- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.821
Çok geçmiş olsunc anımKizlaar biz taburcu oldukdoktor pek istemedi aslinda ama annemler de geldi evde cok iyi bakilmam sartiyla cikardi. Hastanede uykusuzluktan stresten daha kötü olmustum zaten. Evde wc harici kalkmicam, gunde 6 kere sanci kesici ilacim var. Insallah 37 ye kadar dayanicaz, ilaclari o zaman kesicekmisiz. Pazartesi tekrar kontrol olucak o zamana kadar her sey yolunda gider umarim.
Bir de gizli seker riskine karsin her gun kan sekeri olcumu yapicam, bugun aclik 74 tokluk 96 cikti ama yine de sekerim varmis gibi bir diyet uygulayacakmisim.
Hepinize iyi dilekleriniz, dualariniz icin cok tesekkur ediyorum Allah razı olsunbu arada sayfalari hic okuyamadim sadece etiketlere bakabildim umarim herkes iyidir
@Mavimelk90 @yaseminc
Desene 36.haftada iyice kıprıscak.valla buyudu diye heralde canı yanıyo insanın ben diyorum strese falanmı giriyo acaba garip garip seyler dusunnuyorum.hayir yani yururken uyur diyolar benimki yururkende uyumuyoAcaba benmi yazdım dedim.:) Aynı belirtiler aynı durum bendede var güzelim. İşin kötüsü ben daha 29. haftadayım.
Beennn benimde batiyo koca bi igne batiyo gibi oluyor.kızlar bebek hareketlerini makatta hissediyor musunuz bazen ordan sanki bir şey batırıyorlarmış gibi oluyor bagiriyorum aniden
Haftalar bittikce sıpalar yerinde duramıyolar sanırım.İyi sayılırız canım.. yatmak bolca bunu yapıyorumonun dışında sorun yok haftaya pazartesi tekrar kontrol.. doktor bi risk gördü ama bana demiyor. İş yapma dedi yatacaksın dedi. Onun dışında korkutmamak içşn söylemiyor.. ya sancımı gördü ya da bebeğim hazır neredeyse.. bilemedim :)) kist varken böyle sık çağırırdı. Bakalım dediğini yapıyorum.. sen nasılsın canım?
Canım güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniyle her şey güzel olacak ..Kızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Insallah hayirli haberlerle gelirsin canım benim.Kızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Kızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Benimde batıyor dün bı bağırdım eşim uyumuş sıçradı depremin oluyor diye panikledi :) bazen cart diye canımı yakıyorBeennn benimde batiyo koca bi igne batiyo gibi oluyor.
Evet birden oluyo ve bagartiyo acıtıyo,yarın kontrolum var bakalım neymis o sorucam doktora.ama normal bisey galibaBenimde batıyor dün bı bağırdım eşim uyumuş sıçradı depremin oluyor diye panikledi :) bazen cart diye canımı yakıyor
canım demek ki kısmet buymus hiç üzme kendini dua ediyoruz inş kuveze girmeden bi kaç güne çınarı da alır evine gidersin zaten ilk ciğer geliştirici iğne lerini olmuştun bu sefer de azcık daha sabretip beklerse artık gelirse gelsin ins sağlıkla doğar kilosu da gayet iyiydi belki ultrasonun yanılma payı var daha iyi bile cikabilir kilo bakımından içini ferah tut güzel düşün güzel şeyler hayal et ve oluçak ins bizde haber verirsen ara ara iyi olur musait oldugundaKızlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Kızlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
İyi sayılırız canım.. yatmak bolca bunu yapıyorumonun dışında sorun yok haftaya pazartesi tekrar kontrol.. doktor bi risk gördü ama bana demiyor. İş yapma dedi yatacaksın dedi. Onun dışında korkutmamak içşn söylemiyor.. ya sancımı gördü ya da bebeğim hazır neredeyse.. bilemedim :)) kist varken böyle sık çağırırdı. Bakalım dediğini yapıyorum.. sen nasılsın canım?
Canim benim saglikla gelicek tabi sakın sıkma canını daha erkende olabilirdi dua et bolbol.bunlar olan seyler kilosu iyiydi hatirldigim kadaryla.gusel haberlerinizi aliriz insallar.bolbol emer annesi hemencik toparlanır.ben kendimde erken dogumum bak cok sukur gayet saglikliyim.bolbol emerse hic bisecik olmaz senin yapcagin en guzel sey iyi beslemek olsun.Kızlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Kızlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Haftalar bittikce sıpalar yerinde duramıyolar sanırım.
İnşallah iyidir takmamaya çalış kafana.
Bizde iyiyiz şükür
Canım çok geçmiş olsunKizlaar biz taburcu oldukdoktor pek istemedi aslinda ama annemler de geldi evde cok iyi bakilmam sartiyla cikardi. Hastanede uykusuzluktan stresten daha kötü olmustum zaten. Evde wc harici kalkmicam, gunde 6 kere sanci kesici ilacim var. Insallah 37 ye kadar dayanicaz, ilaclari o zaman kesicekmisiz. Pazartesi tekrar kontrol olucak o zamana kadar her sey yolunda gider umarim.
Bir de gizli seker riskine karsin her gun kan sekeri olcumu yapicam, bugun aclik 74 tokluk 96 cikti ama yine de sekerim varmis gibi bir diyet uygulayacakmisim.
Hepinize iyi dilekleriniz, dualariniz icin cok tesekkur ediyorum Allah razı olsunbu arada sayfalari hic okuyamadim sadece etiketlere bakabildim umarim herkes iyidir
@Mavimelk90 @yaseminc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?