- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.081
Ayyy gricim, yeni okudum şimdi. Aman maşallah ne güzel kavuşmuşun çınar bebeğeKızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
En güzel haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum çıktığımızdan beri
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler.Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm.O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay.Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah
Ay ne kadar heyecanlı yaa :) şu an kilosu kaç canım. Benimki tontis galibaMerhaba canım, memlekette olduğumdan ancak fırsat bulup girebiliyorum. Yatmadan önce bi bakayım da öyle uyuyayım dedim, aklım kalıyo sonra :)) ben de bugün gittim kontrole, benim yaramaz iyice yerleşmiş doğum kanalına. Biraz daha aşağı inmiş dedi doktorumuz. Bi hafta 10 güne gelebilir, hatta belli olmaz 3-4 güne de gelebilir dedi :)) geçin haftaya göre kilo almamış bıdığım ama bir sorunumuz da yok çok şükür. Nst de sancı az çıktı, öyle olunca da çatı muayenesine gerek duymadı. Haftaya bi daha gel dedi, bakalım yaramazım yerinde durursa haftaya yine kontrolümüz olacak :)))
Evet koyu renkliydi ama tık yokRenkli akıntı derken kırmızı mi yani? Okuduğum kadarıyla kırmızı pembe ya da koyu renkli sümüksü bir akıntı oluyormuş canım.
Patates işe yaradı canımTuzlu suyu bu aksam yapicam artik.. Aslında en güzeli denize sokmak ayaklarıda aaah ah.. Varis çorabını da sorucam bi..
Oyy bide bu halde misafir mi agirliycan ya puff.. Geçmiş olsun kv. İnşallah cabuk toparlanır. Yemeklere patates atmayı denedin mi bi tane soyup ativersen almazmiki tuzunu azcik..
Renkliden kastın ne kız olabilir de bi doktorunu arasana nolur nolmaz..
Patates işe yaradı canımçok yoruldum belim ayrıldı resmen aramadım doktoru sancım filan yok inşallah yanlış alarmdır
Ne kadar guzel haberler boyle masallah size darisi bizlere ins kolay şekilde kavuşmayı nasip etsin rabbim. Allah sanada sagliklica buyutmeyi nasip etsin canimKızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
En güzel haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum çıktığımızdan beri
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler.Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm.O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay.Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah
11 hazirandı canımSenin ne zaman canım
Keşke bende sadece sıcak soğukla işi çözebilsem, bir haftadır gece deliksiz uyku uyumaya hasret kaldım vallahi, yatıyorum saatlerce dönüp duruyorum bacaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum, zar zor uykuya dalıyorum yarım saat en fazla 1 saat uyuyorum, sonra 2 saat yine sağa sola dönme seansı, şuan saat 5.25 ben 3den beri uyanığım koltuk tepelerinde ordan oraya geziyorum artık yatak odası hepten rahatsız ediyoYine biranda sıcaktan uyandığım ve 1 saattir uyuyamadığım bir gece :/ başka bir odaya geçip klima açıp anca rahatlıyorum artık. Herhalde bu son 1 buçuk ay böyle geçecek ve ben sıcaktan hiç hoşlanmıyorum :.(
Kizlar dediginiz gibi yaptim beklemedim hastaneye geldim akşam 8 e dogru. Bebekte sorun yokmuş şükür ben hissetmemisim aslinda uyumuyodu usg de. Ama nst de sancilarim yine tavan yapti bi ara 120 oldu tamam dedim dogurcam heralde. Yine yatis verdiler serumlar ilaclar durdurmaya çalışıyorlar. Bu sefer kutahyadaki (kendi yasadigim il) arastirma hastanesinde yatiyorum eskisehire gitmeme izin vermediler bebegin sagligini tehlikeye atma diye. Insallah burda dogurmam bi doktorum bile yokI ImaginaryLife ben iyice merak etmeye başladım seni.. :/
Evet koyu renkliydi ama tık yok
