- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.041
Bugün baslicam bende canım inşallah faydası olur şekerime deBen işe gittiğim için yürüyüş yapabiliyorum canım hala. Öğlen araları ve akşam çıkışta eve yürüyerek geliyorum. Düz yolda yavaş yürüyüş iyi geliyor ama az bi yokuş bile nefesimi kesiyor. Sen evdesin ama artık havalar düzeldi bence öğleden sonra çıkabilirsin
Bende başlayacağım bugün canım inşallahBen yurumeye calisiyorum. Adim sayarda kullaniyorum. Her gun 10 bin adin benim hedefim. Genelde daha fazla yuruyorum ama.
Canım ütüyü ben de oturarak yaparım bende normalde de venöz yetmezlik olduğundan bacakalrım hemen şişer. Varis çorabı kurtarıcım. Bir de otururken mümkün olduğunca topla ayaklarını tamamen engellemez ama biraz daha az şişer.
Çamaşırlarda pamuk sorununu ben de farkettim. Yıkadıktan sonra katlarken mahvoldum. O yüzden bayramdan sonra izne ayrıldığımda birkere daha yıkamayı düşünüyorum. Bizi öyle hapşırtan pamuk kim bilir bebeğe napar. Bir de iyice çırp istersen onun da faydası olacaktır
Coraspin kullanan arkadaşlar dr kaçıncı haftada ilacı kesicez dedi ??
Kizlar bebeginizin hareketlerinde azalma oldu mu sonlara yaklastikca? Benim bugune kadar cok hareketliydi ama bugun cok hafif bir kac kez vurdu sadece. Erken dogum riskim oldugu icin de surekli panik halindeyim zaten doktora gideyim mi sizce? 3 saattir takip ediyorum 1 2 kez hareket etti sadece o da belli belirsiz.
Anneem kiyamam Allah kolaylik versin.. Ay yok anam gece iniyor aksama kadar gene sisiyor naptiysam gecmiyor bu.. Asagi hic sarkitmiycam anca oyle.. Napim malak gibimde yatilmiyor aksama kadar hiperaktif adamim ben hareket etcem hicbisi yapmasam bos bos gezcem evde balkona cikcem oturcem oradan kalkcam salona oradan yatak odasına bi uzancam olmicak oturma odasına gitcem TVde bişi olmamasına soylencem oradan mutfağa gitcem toplamaya usencem öylece birakcem.. Boyle saçma sapan günler geciriyorum bu ara ya.. Doğurmak istiyorum artik dayanamıyorum..
Valla cirpmaya cirptim bana misin demedi mundar oldu üstüm basım oturma odama taşımıştım bide utu masasını koltuklarim komple toz.. Bende onu düşünüyorum bu kadar toz bırakan birşey bebeği ne hale sokar acabahepsini utuledim bida hayatta yikamam ölürümde yikamam.. Öylece giysin sıpa canima okudu zati kaç gündür...
Gece yatmadan dayanabildiğin kadarıyla ayaklarını kaldır duvara ve öyle yat canım çok rahatlatıyor. Tuzlu soğuk suda bekletmek de iyi geliyor. Ama çok şişiyorsa bence doktoruna varis çorabı giymeyi bi sor. Sıcaklarda pek bi eziyet ama akşam çıkarınca bacaklarım hiç zonklamıyor rahat uyuyorum aklında olsunAnneem kiyamam Allah kolaylik versin.. Ay yok anam gece iniyor aksama kadar gene sisiyor naptiysam gecmiyor bu.. Asagi hic sarkitmiycam anca oyle.. Napim malak gibimde yatilmiyor aksama kadar hiperaktif adamim ben hareket etcem hicbisi yapmasam bos bos gezcem evde balkona cikcem oturcem oradan kalkcam salona oradan yatak odasına bi uzancam olmicak oturma odasına gitcem TVde bişi olmamasına soylencem oradan mutfağa gitcem toplamaya usencem öylece birakcem.. Boyle saçma sapan günler geciriyorum bu ara ya.. Doğurmak istiyorum artik dayanamıyorum..
