- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.121
Amin canım inşallah. Ben geçen hafta gittiğimde 2560ti. 2 gün önce gittiğimde 2860 olmuştu. Bu hafta 3u geçecek sanırımGeçen hafta 2700 demişti doktorumuz bu hafta da 2800 pek bişey değişmemiş dedi. Ben de şaşırdım, ama ben bebişi geçen haftaya göre biraz daha ağır hissediyorum dedim. Buradaki ölçümden fazla da olabilir belli olmaz, makine yanılabilir dedi. Zamanın yaklaştığını bilmek çok heyecanlı gerçekten :) Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahben de çok tontiş olsun istemiyodum da en azından 3 ü bulsun demiştim kafamda. Seninki de benim düşüncemdeki gibi olur bence, fazla tontiş olmaz üzülme. Kilo falan önemli değil aslında, sağlıklı olsunlar tamam. Sonra güzel güzel bakar, besleriz inşallah
Canim dogumu hastanede serumlarla vs ertelemeye calisiyorlae ama evde bunu saglayamazsin. Kaldi ki erken dogumda hastanede hemen mudehale ederler. Bence hastaneye gitmen gerekiyor. Bebegin 1 gun fazla anne karninda durmasi bile cok onemli.Kizlar sağolun iyi dilekleriniz için. Nobetci doktor degisti eşim baska hastaneye goturcez diyip imza atip cikardi beni. Ama hala sancim devam ediyormuş. Eve geldik simdi. Artik hastanede yatmak istemiyorum kizlar ya psikolojim alt ust oldu surekli ağlıyorumyarin eskisehire kontrole gidicem yine yatis vericek ama istemiyorum. Bebege verdigim stresten korkuyorum. Hastane 7 yildizli olsa bile rahat edemiyorum uykusuz ac kaliyorum. Napicam ben mantıklı dusunemez oldum bana akil verin risk alip evde kalmaya deger mi yoksa hastanelerde surunup bebeğe o stresi yasatip gozlem altinda mi olmaliyim?
canım çok sevindim senin adına, maşallah kilosu da boyu da çok iyi, allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin, dün ben de ilk kez nst'ye girdim ve benim yaramaz kasılmalara başlamış :) doktor seninki erken gelmeye niyetli dedi :) baş aşağıya da dönmüş, hayırlısı artık istediği zaman gelsin sağlıkla inşallah..Kızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
En güzel haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum çıktığımızdan beri
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler.Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm.O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay.Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah
senin kuzu kanala girmiş olabilir :) hadi hayırlısıKızlar tahmini doğumum 17 gün sonra doluyor. Ve sanki genitalimde bişeyler oluyor. Açılma mıı başlıyor rahim kanalı mı incelmeye başlıyor bilmiyorum ama bariz bi ağrı var hafiften özellikle bacaklarımı bitişik kapattığım zaman bunu daha fazla hissediyorum. Sizce bu ne olabilir. Göbeğim de düştü bayağı yoksa kuzucum geliyor mu
senin kuzu kanala girmiş olabilir :) hadi hayırlısı
Canim ilk bebek ve sezeyan oldugundan sutun anca gelir. Endiselenme. Sarilik icin 2 saatte bir beslenmesi cok onemli birde gunese tut bebegini. Yuz, el ve bacaklardab almasi yeterli. Uyuyorsa bile uyandir zoraki ve besle. Kilo alimi baslayinca gecer insallah. Sut icin en onemlisi uyku ve sonrada bol sivi. Dus almakta getiriyor. Ilk dus alabiliyorsan al. Vucut rahatladigi icin sut olusumunu hizlandiriyor. Birdr evde yardimci olan varsa sen uyumaya calis. Mamasini onlar verebilir. Kendine geldiginde zsten yavruna hep sen bakacaksin.Kızlar birsürü sayfa olmuş etiketlere bile bakamadım. Hastaneden bugün çıkabildik. Ama oğluşun sarılığı biraz yüksek az kaldı çıkarmıyordu doktoru. Sütüm hala gelmedi. İki saatte bir mama ile besliyoruz sarılığı artmasın diye. Onun peşine koşmaktan yatamadım da hiç. Dikişlerim ağrıyor o yüzden. Süt de yorgunluk ve uykusuzluktan gelmiyor sanırım. Tavsiyeler üzerine incir suyu ve kompostoları deniyorum. Bakalım o da gelir inşallah zamanla. Sizler nasılsınız? Var mı kaçırdığım önemli bir haber? Herkesler ve bebişleri iyidir inşallah
Canim o son haftalarda belli olmazmi. Sezeryanda olsa ne kadat cok anne karninda beklese iyi olur. Bazi doktorlar doguma yakin aliyor.Kızlar sezaryen olacaklara ne zamana randevu verdi doktorunuz? Benim 39+0da alırız dedi
Sağol canım. Banyo yasağı yarın sabah bitiyor. İlk iş dediklerini yapıcam. Banyo üstüne güzel bir uyku. Kalkınca da sağarım. Arada sağıyorum ama henüz gelmedi. Humana still tea önerdi hemşireler. Yazmayı unutmuşum ondan da içiyorum doğumdan beri. Gelicek inşallah stres yapmıyorum onu. Oğlum iyi olsun gerisi bir şekilde hallolur :) tavsiyene uyucam bakalım yarın hava güneşli olur inşallahCanim ilk bebek ve sezeyan oldugundan sutun anca gelir. Endiselenme. Sarilik icin 2 saatte bir beslenmesi cok onemli birde gunese tut bebegini. Yuz, el ve bacaklardab almasi yeterli. Uyuyorsa bile uyandir zoraki ve besle. Kilo alimi baslayinca gecer insallah. Sut icin en onemlisi uyku ve sonrada bol sivi. Dus almakta getiriyor. Ilk dus alabiliyorsan al. Vucut rahatladigi icin sut olusumunu hizlandiriyor. Birdr evde yardimci olan varsa sen uyumaya calis. Mamasini onlar verebilir. Kendine geldiginde zsten yavruna hep sen bakacaksin.
