- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.781
İnşallah herşey yolundadır canım güzel haberlerle gelirsin yarın.Senin için hayırlısı neyse o olsun.zaten su akar yolunu bulur az bişey kaldı. Ben ilkinde sezeryan oldugumdan şimdide bu şekilde olucak.yarın doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Bebis kilo almıştır kalp atışları iyidir. Merakla bekliyorum yarıni
Amin canim. İlk zamanlar çok heyecanli değildim 2.olacağı için sanırım tecrübeli olmaktan kaynaklı ama 3.trimester dönemine girince heyecan halt safhaya geldi burdanda şunu anlıyorum biride aynı 2si de . Evlat candır .... Rabbim evlat isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Kıymet bilene versin Rabbim evladıİnşallah herşey yolundadır canım güzel haberlerle gelirsin yarın.
Canim seni elestirmiyorum hersey olabilir. Insan psikolojisi cok farkli. Panik atak olmusdur baska nedenlerden korkmusundur. Bunlarda tibbi gerekliliktir. Ama doktorlarin ve insanlarin bu kadar cabik sezeryana yonelmesi bence yanlis ve bu yone ozendirilmesi yanlis. Benim elestirim bu noktaya. Seni kirmamisimdir umarim. :)Ben senin için demedim ama bazen gerçekten Sezeryan la doğum yapan anneleri anne olarak kabul etmeyen insanlar var ben okadar çok dua etmistim ki normal doğum olsun diye hatta ben hafızim ne ayetler Hatimler ettim ama ben bile o çatı muaynesine çıkana kadar bilinç altımin farkinda değildim benimki tamamen ilk düşük yapmamla ve bazı kotu olaylar yaşamamla alakali ben untutum sandım ama unutmamisim ben hala o Günlerimi birine anlatırken aglamakli oluyorum benim ki psikolojik tamamen doktorum da buların üstüne doğumda da kendini bu kadar kasarsan çocuğun bi yerini sakatlayabilirsin diyince bende Sezeryan terich ettim
İnşallah canımArtık eşim bile acıyor halime. Tamam ikinciyi istemicem diye.İşlerim okadar yoğunki bu ara resmen yorgunluktan ağrıdan uyuyamıyor. Ona bilr ağlıcak kıvama geldim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah temmuz bebeklerimizin hepsi çoookkk uslu olur. Mışıl mışıl uyurlar.
Ben de normalde üşüyen biriyim son üç aya girdiğimden beri vücudum sıcacık terliyorum daha çok, hormonlarla ilgili sanırımGünaydın kızlar uyuyamiyorum gece üç defa üstümu değiştirdim terliyorum ay şimdiden böyleyim ben ne yapıcam ilerde
Benmde ikidir öyle oluyor:)) ilkinde çok korktum. eşime düzelt şu karnımı diyorum hatta:)) ama doktra sordm norml dedi. Yer daralnca harektleri yada dönmleri dışarı kötü yansıyor:)) bide dikkat ettm ikisde yorulunca yani ayakta çok durunca oldukızlar sizin kasılmalarınız nasıl oluyor şekli değişiyor mu karnınızın? Sertleşme bütün karnımda oluyor ama şekli yamuluyor aynı zamanda. Karnım aynı böyle oluyortöbe bismillah.
canım bence 2 büyük pizza söyle yanında ayran, kusura bakmayın hazırlanamadım kalkmamam gerekiyor doğuma kadar dersin, onlar düşüncesizse hakettikleri de bu canımKızlar işyerindeki eski müdürüm bütün ailesiyle yarın akşam bize iftara geleceklerini söylemiş eşime. Nasıl?
Yeminle kafayı yiycem yakında. Yattığımı kalkamadığımı biliyorlar yani. Bir tek annem var temizliğe mi yetişsin yemeğe mi bana mı.
Ben mi abartıyorum sizce? Normal mi bu durumda?
Benimkide ayni sanki hic uyumuyor biseymi oldu diye korkuyom bende hep asiri hareketli gecede uyumuyo,Ikı gündür bebeğim cok hareketli öyle ki dün sabah saat 6bucuktu hala uyuyamamistim. Bugün de aynı gibi normal mı bu kadar hareket anlamıyorum
Kızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Canım inşallah geçmiş olsun inşallah bunu da atlatcaksiniz ben inanıyorum dualarımz sizinle hayırlı haberlerinizi bekliyoruzKızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Kac gundur girmiyordum simdi okudum canim cok gecmis olsun ya.Kizlaar biz taburcu oldukdoktor pek istemedi aslinda ama annemler de geldi evde cok iyi bakilmam sartiyla cikardi. Hastanede uykusuzluktan stresten daha kötü olmustum zaten. Evde wc harici kalkmicam, gunde 6 kere sanci kesici ilacim var. Insallah 37 ye kadar dayanicaz, ilaclari o zaman kesicekmisiz. Pazartesi tekrar kontrol olucak o zamana kadar her sey yolunda gider umarim.
Bir de gizli seker riskine karsin her gun kan sekeri olcumu yapicam, bugun aclik 74 tokluk 96 cikti ama yine de sekerim varmis gibi bir diyet uygulayacakmisim.
Hepinize iyi dilekleriniz, dualariniz icin cok tesekkur ediyorum Allah razı olsunbu arada sayfalari hic okuyamadim sadece etiketlere bakabildim umarim herkes iyidir
M Mavimelk90yaseminc
Kizlaar biz taburcu oldukdoktor pek istemedi aslinda ama annemler de geldi evde cok iyi bakilmam sartiyla cikardi. Hastanede uykusuzluktan stresten daha kötü olmustum zaten. Evde wc harici kalkmicam, gunde 6 kere sanci kesici ilacim var. Insallah 37 ye kadar dayanicaz, ilaclari o zaman kesicekmisiz. Pazartesi tekrar kontrol olucak o zamana kadar her sey yolunda gider umarim.
Bir de gizli seker riskine karsin her gun kan sekeri olcumu yapicam, bugun aclik 74 tokluk 96 cikti ama yine de sekerim varmis gibi bir diyet uygulayacakmisim.
Hepinize iyi dilekleriniz, dualariniz icin cok tesekkur ediyorum Allah razı olsunbu arada sayfalari hic okuyamadim sadece etiketlere bakabildim umarim herkes iyidir
M Mavimelk90yaseminc
Allah biliyor kader kısmet ama bende 2. çocuğumu sezeryan istiyorum canım. Hayırlısı bakalım. Bende en başından beri gönüllüyüm:)Kızlar benim gibi gönüllü sezeryan olmak isteyen var mı?Ben normalden korkuyorumcuma günü kontrolüm var doktoruma soracağım sezeryan istersem ne zamana kadar bekleyeceğiz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?