Valla cirpmaya cirptim bana misin demedi mundar oldu üstüm basım oturma odama taşımıştım bide utu masasını koltuklarim komple toz.. Bende onu düşünüyorum bu kadar toz bırakan birşey bebeği ne hale sokar acabahepsini utuledim bida hayatta yikamam ölürümde yikamam.. Öylece giysin sıpa canima okudu zati kaç gündür...
Kuruyemis yedim sut içtim soluma yattim normalde ceviz yiyince cosardi ama bugun tik yok. 1 2 kez vurdu diye icim biraz rahat ama yine de emin olamiyorum :/Canım bir şeyler yiyip soluna uzanmayi denedin mi ? Yeri daraldikca daha az hareket ediyor olabilir.artik günlük büyüyecek bildiğim kadariyla
Canım sanırım 2-3 hafta önce ama doktoruna sor.iğneCoraspin kullanan arkadaşlar dr kaçıncı haftada ilacı kesicez dedi ??
Doktorum bana günde en 10 defa oynamasi lazım dedi az oynarsa yada hiç oynamazsa gel dedi bekleme randevuyu dedi ama senin sipa uyuyadabilir sonzamanlarda daha fazla uyuyorlarKizlar bebeginizin hareketlerinde azalma oldu mu sonlara yaklastikca? Benim bugune kadar cok hareketliydi ama bugun cok hafif bir kac kez vurdu sadece. Erken dogum riskim oldugu icin de surekli panik halindeyim zaten doktora gideyim mi sizce? 3 saattir takip ediyorum 1 2 kez hareket etti sadece o da belli belirsiz.
Olumlu düşün canım. Ama yine de takip et tabi.uyuyordur belki uykucuKuruyemis yedim sut içtim soluma yattim normalde ceviz yiyince cosardi ama bugun tik yok. 1 2 kez vurdu diye icim biraz rahat ama yine de emin olamiyorum :/
Gece yatmadan dayanabildiğin kadarıyla ayaklarını kaldır duvara ve öyle yat canım çok rahatlatıyor. Tuzlu soğuk suda bekletmek de iyi geliyor. Ama çok şişiyorsa bence doktoruna varis çorabı giymeyi bi sor. Sıcaklarda pek bi eziyet ama akşam çıkarınca bacaklarım hiç zonklamıyor rahat uyuyorum aklında olsun
Ütüyle de sakinler zaten pamuklar uçuşmaz artık. Ben de mahvoldum bugün.kv hastanede yatıyor kp yi iftara alıyorum artık ne kadar yorulduysam yemeklere basmışım tuzu
Bi de aferdersin iç çamaşırıma renkli akıntı gelmiş nişan değildir değil mi
Kizlar bebeginizin hareketlerinde azalma oldu mu sonlara yaklastikca? Benim bugune kadar cok hareketliydi ama bugun cok hafif bir kac kez vurdu sadece. Erken dogum riskim oldugu icin de surekli panik halindeyim zaten doktora gideyim mi sizce? 3 saattir takip ediyorum 1 2 kez hareket etti sadece o da belli belirsiz.
:))) Yaşasın ikizlerrrVee ebru teyzesi gibi de ikizler oldu :) doğum günümde hatirlayacağım bir yeğenim var artık :)
Benim ki gayet hareketli vallaha canım bilemedim şimdi herkesin bir olmaz herhaldeKizlar bebeginizin hareketlerinde azalma oldu mu sonlara yaklastikca? Benim bugune kadar cok hareketliydi ama bugun cok hafif bir kac kez vurdu sadece. Erken dogum riskim oldugu icin de surekli panik halindeyim zaten doktora gideyim mi sizce? 3 saattir takip ediyorum 1 2 kez hareket etti sadece o da belli belirsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?