Hummananin bitki caylari var. Sut yapimini arttiran. Benim ilkinde cok isime yaramisti. Birde sutunu sagmaya calis. Bebeginin cene kaslari daha kuvvetli degil. Seni ememiyordur. Sen sutunu sagmaya calis. Gelen sut olursada cay kasigi kadarda olsa ogluna ver..o sut cok kiymetli.
Hadi geçmiş olsun canım, ne güzel evinize de çıktınız.Kızlar birsürü sayfa olmuş etiketlere bile bakamadım. Hastaneden bugün çıkabildik. Ama oğluşun sarılığı biraz yüksek az kaldı çıkarmıyordu doktoru. Sütüm hala gelmedi. İki saatte bir mama ile besliyoruz sarılığı artmasın diye. Onun peşine koşmaktan yatamadım da hiç. Dikişlerim ağrıyor o yüzden. Süt de yorgunluk ve uykusuzluktan gelmiyor sanırım. Tavsiyeler üzerine incir suyu ve kompostoları deniyorum. Bakalım o da gelir inşallah zamanla. Sizler nasılsınız? Var mı kaçırdığım önemli bir haber? Herkesler ve bebişleri iyidir inşallah
Canım korkunun ecele faydası yok o sürece girdinmi yapacak birşey kalmıyor.Hadi geçmiş olsun canım, ne güzel evinize de çıktınız.İnşallah sütün de bir an önce gelir de hem bebişinle iletişiminiz artar hem de sarılık sıkıntısı yaşamaz. Allahım ikinize de iyilik versin. Zorlu süreçlerden geçtin ama sonu güzel oldu çok şükür. Rabbim bizlere de nasip etsin. Ben de bir taraftan bi gün bi gündür dursun biraz daha derken bir taraftan da ağırlaştığım için kalkıp oturmak zor olduğu için bir an evvel doğsun istiyorum artık. Valla sana imrendim desem yalan olmaz şu an nasıl olacak korkusu sarmaya başladı (normal doğum istediğim için) sonra da diyorum ki Rabbim yardım eder. Bi hafta 10 güne falan bekliyoruz kızçemi. Dua et bizlere. Çınar bebişi kokla bizim için.
Bence kendi doktorunun müdahale alanında olmalısın canım. Bu illa hastane olmak zorunda değil. Sen hastanede geriliyorsan eskişehirde bir evde kalabilirsiniz. Tanıdık filan yok mu hiç? Ya da otel vb. Bişey? Önemli olan bebeğin ve senin sağlığınız ve huzurunuz. Lütfen üzme kendini. Korkma sakın herleyin vakti saati var Allah ın izniyle bitip gidecek hepsi sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimiziKizlar sağolun iyi dilekleriniz için. Nobetci doktor degisti eşim baska hastaneye goturcez diyip imza atip cikardi beni. Ama hala sancim devam ediyormuş. Eve geldik simdi. Artik hastanede yatmak istemiyorum kizlar ya psikolojim alt ust oldu surekli ağlıyorumyarin eskisehire kontrole gidicem yine yatis vericek ama istemiyorum. Bebege verdigim stresten korkuyorum. Hastane 7 yildizli olsa bile rahat edemiyorum uykusuz ac kaliyorum. Napicam ben mantıklı dusunemez oldum bana akil verin risk alip evde kalmaya deger mi yoksa hastanelerde surunup bebeğe o stresi yasatip gozlem altinda mi olmaliyim?
Offf senin kafan bi milyon olmuş canımSezeryandan çok korkuyodum artık normal doğumdan da endişelerim var enfeksiyon bebeğe geçer mi doğumda stres olur mu zorunlu sezwryana dönerse boşuna çekmiş olur muyum kordon dolanır mı plasenta önde acaba sorun mudur bu doktorla konusucam bu kontrolde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?