- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.061
Gece yatmadan dayanabildiğin kadarıyla ayaklarını kaldır duvara ve öyle yat canım çok rahatlatıyor. Tuzlu soğuk suda bekletmek de iyi geliyor. Ama çok şişiyorsa bence doktoruna varis çorabı giymeyi bi sor. Sıcaklarda pek bi eziyet ama akşam çıkarınca bacaklarım hiç zonklamıyor rahat uyuyorum aklında olsun
Ütüyle de sakinler zaten pamuklar uçuşmaz artık. Ben de mahvoldum bugün.kv hastanede yatıyor kp yi iftara alıyorum artık ne kadar yorulduysam yemeklere basmışım tuzu
Bi de aferdersin iç çamaşırıma renkli akıntı gelmiş nişan değildir değil mi
Senin ne zaman canım:))) Yaşasın ikizlerrr
Canım bu zamanlarda normalmis o. Benim doktorum 4 saat hiç hareket etmezse gel dedi. Benimkide aksine eskisinden de hareketli ellerini kollarini geriyor sanki çok canım yanıyor. Hareketlerden uyuyamiyorum günlerdir. Bence çocuktan çocuğa değişiyor bu durum çünkü sonlara doğru alan daraldığı için bebek hareket etmez diye yazıyor her yerde e benimki ne yapıyor anlamıyorum ki hatta onun hareketleri yüzünden çok panik oluyorum her an sancim gelivericek gibi hissediyorumKizlar bebeginizin hareketlerinde azalma oldu mu sonlara yaklastikca? Benim bugune kadar cok hareketliydi ama bugun cok hafif bir kac kez vurdu sadece. Erken dogum riskim oldugu icin de surekli panik halindeyim zaten doktora gideyim mi sizce? 3 saattir takip ediyorum 1 2 kez hareket etti sadece o da belli belirsiz.
Evet canım benim bebiş de bugünlerde daha az hareket etmeye başladı.Nst ye girince coşuyo amaKizlar bebeginizin hareketlerinde azalma oldu mu sonlara yaklastikca? Benim bugune kadar cok hareketliydi ama bugun cok hafif bir kac kez vurdu sadece. Erken dogum riskim oldugu icin de surekli panik halindeyim zaten doktora gideyim mi sizce? 3 saattir takip ediyorum 1 2 kez hareket etti sadece o da belli belirsiz.
Kızlar kangru aldınız mı? Ne tavsiye edersiniz? Alırken hangi özelliklerine bakmak lazım
Kızlar yenidoğan, 0-3ay, 3-6ay kaçar tane çıtçıtlı badi aldınız ne kadarı uzun kol kısa kol askılı? Tulum ve alt üst kaçar tane aldınız? Ne kadar yeterli olur sizce
Amin canım inşallah:)) valla bende bilmiyorum bu cadıların acelesi ne... annem de diyor bu kız temmuzu beklemez diye. İlkinde yaşamadım yattığım halde sancım var yani. Şimdi yine var mesela resmen nefesim daralıyor. Ama bele vurmuyor ağrı falan yok sancı sadece.. ben artık her an bekliyorum bu cimcimeyi
Kızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
En güzel haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum çıktığımızdan beri
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler.Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm.O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay.Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah
Kizlar bebeginizin hareketlerinde azalma oldu mu sonlara yaklastikca? Benim bugune kadar cok hareketliydi ama bugun cok hafif bir kac kez vurdu sadece. Erken dogum riskim oldugu icin de surekli panik halindeyim zaten doktora gideyim mi sizce? 3 saattir takip ediyorum 1 2 kez hareket etti sadece o da belli belirsiz.
Valla ne yalan söyleyeyim bana da sanki temmuz göremeden gelecek gibi geliyor. İftardan önce bir ağrı girdi bir sancı anlatamam ruhum çekildi nefes aldıkça battı sol kasığıma bir ağrı öldürdü beni.Eşime dur diyorum ayağımı kaldırıyor uzat diyor bacağımı kaldırdı karnımın içine kadar sancı öldüm öldüm dirildim resmen doğum mu başladı kramp mı girdi diyor ağlıyorum hüngür hüngür adam hala bacağını uzat iyi gelir belki diyor kımıldayamıyorum canım acıyor diyorum hala iyi gelir diyor gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Canm benim doktorum 2 saat içinde 10 defa harektli olması lazım dedi. 1-2 hareket az baya. En azından ara bi sor derim. Birde harekt etmesi için yemek yiyip sola doğru yatabilirsin. Bizim dr öyle demişti o zmn gerçktn harekt ediyor.Kizlar bebeginizin hareketlerinde azalma oldu mu sonlara yaklastikca? Benim bugune kadar cok hareketliydi ama bugun cok hafif bir kac kez vurdu sadece. Erken dogum riskim oldugu icin de surekli panik halindeyim zaten doktora gideyim mi sizce? 3 saattir takip ediyorum 1 2 kez hareket etti sadece o da belli belirsiz.
Benm toplamda 15-18 oldu herlde uzun kisa 0-3 3-6 karisik:) yenidogan 5 tane uzun kollu aldim gerisi 2-4 yada 3-6 oldu.Kızlar yenidoğan, 0-3ay, 3-6ay kaçar tane çıtçıtlı badi aldınız ne kadarı uzun kol kısa kol askılı? Tulum ve alt üst kaçar tane aldınız? Ne kadar yeterli olur sizce
Ayyyyy ben şokkkk 2gun girmedim neler olmus maşallah canım benim yaa cok sevindim cok duygulandim geçmiş olsun gözün aydin saglikla büyüsün kuzun ;-*Kızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
En güzel haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum çıktığımızdan beri
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler.Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm.O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay.Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah
Merhaba canım, memlekette olduğumdan ancak fırsat bulup girebiliyorum. Yatmadan önce bi bakayım da öyle uyuyayım dedim, aklım kalıyo sonra :)) ben de bugün gittim kontrole, benim yaramaz iyice yerleşmiş doğum kanalına. Biraz daha aşağı inmiş dedi doktorumuz. Bi hafta 10 güne gelebilir, hatta belli olmaz 3-4 güne de gelebilir dedi :)) geçin haftaya göre kilo almamış bıdığım ama bir sorunumuz da yok çok şükür. Nst de sancı az çıktı, öyle olunca da çatı muayenesine gerek duymadı. Haftaya bi daha gel dedi, bakalım yaramazım yerinde durursa haftaya yine kontrolümüz olacak :)))Amin canım inşallahsende durumlar nasıl batmalar devam mı başka belirtiler başladı mı hiç kontrolün ne zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?