temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Daha hastaneden itibaren sürekli yürümeye çalışın ne kadar hareket ederseniz narkoz okadar kolay atlatirsiniz ben 2 gün kaldım hastanede ve eve geldim bebeğime kendim baktım kaynanam yanımdayidi bide o dedi istersen gece ben bakım sana emzirmeye getiririm diye ben kabul etmedim herseyiy le kendim ilgilendim bunda da yine olucak ins hani diyorlar Sezeryan yarım insan falan diye onlar eskidendi tabi doktor da önemli Sezeryan da en azından operator doktor olmasi lazim bide ben epidural değil de genel anestezi oldum yine oyle dusiniyorum diğerine dayanamam beni canlı canlı kesmelerine içiniz rahat olsun bide hani diyorlar Sezeryan la doğan çocukların bağışıklık sistemi zayıf olur diye alakası yok bence benim kızım 4 yasini doldurdu çok şükür öyle sık sık hasta olmaz o bence biraz yapı meselesi bu konuda bisey sormak isterseniz cevaplarim

Bende normal de göbek olduğu için o konu da bişey diyemem ama benim sütüm geldi hemen öyle baş ağrısı falan da yaşamadım millet çok eski kafalı herkse normal doğuracak diye bişey yok ha keşke bizde yapabilseydik ama bazen olmuyor bide bazıları bizi tam anne olarak bile görmüyor Sezeryan doğurdugumuz icin

Canim kadin sagligi icin en iyi olan dogum yontemi normal olan. Sezeryan gereksiz demiyorum yada sezeryanla dogum yapanlar yarim annedir. Bunlar sacma bence. Neden oyle dusunulsun ki. Ama 9 ay boyunca bebeginw birsey olmasin diye cirpinirken bebegine narkoz veriyorsun.
Normal dogumda korkulacak birsey yok. Evet sanci oluyor ama bu sanci unutulmicak birsey olsa ben 3. Cocugum normal olsun diye dua etmezdim. Ikincisi ilk dogumu olacak arkadaslar bence baskalarinin dogum hikayesine cok bakmasinlar her dogum kendine ozeldir. Normal dogum yapanlara tavsiyem doktor yada ebenin kocluguna dikkat etsinler. 2. Dogumumu yaptigim doktorun koclugu sayesinde hic dikisim bile olmadi. Dogum sonrasi eski hareketlerime hemen dondum. Bence kendi kendinize evham yapmayin. Normal dogum olmasi gerekendir ama sezeryan tibbi bir zorunluluktur. Kendi sagliginiz icin.

Zaten vermicem para resmen mahvetmisler storlarimi. Hani tok durması gerek ya sanki kendinden geçmiş. Onlara tekrar düzeltmeleri için vermek bile istemiyorum başka güvendiğim bi yere vereyim istiyorum. Kirisiklik düzelir mi tekrar yikaninca gerçi bilmiyorum ama. Zaten stresliyim bu ara iyice sinirimi ziplattilar.

baldan_madam canım senin de ilk doğumun mu olacak? Burda göünüllü sezeryan olmak isteyenleri görünce acayip rahatladım
Evet canım ilk doğumum. Ondan korkuyorum zaten. :) ama yine de dua ediyorum korktuğum kadar kötü değilse bana bırakma allahım normal olsun bitsin diye. Dengesizim bu konuda çok hormonlardan galiba. Hergün başka şeye dua ediyorum sonunda başıma ne gelcek merakla bekliyorum.

Ben senin için demedim ama bazen gerçekten Sezeryan la doğum yapan anneleri anne olarak kabul etmeyen insanlar var ben okadar çok dua etmistim ki normal doğum olsun diye hatta ben hafızim ne ayetler Hatimler ettim ama ben bile o çatı muaynesine çıkana kadar bilinç altımin farkinda değildim benimki tamamen ilk düşük yapmamla ve bazı kotu olaylar yaşamamla alakali ben untutum sandım ama unutmamisim ben hala o Günlerimi birine anlatırken aglamakli oluyorum benim ki psikolojik tamamen doktorum da buların üstüne doğumda da kendini bu kadar kasarsan çocuğun bi yerini sakatlayabilirsin diyince bende Sezeryan terich ettim

Canım ben ilkinde sezeryan olmaya karar verince çatı muayenesi yaptırmadim.gerek yok çünkü. Eğer normal doğum yapacaksan çatıya baktir

Canım hiçbir doktor sezeryan istiyorum diyene hayır olmaz normal dogur demez bence.

