temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah herşey yolundadır canım güzel haberlerle gelirsin yarın.

İnşallah herşey yolundadır canım güzel haberlerle gelirsin yarın.
Amin canim. İlk zamanlar çok heyecanli değildim 2.olacağı için sanırım tecrübeli olmaktan kaynaklı ama 3.trimester dönemine girince heyecan halt safhaya geldi burdanda şunu anlıyorum biride aynı 2si de . Evlat candır .... Rabbim evlat isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Kıymet bilene versin Rabbim evladı

Canim seni elestirmiyorum hersey olabilir. Insan psikolojisi cok farkli. Panik atak olmusdur baska nedenlerden korkmusundur. Bunlarda tibbi gerekliliktir. Ama doktorlarin ve insanlarin bu kadar cabik sezeryana yonelmesi bence yanlis ve bu yone ozendirilmesi yanlis. Benim elestirim bu noktaya. Seni kirmamisimdir umarim. :)

İnşallah canım

kızlar sizin kasılmalarınız nasıl oluyor şekli değişiyor mu karnınızın? Sertleşme bütün karnımda oluyor ama şekli yamuluyor aynı zamanda. Karnım aynı böyle oluyor töbe bismillah.
Benmde ikidir öyle oluyor:)) ilkinde çok korktum. eşime düzelt şu karnımı diyorum hatta:)) ama doktra sordm norml dedi. Yer daralnca harektleri yada dönmleri dışarı kötü yansıyor:)) bide dikkat ettm ikisde yorulunca yani ayakta çok durunca oldu

Hanımlar ben merk edip sormuştum. Merak eden varsa tecrübe ettim alttan muayeneyi söylyim. İlk 35+5 te açılma var mı diye baktılar bi sıkıntı sebebyle gitmiştim. Sadece alttan bişey ittiriyomuş gibi bi his acı hiç yok sadece rahat bi durum değilmiş o kadr. Bide 37+5 te klask kontrlde baktı o da aynı iki defa olmuş oldum. Ama dedim her hafta olmasın lütfen diye:)) açılmam hiç yok zaten

canım bence 2 büyük pizza söyle yanında ayran, kusura bakmayın hazırlanamadım kalkmamam gerekiyor doğuma kadar dersin, onlar düşüncesizse hakettikleri de bu canım

Kızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var. bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim

Ikı gündür bebeğim cok hareketli öyle ki dün sabah saat 6bucuktu hala uyuyamamistim. Bugün de aynı gibi normal mı bu kadar hareket anlamıyorum
Benimkide ayni sanki hic uyumuyor biseymi oldu diye korkuyom bende hep asiri hareketli gecede uyumuyo, bende uyuyamiyorum hic.bizi hic uyutmicaklar sanirsam.bide bu ara oynadikca asaga biseler batiyo oluyomu sizdede hic

Sezaryanmis kolay değil dikişli oluyor birde ilk sezaryanmis olursanız diğerlerinde sezaryanmis oluyor Allah hayırlısını neyse onu versin ben iki kere normal doğum yaptım ilkinde 41 haftada suni sanciyla yaptım ikincisi 38 kontrole diye gittim sabah öğleden sonra doğum yaptım kontrol diye hazırlıksız gitmiştik doğuma girince eşim arabayla gidip eşyaları alıp gelene kadar doğum yaptım normalde 1 gün kaldım sezaryanmis olanlar en az 4-5 gün yatıyorlar birde çıkınca çok dikkat etmek gerekiyor Allah hakkimizda neyse onu versin bu kadar takilmayin

geçmiş olsun canım..hayırlısı olsun inşallah..

Canım inşallah geçmiş olsun inşallah bunu da atlatcaksiniz ben inanıyorum dualarımz sizinle hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Kizlaar biz taburcu olduk doktor pek istemedi aslinda ama annemler de geldi evde cok iyi bakilmam sartiyla cikardi. Hastanede uykusuzluktan stresten daha kötü olmustum zaten. Evde wc harici kalkmicam, gunde 6 kere sanci kesici ilacim var. Insallah 37 ye kadar dayanicaz, ilaclari o zaman kesicekmisiz. Pazartesi tekrar kontrol olucak o zamana kadar her sey yolunda gider umarim.
Bir de gizli seker riskine karsin her gun kan sekeri olcumu yapicam, bugun aclik 74 tokluk 96 cikti ama yine de sekerim varmis gibi bir diyet uygulayacakmisim.
Hepinize iyi dilekleriniz, dualariniz icin cok tesekkur ediyorum Allah razı olsun bu arada sayfalari hic okuyamadim sadece etiketlere bakabildim umarim herkes iyidir
M Mavimelk90 yaseminc

Kac gundur girmiyordum simdi okudum canim cok gecmis olsun ya.

Hadi gözün aydın canım :) inşallah dayanır bebişin :) bol bol dinlen yat :)

Kızlar benim gibi gönüllü sezeryan olmak isteyen var mı?Ben normalden korkuyorum cuma günü kontrolüm var doktoruma soracağım sezeryan istersem ne zamana kadar bekleyeceğiz diye
Allah biliyor kader kısmet ama bende 2. çocuğumu sezeryan istiyorum canım. Hayırlısı bakalım. Bende en başından beri gönüllüyüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…