- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.101
Kizlar dediginiz gibi yaptim beklemedim hastaneye geldim akşam 8 e dogru. Bebekte sorun yokmuş şükür ben hissetmemisim aslinda uyumuyodu usg de. Ama nst de sancilarim yine tavan yapti bi ara 120 oldu tamam dedim dogurcam heralde. Yine yatis verdiler serumlar ilaclar durdurmaya çalışıyorlar. Bu sefer kutahyadaki (kendi yasadigim il) arastirma hastanesinde yatiyorum eskisehire gitmeme izin vermediler bebegin sagligini tehlikeye atma diye. Insallah burda dogurmam bi doktorum bile yok
Ben öss telaşına benzetiyorum kaygı düzeyi arttıkça bilinçaltı böyle oyunlar oynuyor bence bi süre daha görürüzGünaydın kızlar
Rüyamda yine doguruyodum çarşamba kontrolüm var güya ona gitmişim benden aşırı kan boşalınca doktorum beni doğuma alıyordu bu dogurmali rüyalar dogurduktan sonra da devam edecek mi acaba çok gerçekçi
Canım ben onu da denedim vallaha hiçbir türlü uyuyamıyorum ne zaman canıma tak ederse o zaman sızıyorum ancaCanım ben bacağımın arasına ve ayaklarımın altına yastık koyuyorum. O şekilde uyuyabiliyorum. Dene öyle daha rahat oluyor
Sezeryandan çok korkuyodum artık normal doğumdan da endişelerim var enfeksiyon bebeğe geçer mi doğumda stres olur mu zorunlu sezwryana dönerse boşuna çekmiş olur muyum kordon dolanır mı plasenta önde acaba sorun mudur bu doktorla konusucam bu kontrolde bakalımBen öss telaşına benzetiyorum kaygı düzeyi arttıkça bilinçaltı böyle oyunlar oynuyor bence bi süre daha görürüz
Canım ben onu da denedim vallaha hiçbir türlü uyuyamıyorum ne zaman canıma tak ederse o zaman sızıyorum anca
Kizlar sağolun iyi dilekleriniz için. Nobetci doktor degisti eşim baska hastaneye goturcez diyip imza atip cikardi beni. Ama hala sancim devam ediyormuş. Eve geldik simdi. Artik hastanede yatmak istemiyorum kizlar ya psikolojim alt ust oldu surekli ağlıyorumyarin eskisehire kontrole gidicem yine yatis vericek ama istemiyorum. Bebege verdigim stresten korkuyorum. Hastane 7 yildizli olsa bile rahat edemiyorum uykusuz ac kaliyorum. Napicam ben mantıklı dusunemez oldum bana akil verin risk alip evde kalmaya deger mi yoksa hastanelerde surunup bebeğe o stresi yasatip gozlem altinda mi olmaliyim?
Canım geçmiş olsun tekrar. Bence hastaneye git, doktorun gözlem altında tutsun. Ben de hoşlanmam hastane ortamından, muhtemelen ben de yatsaydım senin gibi uyuyamazdım. Ama evde kaldığında da bebeğinin sağlığını tehlikeye atıyorsun. Allah korusun, doğum gerçekleşse evde ne yapacaksın. En azından kontrol altında olduğunda gerekli tedbirler alınır. Hastane zamanlarının da geçici olduğunu, bebeğini kucağına aldığında bütün bunların geçeceğini düşün rahatlatmaya çalış kendini. Dualarımız seninle.Kizlar sağolun iyi dilekleriniz için. Nobetci doktor degisti eşim baska hastaneye goturcez diyip imza atip cikardi beni. Ama hala sancim devam ediyormuş. Eve geldik simdi. Artik hastanede yatmak istemiyorum kizlar ya psikolojim alt ust oldu surekli ağlıyorumyarin eskisehire kontrole gidicem yine yatis vericek ama istemiyorum. Bebege verdigim stresten korkuyorum. Hastane 7 yildizli olsa bile rahat edemiyorum uykusuz ac kaliyorum. Napicam ben mantıklı dusunemez oldum bana akil verin risk alip evde kalmaya deger mi yoksa hastanelerde surunup bebeğe o stresi yasatip gozlem altinda mi olmaliyim?
Canım çok geçmiş olsun ne kadara kadar dayanması lazım dediler bebek için kaçıncı haftadan sonra sıkıntı yok dedi doktorun yani ne kadar yatacaksin yatarsanKizlar sağolun iyi dilekleriniz için. Nobetci doktor degisti eşim baska hastaneye goturcez diyip imza atip cikardi beni. Ama hala sancim devam ediyormuş. Eve geldik simdi. Artik hastanede yatmak istemiyorum kizlar ya psikolojim alt ust oldu surekli ağlıyorumyarin eskisehire kontrole gidicem yine yatis vericek ama istemiyorum. Bebege verdigim stresten korkuyorum. Hastane 7 yildizli olsa bile rahat edemiyorum uykusuz ac kaliyorum. Napicam ben mantıklı dusunemez oldum bana akil verin risk alip evde kalmaya deger mi yoksa hastanelerde surunup bebeğe o stresi yasatip gozlem altinda mi olmaliyim?
Ben de hala kullanıyorm aksine son haftalarda omega 3 kullanımı sıkılasmali diye biliyorum.Kızlar bu arada IMOM kullanan var mi? Bu haftalarda imom kullanmamda bi sorun olur mu acaba bilemedim sizr sorayim dedim son aylarda kullanan arkadaslarimiz var midir acaba
Kizlar sağolun iyi dilekleriniz için. Nobetci doktor degisti eşim baska hastaneye goturcez diyip imza atip cikardi beni. Ama hala sancim devam ediyormuş. Eve geldik simdi. Artik hastanede yatmak istemiyorum kizlar ya psikolojim alt ust oldu surekli ağlıyorumyarin eskisehire kontrole gidicem yine yatis vericek ama istemiyorum. Bebege verdigim stresten korkuyorum. Hastane 7 yildizli olsa bile rahat edemiyorum uykusuz ac kaliyorum. Napicam ben mantıklı dusunemez oldum bana akil verin risk alip evde kalmaya deger mi yoksa hastanelerde surunup bebeğe o stresi yasatip gozlem altinda mi olmaliyim?
Ben de hala kullanıyorm aksine son haftalarda omega 3 kullanımı sıkılasmali diye biliyorum.
Misirpatlagi sweetwitch01 E ebruu05 sagolun kizlar ilginiz icin. O zaman kontrole gideyim doktor yatis vericek muhtemelen, insallah her sey yolunda gider.
Ruzgarinsultani canim 37 yi gormemiz lazim dedi doktor su an 34+5 teyim.
Tüm gece bölük pörçük uykumda doğurduğumu gördümbelim dinlenince biraz daha rahatlamış ama dediğin gibi takipteyim canım
Ben kullanıyorum Dr yazdı.en iyi vitamin şu anda bu dediKızlar bu arada IMOM kullanan var mi? Bu haftalarda imom kullanmamda bi sorun olur mu acaba bilemedim sizr sorayim dedim son aylarda kullanan arkadaslarimiz var midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?