- 24 Mart 2017
- 101
- 96
- 13
- 46
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.801
Ayyy ne güzel benim haftama yakınsın. benmde 29. haftanın içindeyim:)Merhaba kızlar ben de ağustos annesi olucam inşallah Nasılsınız keyifler basıl gidiyor? Hepiniz benden öncesiniz sanırım hafta sayıyorsunuz arrıkNasıl geçiyor son haftalar
Canim bazi doktorlar son haftalarda her kontrolde bakar. Kanala inmis mi onu kontrol ediyordur. Kanala indiyse rahim agzi mesafesini olcuyorlardir. Bence olcmesi iyi cunku doguma cok yaklasip yaklasmadigini anliyorlar. Sanada ona gore haber verirHanımlar ben merk edip sormuştum. Merak eden varsa tecrübe ettim alttan muayeneyi söylyim. İlk 35+5 te açılma var mı diye baktılar bi sıkıntı sebebyle gitmiştim. Sadece alttan bişey ittiriyomuş gibi bi his acı hiç yok sadece rahat bi durum değilmiş o kadr. Bide 37+5 te klask kontrlde baktı o da aynı iki defa olmuş oldum. Ama dedim her hafta olmasın lütfen diye:)) açılmam hiç yok zaten
Gecmis olsun canim. Bebegin az daha dayanir insallah. Seninkide acelececi cikmis :) 3 hafta daha sabir.Kizlaar biz taburcu oldukdoktor pek istemedi aslinda ama annemler de geldi evde cok iyi bakilmam sartiyla cikardi. Hastanede uykusuzluktan stresten daha kötü olmustum zaten. Evde wc harici kalkmicam, gunde 6 kere sanci kesici ilacim var. Insallah 37 ye kadar dayanicaz, ilaclari o zaman kesicekmisiz. Pazartesi tekrar kontrol olucak o zamana kadar her sey yolunda gider umarim.
Bir de gizli seker riskine karsin her gun kan sekeri olcumu yapicam, bugun aclik 74 tokluk 96 cikti ama yine de sekerim varmis gibi bir diyet uygulayacakmisim.
Hepinize iyi dilekleriniz, dualariniz icin cok tesekkur ediyorum Allah razı olsunbu arada sayfalari hic okuyamadim sadece etiketlere bakabildim umarim herkes iyidir
@Mavimelk90 @yaseminc
Daha önce sezaryen olan arkadaşlar ekstra kötğ yanları oluyır mu sezaryenin? Benim ilk doğumum normalden korktuğum için sezaryen istiyorum, göbek kalır gitmez bir daha, sütün gelmez, dikişlerin rahatsız eder sürekli, şiddetli baş ağrısı olur vs dşye korkutuyorlar beni doğru mı gerçekten bunlar?
Bende aynı durum sırıl sıklamım başucumda yelpazemmm...:):):)Günaydın kızlar uyuyamiyorum gece üç defa üstümu değiştirdim terliyorum ay şimdiden böyleyim ben ne yapıcam ilerde
Evet bende öyle 1-2 saat aralıksız kalınca oldu.. Çok doğru bir gözlem yapmışsınız hemen atıyorum kendimi koltuğa ayaklarımın altına yastık koyuyorum. İşten gelince yemek yapma teleşınaoluyor bendedeBenmde ikidir öyle oluyor:)) ilkinde çok korktum. eşime düzelt şu karnımı diyorum hatta:)) ama doktra sordm norml dedi. Yer daralnca harektleri yada dönmleri dışarı kötü yansıyor:)) bide dikkat ettm ikisde yorulunca yani ayakta çok durunca oldu
Acaba benmi yazdım dedim.:) Aynı belirtiler aynı durum bendede var güzelim. İşin kötüsü ben daha 29. haftadayım.Benimkide ayni sanki hic uyumuyor biseymi oldu diye korkuyom bende hep asiri hareketli gecede uyumuyo,bende uyuyamiyorum hic.bizi hic uyutmicaklar sanirsam.bide bu ara oynadikca asaga biseler batiyo oluyomu sizdede hic
Al benden de okadar :/ gece kalkıp klimayı açıyorum nefes alamayacak gibi oluyorum.Günaydın kızlar uyuyamiyorum gece üç defa üstümu değiştirdim terliyorum ay şimdiden böyleyim ben ne yapıcam ilerde
Canım benim rabbim yardımcınız olsun inşallah. Hiç canını sıkma bebişinin dünyaya geleceği tarih bugünlerse elbet gelecektir. Daha vakti varsada çıkıp eve döneceksinizdir. Sen yeterki stres yapma üzülme, belkide aniden sütüne ihtiyaç duyulacak sütünü engelleyecek duygulardan arınmaya çalış, bebeğini düşün hayal et. Güzel duygular hissetmeye çalış, yanında kim varsa sana eğlenceli şeylerden bahsetsin kafanı dağıtsınlar. Sürekli dua et. Allahım hakkınızda hayrlısını nasip etsin inşallah. Fırsat bulduğun bi anda da bizi haberdar ediver, merak ederiz şimdi bizde durumunuzu ?Kızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Selam kızlar nasılsınız
