temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok geçmiş olsunc anım

Acaba benmi yazdım dedim.:) Aynı belirtiler aynı durum bendede var güzelim. İşin kötüsü ben daha 29. haftadayım.
Desene 36.haftada iyice kıprıscak.valla buyudu diye heralde canı yanıyo insanın ben diyorum strese falanmı giriyo acaba garip garip seyler dusunnuyorum.hayir yani yururken uyur diyolar benimki yururkende uyumuyobu senenin cocuklari yaramaz olcak heralde

Haftalar bittikce sıpalar yerinde duramıyolar sanırım.
İnşallah iyidir takmamaya çalış kafana.
Bizde iyiyiz şükür

Canım güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniyle her şey güzel olacak ..
Dualarımız sizinle ..

Insallah hayirli haberlerle gelirsin canım benim.

Dualarimiz seninle inşallah az daha sabereder paşazade.. Hem söyle ona annesi buradaki bütün teyzeler sıraya girer o dışarı cikmak icin acele eden küçümen poposunu yeriz hee... Daha onun sırası gelmedi bi kere burada 37 38 haftalık abiler ablalar var önce onlar gelcek az daha sabretsin canım.. Kız bu 18 inde gelin getirir sana heee aceleci sıpaya bak hele...
Moralini yuksek tutmaya çalış iyi düşün iyi olsun herşey

Kızlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum. inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.

canım demek ki kısmet buymus hiç üzme kendini dua ediyoruz inş kuveze girmeden bi kaç güne çınarı da alır evine gidersin zaten ilk ciğer geliştirici iğne lerini olmuştun bu sefer de azcık daha sabretip beklerse artık gelirse gelsin ins sağlıkla doğar kilosu da gayet iyiydi belki ultrasonun yanılma payı var daha iyi bile cikabilir kilo bakımından içini ferah tut güzel düşün güzel şeyler hayal et ve oluçak ins bizde haber verirsen ara ara iyi olur musait oldugunda

Canımmmm çok geçmiş olsun.Dün gece bende acilde idim. Bugün yine yol güründü. Ahh kuzucuklar annelerini üzmeseler azıcık daha dursalar.Ama yine de çok şükür çok kritik dönemi atlattık. Kalbini ferah tut dualarım her daim seninle.Sağlıkla gelecek paşazademiz.

Az kaldı az daha sabır deyip yatacağız. Rabbim hayırlısı ile zamanında gelmelerini nasip etsin hepimize dua ediyorum inşallah. Yat yatıp dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz.Ben de şimdi hafta da 1 gidiyorum. Sancı görse söylemesi lazım ama yine de sen çok dikkat et yatmaya devam..

Canim benim saglikla gelicek tabi sakın sıkma canını daha erkende olabilirdi dua et bolbol.bunlar olan seyler kilosu iyiydi hatirldigim kadaryla.gusel haberlerinizi aliriz insallar.bolbol emer annesi hemencik toparlanır.ben kendimde erken dogumum bak cok sukur gayet saglikliyim.bolbol emerse hic bisecik olmaz senin yapcagin en guzel sey iyi beslemek olsun.

Canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.moralini yüksek tutmaya çalış. Heyecan seviyor bu bebek.bakarsin daha da durur .hakkınızda hayırlısı olsun canım..

Canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…