- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.021
Canım ütüyü ben de oturarak yaparım bende normalde de venöz yetmezlik olduğundan bacakalrım hemen şişer. Varis çorabı kurtarıcım. Bir de otururken mümkün olduğunca topla ayaklarını tamamen engellemez ama biraz daha az şişer.Yanmak ne kelime tam menopozluya bagladim ben bu ara ayaklarimi soğuk soğuk mermerlere koyuyorum kapı eşiklerinde resmen... Bide dün bütün gün bebisin eşyalarını ütüledim ayaklar olmuş sana toynak bide oturarak yaptım sözde...
Yalniz o kıyafetler nasil pamuk tozu atıyor öyle aynaya bi baktım noel baba gibi olmuştum sacim basım pamuk olmuş burnum kasına kasına bi hal oldu hapsurup durdum nasıl geçer onların tozu ya..
Kızlar uyuyamıyorum çok sıcak ve ayaklarımın altı yanıyor ensemde yanio benim gibi olan var mı acaba? Çocuk olduğu dan pencere de açamıyorum. Salonda klima var orada mı yatsam doğuma kadar bilemedim.Allah yardimcimiz olsun .
Ay vok sevindim canim dunden beri aklimdasiniz valla.cinarimiz uzmez annesini yerim onu ben.zaten kilosuda iyiymis yani cok sukur rabbime.cok sevindim.yaramaz poncik yaa.rabbim size bagislasinKızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
En güzel haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum çıktığımızdan beri
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler.Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm.O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay.Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah
Canım Sezeryan kolay atlatmak istiyorsan care kendinsin sakin kendini yatağa verme ameliyat oldum diye bol bol yürüyüş yap ve Çınarla sen ilgilen bak bi kaç güne ayaklancaksin sana yardım etmek isteyen evine is yapsın sen sadece Çınarla ilgilen bide yürüyüş yapıp evin içinde bol bol dinlen stres de uykusuzlukta süte engel sen sadece kendini ve bebeğini dusun çınari da bol bol kokla bizim için şimdi o popoyu ısırmak için biraz kucuk ama o günlerde gelecek ve yaramazlıklarını bedelini ödeyecekCanım odaya çıktıktan 7 saat sonra kaldırdılar ilk. İlk gün zormuş sadece. Bugün daha rahat olacak dediler. Yürüyüşle iyi olacakmışım.
@sumeyra ilhan yaptırdım canım. Bugün başlıyorum içmeye.
Allah razı olsun hepinizden. Ameliyatta bile hepinize dua ettim. Darısı başınıza inşallah
Ayy canimm benim ya cook sevindim gercektenKızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler.Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm.O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay.Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah
Gözunuz aydın canım maşşallaah alşah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın kavustunuz oglunla ne güzel ya :)Kızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
Ben yurumeye calisiyorum. Adim sayarda kullaniyorum. Her gun 10 bin adin benim hedefim. Genelde daha fazla yuruyorum ama.Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz. Doktorum bugün şekerle ilgili olarak günde 10000 adım atmaya çalış dedi. Ben hiç yuruyemiyorum ama napicam bilmiyorum. Bir de şeker ölçme cihazı verdi gün içinde olc dedi bakalım.
Bende geceleri yananlardanim. Ellerim ve ayaklarim yaniyor resmen. Saat 3 gibi anca uyuyorum l.Kızlar uyuyamıyorum çok sıcak ve ayaklarımın altı yanıyor ensemde yanio benim gibi olan var mı acaba? Çocuk olduğu dan pencere de açamıyorum. Salonda klima var orada mı yatsam doğuma kadar bilemedim.Allah yardimcimiz olsun .
Super canim. Haftasina gore cok iyi dogmus. Merak etme kuvezde degilse insallah hic gerek kalmayabilir. Sutunde bugun, yarin gelir insallah. Bol bol sivi alman gerekiyor. Zaten surekli sana bu konu ile ilgili birsey soyluyorlardir :) Allah yavrunuzu anali babali buyutmeyi nasip etsin. Insallah bundan sonrasi cok daha guzel olacak. Artik surekli yatmak zorunda degilsin. Biraz daha rahat edersin :)Kızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
Canım çatı kemiklerinin ağrısı o hissettiğin. Yani leğen kemiği diye bildiğimiz kemik. Bebeğin yola girmeye başlamış. Doğuma yakın zamanda başlar hatta bazı kadınlarda yürürken bile ağrıyabilir, bacakları kapamaya izin vermez bazen. Ama bu doğumun çok yakın olduğunu göstermez. Belki 1 hafta belki 3-4 haftayı bile bulabilir. Kontrole gittiğinde dr una danış gerekli bilgiyi verecektir zaten.Kızlar tahmini doğumum 17 gün sonra doluyor. Ve sanki genitalimde bişeyler oluyor. Açılma mıı başlıyor rahim kanalı mı incelmeye başlıyor bilmiyorum ama bariz bi ağrı var hafiften özellikle bacaklarımı bitişik kapattığım zaman bunu daha fazla hissediyorum. Sizce bu ne olabilir. Göbeğim de düştü bayağı yoksa kuzucum geliyor mu
TCanım çatı kemiklerinin ağrısı o hissettiğin. Yani leğen kemiği diye bildiğimiz kemik. Bebeğin yola girmeye başlamış. Doğuma yakın zamanda başlar hatta bazı kadınlarda yürürken bile ağrıyabilir, bacakları kapamaya izin vermez bazen. Ama bu doğumun çok yakın olduğunu göstermez. Belki 1 hafta belki 3-4 haftayı bile bulabilir. Kontrole gittiğinde dr una danış gerekli bilgiyi verecektir zaten.
Yoo hyr geç olucak bi durum yokki, yani bu ağrılar normal, artık bu haftalarda olması beklenen ağrılar, su gelmesi yada nişan gelmesi gibi aciliyetli dr görmesi gereken bi durum değil. Şimdide gitsen haftaya da gitsen dr unda benzer şeyleri söyleyecek muhtemelen. Belki sadece ağrıyı hafifletecek egzersiz tavsiyeleri olabilir hepsi bu, bu yüzden dr una danışırsın demek istemiştimTeşekkür ederim canım cevabın için. Söylediğin gibi yürürken de aynı ağrıyı yaşıyorum. Doktor randevusu anca perşembe günü vardı acaba geç mi olur
Ben işe gittiğim için yürüyüş yapabiliyorum canım hala. Öğlen araları ve akşam çıkışta eve yürüyerek geliyorum. Düz yolda yavaş yürüyüş iyi geliyor ama az bi yokuş bile nefesimi kesiyor. Sen evdesin ama artık havalar düzeldi bence öğleden sonra çıkabilirsinKızlar yürüyüş yapıyor musunuz. Doktorum bugün şekerle ilgili olarak günde 10000 adım atmaya çalış dedi. Ben hiç yuruyemiyorum ama napicam bilmiyorum. Bir de şeker ölçme cihazı verdi gün içinde olc dedi bakalım.
Vee ebru teyzesi gibi de ikizler oldu :) doğum günümde hatirlayacağım bir yeğenim var artık :)Çinar Dilek teyzesi gibi ikizler burcu oldu, şimdi daha çok sevdim onuuu :)) Tospik yeğenimiz bizim ikizler çocuğu bu napacağı belli olmaz annesi gözün üzerinde olsun bak canı istedi kalktı geldi hahaha :))baldan_madam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?