temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok geçmiş olsun canım inşallah bişeyin yoktur. Dr git kontrol ol.
Bugün gidicem canım bütün zaten 3 gündür normalde de birmeyen genital bölge ağrım vardı onunda soracağım :/ yatakta dönerken, yürürken, Kalkarken heran mı ağrı olur anlamadım daha da vaktim var ve şimdilik açılma falan Yok demişti :/ bu ağrılar neyle ilgili anlayamıyorum

Hayirlisi olsun canim normal sezaryen farketmez zaten, insallah acilman hemen olmaz da kuvoze hic girmeden evinize gecersiniz beraber.
Ben evdeyim artik sadece yatıyorum annem bakiyo sagolsun. Kasilmalari artik ayirt edebiliyorum bu zamana kadar hep bebek hareketi sanmisim meğer simdi de iyice paronayak oldum her harekete kasilma mi acaba diye tedirgin oluyorum, doktor kasilman 1 saatte 3 4 kez olursa gel hemen dedi diye surekli takipteyim.
Hastane gozetiminde olmak bu acidan iyi aslinda ama iste ev gibi rahat olmuyo tabi. Siz de guzel haberler alirsiniz insallah canim bugunku gelismelerden haberdar et bizi

kikikik bende öyleydim .. asla başka yerde gidemem bu sorunumu çok aşmaya çalıştım ama aşamamıştım şimdi nere gitsem ilk uğradığım yer wc oluyr

bende bi sıkıntımdan dolayı 34te gitmiştim ama bana eğer seni şuan alttan muayene edersem doğumu tetikleyebiliriz dedi. sıkıntı yenilerse yeniden gel ozaman zorunlu olarak bakcaz dedi. bidahada olmadı zaten.. ama yinede artık her doktora giderken kasılıyorum acaba alttan muayene edicekmi diye.. daha alttan muayeneyi bukadar büyütmüşken gözümde nasıl doğurcam bilemiyorum

Kızlar günaydın. İlaçlar ve serumlar sayesinde sanırım geceyi biraz daha rahat geçirdim. Ağrım azaldı kasılmam da pek olmadı. Açılma artmamıştır belki doktorumu bekliyorum. Artmadıysa bir ciğer iğnesi hakkım daha var
Çok şükür diğer iğnem 24 saati buldu bugün diğeri de yapılır da 24 saati tamamlarsa kuvöz ihtimali azalabilir. Dualarınız ve destekleriniz için sağolun iyi ki varsınız hrpiniz.

günaydın kızlar bebek odası yapmayacağız kiracı olduğumuz için peki çekmeceli bebek besikleri iyi olur mu karar veremedik gitti esimle

Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugün inşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda. Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.

Canım benim Allah sağlıkla kavuştursun yavruna. İnşallah herşey sizin içün çok güzel olur. Zaten bayadır tedbirliydiniz. İnşallah küveze bile gerek kalmadan alırsın yavrunu kucağına

Canım inşallah bir an önce bebeginde sende iyi olursunuz güzel haberler verirsin Allaha emanetsiniz

Ay canim cok duygulandim ve heyecanlandim. Oglusuna kavusacaksin her sey yolunda gidecek merak etme sen kucagina alacagin yanindan ayirmayacagin gunler cabucak gelsin insallah. Allah kolay ve saglikli dogum nasip etsin. Çınar da cok güçlü bir bebek, hemen kendini toparlayip kuvozden cikar annesini yalnız birakmaz o minnos Dualarimiz seninle topigimizin tatli annesi

Bu nst beni çok geriyor ya sevmiyorum hele sırt üstü yatmak rahatsız ediyor beni.

Tamamen sırt üstü yatırmadılar beni. Hasta yatağının üst kısmını hep yükselttiler zor olmadı benim için o yüzden.. seviyorum nst yi o atışları dinlemesini falan :) benim sıpa hıçkırınca ayrı bir komik oldu

kızlar bu decaviti aç karnına mı içiyosunuz tok karına mı? ben şimdiye kadar sabahları aç karna içiyodum, ama eczanedeki kız bugün üzerine tok diye işaretetmiş

Tok karnına içiliyor ben akşam yatarken içiyorum. Sabah içtiğimde demirle birlikte olmadı midem daha kötü oldu. Doktor da dedi aç içme diye. Akşam rahat oluyor

Ayy az kalmış hadi hayırlısı sağlıkla al kucağına inşallah:))

Canımmmmm ne olur moralini yüksek tut olur mu, bak ne güzel evladını göreceksin artık kavuşuyorsun ona, sıkıntılı süreçleri atlattın küvezde öyle haftalarca kalmaz birkaç gün sabret sonra sizden mutlusu olmaz, bizim dualarımız seninle evladınla bizi de habersiz koyma doğumdan sonra, çokk çokkk geçmiş olsun kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…