Oyyy Günaydın canımKizlar dediginiz gibi yaptim beklemedim hastaneye geldim akşam 8 e dogru. Bebekte sorun yokmuş şükür ben hissetmemisim aslinda uyumuyodu usg de. Ama nst de sancilarim yine tavan yapti bi ara 120 oldu tamam dedim dogurcam heralde. Yine yatis verdiler serumlar ilaclar durdurmaya çalışıyorlar. Bu sefer kutahyadaki (kendi yasadigim il) arastirma hastanesinde yatiyorum eskisehire gitmeme izin vermediler bebegin sagligini tehlikeye atma diye. Insallah burda dogurmam bi doktorum bile yok
Geçen hafta 2700 demişti doktorumuz bu hafta da 2800 pek bişey değişmemiş dedi. Ben de şaşırdım, ama ben bebişi geçen haftaya göre biraz daha ağır hissediyorum dedim. Buradaki ölçümden fazla da olabilir belli olmaz, makine yanılabilir dedi. Zamanın yaklaştığını bilmek çok heyecanlı gerçekten :) Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAy ne kadar heyecanlı yaa :) şu an kilosu kaç canım. Benimki tontis galiba
Canım benim, Allahım yardımcın olsun. Niye böyle acele ederler ki yaramazlar :)) sen canını sıkma, gelecekleri varsa geliyorlar, hayırlısı olsun. İnşallah her şey yolunda gider. Doktor meselesine de diyecek bir şey bulamadım, inşallah doğum olmaz da olursa da iyi bir doktora denk gelirsin. Oranın şartlarını bilemediğimden kaldım öyle, senin moralini etkileyecek bir şey de söylemek istemiyorum. Haberlerini bekliyoruz. Allaha emanet ol.Kizlar dediginiz gibi yaptim beklemedim hastaneye geldim akşam 8 e dogru. Bebekte sorun yokmuş şükür ben hissetmemisim aslinda uyumuyodu usg de. Ama nst de sancilarim yine tavan yapti bi ara 120 oldu tamam dedim dogurcam heralde. Yine yatis verdiler serumlar ilaclar durdurmaya çalışıyorlar. Bu sefer kutahyadaki (kendi yasadigim il) arastirma hastanesinde yatiyorum eskisehire gitmeme izin vermediler bebegin sagligini tehlikeye atma diye. Insallah burda dogurmam bi doktorum bile yok
Kizlar dediginiz gibi yaptim beklemedim hastaneye geldim akşam 8 e dogru. Bebekte sorun yokmuş şükür ben hissetmemisim aslinda uyumuyodu usg de. Ama nst de sancilarim yine tavan yapti bi ara 120 oldu tamam dedim dogurcam heralde. Yine yatis verdiler serumlar ilaclar durdurmaya çalışıyorlar. Bu sefer kutahyadaki (kendi yasadigim il) arastirma hastanesinde yatiyorum eskisehire gitmeme izin vermediler bebegin sagligini tehlikeye atma diye. Insallah burda dogurmam bi doktorum bile yok
Tüm gece bölük pörçük uykumda doğurduğumu gördümOhh afiyet olsun :)
Yorulmusundur tabi ya zati kendin ağırlığın yetmez gibi bide misafir ağırlığı cektin..
Yorgunluktan olmuştur belkim olabilir mi ki.. Genede takip et kendini olmadı sabah ara hemen nolur nolmaz.. İnşallah yanlış alarmdir..
Canım gönlünü ferah tut atlatırsınız yine Allah ın izniyleKizlar dediginiz gibi yaptim beklemedim hastaneye geldim akşam 8 e dogru. Bebekte sorun yokmuş şükür ben hissetmemisim aslinda uyumuyodu usg de. Ama nst de sancilarim yine tavan yapti bi ara 120 oldu tamam dedim dogurcam heralde. Yine yatis verdiler serumlar ilaclar durdurmaya çalışıyorlar. Bu sefer kutahyadaki (kendi yasadigim il) arastirma hastanesinde yatiyorum eskisehire gitmeme izin vermediler bebegin sagligini tehlikeye atma diye. Insallah burda dogurmam bi doktorum bile yok
Yine biranda sıcaktan uyandığım ve 1 saattir uyuyamadığım bir gece :/ başka bir odaya geçip klima açıp anca rahatlıyorum artık. Herhalde bu son 1 buçuk ay böyle geçecek ve ben sıcaktan hiç hoşlanmıyorum :.(
Keşke bende sadece sıcak soğukla işi çözebilsem, bir haftadır gece deliksiz uyku uyumaya hasret kaldım vallahi, yatıyorum saatlerce dönüp duruyorum bacaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum, zar zor uykuya dalıyorum yarım saat en fazla 1 saat uyuyorum, sonra 2 saat yine sağa sola dönme seansı, şuan saat 5.25 ben 3den beri uyanığım koltuk tepelerinde ordan oraya geziyorum artık yatak odası hepten rahatsız ediyo
Tüm gece rüyamda doğurdumGünaydın. Nasıl oldun canım ya merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?