- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.881
Kızlar çok üzgünüm kaza yaptım araba kullanıyordum soldan kör nokta olduğu için kamyon beni görmedi ve kapımdan çarptı resmen gacur gucur aynamı koparıncaya kadar devam etti( çok sakin davranmaya çalıştım ama şoka girdim bisüre allahtan sigortacıma yakın biryerde olmuştu sağolsun hemen geldi uzun bir süre arabadan inemedim inş bebeğim çok etkilenmemiştir (
Benim doktorun muayenehanesi evime 100mt. Çok yakın o yüzden problem yaşamıyorum canım Allahtan yakın
Kızlar yarın kontrolüm var ama bugün vahim anda çok batma oluyor dayaniyim normaldir diyorum da bilemedim. Olanlar varsa ne sıklıkta oluyor sizde bu batmalar
Kızlar muayene oldum. Açılma aynı 3 cm hala. Sabahı bekleyelim dedi doktor. Ama yine karın ve bel ağrılarım var. Gece nasıl geçecek bilmiyorum. Sabah tekrar değerlendiricez durumu dedi.
Bu arada muayene konusunda gözünüzü korkutnayın. Sabah çok rahat yaptırdım. Akşam kendimi kasınca zorlandım cedric gibi. Rahat olursanız çok kolay. Korkmayın.
Dualarınız için sağolun. Hepsini okuyamıyorum sayfaların. Görmediğim varsa kusura bakmasın.
Rahim canım tuvaletim geliyor gibi hissediyorum birden iğne batıyor sankiRahimde mi batma oluyor kasıklarda mı
Canım benim, Allahım yardımcın olsun inşallah. Hayırlısı neyse o olsun. Gerçekten bizim bebişler çok aceleci :)) neyseki sıkıntılı zamanları atlattın.Kızlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Hastanede uyumak cok zor biliyorum canim ama dinlenmeye calis. Serumlar etkili olur insallah biraz daha durur Çınarcık. Sabaha iyi haberler alman dileğiyleKızlar muayene oldum. Açılma aynı 3 cm hala. Sabahı bekleyelim dedi doktor. Ama yine karın ve bel ağrılarım var. Gece nasıl geçecek bilmiyorum. Sabah tekrar değerlendiricez durumu dedi.
Bu arada muayene konusunda gözünüzü korkutnayın. Sabah çok rahat yaptırdım. Akşam kendimi kasınca zorlandım cedric gibi. Rahat olursanız çok kolay. Korkmayın.
Dualarınız için sağolun. Hepsini okuyamıyorum sayfaların. Görmediğim varsa kusura bakmasın.
Allah yardımcınız olsun inşallahKızlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Rahim canım tuvaletim geliyor gibi hissediyorum birden iğne batıyor sanki
Aaaaa çok geçmiş olsun canım, Allahtan sende sıkıntılı bir durum yok. Bebeğinde de bir şey yoktur inşallah annesi. Allahım beterinden korusun.Kızlar çok üzgünüm kaza yaptım araba kullanıyordum soldan kör nokta olduğu için kamyon beni görmedi ve kapımdan çarptı resmen gacur gucur aynamı koparıncaya kadar devam etti( çok sakin davranmaya çalıştım ama şoka girdim bisüre allahtan sigortacıma yakın biryerde olmuştu sağolsun hemen geldi uzun bir süre arabadan inemedim inş bebeğim çok etkilenmemiştir (
Çok saol cnm ya ucuz atlattım gerçekten :/Aaaaa çok geçmiş olsun canım, Allahtan sende sıkıntılı bir durum yok. Bebeğinde de bir şey yoktur inşallah annesi. Allahım beterinden korusun.
Canım çok geçmiş olsunhemen doktora git senin de bebeğin de durumuna baksın.. bir şey olmamıştır Allah'ın izniyle. Ama yine de için rahat eder[/
Gitmedim cnm doktora da şuan için normalden farklı bir durum yok gibi ama haftasonu belki bir görmek için gidebilirim çok korktum ama okadar enteresan ki normalde aşırı panik yapan ben çok sakin durdum sırf bebeğim etkilenmesin diye hatta yanımda annem bağrış çağrış oldu korktu kadın ben onu sakinleştirdim. Demek ki bebeği koruma içgüdüsü gerçekten müthiş bişey
Her hareket korkutuyor yahuRahim doğuma hazırlık yapıyor o zaman canım. Ben kasılma için yazı okuduğumda yazıyordu. Bıçak saplanır gibi de olabilirmiş hatta
Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebeşin lütfen moralini yüksek tutmaya çalış herşey çok güzel olucak ikinizde sağlıkla çıkıp evinize gideceksiniz dualarımızdasınız..Kızlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Allah korumuş sizi..Kızlar çok üzgünüm kaza yaptım araba kullanıyordum soldan kör nokta olduğu için kamyon beni görmedi ve kapımdan çarptı resmen gacur gucur aynamı koparıncaya kadar devam etti( çok sakin davranmaya çalıştım ama şoka girdim bisüre allahtan sigortacıma yakın biryerde olmuştu sağolsun hemen geldi uzun bir süre arabadan inemedim inş bebeğim çok etkilenmemiştir (
Her hareket korkutuyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?