temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim bazi doktorlar son haftalarda her kontrolde bakar. Kanala inmis mi onu kontrol ediyordur. Kanala indiyse rahim agzi mesafesini olcuyorlardir. Bence olcmesi iyi cunku doguma cok yaklasip yaklasmadigini anliyorlar. Sanada ona gore haber verir

Gecmis olsun canim. Bebegin az daha dayanir insallah. Seninkide acelececi cikmis :) 3 hafta daha sabir.

Günaydın kızlar uyuyamiyorum gece üç defa üstümu değiştirdim terliyorum ay şimdiden böyleyim ben ne yapıcam ilerde
Bende aynı durum sırıl sıklamım başucumda yelpazemmm...:):):)

Evet bende öyle 1-2 saat aralıksız kalınca oldu.. Çok doğru bir gözlem yapmışsınız hemen atıyorum kendimi koltuğa ayaklarımın altına yastık koyuyorum. İşten gelince yemek yapma teleşınaoluyor bendede 32. hafta gelsinde izne çıkmak istiyorum artık.

Benimkide ayni sanki hic uyumuyor biseymi oldu diye korkuyom bende hep asiri hareketli gecede uyumuyo, bende uyuyamiyorum hic.bizi hic uyutmicaklar sanirsam.bide bu ara oynadikca asaga biseler batiyo oluyomu sizdede hic
Acaba benmi yazdım dedim.:) Aynı belirtiler aynı durum bendede var güzelim. İşin kötüsü ben daha 29. haftadayım.

Canım benim rabbim yardımcınız olsun inşallah. Hiç canını sıkma bebişinin dünyaya geleceği tarih bugünlerse elbet gelecektir. Daha vakti varsada çıkıp eve döneceksinizdir. Sen yeterki stres yapma üzülme, belkide aniden sütüne ihtiyaç duyulacak sütünü engelleyecek duygulardan arınmaya çalış, bebeğini düşün hayal et. Güzel duygular hissetmeye çalış, yanında kim varsa sana eğlenceli şeylerden bahsetsin kafanı dağıtsınlar. Sürekli dua et. Allahım hakkınızda hayrlısını nasip etsin inşallah. Fırsat bulduğun bi anda da bizi haberdar ediver, merak ederiz şimdi bizde durumunuzu ?

Selam kızlar nasılsınız

İyi sayılırız canım.. yatmak bolca bunu yapıyorum onun dışında sorun yok haftaya pazartesi tekrar kontrol.. doktor bi risk gördü ama bana demiyor. İş yapma dedi yatacaksın dedi. Onun dışında korkutmamak içşn söylemiyor.. ya sancımı gördü ya da bebeğim hazır neredeyse.. bilemedim :)) kist varken böyle sık çağırırdı. Bakalım dediğini yapıyorum.. sen nasılsın canım?

kızlar bebek hareketlerini makatta hissediyor musunuz bazen ordan sanki bir şey batırıyorlarmış gibi oluyor bagiriyorum aniden
Bana dun oldu canim corabimi giyeyim diye bi egildim karnim sıkışmadı ama makat tarafından bir ağrı saplandı anlatamam saniyesinde geri dikleştirdim kendimi niye oluyor bilmiyorum ama oluyor

Canım sakin ol bak hangi haftalardan bu haftalara geldin sen hepimiz şahit olduk, Allahın izniyle biraz daha durursun durmazsa bile çok güzel haftalardasın çok fazla da risk oluşturacak birşey yok, içini ferah tut canım haberdar et bizii

kızlar bebek hareketlerini makatta hissediyor musunuz bazen ordan sanki bir şey batırıyorlarmış gibi oluyor bagiriyorum aniden

Bana dun oldu canim corabimi giyeyim diye bi egildim karnim sıkışmadı ama makat tarafından bir ağrı saplandı anlatamam saniyesinde geri dikleştirdim kendimi niye oluyor bilmiyorum ama oluyor
Kızlar tahminime göre bahsettiğiniz şey çatı ağrınız, yani kasık kalça rahim bölgemizi komple saran kemiklerin esnemeye başlamasıyla ortaya çıkan ağrılar. Bu haftalarda başlaması normal. Googledan çatı kemikleri yazıp çıkan görsellerle anlayabilirsiniz tam olarak neyden bahsettiğimi. Telaşlanmanıza gerek yok. Ara ara batmalar bıçak saplanmaları sancılar, hatta sürekli süren kemik ağrısı hissi, eğilip kalkmaya engel sancılanma daha bi sürü örnek hepsi normal

Canım benim, Allahım senin de bebeğinin de yardımcısı olsun. Ne durumdasınız şimdi, gittin mi doktora?

Allah'a ben de hayırlısı için dua ediyorum sezeryan olursa da hiç fena olmaz ama

Allah'a ben de hayırlısı için dua ediyorum sezeryan olursa da hiç fena olmaz ama

Geçmiş olsun canım, taburcu olmanıza sevindim. Dikkat et kendine, az kaldı. Biraz daha sabır, inşallah sağlıcakla alacaksın bebeğini kucağına. Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…