- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.961
Ay canım saglikli haberlrinizi bekliyoruz,saglikla kavusun insallah allahin izniylen dualarimiz seninle...Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda.Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Canım bayadır gıremıyprdum aımdı gordum Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin cok şükür bu haftaya kadad geldiniz cok cabuk toparlayacak çınar bey.şimdiden cok gecmış olsun allah şifa versinKızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda.Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Kontrole gittim bugün oğlum 2860 olmuş1 haftada 300 gram almış tosunum maşallah doktorum nts ile ilgili birşey demedi bende heyecandan unuttum sormayı önemli bi sancı çıksaydı derdi zaten. Doğum belirtilerini anlattı çok heyecanlandım oğlum da gene kapattı eliyle yüzünü göremedik gene. Haftaya tekrar gidicem bakalım. Vajinamdaki kasiklardaki batmalari sordum çok normal hepsi artık garip garip ağrılar vurmaya başlayacak dedi. Sadece kasılma ve sancı aynı anda gelirse ve siklasirsa direk dogumhaneye gelin dedi inanamıyorum bu kadar yaklastigimiza:)
Uykunun arasında fark etmemiş olabilir misin canım?
Uyandı kipirdiyo
Park yatak kullandım canım bir de şifonyer yetti bize. Ama bilemem tabii seni park yatak seversin sevmezsin
Herşey çok güzel olacak Allahın izniyle. Sen gönlünü ferah tut canım. Dualarımız seninle sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruz...Kızlar mesajları okuyamadım. Ameliyat saat ikiye alındı. Süslerimi astım çikolatalarımı yerleştirdim bekliyorum.Herşey çok güzel olacak inşallah hepiniz için de dua ediyorum bol bol. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah.
biz hem oda aldık hem anne yanı sepet besik hem de ikinci bir anne yanını da salonn için aldık. herşeyi düşündük yani. hiçbirşey fazla değil emin ol hepsini kullanırsın. odasını da beşiğini de zaman zaten su gibi akıp gidiyor. spet beşik de park yatak da kullan at gibi ama odası kullanılacak önceden alıp hazır etmen iyi olmuş. gönlünden geçen ve bütçenin yettiği herşeyi al hiçbirşey de gözün kalmasın. ben öyle yapıyorum. bunlar birer deneyim. allah fırsat verir de ikinci bebeğimizde tecrübe etmiş oluruz. onu yapmadım bunu yapmadım demek istemiyorum.hem oda alıp hem sepet beşik saçmamı peki kızlar? park yatak verdi bi arkadaşım bana anne yanı kullan diye. odası ayrı sonuçta koca yatağı odaya sığdırmamda mümkün değil. ama eşim beğenmedi bu park yatak mevzusunu.. sepet beşiklere bakalım diyo.. e onca para verip oda almamızda şuan çok saçma oldu ozaman.. 1 sene o yatağını kullanmıcaksa ne diye oda yaptık
Sepet beşik almanıza gerek yok bence.sadece 6ay en fazla 1yıl kullanılıyor diyorlar.E arkadaşınızda anne yanı sepet beşiğin yerini tutan park yatağı vermiş zaten.Niye masraf yapasın ki?Tabiki yine de karar sizin.Ben baştan beri park yatağı sevemediğimden babynest aldım yanımızda yatması için bir de oda yaptımhem oda alıp hem sepet beşik saçmamı peki kızlar? park yatak verdi bi arkadaşım bana anne yanı kullan diye. odası ayrı sonuçta koca yatağı odaya sığdırmamda mümkün değil. ama eşim beğenmedi bu park yatak mevzusunu.. sepet beşiklere bakalım diyo.. e onca para verip oda almamızda şuan çok saçma oldu ozaman.. 1 sene o yatağını kullanmıcaksa ne diye oda yaptık
Gricim güzel haberlerini bekliyoruz. Çınar artık aramızda değil miyaramaz bebek tam kucağına alıp popişine popişine vuracaksın sağlıkla kurtulmuşsunuzdur inşallah Rabbim hayırlı uğurlu etsin
Allah kurtarsın inşallah sağlıcakla doğum yapar benimle ayı günü yakın olan varmıAlmıştır herhalde bende merak ediyorum
Allah kurtarsın inşallah sağlıcakla doğum yapar benimle ayı günü yakın olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?