temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer. Bir de dahiliyeye sonuçlarımi göstericem bakalım ne diyecek :/ doktorum da doğumla ılgili konusucaz demişti çok heyecanlı son 3-4 gündür biraz aşağıya indigini hissediyorum önceden ayakları kaburgalarima vururdu artık hareketler kasiklarimda. Yarın ne diyecek bakalım doktorumuz

Canım dinlen mutlaka.dr lar her zaman temkinli davranmayı sever öyle düşün. Az kaldı az sabır..
Hayırlısıyla bu günleri de atlatsak ya bu dönem bebekleri aksiyon seviyor zipirlar..

abartmıyorsun aynı duruun tıpkısı bizdede oldu.. napcam bende kara kara düşünüyorum. benimkiler gelceklerini bana söyledi ama çok ketum davrandım sanırım gelmeyin diyemedim

hangi temizleme şirketi yaptı öyle saçmalık mı olurmuş

Canım dinlen mutlaka.dr lar her zaman temkinli davranmayı sever öyle düşün. Az kaldı az sabır..
Hayırlısıyla bu günleri de atlatsak ya bu dönem bebekleri aksiyon seviyor zipirlar..

Öyle canım benim doktorum da baya temkinli bu konuda. Sabrediyorum da sıcakta yatmak daha da hararet yapıyor. Gezemiyorum sıkılıyorum :) valla tam maceracılar yaa gelecek ne var acele durun yerinizde :)

baldan_madam canım inşallah bu seferde atlatırsınız, biraz daha bekler yaramaz çınarama kader diye bişey var gelmesi gereken zaman bu yazıldıysa gelecektir annesi, allahım sağsalim kavuştursun oğluşuna, aaa senin akşama iftara yüzsüz misafirlerinde gelecektihastaneye çağır bari hala ısrarcılarsahey allahım ne düşüncesiz insanlar var,canım haberdar et bizi gelişmeleri, seni merakımdan giriyorum foruma buara, allaha emanet olun

canım çok çok geçmiş olsun tekrardan.senin adına dua edelim bebiş biraz daha beklesin beklemezsede rabbim sağlık versin minik kuzuna.Bu arada misafirim var diyordun acaba yorgunluktamı etkiledi kıyamam

Kızlar bugün doktordan geldim herşey güzelmiş nstye girdim sancim yok şükürler olsun ki. Bebekte 15gunde 500gr almış . Doktor çok iyi dedi. Artık haftada 1 nstye giricem ve muayene olucam

Maşallah kuzuya :) sancının olmamasına sevindim canım.. haftada 1 nst iyiymiş.. ben o kadar sık girsem yandım :) doktorumun olduğu yerle hastane arası uzak :) yollarda sürünürüm

Anne ahh anneler bizim bakacağımız yerde onlar bize bakıyor.Rabbim bizlere de hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah..
Ah o sancılar sancılar neye hazırlıyor psikolojimi bozdu yawww gece gündüz

Anne ahh anneler bizim bakacağımız yerde onlar bize bakıyor.Rabbim bizlere de hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah..
Ah o sancılar sancılar neye hazırlıyor psikolojimi bozdu yawww gece gündüz

Amin canım inşallah:)) valla bende bilmiyorum bu cadıların acelesi ne... annem de diyor bu kız temmuzu beklemez diye. İlkinde yaşamadım yattığım halde sancım var yani. Şimdi yine var mesela resmen nefesim daralıyor. Ama bele vurmuyor ağrı falan yok sancı sadece.. ben artık her an bekliyorum bu cimcimeyi

Bana hep sezeryan daha pahalı dediler. Ameliyat gbi ya sezeryan doktorlar bıçak parası alıyorlar

Benim bildiğimde normal daha ucuz sezaryen pahalı. Sonuçta anestezi vs. bir sürü farklı durumu var. Hıı prenses doğum suda doğum falan daha pahalı olabilir. Ama normal olarak normal doğum daha uygun fiyatlı.

Kızlar merhaba herkese Bn de 35. Haftama gırdım şükürler olsun son bı haftadır griple savaşıyorum malesef hapşırık yok ama afedersiniz elımden selpak düşmüyor bebegıme zararı olurmu bu gribin gecmesı ıcın elımden gelenı yapiyorum nane limon dinlenmek fılan ama gecmedı Bı turlu bu arada ateş gıbı Bı durumum yok allaha şükür

Benim bildiğimde normal daha ucuz sezaryen pahalı. Sonuçta anestezi vs. bir sürü farklı durumu var. Hıı prenses doğum suda doğum falan daha pahalı olabilir. Ama normal olarak normal doğum daha uygun fiyatlı.
Bende böyle biliyorum canım. Ki benim hastanede de öyle. Normal daha uygun sezeryana göre

Kızlar çok üzgünüm kaza yaptım araba kullanıyordum soldan kör nokta olduğu için kamyon beni görmedi ve kapımdan çarptı resmen gacur gucur aynamı koparıncaya kadar devam etti ( çok sakin davranmaya çalıştım ama şoka girdim bisüre allahtan sigortacıma yakın biryerde olmuştu sağolsun hemen geldi uzun bir süre arabadan inemedim inş bebeğim çok etkilenmemiştir (

Maşallah kuzuya :) sancının olmamasına sevindim canım.. haftada 1 nst iyiymiş.. ben o kadar sık girsem yandım :) doktorumun olduğu yerle hastane arası uzak :) yollarda sürünürüm
Benim doktorun muayenehanesi evime 100mt. Çok yakın o yüzden problem yaşamıyorum canım Allahtan yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…