temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayyy gricim, yeni okudum şimdi. Aman maşallah ne güzel kavuşmuşun çınar bebeğe okuyunca nasıl duygulandım. Senin adına da sevindim. Rabbim sağlıcakla bebeğimizin yanımızda uyuduğu günleri bize de göstersin inşallah. En çok da yanında olmasına, kuvezde olmamasına sevindim. İnşallah sütün de fazla bekletmez çınarcığı. Öp onu mis kokulu yanaklarından annesi gözünüz aydın olsun, Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Ömrü hayırlı ve uzun olsun inşallah. Rabbim sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin.

Ay ne kadar heyecanlı yaa :) şu an kilosu kaç canım. Benimki tontis galiba

Patates işe yaradı canım çok yoruldum belim ayrıldı resmenaramadım doktoru sancım filan yok inşallah yanlış alarmdır

Patates işe yaradı canım çok yoruldum belim ayrıldı resmenaramadım doktoru sancım filan yok inşallah yanlış alarmdır

Ohh afiyet olsun :)
Yorulmusundur tabi ya zati kendin ağırlığın yetmez gibi bide misafir ağırlığı cektin..
Yorgunluktan olmuştur belkim olabilir mi ki.. Genede takip et kendini olmadı sabah ara hemen nolur nolmaz.. İnşallah yanlış alarmdir..

Ne kadar guzel haberler boyle masallah size darisi bizlere ins kolay şekilde kavuşmayı nasip etsin rabbim. Allah sanada sagliklica buyutmeyi nasip etsin canim

Yine biranda sıcaktan uyandığım ve 1 saattir uyuyamadığım bir gece :/ başka bir odaya geçip klima açıp anca rahatlıyorum artık. Herhalde bu son 1 buçuk ay böyle geçecek ve ben sıcaktan hiç hoşlanmıyorum :.(

Keşke bende sadece sıcak soğukla işi çözebilsem, bir haftadır gece deliksiz uyku uyumaya hasret kaldım vallahi, yatıyorum saatlerce dönüp duruyorum bacaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum, zar zor uykuya dalıyorum yarım saat en fazla 1 saat uyuyorum, sonra 2 saat yine sağa sola dönme seansı, şuan saat 5.25 ben 3den beri uyanığım koltuk tepelerinde ordan oraya geziyorum artık yatak odası hepten rahatsız ediyo

I ImaginaryLife ben iyice merak etmeye başladım seni.. :/
Kizlar dediginiz gibi yaptim beklemedim hastaneye geldim akşam 8 e dogru. Bebekte sorun yokmuş şükür ben hissetmemisim aslinda uyumuyodu usg de. Ama nst de sancilarim yine tavan yapti bi ara 120 oldu tamam dedim dogurcam heralde. Yine yatis verdiler serumlar ilaclar durdurmaya çalışıyorlar. Bu sefer kutahyadaki (kendi yasadigim il) arastirma hastanesinde yatiyorum eskisehire gitmeme izin vermediler bebegin sagligini tehlikeye atma diye. Insallah burda dogurmam bi doktorum bile yok

Oyyy Günaydın canım
Aceleci bir oğlan daha..iyiki gittin hastaneye denesene..şimdi nasılsın?
Canım orda bilindik iyi bir dr yok mu acaba? Özel muayene şartıyla gelen öğretim görevlileri oluyor .biz konuşmuştuk sezeryan olursa istediğin Dr Hoca geliyor. Off bilemedim. İnşallah her şey yoluna girmiştir..

Ay ne kadar heyecanlı yaa :) şu an kilosu kaç canım. Benimki tontis galiba
Geçen hafta 2700 demişti doktorumuz bu hafta da 2800 pek bişey değişmemiş dedi. Ben de şaşırdım, ama ben bebişi geçen haftaya göre biraz daha ağır hissediyorum dedim. Buradaki ölçümden fazla da olabilir belli olmaz, makine yanılabilir dedi. Zamanın yaklaştığını bilmek çok heyecanlı gerçekten :) Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben de çok tontiş olsun istemiyodum da en azından 3 ü bulsun demiştim kafamda. Seninki de benim düşüncemdeki gibi olur bence, fazla tontiş olmaz üzülme. Kilo falan önemli değil aslında, sağlıklı olsunlar tamam. Sonra güzel güzel bakar, besleriz inşallah

Canım benim, Allahım yardımcın olsun. Niye böyle acele ederler ki yaramazlar :)) sen canını sıkma, gelecekleri varsa geliyorlar, hayırlısı olsun. İnşallah her şey yolunda gider. Doktor meselesine de diyecek bir şey bulamadım, inşallah doğum olmaz da olursa da iyi bir doktora denk gelirsin. Oranın şartlarını bilemediğimden kaldım öyle, senin moralini etkileyecek bir şey de söylemek istemiyorum. Haberlerini bekliyoruz. Allaha emanet ol.

Iyi yaptin canim benim ihmale gelmez iyi ki gittin.. Sen suan kotu dusunme en önemlisi bebegin sağlığı. Bebegin sağlıklı olsun gerisi halledilir inşallah... Biraz toparlarsin kendini belki baktin iyisin atla git eskişehire.. Cok geçmiş olsun dikkat edin kendinizeee

Tüm gece bölük pörçük uykumda doğurduğumu gördümbelim dinlenince biraz daha rahatlamış ama dediğin gibi takipteyim canım

Canım gönlünü ferah tut atlatırsınız yine Allah ın izniyle doktor farklı diye üzülme eminim ordaki de elinden geleni yapacaktır. Eskişehir e transfer meselesini bi de kendi doktorunla görüş istersen. Acıbadem değil miydi senin hastane? Ambulans bile gönderirler seni almak için. Bence bu konuyu bi görüş

Bende öyleyim sıcak zorluyor gerçekten. Bu gece de hat arızası varmış elektirik kesildi daha yeni geldi uyuyamadım sıcaktan son zamanlar dayanacağız bakalım

Canım ben bacağımın arasına ve ayaklarımın altına yastık koyuyorum. O şekilde uyuyabiliyorum. Dene öyle daha rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…