- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.841
Keşke bahsetmiş olsa idi sana. daha temkinli davranırdın.Sorma hepsi yaramaz çıktı :)) takmamaya çalışıyorum ama işte huyu değil doktorun ya o yüzden düşünüyorum.
Kızlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Keşke bahsetmiş olsa idi sana. daha temkinli davranırdın.
Az kaldı az daha sabır deyip yatacağız. Rabbim hayırlısı ile zamanında gelmelerini nasip etsin hepimize dua ediyorum inşallah. Yat yatıp dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz.Ben de şimdi hafta da 1 gidiyorum. Sancı görse söylemesi lazım ama yine de sen çok dikkat et yatmaya devam..
Şimdi anladım. Bu hafta hiç takip edemedim ya.yazdı isen görmedim canım.Canım nst çekildi pazartesi kalp atışları düşük çıkmış. Sonucu salı gösterebildim. Baktı usg ye alacağım tekrar seni dedi kalbine baktı 4 - 5 saniye kadar. Tekrar nst ye gitmen lazım dedi. Nst başka hastanede çünkü. Dinlen mutlaka öyle alsınlar seni dedi. 1 saat dinlendim öyle çekildi. Götürdüm hah dedi şimdi tamam önceki düşük çıkmış böyle çıkması lazımdı dedi. Paniklesem tansiyon falan çıkacak o yüzden de riske atmıyor. Gerek uyarıları yaptı bana iş asla yapma yatacaksın dedi. Yorulmayacaksın ayakta kalmayacaksın dedi. Yapıyorum dediklerini. Bakalım ne olacak pazartesi
Şimdi anladım. Bu hafta hiç takip edemedim ya.yazdı isen görmedim canım.
iyidir inşallah.üzmez seni annesi
Oluyor canım. Hareketleri bir de tuvaletime baski yapıyor çok zorlanıyorum hele ki geceleri. Bu haftalarda hareketler azalır diye duymuştum sanki benimki daha da fena olduBenimkide ayni sanki hic uyumuyor biseymi oldu diye korkuyom bende hep asiri hareketli gecede uyumuyo,bende uyuyamiyorum hic.bizi hic uyutmicaklar sanirsam.bide bu ara oynadikca asaga biseler batiyo oluyomu sizdede hic
Canım hayırlısı olsun nasılsınız acilman devam ediyor mu durdu mu Allaa yardimcin olsun sağlıcakla gelsin minik yavrunKızlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Amin canım sağ salim alalım kucağımıza hepimiz. Sancım var diye gittim zaten ben. Ben gördüm nst de sancıyı :) ama derecesini görmedim. Nst kağıtlarını da aldı elimden :)) ara ara adet sancısı gibi vuruyor.. dediği gibi yatıyorum daha az vuruyor sancı. Yatıyordum ama ufakta olsa kendime ya da ufaklığa bir şeyler yapmak için kalkıyordum. Şimdi onları da annem hallediyor. Ben bi tuvalete kalkıyorum bir de duşa.
Canim benim cok gecmis olsun hastaneden ben ciktim sen mi gittin demekKızlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Canim benim cok gecmis olsun hastaneden ben ciktim sen mi gittin demekah bu ogluslar pek yaramaz ciktilar yerimde durayim zamanimi bekleyeyim yok, tezcanli olacaklar. Neyse olsun sen sikma canini bak benim de 2 cm aciklik var eve cikmama izin verdi belki 3 cm le kalirsa dayanirsiniz biraz daha. Sen onu güzelce besledin zaten annesi ciger gelistiricileri de olmus dogsa bile saglikla sihhatle gelir insallah hic canını sıkma. 34 u bitirmek uzere zaten doktorunuzun hedefine ulastiniz. Gelismelerden haberdar et bizi de mutlaka kalbimiz dualarimiz seninle
Gelecek çocuk her türlü geliyor işte kuzum, baksana yattığın yerden bile açılman olmuş milletin açılma olsun diye yapmadığı kalmıyor, bazı şeyler kader kısmet, Sakin olup dua edip hayırlısını dileyelim kuzum, Allahın izniyle ikinizde sağsalim çıkarsınız oradan merak etme :)Kızlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Evet bende oyle diyorum aynen.sonra sakinledimi de bisemi oldu acaba diyorum.ahh analık daha simdiden basliyorOluyor canım. Hareketleri bir de tuvaletime baski yapıyor çok zorlanıyorum hele ki geceleri. Bu haftalarda hareketler azalır diye duymuştum sanki benimki daha da fena oldu
Senin doktor uyanık çıktı
O bana da çok sık oluyor sanki rengli döneminde gibi karın ağrısı bel ağrısı da oluyor. Allah annelerimizden razı olsun Başımızdan eksik etmesin inşallah.
Canim gecmis olsun. 34. Tamamladi sayilir. Insallah biraz daha sabredebilir ama riskli zamani atlatti artik.Kızlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Akşam tekrar muayene var canım akşama kadar serum ilaçlar falan devam edecek. Amin canım inşallahCanım hayırlısı olsun nasılsınız acilman devam ediyor mu durdu mu Allaa yardimcin olsun sağlıcakla gelsin minik yavrun
Canım gece kasılmalar başladı doktor sabah çağırdı muayene etti 3cm açılma çıktı. Kafa da inmiş baya aşşağı. Hayırlısı olsun. Bekliyoruz bakalım ne diyecek akşam muayenedeI ImaginaryLife Canım çok sevindim çıkmana bol bol dinlen artık sabretsinler az daha inşallah :)
baldan_madam Canım ne oldu nasıl birden böyle oldu. Önceki mesajlarını okumadım belki de. Iyi düşünelim iyi olsun nasıl en hayırlısı en sağlıklısi olacaksa öyle olur inşallah. Kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyoruz:)
Dualarımiz seninle ve bebeğinle canımSağolun kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için.
Akşam tekrar muayene var canım akşama kadar serum ilaçlar falan devam edecek. Amin canım inşallah
Canım gece kasılmalar başladı doktor sabah çağırdı muayene etti 3cm açılma çıktı. Kafa da inmiş baya aşşağı. Hayırlısı olsun. Bekliyoruz bakalım ne diyecek akşam muayenede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?