- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.941
Hmm benm baktılar ya çok sancı çekiyodum:) ama kasılma benm için önmli olan acımasydı ohh acı yok ne güzel:)) ama içten bişey ittiriyo bi garip o kadr. Muhtemelen yakında bakarlar sanada. Sistem nasıl işliyor doktorunda bilmyrm gerçibende bi sıkıntımdan dolayı 34te gitmiştim ama bana eğer seni şuan alttan muayene edersem doğumu tetikleyebiliriz dedi. sıkıntı yenilerse yeniden gel ozaman zorunlu olarak bakcaz dedi. bidahada olmadı zaten.. ama yinede artık her doktora giderken kasılıyorum acaba alttan muayene edicekmi diye.. daha alttan muayeneyi bukadar büyütmüşken gözümde nasıl doğurcam bilemiyorum
Rabbim yardımcınız olsun canım. İnşaAllah sağlıkla kavuşursunuzKızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda.Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Canım hiç korkma, tecrübe ettiğinde neyden bahsettiğimi daha iyi anlayacaksın. İlk önce neyin olacağı gebelikten gebeliğe değişir. Ama emin ol ilk hangi belirti olursa olsun daha önce yaşamadığın çok farklı bi durum olacağından bunun doğumun başlangıcı olduğunu zaten anlayacaksınArkadaşlar ilk hamileliğim tecrübeli olanlardan bir şey öğrenmek istiyorum ilk önce açılma mi olur nişan mi gelir suyu mu gelir sancı ağrı mi olur? Bu durum kişiye göre değişir mi? Ben dogumun başladığını fark edememekten korkuyorum
Canım benim rabbim hakkınızda hayrlısını nasip etsin. İçini ferah tutmaya çalış dualarımız sizinle. İnşallah çok ayrı kalmadan oğluşunu kucaklayıp götürürsünüz evinize. Güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda.Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Canim degisiyor. Mesela ilk dogumda nisanjm geldi once ve 10 gun sonra dogum oldu. Acilmam 1.5 cm ancaydi ama zamani doldugu ve hatta baya gectigi icin suni sanci ile dogum yaptim. Suyumu doktor patlatmisti. 2. Dogumda once rahim agzi yumusadi ve acilma ile sanci birlikte basladi. Suyum yine patlamadi sancim baslayip belli duzene girince doktora gittim. Doktor doguma yakin suyumu patlatti. Nisan geldiginde hemen dogum olcak diye birsey yok canim. Ama gelirse doktora gidip muayene olursun oda acilman varmi diye seni kontrol eder.
Canım hiç korkma, tecrübe ettiğinde neyden bahsettiğimi daha iyi anlayacaksın. İlk önce neyin olacağı gebelikten gebeliğe değişir. Ama emin ol ilk hangi belirti olursa olsun daha önce yaşamadığın çok farklı bi durum olacağından bunun doğumun başlangıcı olduğunu zaten anlayacaksın
Çok teşekkür ederim sağolun ilk kez olacağı için tedirginim fark edemeyip geç kalmaktan korkuyorum Rabbim hepimize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin
Canim 34. Haftayi tamamladi sayilir. Bundan sonra cok fazla kuvezde kalmaz merak etme. Tedbir amacla biraz tutarlar. Sonrasi cikar. Dogumdan sonra biraz kilo verir ama sonra haftasinda verdigi kiloyu fazlasiyla toparlar ve cikar kuvezden.Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
kikikikbende öyleydim .. asla başka yerde gidemem bu sorunumu çok aşmaya çalıştım ama aşamamıştım şimdi nere gitsem ilk uğradığım yer wc oluyr
Ayy ben bile çok heyecanlandım burda.Her şey iyi olacak inşallah canım.Allah'a emanet olunnKızlar mesajları okuyamadım. Ameliyat saat ikiye alındı. Süslerimi astım çikolatalarımı yerleştirdim bekliyorum.Herşey çok güzel olacak inşallah hepiniz için de dua ediyorum bol bol. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah.
Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Büyür büyür endişelenme sen. Rabbim hayırlısıyla kucagına alamyı nasip etsin.Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
canım hadi gözün aydin olsun ins annen mutlaka yanındadır senin şimdi hemen sütun olmasi için 14 tane kuru inciri ortadan ikiye bölüp 5 bardak su da kaynatın kaynaktan sonra altını kisip 2 3 dakika daha beklesin o arada demleniyor çok güzel sut getiriyor bu tarif doğumdan sonra doktor zaten ilk sıvı alımına başlatacak seni Sezeryan olduğun için oyüzden bundan bol bol iç canım çınarın senin sütüne ihtiyacı olacak ins faydası olurKızlar mesajları okuyamadım. Ameliyat saat ikiye alındı. Süslerimi astım çikolatalarımı yerleştirdim bekliyorum.Herşey çok güzel olacak inşallah hepiniz için de dua ediyorum bol bol. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah.
Sağsalim inşallah erken değil zamanı demek ki. Yakında bebeğinle güzel anlarını yazarsın bize.Kızlar mesajları okuyamadım. Ameliyat saat ikiye alındı. Süslerimi astım çikolatalarımı yerleştirdim bekliyorum.Herşey çok güzel olacak inşallah hepiniz için de dua ediyorum bol bol. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah.
Sanırım çatı ağrısı dedikleri şey. Bnm de kemiklerim çok ağrıyor. Dönemiyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum. Herşeyi ağıraksak yapıyorum. Ztn Doğuma da az kalmış bnm. Doktor yürü eğil kalk dedi. Sanırım açılmam olsun diye diyo Dr bile doğur diyorBugün gidicem canım bütün zaten 3 gündür normalde de birmeyen genital bölge ağrım vardı onunda soracağım :/ yatakta dönerken, yürürken, Kalkarken heran mı ağrı olur anlamadım daha da vaktim var ve şimdilik açılma falan Yok demişti :/ bu ağrılar neyle ilgili anlayamıyorum
Benim oğlan geceden bu saate kadar uyuyor hiç ses yok niyeki
günaydın kızlar bebek odası yapmayacağız kiracı olduğumuz için peki çekmeceli bebek besikleri iyi olur mu karar veremedik gitti esimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?