temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Amin canım inşallah. Ben geçen hafta gittiğimde 2560ti. 2 gün önce gittiğimde 2860 olmuştu. Bu hafta 3u geçecek sanırım hayırlısı napalim artık

I ImaginaryLife canım çok geçmiş olsun inşallah. Bencede doktor gözetiminde kalmam gerekiyorsa kal az kaldı zaten kavusmamiza sağlıkla gelsinler de sonra zaten unutucaz tüm bu sıkıntılari:)

Canim dogumu hastanede serumlarla vs ertelemeye calisiyorlae ama evde bunu saglayamazsin. Kaldi ki erken dogumda hastanede hemen mudehale ederler. Bence hastaneye gitmen gerekiyor. Bebegin 1 gun fazla anne karninda durmasi bile cok onemli.

canım çok sevindim senin adına, maşallah kilosu da boyu da çok iyi, allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin, dün ben de ilk kez nst'ye girdim ve benim yaramaz kasılmalara başlamış :) doktor seninki erken gelmeye niyetli dedi :) baş aşağıya da dönmüş, hayırlısı artık istediği zaman gelsin sağlıkla inşallah..

senin kuzu kanala girmiş olabilir :) hadi hayırlısı

Kızlar birsürü sayfa olmuş etiketlere bile bakamadım. Hastaneden bugün çıkabildik. Ama oğluşun sarılığı biraz yüksek az kaldı çıkarmıyordu doktoru. Sütüm hala gelmedi. İki saatte bir mama ile besliyoruz sarılığı artmasın diye. Onun peşine koşmaktan yatamadım da hiç. Dikişlerim ağrıyor o yüzden. Süt de yorgunluk ve uykusuzluktan gelmiyor sanırım. Tavsiyeler üzerine incir suyu ve kompostoları deniyorum. Bakalım o da gelir inşallah zamanla. Sizler nasılsınız? Var mı kaçırdığım önemli bir haber? Herkesler ve bebişleri iyidir inşallah

Canim ilk bebek ve sezeyan oldugundan sutun anca gelir. Endiselenme. Sarilik icin 2 saatte bir beslenmesi cok onemli birde gunese tut bebegini. Yuz, el ve bacaklardab almasi yeterli. Uyuyorsa bile uyandir zoraki ve besle. Kilo alimi baslayinca gecer insallah. Sut icin en onemlisi uyku ve sonrada bol sivi. Dus almakta getiriyor. Ilk dus alabiliyorsan al. Vucut rahatladigi icin sut olusumunu hizlandiriyor. Birdr evde yardimci olan varsa sen uyumaya calis. Mamasini onlar verebilir. Kendine geldiginde zsten yavruna hep sen bakacaksin.
Hummananin bitki caylari var. Sut yapimini arttiran. Benim ilkinde cok isime yaramisti. Birde sutunu sagmaya calis. Bebeginin cene kaslari daha kuvvetli degil. Seni ememiyordur. Sen sutunu sagmaya calis. Gelen sut olursada cay kasigi kadarda olsa ogluna ver..o sut cok kiymetli.

Sağol canım. Banyo yasağı yarın sabah bitiyor. İlk iş dediklerini yapıcam. Banyo üstüne güzel bir uyku. Kalkınca da sağarım. Arada sağıyorum ama henüz gelmedi. Humana still tea önerdi hemşireler. Yazmayı unutmuşum ondan da içiyorum doğumdan beri. Gelicek inşallah stres yapmıyorum onu. Oğlum iyi olsun gerisi bir şekilde hallolur :) tavsiyene uyucam bakalım yarın hava güneşli olur inşallah teşekkür ederim canım :)

Hadi geçmiş olsun canım, ne güzel evinize de çıktınız. İnşallah sütün de bir an önce gelir de hem bebişinle iletişiminiz artar hem de sarılık sıkıntısı yaşamaz. Allahım ikinize de iyilik versin. Zorlu süreçlerden geçtin ama sonu güzel oldu çok şükür. Rabbim bizlere de nasip etsin. Ben de bir taraftan bi gün bi gündür dursun biraz daha derken bir taraftan da ağırlaştığım için kalkıp oturmak zor olduğu için bir an evvel doğsun istiyorum artık. Valla sana imrendim desem yalan olmaz şu an nasıl olacak korkusu sarmaya başladı (normal doğum istediğim için) sonra da diyorum ki Rabbim yardım eder. Bi hafta 10 güne falan bekliyoruz kızçemi. Dua et bizlere. Çınar bebişi kokla bizim için.

Canım korkunun ecele faydası yok o sürece girdinmi yapacak birşey kalmıyor. bir şekilde olup bitiyor hiç gözünü korkutma. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah sen de.
Çok şükür atlattık kavuştuk oğlumla. Allah herkese nasip etsin inşallah. Daha sıkıntısız daha vakitlisini :)

Canlarım merak etmetin iyiyim tüm gün yattım belim dışında bir ağrım sancım olmadı. Doktoru aramadım. Eğitimde ebe nişanınız gelse bile sancı gelmesini bekleyin demişti. Hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum. Rahat olmak en doğrusu şu an. Gördüğüm şey nişansa değişik renkte ve yapıda bişeydi. Gerçi bu haftalarda başka ne olabilir bilmiyorum...

Bence kendi doktorunun müdahale alanında olmalısın canım. Bu illa hastane olmak zorunda değil. Sen hastanede geriliyorsan eskişehirde bir evde kalabilirsiniz. Tanıdık filan yok mu hiç? Ya da otel vb. Bişey? Önemli olan bebeğin ve senin sağlığınız ve huzurunuz. Lütfen üzme kendini. Korkma sakın herleyin vakti saati var Allah ın izniyle bitip gidecek hepsi sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi

Offf senin kafan bi milyon olmuş canım valla ben hiç düşünmüyorum elbet Rabbim bi kolaylık verecektir imkanlar güzel doktorlar bi telefonumuza bakıyor.. çok şanslıyız bu anlamda. Akışına bırak bence. Doktorun seni ve bebeğini tanıyor. Bu ve benzeri kaygılar bebişini de etkiler bu zamana kadar sağlıkla geldik çok şükür Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…