temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
En güzel haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum çıktığımızdan beri
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler. Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm. O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay. Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah

Yaa canım nasıl mutlu oldum anlatamam. İnanamıyorum ya yanında minigin Allah bize de yasatsin inşallah:) Allah sağlıklı hayırlı bir ömür versin inşallah annesiyle babasıyla :) tekrar tebrik ediyorum çok sevindim iyi olduğunuza. Çok heyecanlandim gene yahuu

Farkettim ki biz ne güzel bir aile olmuşuz burada birbirimizin sevinçlerine bu kadar ortak olabildigimize göre:) sütun de hemen gelir inşallah canım sıkma sakın canını her şey moral çünkü:)

Maşallah size canım geçmiş olsun gözün aydın kuvöz olmamasına sevindim sütün de hemen gelir inşallah

Çok geçmiş olsun. Geçti gitti işte mutlu son. Hatta mutlu başlangıç Oğlun eşin ve sana kocaman anılar sığdırdığın sevinçlerle dolu hatta çınarın kardeşinin de olduğu bir ömür dilerim.
Buradaki bütün anne adayları birbiri için aynı güzel dilekleri diliyor. Hepimiz gün sayıyoruz. Doğuran anneler şuan bize huzur veriyor. Biz de senin gibi evladımızı yanımıza alıp rahatlayacağız inşallah. Sevgiler cnm. Pozitif güzel bir anne ol. Bol bol güzel sütün gelsin inş.

Hadi gözün aydın canım sana dediğim incir kuru birini yapıp hemen getirsin sutune hemen gelir bide sut yoksa bile emzirmede çalış emzirdikcede sut kanallari uyarılacak hadi ins bi kaç güne çınarı da alıp evine gidersin bol bol sütlü günlerin olur ins kafana hiç bişeyi takma sütun gelicek bak siz neleri attlattiniz cinari nasıl buyuttun karnında bu süt meselesi hiç bişey degil hadi tekrar gözünuz aydın olsun

Hayırlı olsun iyi olmanıza çok sevindim maşallah oğluşuna hoş gelmiş

Ahh canım benimm, nasıl sevindim anlatamam, herşey çok güzel geçti bak ne güzel kavuştun evladına Pazartesiye de kısmetse evinde olursun :) Kilosu da gayeet güzelmiş ne güzel cidden güzel kilo aldırmışssın ben benimkinin o kadar olduğunu hiç düşünmüyorum şahsen :) Vallahi şu yazını okuyunca nasıl rahatladım gecenin şu satinde senden bi yazı gelmiştir diye girdim iyi ki de girmişim :))

Gozunuzaydin canim küvezde kalmayacağını söylemiştim sana boşuna üzdün kendini. Artık dualarını bizden yana eksik etme arkadaşım. Bizde sağsalim kucağımıza alalım bebislerimizi.

Canım seninle günlerimiz aynı batma hissini dr a sordun mu ben Pazartesi gidicem kısmetse merak ettim benmde ara ara batma belden kasıklara ağrı kasılmalarım oluyor yatınca geçiyor. Sende durumlar nasıl?
Canım dün doktora gidecektim gidemedim kısmetse bugün gidicem. bir öncekinde magnezyum hapını 2 katına çıkarmıştı ama ne yazık ki hala çok huzursuz bacaklarım ve iç bacak genital bölge ağrım acım oluyor:/

Çok sevindim çok şükür ay ben çok duygulandım yaa. Spinal anestezi sonrası ne zaman kalkabildin cnm biara müsait olursan yazarsın. Tekrar şükürler olsun bebeğinle musmutlu günler başlasın o halde

Canım odaya çıktıktan 7 saat sonra kaldırdılar ilk. İlk gün zormuş sadece. Bugün daha rahat olacak dediler. Yürüyüşle iyi olacakmışım.
@sumeyra ilhan yaptırdım canım. Bugün başlıyorum içmeye.
Allah razı olsun hepinizden. Ameliyatta bile hepinize dua ettim. Darısı başınıza inşallah

Canım gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeginizi bu oğlan sana kavuşmak için çok uğraştı annesi acelesi ondandi bence Güle güle sağlıklı büyüt darısı bizlere

baldan_madam canım benim cok tebrik ederim Cok sevindim valla herşeyin güzel gitmesine maşallah Çınar'a . Dünden beri girip girip duruyorum sizden iyi haberleri öğrenmek icin çok mutlu oldum görmeden ismni bile blmeden bi bağ oluşmuş hepimizin arasinda

Yanmak ne kelime tam menopozluya bagladim ben bu ara ayaklarimi soğuk soğuk mermerlere koyuyorum kapı eşiklerinde resmen... Bide dün bütün gün bebisin eşyalarını ütüledim ayaklar olmuş sana toynak bide oturarak yaptım sözde...

Yalniz o kıyafetler nasil pamuk tozu atıyor öyle aynaya bi baktım noel baba gibi olmuştum sacim basım pamuk olmuş burnum kasına kasına bi hal oldu hapsurup durdum nasıl geçer onların tozu ya..

Ohhh masallah kuzulara :) en sicaklarda biz hamile hamile gezelim sen oglunla parklara cik :) :) Allah ayirmasin. Saglijla sihhatle buyutmeni nasip etsin canim. Ne guzel iğneler işe yaramış cok sukur..
Dogumdan önce ultrasonda en son kilosuna ne demisti dr peki canim? Söylediği kilodan fazla mi dogdu yani?

Ahh çok güzel bi haber bu güle güle sağlıkla büyüt oğlusunu cok mutlu bi ömrünüz olsun inşallah analı babalı büyütsün Rabbim nasil sevindim anlatamam.. İnşallah herşey gönlünüzce olur çarçabuk toparlanır doya doya emzirirsin çınarını.. Morale ve desteğe ihtiyaç duyduğun her an burada senin için dualar eden bir sürü arkadaşın var bak ne güzel atlattiniz doğumu geri kalan herseyde zamanla rayına oturacaktır bak gör her şey çok güzel olacak Allahin izniyle.. bizim için bol bol kokla oglusunu emi dualarimiz seninle..

Ah canım benim gözün aydın çok sevindik hepimiz seni ve çınarı meraktaydık. Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin koca adam olmuş seninki maaşallahsütün de gelecektir hiç takılma ılık suyla yıkamaya çalış göğüsünü kanalları açsın. Tüm ayrılıklarınız böyle tatlı kavuşmalarla bitsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…