temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

@Cedric_CT canım en iyisini sen bilirsin ama evham yapma bence sonuçta günleri günlerine tutmayabiliyor. Benimki de hareketli oldukça ama uyku düzenleri de oluşmaya başladı bence artık. Yarın sabah da bak ama sonra için rahat etmeyecekse gidersin doktoruna.

Tuzlu suyu bu aksam yapicam artik.. Aslında en güzeli denize sokmak ayaklarıda aaah ah.. Varis çorabını da sorucam bi..

Oyy bide bu halde misafir mi agirliycan ya puff.. Geçmiş olsun kv. İnşallah cabuk toparlanır. Yemeklere patates atmayı denedin mi bi tane soyup ativersen almazmiki tuzunu azcik..

Renkliden kastın ne kız olabilir de bi doktorunu arasana nolur nolmaz..

Canım bu zamanlarda normalmis o. Benim doktorum 4 saat hiç hareket etmezse gel dedi. Benimkide aksine eskisinden de hareketli ellerini kollarini geriyor sanki çok canım yanıyor. Hareketlerden uyuyamiyorum günlerdir. Bence çocuktan çocuğa değişiyor bu durum çünkü sonlara doğru alan daraldığı için bebek hareket etmez diye yazıyor her yerde e benimki ne yapıyor anlamıyorum ki hatta onun hareketleri yüzünden çok panik oluyorum her an sancim gelivericek gibi hissediyorum

@Cedric_CT canım bir de karnını durtunce falan hareket ediyor mu denesene. Ben bazen uzun süre durunca ayakları kısmına minik minik itiyorum güçsüz şekilde bir tepki geliyor anlıyorum ki uykudaymis.

beyazyalan canım uzun süredir giremiyorsun aklıma geliyor hep nasılsınız çok merak ediyorum. Senden de güzel haberleri alırız inşallah en kısa zamanda

Evet canım benim bebiş de bugünlerde daha az hareket etmeye başladı.Nst ye girince coşuyo amaGaliba artık kıpırdayacak yerleri kalmadı bebişlerimizin

Kızlar kangru aldınız mı? Ne tavsiye edersiniz? Alırken hangi özelliklerine bakmak lazım

Kızlar yenidoğan, 0-3ay, 3-6ay kaçar tane çıtçıtlı badi aldınız ne kadarı uzun kol kısa kol askılı? Tulum ve alt üst kaçar tane aldınız? Ne kadar yeterli olur sizce

Kanguru almadım almayı da düşünmüyorum arabası daha rahat. 0-3 çok almadım 3-6 aldım toplamda 10 tane kadar anca almışımdır. Sonra küçüldükçe alırım

@Cedric_CT canım bence sen boşver tatlı şeyleri falan. Her hamilelikte bir değil her bebekte.. Evet bebek büyüdükçe eskisi gibi alani kalmiyo ama hareketlerini daha da net hissediyorsun hatta acitiyo.. Insallah bisi yoktur ama sen ihmal etme tatli yiyip yatip beklemekle vaktini kaybetme canim. Guzel haberlerini bekliyoruz

Valla ne yalan söyleyeyim bana da sanki temmuz göremeden gelecek gibi geliyor. İftardan önce bir ağrı girdi bir sancı anlatamam ruhum çekildi nefes aldıkça battı sol kasığıma bir ağrı öldürdü beni.Eşime dur diyorum ayağımı kaldırıyor uzat diyor bacağımı kaldırdı karnımın içine kadar sancı öldüm öldüm dirildim resmen doğum mu başladı kramp mı girdi diyor ağlıyorum hüngür hüngür adam hala bacağını uzat iyi gelir belki diyor kımıldayamıyorum canım acıyor diyorum hala iyi gelir diyor gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Çok şükür Rabbime ikinizde sağlıkla kurtuldunuz..Annesi çınar az üzdü içeride ama şimdi misler gibi yanında çok şükür..Benim yerime kokla cennet kokusunu

Benim ki anlamıyorum ben 2 gün acayip hareketli ertesi gün sayılı dondurma yediğimde kuduruyor normalde karpuz da ama dün oynamadı bir kaç defa vurdu. Doktorum artık azalacağını söyledi ama belli olmuyor valla . 2 gün çok hareket edince sonra da az olunca bende tedirgin oluyorum.

O da sen rahat et diye uğraşmış napsın.. ben uzatmıyorum sola dönüp karnıma çekiyorum bacakları rahatlıyorum. Ama hakikaten aceleci sıpalar. Sabaha bana bel ağrısıyla başladı sonra karnıma doğru sancı yayıldı dedim tamam geliyor. Kuzenimle arka arkaya doğurcaz herhalde dedim. Sola dönüp yattım 10 dakika sonra rahatladım. Dün kuzenim doğum yaptı apar topar. Ödemi çoktu rahme kadar ödem olmuştu böbreklerinde de çıkınca beklememiş doktor hemen almış. 2 hafta vardı aramızda öndeydi benden. Ben öyle çok dayanamadığımda kolonya döküyorum karnıma üstüne de ince bi örtü rahatlıyorum her öyle sancı girdiğinde sola yatmadan onu da yapıyorum valla bana iyi geliyor dene istersen

Canm benim doktorum 2 saat içinde 10 defa harektli olması lazım dedi. 1-2 hareket az baya. En azından ara bi sor derim. Birde harekt etmesi için yemek yiyip sola doğru yatabilirsin. Bizim dr öyle demişti o zmn gerçktn harekt ediyor.

Kızlar yenidoğan, 0-3ay, 3-6ay kaçar tane çıtçıtlı badi aldınız ne kadarı uzun kol kısa kol askılı? Tulum ve alt üst kaçar tane aldınız? Ne kadar yeterli olur sizce
Benm toplamda 15-18 oldu herlde uzun kisa 0-3 3-6 karisik:) yenidogan 5 tane uzun kollu aldim gerisi 2-4 yada 3-6 oldu.

Ayyyyy ben şokkkk 2gun girmedim neler olmus maşallah canım benim yaa cok sevindim cok duygulandim geçmiş olsun gözün aydin saglikla büyüsün kuzun ;-*

Amin canım inşallah sende durumlar nasıl batmalar devam mı başka belirtiler başladı mı hiç kontrolün ne zaman :)
Merhaba canım, memlekette olduğumdan ancak fırsat bulup girebiliyorum. Yatmadan önce bi bakayım da öyle uyuyayım dedim, aklım kalıyo sonra :)) ben de bugün gittim kontrole, benim yaramaz iyice yerleşmiş doğum kanalına. Biraz daha aşağı inmiş dedi doktorumuz. Bi hafta 10 güne gelebilir, hatta belli olmaz 3-4 güne de gelebilir dedi :)) geçin haftaya göre kilo almamış bıdığım ama bir sorunumuz da yok çok şükür. Nst de sancı az çıktı, öyle olunca da çatı muayenesine gerek duymadı. Haftaya bi daha gel dedi, bakalım yaramazım yerinde durursa haftaya yine kontrolümüz olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…