Bana dun oldu canim corabimi giyeyim diye bi egildim karnim sıkışmadı ama makat tarafından bir ağrı saplandı anlatamam saniyesinde geri dikleştirdim kendimi niye oluyor bilmiyorum ama oluyorkızlar bebek hareketlerini makatta hissediyor musunuz bazen ordan sanki bir şey batırıyorlarmış gibi oluyor bagiriyorum aniden
Canım sakin ol bak hangi haftalardan bu haftalara geldin sen hepimiz şahit olduk, Allahın izniyle biraz daha durursun durmazsa bile çok güzel haftalardasın çok fazla da risk oluşturacak birşey yok, içini ferah tut canım haberdar et biziiKızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
kızlar bebek hareketlerini makatta hissediyor musunuz bazen ordan sanki bir şey batırıyorlarmış gibi oluyor bagiriyorum aniden
Kızlar tahminime göre bahsettiğiniz şey çatı ağrınız, yani kasık kalça rahim bölgemizi komple saran kemiklerin esnemeye başlamasıyla ortaya çıkan ağrılar. Bu haftalarda başlaması normal. Googledan çatı kemikleri yazıp çıkan görsellerle anlayabilirsiniz tam olarak neyden bahsettiğimi. Telaşlanmanıza gerek yok. Ara ara batmalar bıçak saplanmaları sancılar, hatta sürekli süren kemik ağrısı hissi, eğilip kalkmaya engel sancılanma daha bi sürü örnek hepsi normalBana dun oldu canim corabimi giyeyim diye bi egildim karnim sıkışmadı ama makat tarafından bir ağrı saplandı anlatamam saniyesinde geri dikleştirdim kendimi niye oluyor bilmiyorum ama oluyor
Canım benim, Allahım senin de bebeğinin de yardımcısı olsun. Ne durumdasınız şimdi, gittin mi doktora?Kızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Allah'a ben de hayırlısı için dua ediyorum sezeryan olursa da hiç fena olmaz amaEvet canım ilk doğumum. Ondan korkuyorum zaten. :) ama yine de dua ediyorum korktuğum kadar kötü değilse bana bırakma allahım normal olsun bitsin diye. Dengesizim bu konuda çokhormonlardan galiba. Hergün başka şeye dua ediyorum sonunda başıma ne gelcek merakla bekliyorum.
Allah'a ben de hayırlısı için dua ediyorum sezeryan olursa da hiç fena olmaz amaEvet canım ilk doğumum. Ondan korkuyorum zaten. :) ama yine de dua ediyorum korktuğum kadar kötü değilse bana bırakma allahım normal olsun bitsin diye. Dengesizim bu konuda çokhormonlardan galiba. Hergün başka şeye dua ediyorum sonunda başıma ne gelcek merakla bekliyorum.
Geçmiş olsun canım, taburcu olmanıza sevindim. Dikkat et kendine, az kaldı. Biraz daha sabır, inşallah sağlıcakla alacaksın bebeğini kucağına. Dualarımız seninleKizlaar biz taburcu oldukdoktor pek istemedi aslinda ama annemler de geldi evde cok iyi bakilmam sartiyla cikardi. Hastanede uykusuzluktan stresten daha kötü olmustum zaten. Evde wc harici kalkmicam, gunde 6 kere sanci kesici ilacim var. Insallah 37 ye kadar dayanicaz, ilaclari o zaman kesicekmisiz. Pazartesi tekrar kontrol olucak o zamana kadar her sey yolunda gider umarim.
Bir de gizli seker riskine karsin her gun kan sekeri olcumu yapicam, bugun aclik 74 tokluk 96 cikti ama yine de sekerim varmis gibi bir diyet uygulayacakmisim.
Hepinize iyi dilekleriniz, dualariniz icin cok tesekkur ediyorum Allah razı olsunbu arada sayfalari hic okuyamadim sadece etiketlere bakabildim umarim herkes iyidir
@Mavimelk90 @yaseminc
Hepsi para derdinde dimiCanım hiçbir doktor sezeryan istiyorum diyene hayır olmaz normal dogur demez bence.
Ozaman bi +1 dahaAllah biliyor kader kısmet ama bende 2. çocuğumu sezeryan istiyorum canım. Hayırlısı bakalım. Bende en başından beri gönüllüyüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?