temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Valla canım yatağına da alıştı yanıma da :) ateşli olduğunda hep yatırdım yanımda. Bana kalsa hala yatarım :) uyumasını izlemek uyandığımda onu öpmek benim için en büyük zevk :) kızımı da yatırırım yanımda gerektiğinde.. babası yurtdışına gitti 2 yıl biz beraber yattık uyuyamadım onsuz.. yani belli olmuyor canım :)

kızlar bu ağrılar girdikçe o ana yaklaştığımı hatırlayıp heyecanlanıyorum ve birazcık da korkuyorum sanırım
Canım seninle günlerimiz aynı batma hissini dr a sordun mu ben Pazartesi gidicem kısmetse merak ettim benmde ara ara batma belden kasıklara ağrı kasılmalarım oluyor yatınca geçiyor. Sende durumlar nasıl?

Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz. Doktorum bugün şekerle ilgili olarak günde 10000 adım atmaya çalış dedi. Ben hiç yuruyemiyorum ama napicam bilmiyorum. Bir de şeker ölçme cihazı verdi gün içinde olc dedi bakalım.

Canım, merhabalar. Gün boyu aklımdaydın, bugün doktora gideceğini biliyordum da yazamadım bir türlü. Benim de yarın kontrolüm var o yüzden memlekete geldik. Hazırlıktı, yoldu falan derken giremedim nete. Senle gri penguenin durumunu merak ediyodum. Maşallah her şeyin yolunda olmasına sevindim. Evet, çok yaklaştık Allaha şükür. İnşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize.

baldan_madam , canım gün boyu bakamadım topiğe, seni ve buradakileri yakınım gibi merak ediyorum. Birbirimizi tanımasak da buradaki iletişimimiz çok güzel oldu. Bi fırsatını bulduğumda hamişlerim napıyolar bi bakayım diyorum. Umarım çınarcığı almışsındır kucağına. Güzel haberlerle bekliyoruz seni. Allaha emanet olun

Amin canım inşallah sende durumlar nasıl batmalar devam mı başka belirtiler başladı mı hiç kontrolün ne zaman :)

Ben yapamıyorum cnm batmalarım oluyor belim kasıklarım ağrıyor az iş yapıp hemen yatıyorum bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…