle eşim halledecek herşeyi. Ben kalkmıycam. Eşime de dedim. Başka isteyen olursa doğumdan sonra buyrun diyecek. Bunu böyle atlatıcaz artık bu seferlik
Şuan benim doktorun tavrının ne tarafta olduğunu bilmiyorum. Sezeryan istiyorum dediğimde bana kötü kötü bakar diye de korkuyorumCanım.sezeryan doğum genelde 38.haftadan itibaren oluyor. Bebeğin gelişimine göre tabi.
Dr un tavrı da önemli .bazı Dr lar kabul etmiyor sezeryani seninkinin tavrı nasıl bilmem. En sağlıklısı normal doğum elbetteki ...Benim ikinci sezeryanim olacak hayırlısıyla..
Normal doğum yapan arkadaşları takdir ediyorm gerçekten ama yürek ve sabır gerek normal doğum için o da ben de yok ..
Ben hem korkuyorum normalden hem de Bebeğime kavuşmak için acele ettiğimden sezeryan istiyorumBen ikisinden de korkmuyorum normal doğum planlıyorum şuan ama 39un ortalarına kadar olmazsa sezeryan istiycem, sezeryana da karşı değilim ikisi de lazım insana, rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Klimaci mesleğiyle alakalı alabileceğim bisey yok ki :) bebekle alakalı olmasa da olur tabi not yazarım oğlumun ağzından öyle de olurMesleğiyle alakalı bişey alabilirsin Yani amaç sadace hediyeyse yani bebekle alakalı olmasada olur diyosan:))
Ay kızlar çok moralim bozuldu ya. Storlari ve halıları yıkamaya vermiştim. Bugün geldi. Ama storlar verdigimde daha temizdi yani. Sadece tozlanmistir diye verdim lekeli geldi. Üzerinde siyah iplikler saçlar ne ararsaniz var. Öyle kirisik ki anlatamam. Ve 2 stor alt kısmından sökülmüş o şekilde getirmişler bide. Gündüz aramıştım bugün geleceğinizi unuttum para da çekmedim o yüzden cuma getirin diye. Ama arabaya yükledik parayı almaya cuma geliriz dediler. Cuma parayı almaya geldigimde silikonla sokulen yeri yapistiririm diyor adam. Kirisik olması için de sabah 8 de arabaya yüklendi kaç saattir rulo halinde o yüzden böyle ben storlari kapatıp açtıkça duzelcekmis. Bayrama kadar idare edin bayramdan sonra alır tekrar temizleriz diyor ben sinirlenince. Storlarin formu bile bozulmuş sanki
Herşeyi fileye attım renk koruyucu mendil koydum. Birde kendim deterjan yaptım onla yıkadım. Ütüyü bilr yaptım ben erkrnden. Birşey olur korkusuyla. Kimsem yok yardım edicek çünkü. Eşimfe beceremez diye. Benim yakın arkadaşım 6 aylık doğurdu bu yakın zamanda. Ben odasına kadar herşeyi 4 te bitirdim. Artım önemsiz ufak eksikler kalmıştı.Ay onu bende diyorum doğmaz demi diye.. Gülüyor doktorum öyle bir risk gözükmüyor diyor.. Ama bu ara alt tarafta sağlam baskı hissediyorum yukardan ayaklardan desteği alıp alıp bastırıyor.. Ben bugün bebisin kıyafetleri yikiyam ufaktan iyisimi diyorum..
Kızlar nasıl yikadiniz kıyafetlerini hepsini ters çevirdim ben simdik ufak parçalar için çamaşır filesi aldım eldivendi corapti kaybolmasin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?