- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.901
Canim insallah birsey olmamistir. Fiziksel bir sey olmadiysa birsey olacagini sanmiyorum. Benim de basina geldi ama bende fiziksel olarakta etkilenmistim. Sag tarafimdan araba carpmisti. Ve o tarafin komple mos mor oldu. Ama bebegime zarar gelmedi. Eger icin rahat etmezse hemen doktoruna gidip bebegin kalp atislarina baktirabilirsin. Senin tansiyon degerin vs baksinlar. Eger hersey yolunda ise onda da birsey yoktur. Bebeginun suan en korumali yerde oldugunu unutmaKızlar çok üzgünüm kaza yaptım araba kullanıyordum soldan kör nokta olduğu için kamyon beni görmedi ve kapımdan çarptı resmen gacur gucur aynamı koparıncaya kadar devam etti( çok sakin davranmaya çalıştım ama şoka girdim bisüre allahtan sigortacıma yakın biryerde olmuştu sağolsun hemen geldi uzun bir süre arabadan inemedim inş bebeğim çok etkilenmemiştir (
Canım tamamen kasmakla ilgili ben de bırakamadım ilk acıyınca ondan oldu. İlkinde rahat bıraktım sorun olmadı. Zor ama sabah demiycem tekrar.Hastanede uyumak cok zor biliyorum canim ama dinlenmeye calis. Serumlar etkili olur insallah biraz daha durur Çınarcık. Sabaha iyi haberler alman dileğiyle
Alttan muayene konusunda da haklisin canim tamamen kendini kasmakla ilgili. Ama ben kendime soz geciremiyorum ne yazik ki bakalim bir dahaki muayenede nasil olcam :) sen normal dogum da yapabilirsin bence bunu rahat atlattigina göre. Ama tabi simdi degil biraz daha zaman gecsin
İnşallah canım. Burda bırakma fikri zor geliyor. Ama iyi olsun da ona da sabrederiz Allah ın izniyle. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinGricim çınar artık çok sıkılmış anlaşılanannesine sarılmak için acele ediyor hiç canını sıkma üzülme bak ne kadar büyüttün dikkat ettin elinden gelen herşeyi yaptın. Artık doğarsa koy pusetine getir evine ısır popişinden bizim yerimize de hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Bu nst beni çok geriyor ya sevmiyorum hele sırt üstü yatmak rahatsız ediyor beni.Doktorum çok yakın ama doğum yapacağım yerde çekiliyor nst o yüzden de uzak. Tek vasıtalık bir yer acil gitmeye kalksam ama doğumhanede çekiliyor:))
Cok gecmis olsun. Allah kurtarmış canimKızlar çok üzgünüm kaza yaptım araba kullanıyordum soldan kör nokta olduğu için kamyon beni görmedi ve kapımdan çarptı resmen gacur gucur aynamı koparıncaya kadar devam etti( çok sakin davranmaya çalıştım ama şoka girdim bisüre allahtan sigortacıma yakın biryerde olmuştu sağolsun hemen geldi uzun bir süre arabadan inemedim inş bebeğim çok etkilenmemiştir (
Gunde 1-2 defa oluyor bendeKızlar yarın kontrolüm var ama bugün vahim anda çok batma oluyor dayaniyim normaldir diyorum da bilemedim. Olanlar varsa ne sıklıkta oluyor sizde bu batmalar
Canim ins kolay gecer bu surec senin ve bebegin icin ve sagliklica alırsın kucagina dualarimiz seninle..Kızlar muayene oldum. Açılma aynı 3 cm hala. Sabahı bekleyelim dedi doktor. Ama yine karın ve bel ağrılarım var. Gece nasıl geçecek bilmiyorum. Sabah tekrar değerlendiricez durumu dedi.
Bu arada muayene konusunda gözünüzü korkutnayın. Sabah çok rahat yaptırdım. Akşam kendimi kasınca zorlandım cedric gibi. Rahat olursanız çok kolay. Korkmayın.
Dualarınız için sağolun. Hepsini okuyamıyorum sayfaların. Görmediğim varsa kusura bakmasın.
Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum. Siz nasılsınız bu hafta daha da mı ağırlaşıyor insan yoksa iyi mi geçiriyorsnuz iş yapabiliyor musunuz meselâGunde 1-2 defa oluyor bende
Bu hafta basindan beri fena agirlastim yuruyuslere bile çıkamıyorum wc sıklığı basladi ve gunde igne batmasi, guclu tekmelerle gelen karin agrilari, uyuyamama sorunlarım basladi haftaya kontrolum bakalim ne diyecek doktorYarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum. Siz nasılsınız bu hafta daha da mı ağırlaşıyor insan yoksa iyi mi geçiriyorsnuz iş yapabiliyor musunuz meselâ
Canim degisiyor. Mesela ilk dogumda nisanjm geldi once ve 10 gun sonra dogum oldu. Acilmam 1.5 cm ancaydi ama zamani doldugu ve hatta baya gectigi icin suni sanci ile dogum yaptim. Suyumu doktor patlatmisti. 2. Dogumda once rahim agzi yumusadi ve acilma ile sanci birlikte basladi. Suyum yine patlamadi sancim baslayip belli duzene girince doktora gittim. Doktor doguma yakin suyumu patlatti. Nisan geldiginde hemen dogum olcak diye birsey yok canim. Ama gelirse doktora gidip muayene olursun oda acilman varmi diye seni kontrol eder.Arkadaşlar ilk hamileliğim tecrübeli olanlardan bir şey öğrenmek istiyorum ilk önce açılma mi olur nişan mi gelir suyu mu gelir sancı ağrı mi olur? Bu durum kişiye göre değişir mi? Ben dogumun başladığını fark edememekten korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah bişeyin yoktur. Dr git kontrol ol.Kızlar çok üzgünüm kaza yaptım araba kullanıyordum soldan kör nokta olduğu için kamyon beni görmedi ve kapımdan çarptı resmen gacur gucur aynamı koparıncaya kadar devam etti( çok sakin davranmaya çalıştım ama şoka girdim bisüre allahtan sigortacıma yakın biryerde olmuştu sağolsun hemen geldi uzun bir süre arabadan inemedim inş bebeğim çok etkilenmemiştir (
Canim heran sancin baslayabilir yada suyun gelebilir. Zaten zamaninida doldurmus. Doktor muayeneye daha sik cagirmistir seni. Muhtemeken son 1 haftan gozun aydin :) aksilik olmazsa normal dogum yapacak gibisin :)İyi geceler kızlar
Bugün çatı muayenesi oldum.
Dr bebeğin başı elime geldi dedi. Hazırlık yap çantan bagajda olsun. Haftaya kadar beklemiyorum ama her an doğum olabilir dedi. Açılma yok ama rahim boyu tamamen kısalmış. Bebek inmiş. Bazen böyleyken hemen doğabilir ya da bekleyebilir dedi. Bir telaş sardı bizi. Herşeyimiz hazır çok şükür. Bir tek kızımızı bekliyoruz. Muayene kolay geçti. Nst iki haftadır sancı vardı bu hafta çıkmadı. Çok azdı yani. Bu da bir kriter değilmiş sancı da birden başlayabilirmiş. Bebek 3200 olmuş haftasıyla uyumlu. Ben normal bekliyorum ama hayırlısı Allahtan. Bizde durumlar böyle.
Çok teşekkürler canımÇok geçmiş
Cok gecmis olsun. Allah kurtarmış canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?