temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar yarın kontrolüm var ama bugün vahim anda çok batma oluyor dayaniyim normaldir diyorum da bilemedim. Olanlar varsa ne sıklıkta oluyor sizde bu batmalar

Canım çok geçmiş olsun hemen doktora git senin de bebeğin de durumuna baksın.. bir şey olmamıştır Allah'ın izniyle. Ama yine de için rahat eder

Benim doktorun muayenehanesi evime 100mt. Çok yakın o yüzden problem yaşamıyorum canım Allahtan yakın

Doktorum çok yakın ama doğum yapacağım yerde çekiliyor nst o yüzden de uzak. Tek vasıtalık bir yer acil gitmeye kalksam ama doğumhanede çekiliyor:))

Kızlar muayene oldum. Açılma aynı 3 cm hala. Sabahı bekleyelim dedi doktor. Ama yine karın ve bel ağrılarım var. Gece nasıl geçecek bilmiyorum. Sabah tekrar değerlendiricez durumu dedi.
Bu arada muayene konusunda gözünüzü korkutnayın. Sabah çok rahat yaptırdım. Akşam kendimi kasınca zorlandım cedric gibi. Rahat olursanız çok kolay. Korkmayın.
Dualarınız için sağolun. Hepsini okuyamıyorum sayfaların. Görmediğim varsa kusura bakmasın.

Demek ki bekleyebilecek durumda canım birkaç gün daha sabretse de olur bundan sonra. Gece gözünü kapat ağrım sancım yok de sakinleş bunu sürekli tekrarla ve uyu canım. Başka türlü stres yaparsın.

Canım benim, Allahım yardımcın olsun inşallah. Hayırlısı neyse o olsun. Gerçekten bizim bebişler çok aceleci :)) neyseki sıkıntılı zamanları atlattın.

Hastanede uyumak cok zor biliyorum canim ama dinlenmeye calis. Serumlar etkili olur insallah biraz daha durur Çınarcık. Sabaha iyi haberler alman dileğiyle
Alttan muayene konusunda da haklisin canim tamamen kendini kasmakla ilgili. Ama ben kendime soz geciremiyorum ne yazik ki bakalim bir dahaki muayenede nasil olcam :) sen normal dogum da yapabilirsin bence bunu rahat atlattigina göre. Ama tabi simdi degil biraz daha zaman gecsin

Allah yardımcınız olsun inşallah

Aaaaa çok geçmiş olsun canım, Allahtan sende sıkıntılı bir durum yok. Bebeğinde de bir şey yoktur inşallah annesi. Allahım beterinden korusun.

Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebeşin lütfen moralini yüksek tutmaya çalış herşey çok güzel olucak ikinizde sağlıkla çıkıp evinize gideceksiniz dualarımızdasınız..

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Allah korumuş sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…