temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bugün baslicam bende canım inşallah faydası olur şekerime de

Kızlar bu arada iki üç gündür vucudumda kişilik gibi birşeyler çıkıyor sanki kasinmiyor ama garibime gitti. Özellikle iki bacak aramda var acaba diyorum kilo aldım da birbirine vuruyor da bacaklar sıcaktan mi oldu anlamadım sizde de var mı

baldan_madam ya canım çook sevindim iyi olmanıza.Kuvöze gerek olmaması da çok çok güzel bir haber:) Allah sağlık sıhhatle analı babalı büyütsün inşallah:) Darısı bizlerin başına. Kendini toparladıktan sonra artık sen bize tecrübelerini anlatırsın cesaret verirsin

Anneem kiyamam Allah kolaylik versin.. Ay yok anam gece iniyor aksama kadar gene sisiyor naptiysam gecmiyor bu.. Asagi hic sarkitmiycam anca oyle.. Napim malak gibimde yatilmiyor aksama kadar hiperaktif adamim ben hareket etcem hicbisi yapmasam bos bos gezcem evde balkona cikcem oturcem oradan kalkcam salona oradan yatak odasına bi uzancam olmicak oturma odasına gitcem TVde bişi olmamasına soylencem oradan mutfağa gitcem toplamaya usencem öylece birakcem.. Boyle saçma sapan günler geciriyorum bu ara ya.. Doğurmak istiyorum artik dayanamıyorum..

Valla cirpmaya cirptim bana misin demedi mundar oldu üstüm basım oturma odama taşımıştım bide utu masasını koltuklarim komple toz.. Bende onu düşünüyorum bu kadar toz bırakan birşey bebeği ne hale sokar acaba hepsini utuledim bida hayatta yikamam ölürümde yikamam.. Öylece giysin sıpa canima okudu zati kaç gündür...

Kizlar bebeginizin hareketlerinde azalma oldu mu sonlara yaklastikca? Benim bugune kadar cok hareketliydi ama bugun cok hafif bir kac kez vurdu sadece. Erken dogum riskim oldugu icin de surekli panik halindeyim zaten doktora gideyim mi sizce? 3 saattir takip ediyorum 1 2 kez hareket etti sadece o da belli belirsiz.

Canım bir şeyler yiyip soluna uzanmayi denedin mi ? Yeri daraldikca daha az hareket ediyor olabilir.artik günlük büyüyecek bildiğim kadariyla

Gece yatmadan dayanabildiğin kadarıyla ayaklarını kaldır duvara ve öyle yat canım çok rahatlatıyor. Tuzlu soğuk suda bekletmek de iyi geliyor. Ama çok şişiyorsa bence doktoruna varis çorabı giymeyi bi sor. Sıcaklarda pek bi eziyet ama akşam çıkarınca bacaklarım hiç zonklamıyor rahat uyuyorum aklında olsun
Ütüyle de sakinler zaten pamuklar uçuşmaz artık. Ben de mahvoldum bugün.kv hastanede yatıyor kp yi iftara alıyorum artık ne kadar yorulduysam yemeklere basmışım tuzu

Bi de aferdersin iç çamaşırıma renkli akıntı gelmiş nişan değildir değil mi

Canım bir şeyler yiyip soluna uzanmayi denedin mi ? Yeri daraldikca daha az hareket ediyor olabilir.artik günlük büyüyecek bildiğim kadariyla
Kuruyemis yedim sut içtim soluma yattim normalde ceviz yiyince cosardi ama bugun tik yok. 1 2 kez vurdu diye icim biraz rahat ama yine de emin olamiyorum :/

Kızlar yenidoğan, 0-3ay, 3-6ay kaçar tane çıtçıtlı badi aldınız ne kadarı uzun kol kısa kol askılı? Tulum ve alt üst kaçar tane aldınız? Ne kadar yeterli olur sizce

Coraspin kullanan arkadaşlar dr kaçıncı haftada ilacı kesicez dedi ??
Canım sanırım 2-3 hafta önce ama doktoruna sor.iğne
Doktorum bana günde en 10 defa oynamasi lazım dedi az oynarsa yada hiç oynamazsa gel dedi bekleme randevuyu dedi ama senin sipa uyuyadabilir sonzamanlarda daha fazla uyuyorlar

Renkli akıntı derken kırmızı mi yani? Okuduğum kadarıyla kırmızı pembe ya da koyu renkli sümüksü bir akıntı oluyormuş canım.

Canım kötü düşünme ama bu haftalarda bebeğin harekerleri cok önemli. Doktorlar sayılması gerektiğini söylüyorlar. Başkalarına sorupta "bebek büyüyor yeri daraliyor eskisi kadar hareket etmez" sözlerini dinleyip içini rahatlatma. En ufak bi tedirginlikte hastaneye git mutlaka.. Benim doktorum yemekten sonra uzan iki saat icinde oynamasi gerek ve gun icinde de oynaması gerek. Baktın ki hareketlerde azalma var cikolata yiyim biraz bekliyim yok yarın gideyim deme bu bebek için geç olabilir dedi.. Kalk git hersey Allahtan bebegin kalbi bile yavaslasa en azindan müdehale edilir. Bu aralar biraz fazla hastaneyi ziyaret edebilirz ama normal canim.. Lutfen git ve haber ver merak ediyorum ben... Ben böyle bi sebepten kötü bi olay yaşadığım için cok cok dikkatliyim.. Tabii Allah bilir bisi olcaksa olur ama tedbirimizi alalım biz

Benim ki gayet hareketli vallaha canım bilemedim şimdi herkesin bir olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…