- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.921
Bugün gidicem canım bütün zaten 3 gündür normalde de birmeyen genital bölge ağrım vardı onunda soracağım :/ yatakta dönerken, yürürken, Kalkarken heran mı ağrı olur anlamadım daha da vaktim var ve şimdilik açılma falan Yok demişti :/ bu ağrılar neyle ilgili anlayamıyorumÇok geçmiş olsun canım inşallah bişeyin yoktur. Dr git kontrol ol.
Hayirlisi olsun canim normal sezaryen farketmez zaten, insallah acilman hemen olmaz da kuvoze hic girmeden evinize gecersiniz beraber.Sağolun kızlar. Bakalım bu geceyi de atlatıcaz inşallah
Canım tamamen kasmakla ilgili ben de bırakamadım ilk acıyınca ondan oldu. İlkinde rahat bıraktım sorun olmadı. Zor ama sabah demiycem tekrar.
Bu haftalarda bebeklerin kafaları çok hassas oluyormuş. Brbiş küçük riske atmayalım dedi. Açılma 4 cm olursa sezeryana alıcak. Bir hafta on gün kadar da kuvözde kalabilir dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Sen nasılsın eve geçtin mi?
Benim en büyük korkumda o.. Ben maalesef kötü bi alışkanlık ama ev dışında hic bi yerde WC girmiyorum çatlayana kadar tutarim huyumdur.. Sonunda o tutan yerlerim tutmayacak o olacak ama elimde değil içime sinmiyor oturamiyorum hic bir wcye... Simdi sık ihtiyacım olduğundan evden bile cikasim yok yada gittiğim yerlerden hemen dönelim diye uğraşıyorum..
Hanımlar ben merk edip sormuştum. Merak eden varsa tecrübe ettim alttan muayeneyi söylyim. İlk 35+5 te açılma var mı diye baktılar bi sıkıntı sebebyle gitmiştim. Sadece alttan bişey ittiriyomuş gibi bi his acı hiç yok sadece rahat bi durum değilmiş o kadr. Bide 37+5 te klask kontrlde baktı o da aynı iki defa olmuş oldum. Ama dedim her hafta olmasın lütfen diye:)) açılmam hiç yok zaten
kızlar bu decaviti aç karnına mı içiyosunuz tok karına mı? ben şimdiye kadar sabahları aç karna içiyodum, ama eczanedeki kız bugün üzerine tok diye işaretetmiş
ben ilk oğlumda öyle kullanmıştım çekmeceli ahşap beşik bunda da o beşiği kullanacağım canımgünaydın kızlar bebek odası yapmayacağız kiracı olduğumuz için peki çekmeceli bebek besikleri iyi olur mu karar veremedik gitti esimle
Canım benim Allah sağlıkla kavuştursun yavruna. İnşallah herşey sizin içün çok güzel olur. Zaten bayadır tedbirliydiniz. İnşallah küveze bile gerek kalmadan alırsın yavrunu kucağınaKızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda.Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Canım inşallah bir an önce bebeginde sende iyi olursunuz güzel haberler verirsin Allaha emanetsinizKızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda.Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Ay canim cok duygulandim ve heyecanlandim. Oglusuna kavusacaksin her sey yolunda gidecek merak etme senKızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Bu nst beni çok geriyor ya sevmiyorum hele sırt üstü yatmak rahatsız ediyor beni.
kızlar bu decaviti aç karnına mı içiyosunuz tok karına mı? ben şimdiye kadar sabahları aç karna içiyodum, ama eczanedeki kız bugün üzerine tok diye işaretetmiş
İyi geceler kızlar
Bugün çatı muayenesi oldum.
Dr bebeğin başı elime geldi dedi. Hazırlık yap çantan bagajda olsun. Haftaya kadar beklemiyorum ama her an doğum olabilir dedi. Açılma yok ama rahim boyu tamamen kısalmış. Bebek inmiş. Bazen böyleyken hemen doğabilir ya da bekleyebilir dedi. Bir telaş sardı bizi. Herşeyimiz hazır çok şükür. Bir tek kızımızı bekliyoruz. Muayene kolay geçti. Nst iki haftadır sancı vardı bu hafta çıkmadı. Çok azdı yani. Bu da bir kriter değilmiş sancı da birden başlayabilirmiş. Bebek 3200 olmuş haftasıyla uyumlu. Ben normal bekliyorum ama hayırlısı Allahtan. Bizde durumlar böyle.
Canımmmmm ne olur moralini yüksek tut olur mu, bak ne güzel evladını göreceksin artık kavuşuyorsun ona, sıkıntılı süreçleri atlattın küvezde öyle haftalarca kalmaz birkaç gün sabret sonra sizden mutlusu olmaz, bizim dualarımız seninle evladınla bizi de habersiz koyma doğumdan sonra, çokk çokkk geçmiş olsun kuzummmKızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?