- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.861
Amin canım sağ salim alalım kucağımıza hepimiz. Sancım var diye gittim zaten ben. Ben gördüm nst de sancıyı :) ama derecesini görmedim. Nst kağıtlarını da aldı elimden :)) ara ara adet sancısı gibi vuruyor.. dediği gibi yatıyorum daha az vuruyor sancı. Yatıyordum ama ufakta olsa kendime ya da ufaklığa bir şeyler yapmak için kalkıyordum. Şimdi onları da annem hallediyor. Ben bi tuvalete kalkıyorum bir de duşa.
Kızlar işyerindeki eski müdürüm bütün ailesiyle yarın akşam bize iftara geleceklerini söylemiş eşime. Nasıl?
Yeminle kafayı yiycem yakında. Yattığımı kalkamadığımı biliyorlar yani. Bir tek annem var temizliğe mi yetişsin yemeğe mi bana mı.
Ben mi abartıyorum sizce? Normal mi bu durumda?
Ay kızlar çok moralim bozuldu ya. Storlari ve halıları yıkamaya vermiştim. Bugün geldi. Ama storlar verdigimde daha temizdi yani. Sadece tozlanmistir diye verdim lekeli geldi. Üzerinde siyah iplikler saçlar ne ararsaniz var. Öyle kirisik ki anlatamam. Ve 2 stor alt kısmından sökülmüş o şekilde getirmişler bide. Gündüz aramıştım bugün geleceğinizi unuttum para da çekmedim o yüzden cuma getirin diye. Ama arabaya yükledik parayı almaya cuma geliriz dediler. Cuma parayı almaya geldigimde silikonla sokulen yeri yapistiririm diyor adam. Kirisik olması için de sabah 8 de arabaya yüklendi kaç saattir rulo halinde o yüzden böyle ben storlari kapatıp açtıkça duzelcekmis. Bayrama kadar idare edin bayramdan sonra alır tekrar temizleriz diyor ben sinirlenince. Storlarin formu bile bozulmuş sanki
Canım dinlen mutlaka.dr lar her zaman temkinli davranmayı sever öyle düşün. Az kaldı az sabır..
Hayırlısıyla bu günleri de atlatsak ya bu dönem bebekleri aksiyon seviyor zipirlar..
canım çok çok geçmiş olsun tekrardan.senin adına dua edelim bebiş biraz daha beklesin beklemezsede rabbim sağlık versin minik kuzuna.Bu arada misafirim var diyordun acaba yorgunluktamı etkiledi kıyamamSağolun kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için.
Akşam tekrar muayene var canım akşama kadar serum ilaçlar falan devam edecek. Amin canım inşallah
Canım gece kasılmalar başladı doktor sabah çağırdı muayene etti 3cm açılma çıktı. Kafa da inmiş baya aşşağı. Hayırlısı olsun. Bekliyoruz bakalım ne diyecek akşam muayenede
Canım normal doğum daha pahalı sezeryan in fiyatı daha uygun ama kolaylik olarak sezeryan daha kolayHepsi para derdinde dimi
Kızlar bugün doktordan geldim herşey güzelmiş nstye girdim sancim yok şükürler olsun ki. Bebekte 15gunde 500gr almış . Doktor çok iyi dedi. Artık haftada 1 nstye giricem ve muayene olucam
Evet valla :) oğlumdaki nst kağıtlarım duruyor ama bu doktorum ver ver dedi hemen aldı çekmecesine de koydu öyle baktım arkalarındanayy amin canım ne varsa annelerde var zatenn.. Allah razı olsun onlardan..bu arada o ağrı sancı hazırlıkmış canım.. dediğimde doktora eyvah eyvah dedi. Suyu sordu hemen geldi mi diye
Bana hep sezeryan daha pahalı dediler. Ameliyat gbi ya sezeryan doktorlar bıçak parası alıyorlarCanım normal doğum daha pahalı sezeryan in fiyatı daha uygun ama kolaylik olarak sezeryan daha kolay
Anne ahh anneler bizim bakacağımız yerde onlar bize bakıyor.Rabbim bizlere de hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah..
Ah o sancılar sancılar neye hazırlıyor psikolojimi bozdu yawww gece gündüz
Bana hep sezeryan daha pahalı dediler. Ameliyat gbi ya sezeryan doktorlar bıçak parası alıyorlar
Bende böyle biliyorum canım. Ki benim hastanede de öyle. Normal daha uygun sezeryana göreBenim bildiğimde normal daha ucuz sezaryen pahalı. Sonuçta anestezi vs. bir sürü farklı durumu var. Hıı prenses doğum suda doğum falan daha pahalı olabilir. Ama normal olarak normal doğum daha uygun fiyatlı.
Benim doktorun muayenehanesi evime 100mt. Çok yakın o yüzden problem yaşamıyorum canım Allahtan yakınMaşallah kuzuya :) sancının olmamasına sevindim canım.. haftada 1 nst iyiymiş.. ben o kadar sık girsem yandım :) doktorumun olduğu yerle hastane arası uzak :) yollarda sürünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?