Canım ben ilkinde sezeryan olmaya karar verince çatı muayenesi yaptırmadim.gerek yok çünkü. Eğer normal doğum yapacaksan çatıya baktir
Zaten normal olmazsa bakmıyor canım benim doktorum da. Daha karar vermedik o yüzden. Doktorun tavsiyesi 38 e kadar bekleyelim çatı uygunsa normal yaparsın yoksa sezeryan. Ben kararsızım. Doktorun benim sezeryan fikrine yakın olduğumdan haberi yok henüz

Canim göbeğim kalmadı sütüm geldi 2.gün .dikişlerin iyilesme süreci var sonucta kesilmiş biryer tabiki aciyacak. Başağrisi sezeryanla alakalı bişey degil verilen anazteziyle veya doktorun belden uyuştururken işin ehli olmasıyla alakalı. Anaztezi uzmanın iyiyse başağrın olmuyor kötüyse tabi ki de oluyor . Epidural normal doğum yapanlar içinde geçerli bu durum. Umarım yardımcı olmuşumdur arkadasim

Canım korkuyorsan sezeryan olabilirsin sana kalmış bişey doktoruna belirtirsen ısrarla normal yap diyeceğini sanmiyorum

Canım korkuyorsan sezeryan olabilirsin sana kalmış bişey doktoruna belirtirsen ısrarla normal yap diyeceğini sanmiyorum
Yok canım demedi zaten. Çok korkarsan da seni zorlamayız sezeryana alırız dedi. Ama şuan ortada bir zorunluluk yokken ben bir tercih yapmak istemiyorum. O yüzden birşey demedim henüz doktoruma. Zaten riskli durumlar ne zaman ne olacağım belli değil. Zamana bıraktım o yüzden.

İyi geceler arkadaşlar 36+2 deyim iki üç haftadır uykusuzluk mide yanması başladı bu hafta daha da belirginlesti Zaman geçmiyor sanki Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin...benim doktorum da 38 de çatı muayenesine bakıp karar verecek ben her iki doğumdan da korkuyorum Allah yardımcımız olsun

Senin için hayırlısı neyse o olsun.zaten su akar yolunu bulur az bişey kaldı. Ben ilkinde sezeryan oldugumdan şimdide bu şekilde olucak.yarın doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Bebis kilo almıştır kalp atışları iyidir. Merakla bekliyorum yarıni

kızlar sizin kasılmalarınız nasıl oluyor şekli değişiyor mu karnınızın? Sertleşme bütün karnımda oluyor ama şekli yamuluyor aynı zamanda. Karnım aynı böyle oluyor töbe bismillah.
Benim genelde göbek çevrem sertleşiyor gibi hissediyorum, şeklide çok hafif değişiyor evet bi tarafa doğru çıkıntı oluyo :=)

Oh valla ne guzel halletmisin keşke bende daha onceden yapsaymisim gün gectikce dahada zorlasiyor herşey..

Valla hamilelik siniriyle adami parçalasan bile yeri yani.. Yazik günah ya.. İnşallah duzelir.. Kesin geri gönder veya ücretini verme başka yere ver dediğin gibi.. İşte bayram öncesi diye aptal saptal is yapıyorlar boyle.. Yetiştiremiyorsan is alma kardeşim niye ziyan ediyon milletin malini..

Hic yaşamamış oldugimdan ne ladar aci verici oldugunu bilmiyor olsamda ne kadarda korksamda normal doğum candir gerisi heycandir diyorum kızlar.. İki santimlik ameliyat kesiği canima okudu benim 10 cm nır kesikten bahsediyoruz.. Banada sezeryan ürkünç geliyor aksine.. Pijamalarim bile ne biçim acitmisti ameliyattan sonra günlerce oturup kalkamadim.. İnşallah normal dogururum.. İnşallah aksi bisey çıkmaz...

kızlar sizin kasılmalarınız nasıl oluyor şekli değişiyor mu karnınızın? Sertleşme bütün karnımda oluyor ama şekli yamuluyor aynı zamanda. Karnım aynı böyle oluyor töbe bismillah.
Aynen benimde yamuluyor 2.gebelik olduğu halde kasılma varmı kestiremiyorum. Bebek mu geriyor göbeğimi kasilmami çok karışık durumlar bunlar nst yaptırmam gerek doğruyu öğrenmem icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…