temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Günaydın kızlar
Rüyamda yine doguruyodum çarşamba kontrolüm var güya ona gitmişim benden aşırı kan boşalınca doktorum beni doğuma alıyordu bu dogurmali rüyalar dogurduktan sonra da devam edecek mi acaba çok gerçekçi

Ahh kuzum yaa.. yaramaz bu seneki bebekler çok aceleciler. Doktorunu arayıp haber ver belki aldırır seni hasta nakil aracıyla falan. Sağlıkla al kucağına fazla durmaya niyetli değil senin yaramaz

Ben öss telaşına benzetiyorum kaygı düzeyi arttıkça bilinçaltı böyle oyunlar oynuyor bence bi süre daha görürüz

Ben öss telaşına benzetiyorum kaygı düzeyi arttıkça bilinçaltı böyle oyunlar oynuyor bence bi süre daha görürüz
Sezeryandan çok korkuyodum artık normal doğumdan da endişelerim var enfeksiyon bebeğe geçer mi doğumda stres olur mu zorunlu sezwryana dönerse boşuna çekmiş olur muyum kordon dolanır mı plasenta önde acaba sorun mudur bu doktorla konusucam bu kontrolde bakalım

Kizlar sağolun iyi dilekleriniz için. Nobetci doktor degisti eşim baska hastaneye goturcez diyip imza atip cikardi beni. Ama hala sancim devam ediyormuş. Eve geldik simdi. Artik hastanede yatmak istemiyorum kizlar ya psikolojim alt ust oldu surekli ağlıyorum yarin eskisehire kontrole gidicem yine yatis vericek ama istemiyorum. Bebege verdigim stresten korkuyorum. Hastane 7 yildizli olsa bile rahat edemiyorum uykusuz ac kaliyorum. Napicam ben mantıklı dusunemez oldum bana akil verin risk alip evde kalmaya deger mi yoksa hastanelerde surunup bebeğe o stresi yasatip gozlem altinda mi olmaliyim?

Geçmiş olsun canim.. Tabii ki de gözlem altında kalmalısın. Olumlu düşün neden hastanede sürünesin ki? Insanlar ne hallerde tuvalete dahi kalkamayan hamileler var. Cok şükür sen iyisin bebegin iyi cok fazla da zaman kalmadi aslında.. Eskisehirde bir daha gider kontrol altina aldiklarinda da eve çıkarsın insallah. Olumsuz düşünme daha kötü seyler olmadığı için şükretmeliyiz bence ❤ böyle yaparak bebegine daha cok stres yasatma..
Insallah toparlarsin ve evine cikarsin tamamen ama hicbir sey bebeğinden ve sağlığından önemli degil

Kızlar bu arada IMOM kullanan var mi? Bu haftalarda imom kullanmamda bi sorun olur mu acaba bilemedim sizr sorayim dedim son aylarda kullanan arkadaslarimiz var midir acaba

Canım geçmiş olsun tekrar. Bence hastaneye git, doktorun gözlem altında tutsun. Ben de hoşlanmam hastane ortamından, muhtemelen ben de yatsaydım senin gibi uyuyamazdım. Ama evde kaldığında da bebeğinin sağlığını tehlikeye atıyorsun. Allah korusun, doğum gerçekleşse evde ne yapacaksın. En azından kontrol altında olduğunda gerekli tedbirler alınır. Hastane zamanlarının da geçici olduğunu, bebeğini kucağına aldığında bütün bunların geçeceğini düşün rahatlatmaya çalış kendini. Dualarımız seninle.

Canım çok geçmiş olsun ne kadara kadar dayanması lazım dediler bebek için kaçıncı haftadan sonra sıkıntı yok dedi doktorun yani ne kadar yatacaksin yatarsan

Canım evde kalıp kendini de bebeği de riske atma. Gözlem altında ol. Arabanın arkasına yastık fakan al uzan öyle git eskişehire. Ama sancın var beklememeni tavsiye ederim. Ayrıca neden sürünesin hastane psikolojisi kötü olabiliyor evet haklısın ama sağlık bu canım sonuçta onlarda bizi iyi etmek için varlar ve asla sürünmek falan olarak düşünme. Belki ilaçla falan durdurur ya da bakarsın doğuma alır. Bilemezsin en iyisi gitmelisin. Hiç beklemeden hemde ara geliyoruz de doktoruna git.

Canım inşallah rahatlatır doktorun sancılarını falan. Aslında 35. Haftanız bitmek üzere. 10 gün daha dayansa sorun olmaz. Gerçi şimdi de doğsa sorun olmaz artık büyüdü tek düşük olur biraz kilosu o kadar. Her ne olursa olsun sizin için en hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…