- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.981
Biz daha beşik almadık bu ay kontrole gidince alcaz küçüğü besikde alması zor geliyordu gece yanımda yatardı eşim ha yerimizde aldı diye söylenir dururdu alıştı besikde en fazla bir ay yattı hep yanımda yatardı sakın sizde alistirmayin eşim şimdiden söylüyorum sakın ha yanında yatırmaya alıştırma diye 10 seneden sonra yeniden küçük anne olcam Allah bu cuma günü ramazan günü sağ salim bebislerimizi kucagimiza verir
bizim günler aynıAllah kurtarsın inşallah sağlıcakla doğum yapar benimle ayı günü yakın olan varmı
Bebeğini kucağına alınca bizi unuttuAlmıştır herhalde bende merak ediyorum
Hepimiz aynı durumdayız canımkızlar bu ağrılar girdikçe o ana yaklaştığımı hatırlayıp heyecanlanıyorum ve birazcık da korkuyorum sanırım
Bebeğini kucağına alınca bizi unuttu
İkisi de iyi olsun da bekleriz bizBelki şarjı falan bitmiştir yazamamıştır.. valla bilemedim ki ..
İkisi de iyi olsun da bekleriz biztopiğimizin ikinci bebeği olacak inşallah
Canım seninle günlerimiz aynı batma hissini dr a sordun mu ben Pazartesi gidicem kısmetse merak ettim benmde ara ara batma belden kasıklara ağrı kasılmalarım oluyor yatınca geçiyor. Sende durumlar nasıl?kızlar bu ağrılar girdikçe o ana yaklaştığımı hatırlayıp heyecanlanıyorum ve birazcık da korkuyorum sanırım
Aynı durum bende de var. Her gece rüyamda doğurup sabah dengem şaşıyorkızlar bu ağrılar girdikçe o ana yaklaştığımı hatırlayıp heyecanlanıyorum ve birazcık da korkuyorum sanırım
Canım, merhabalar. Gün boyu aklımdaydın, bugün doktora gideceğini biliyordum da yazamadım bir türlü. Benim de yarın kontrolüm var o yüzden memlekete geldik. Hazırlıktı, yoldu falan derken giremedim nete. Senle gri penguenin durumunu merak ediyodum. Maşallah her şeyin yolunda olmasına sevindim. Evet, çok yaklaştık Allaha şükür. İnşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize.Kontrole gittim bugün oğlum 2860 olmuş1 haftada 300 gram almış tosunum maşallah doktorum nts ile ilgili birşey demedi bende heyecandan unuttum sormayı önemli bi sancı çıksaydı derdi zaten. Doğum belirtilerini anlattı çok heyecanlandım oğlum da gene kapattı eliyle yüzünü göremedik gene. Haftaya tekrar gidicem bakalım. Vajinamdaki kasiklardaki batmalari sordum çok normal hepsi artık garip garip ağrılar vurmaya başlayacak dedi. Sadece kasılma ve sancı aynı anda gelirse ve siklasirsa direk dogumhaneye gelin dedi inanamıyorum bu kadar yaklastigimiza:)
Amin canım inşallahCanım, merhabalar. Gün boyu aklımdaydın, bugün doktora gideceğini biliyordum da yazamadım bir türlü. Benim de yarın kontrolüm var o yüzden memlekete geldik. Hazırlıktı, yoldu falan derken giremedim nete. Senle gri penguenin durumunu merak ediyodum. Maşallah her şeyin yolunda olmasına sevindim. Evet, çok yaklaştık Allaha şükür. İnşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize.
Ben yapamıyorum cnm batmalarım oluyor belim kasıklarım ağrıyor az iş yapıp hemen yatıyorum bol bol.Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz. Doktorum bugün şekerle ilgili olarak günde 10000 adım atmaya çalış dedi. Ben hiç yuruyemiyorum ama napicam bilmiyorum. Bir de şeker ölçme cihazı verdi gün içinde olc dedi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?