temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım üzülme az daha sabredecektir biraz daha sen emin ol. Hayırlısı buymuş demek ki.. sağlıkla al kucağına yaramaz Çınar'ı. Dualarımız sizinle her şey güzel olacak inan.

Keşke bahsetmiş olsa idi sana. daha temkinli davranırdın.

Canım nst çekildi pazartesi kalp atışları düşük çıkmış. Sonucu salı gösterebildim. Baktı usg ye alacağım tekrar seni dedi kalbine baktı 4 - 5 saniye kadar. Tekrar nst ye gitmen lazım dedi. Nst başka hastanede çünkü. Dinlen mutlaka öyle alsınlar seni dedi. 1 saat dinlendim öyle çekildi. Götürdüm hah dedi şimdi tamam önceki düşük çıkmış böyle çıkması lazımdı dedi. Paniklesem tansiyon falan çıkacak o yüzden de riske atmıyor. Gerek uyarıları yaptı bana iş asla yapma yatacaksın dedi. Yorulmayacaksın ayakta kalmayacaksın dedi. Yapıyorum dediklerini. Bakalım ne olacak pazartesi

Amin canım sağ salim alalım kucağımıza hepimiz. Sancım var diye gittim zaten ben. Ben gördüm nst de sancıyı :) ama derecesini görmedim. Nst kağıtlarını da aldı elimden :)) ara ara adet sancısı gibi vuruyor.. dediği gibi yatıyorum daha az vuruyor sancı. Yatıyordum ama ufakta olsa kendime ya da ufaklığa bir şeyler yapmak için kalkıyordum. Şimdi onları da annem hallediyor. Ben bi tuvalete kalkıyorum bir de duşa.

Şimdi anladım. Bu hafta hiç takip edemedim ya.yazdı isen görmedim canım.
iyidir inşallah.üzmez seni annesi

Şimdi anladım. Bu hafta hiç takip edemedim ya.yazdı isen görmedim canım.
iyidir inşallah.üzmez seni annesi

Yazdım canım :) ama bazen bende biriken sayfaları okuyamayabiliyorum yani anlıyorum seni :)) hareketleri falan iyi şükür de doğarsa da doğsun canım elimden geleni yapıyorum :) doğsa da üzülmem bu zamandan sonra :) yarın 35 bitiyor cumartesi 36.haftada olacağız. Kısmet bakalım

Benimkide ayni sanki hic uyumuyor biseymi oldu diye korkuyom bende hep asiri hareketli gecede uyumuyo, bende uyuyamiyorum hic.bizi hic uyutmicaklar sanirsam.bide bu ara oynadikca asaga biseler batiyo oluyomu sizdede hic
Oluyor canım. Hareketleri bir de tuvaletime baski yapıyor çok zorlanıyorum hele ki geceleri. Bu haftalarda hareketler azalır diye duymuştum sanki benimki daha da fena oldu

Canım hayırlısı olsun nasılsınız acilman devam ediyor mu durdu mu Allaa yardimcin olsun sağlıcakla gelsin minik yavrun

Senin doktor uyanık çıktı
O bana da çok sık oluyor sanki rengli döneminde gibi karın ağrısı bel ağrısı da oluyor. Allah annelerimizden razı olsun Başımızdan eksik etmesin inşallah.

Canim benim cok gecmis olsun hastaneden ben ciktim sen mi gittin demek ah bu ogluslar pek yaramaz ciktilar yerimde durayim zamanimi bekleyeyim yok, tezcanli olacaklar. Neyse olsun sen sikma canini bak benim de 2 cm aciklik var eve cikmama izin verdi belki 3 cm le kalirsa dayanirsiniz biraz daha. Sen onu güzelce besledin zaten annesi ciger gelistiricileri de olmus dogsa bile saglikla sihhatle gelir insallah hic canını sıkma. 34 u bitirmek uzere zaten doktorunuzun hedefine ulastiniz. Gelismelerden haberdar et bizi de mutlaka kalbimiz dualarimiz seninle

Sana da çok geçmiş olsun canım. Çok dikkat et kendine. Bu sene ki bebişlerin çok acelesi var..

I ImaginaryLife Canım çok sevindim çıkmana bol bol dinlen artık sabretsinler az daha inşallah :)
baldan_madam Canım ne oldu nasıl birden böyle oldu. Önceki mesajlarını okumadım belki de. Iyi düşünelim iyi olsun nasıl en hayırlısı en sağlıklısi olacaksa öyle olur inşallah. Kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyoruz:)

Gelecek çocuk her türlü geliyor işte kuzum, baksana yattığın yerden bile açılman olmuş milletin açılma olsun diye yapmadığı kalmıyor, bazı şeyler kader kısmet, Sakin olup dua edip hayırlısını dileyelim kuzum, Allahın izniyle ikinizde sağsalim çıkarsınız oradan merak etme :)

Oluyor canım. Hareketleri bir de tuvaletime baski yapıyor çok zorlanıyorum hele ki geceleri. Bu haftalarda hareketler azalır diye duymuştum sanki benimki daha da fena oldu
Evet bende oyle diyorum aynen.sonra sakinledimi de bisemi oldu acaba diyorum.ahh analık daha simdiden basliyor

Senin doktor uyanık çıktı
O bana da çok sık oluyor sanki rengli döneminde gibi karın ağrısı bel ağrısı da oluyor. Allah annelerimizden razı olsun Başımızdan eksik etmesin inşallah.

Evet valla :) oğlumdaki nst kağıtlarım duruyor ama bu doktorum ver ver dedi hemen aldı çekmecesine de koydu öyle baktım arkalarından ayy amin canım ne varsa annelerde var zatenn.. Allah razı olsun onlardan..bu arada o ağrı sancı hazırlıkmış canım.. dediğimde doktora eyvah eyvah dedi. Suyu sordu hemen geldi mi diye

baldan_madam hayırlısı neyse o olsun cnm. Sağsalim huzurla al bebeğini kucağına inşallah. Rabbim evinde huzurla emzirdiğin günleri göstersin. Oğlunun da senin de güzel hbrlerini bekliyoruz

Canim gecmis olsun. 34. Tamamladi sayilir. Insallah biraz daha sabredebilir ama riskli zamani atlatti artik.

Sağolun kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için.

Canım hayırlısı olsun nasılsınız acilman devam ediyor mu durdu mu Allaa yardimcin olsun sağlıcakla gelsin minik yavrun
Akşam tekrar muayene var canım akşama kadar serum ilaçlar falan devam edecek. Amin canım inşallah

Canım gece kasılmalar başladı doktor sabah çağırdı muayene etti 3cm açılma çıktı. Kafa da inmiş baya aşşağı. Hayırlısı olsun. Bekliyoruz bakalım ne diyecek akşam muayenede

Dualarımiz seninle ve bebeğinle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…