temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay canım saglikli haberlrinizi bekliyoruz,saglikla kavusun insallah allahin izniylen dualarimiz seninle...

Canım bayadır gıremıyprdum aımdı gordum Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin cok şükür bu haftaya kadad geldiniz cok cabuk toparlayacak çınar bey.şimdiden cok gecmış olsun allah şifa versin

Bugun ilk nst mize girdik kızlar normal cikti,cati muayenesi de oldum hic oyle anlatildigi gibi degil cok az bi aci oluyo bende korkuyodum bosuna korkmayin,kendinizi kasmayin yeter.doktorum cok rahat dogum yapicagimi soyledi insallah oyle olur.2800 olmus kilosu 3haftada 800 grm almis masallah oglusuma.

baldan_madam canım ya Allah sağ salim kavuştursun inşallah. Çok heyecanlandım bende şu an ameliyattasindir. Güzel haberlerinizi bekliyoruz canım

Kontrole gittim bugün oğlum 2860 olmuş 1 haftada 300 gram almış tosunum maşallah doktorum nts ile ilgili birşey demedi bende heyecandan unuttum sormayı önemli bi sancı çıksaydı derdi zaten. Doğum belirtilerini anlattı çok heyecanlandım oğlum da gene kapattı eliyle yüzünü göremedik gene. Haftaya tekrar gidicem bakalım. Vajinamdaki kasiklardaki batmalari sordum çok normal hepsi artık garip garip ağrılar vurmaya başlayacak dedi. Sadece kasılma ve sancı aynı anda gelirse ve siklasirsa direk dogumhaneye gelin dedi inanamıyorum bu kadar yaklastigimiza:)

Maşallah canım:)) ee valla şaka maka bitirdik nerdeyssee :)

hem oda alıp hem sepet beşik saçmamı peki kızlar? park yatak verdi bi arkadaşım bana anne yanı kullan diye. odası ayrı sonuçta koca yatağı odaya sığdırmamda mümkün değil. ama eşim beğenmedi bu park yatak mevzusunu.. sepet beşiklere bakalım diyo.. e onca para verip oda almamızda şuan çok saçma oldu ozaman.. 1 sene o yatağını kullanmıcaksa ne diye oda yaptık

Herşey çok güzel olacak Allahın izniyle. Sen gönlünü ferah tut canım. Dualarımız seninle sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruz...

biz hem oda aldık hem anne yanı sepet besik hem de ikinci bir anne yanını da salonn için aldık. herşeyi düşündük yani. hiçbirşey fazla değil emin ol hepsini kullanırsın. odasını da beşiğini de zaman zaten su gibi akıp gidiyor. spet beşik de park yatak da kullan at gibi ama odası kullanılacak önceden alıp hazır etmen iyi olmuş. gönlünden geçen ve bütçenin yettiği herşeyi al hiçbirşey de gözün kalmasın. ben öyle yapıyorum. bunlar birer deneyim. allah fırsat verir de ikinci bebeğimizde tecrübe etmiş oluruz. onu yapmadım bunu yapmadım demek istemiyorum.

Sepet beşik almanıza gerek yok bence.sadece 6ay en fazla 1yıl kullanılıyor diyorlar.E arkadaşınızda anne yanı sepet beşiğin yerini tutan park yatağı vermiş zaten.Niye masraf yapasın ki?Tabiki yine de karar sizin.Ben baştan beri park yatağı sevemediğimden babynest aldım yanımızda yatması için bir de oda yaptım

Gricim güzel haberlerini bekliyoruz. Çınar artık aramızda değil mi yaramaz bebek tam kucağına alıp popişine popişine vuracaksın sağlıkla kurtulmuşsunuzdur inşallah Rabbim hayırlı uğurlu etsin

Biz daha beşik almadık bu ay kontrole gidince alcaz küçüğü besikde alması zor geliyordu gece yanımda yatardı eşim ha yerimizde aldı diye söylenir dururdu alıştı besikde en fazla bir ay yattı hep yanımda yatardı sakın sizde alistirmayin eşim şimdiden söylüyorum sakın ha yanında yatırmaya alıştırma diye 10 seneden sonra yeniden küçük anne olcam Allah bu cuma günü ramazan günü sağ salim bebislerimizi kucagimiza verir

Allah kurtarsın inşallah sağlıcakla doğum yapar benimle ayı günü yakın olan varmı

Benim 22 temmuz görünse de sıpa erken gelmezse 10 gün önce olsun istiyorum. Erken gelirse de şuan artık gelebilir zaten yarın 36ya giriyoruz. 10 gün dayansa yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…