- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.141
Insallah faydasini gorursun canim. Zor zamanlari atlattin insallah gerisi daha kolay olur. Stres yapmaman iyi. Insallah sutunde gelir.Sağol canım. Banyo yasağı yarın sabah bitiyor. İlk iş dediklerini yapıcam. Banyo üstüne güzel bir uyku. Kalkınca da sağarım. Arada sağıyorum ama henüz gelmedi. Humana still tea önerdi hemşireler. Yazmayı unutmuşum ondan da içiyorum doğumdan beri. Gelicek inşallah stres yapmıyorum onu. Oğlum iyi olsun gerisi bir şekilde hallolur :) tavsiyene uyucam bakalım yarın hava güneşli olur inşallahteşekkür ederim canım :)
Canim anne karninda kalan bebek olmuyorHadi geçmiş olsun canım, ne güzel evinize de çıktınız.İnşallah sütün de bir an önce gelir de hem bebişinle iletişiminiz artar hem de sarılık sıkıntısı yaşamaz. Allahım ikinize de iyilik versin. Zorlu süreçlerden geçtin ama sonu güzel oldu çok şükür. Rabbim bizlere de nasip etsin. Ben de bir taraftan bi gün bi gündür dursun biraz daha derken bir taraftan da ağırlaştığım için kalkıp oturmak zor olduğu için bir an evvel doğsun istiyorum artık. Valla sana imrendim desem yalan olmaz şu an nasıl olacak korkusu sarmaya başladı (normal doğum istediğim için) sonra da diyorum ki Rabbim yardım eder. Bi hafta 10 güne falan bekliyoruz kızçemi. Dua et bizlere. Çınar bebişi kokla bizim için.
Ya senin oğluşunu yerim ben beyefendiye bak doğdu da hastaneden evine gitti :) Sarılık süreci herkesin macerası oluyor malesef yükselse de çok takma kafayı canım bundan sonra hayat hep endişelerle dolu olacak senin için biliyorsun :)Kızlar birsürü sayfa olmuş etiketlere bile bakamadım. Hastaneden bugün çıkabildik. Ama oğluşun sarılığı biraz yüksek az kaldı çıkarmıyordu doktoru. Sütüm hala gelmedi. İki saatte bir mama ile besliyoruz sarılığı artmasın diye. Onun peşine koşmaktan yatamadım da hiç. Dikişlerim ağrıyor o yüzden. Süt de yorgunluk ve uykusuzluktan gelmiyor sanırım. Tavsiyeler üzerine incir suyu ve kompostoları deniyorum. Bakalım o da gelir inşallah zamanla. Sizler nasılsınız? Var mı kaçırdığım önemli bir haber? Herkesler ve bebişleri iyidir inşallah
Kızlar sezaryen olacaklara ne zamana randevu verdi doktorunuz? Benim 39+0da alırız dedi
Ozaman bi +1 dahailki normal mi oldu?neden sezeryan istiyorsun?[/QUO
Merhabalar Günaydınlar evet ilki normaldi devlet hastanesinde 13 sene önce oldum şartlar iyi değildi normal doğumda yanımda refaketçi kalmıyordu oğlum 12 saat boyunca aç kaldı vs. vs. o yüzden ah ettim. Yinede hayırlısı diyorum
:):):) evet 2017 modeller felaket. Yürürken benimki takla atıyor yol ortasında 2 dakika düzelmesini bekliyorum çünkü adım atamıyorum.Desene 36.haftada iyice kıprıscak.valla buyudu diye heralde canı yanıyo insanın ben diyorum strese falanmı giriyo acaba garip garip seyler dusunnuyorum.hayir yani yururken uyur diyolar benimki yururkende uyumuyobu senenin cocuklari yaramaz olcak heralde
biz hem oda aldık hem anne yanı sepet besik hem de ikinci bir anne yanını da salonn için aldık. herşeyi düşündük yani. hiçbirşey fazla değil emin ol hepsini kullanırsın. odasını da beşiğini de zaman zaten su gibi akıp gidiyor. spet beşik de park yatak da kullan at gibi ama odası kullanılacak önceden alıp hazır etmen iyi olmuş. gönlünden geçen ve bütçenin yettiği herşeyi al hiçbirşey de gözün kalmasın. ben öyle yapıyorum. bunlar birer deneyim. allah fırsat verir de ikinci bebeğimizde tecrübe etmiş oluruz. onu yapmadım bunu yapmadım demek istemiyorum.
Ben de bugün bebişimi görmeye gittim.3 kilo olmuş miniğim:)Her şey yolundaymış şükür.Doktor sezeryan istiyorsan haftayadan itibaren uygun dedizamanın bir an önce geçmesini isterken doğum zamanımız gelmiş inanamıyorum
Amin canım inşallah:)) valla bende bilmiyorum bu cadıların acelesi ne... annem de diyor bu kız temmuzu beklemez diye. İlkinde yaşamadım yattığım halde sancım var yani. Şimdi yine var mesela resmen nefesim daralıyor. Ama bele vurmuyor ağrı falan yok sancı sadece.. ben artık her an bekliyorum bu cimcimeyi
Canım benim önce suyum geldi. Tuvalete çok sık gitmiştim. Sonra hafif hafif kasıklarım ağrıdı. Hatta üşüttüm galiba dedim. Açılma falan olmadı. Hastanede 6 saat suni sanci verildi.Arkadaşlar ilk hamileliğim tecrübeli olanlardan bir şey öğrenmek istiyorum ilk önce açılma mi olur nişan mi gelir suyu mu gelir sancı ağrı mi olur? Bu durum kişiye göre değişir mi? Ben dogumun başladığını fark edememekten korkuyorum
Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz. Doktorum bugün şekerle ilgili olarak günde 10000 adım atmaya çalış dedi. Ben hiç yuruyemiyorum ama napicam bilmiyorum. Bir de şeker ölçme cihazı verdi gün içinde olc dedi bakalım.
Kızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
En güzel haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum çıktığımızdan beri
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler.Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm.O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay.Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah
Kuruyemis yedim sut içtim soluma yattim normalde ceviz yiyince cosardi ama bugun tik yok. 1 2 kez vurdu diye icim biraz rahat ama yine de emin olamiyorum :/
Gözün aydın canım. Vatana ailesine hayırlı evlat olur inşallah. Sana ve Çınara sağlıklı bol sütlü gazsız günler dilerim. AKızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
En güzel haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum çıktığımızdan beri
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler.Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm.O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay.Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah
Ne güzel ki burda birbirimizin mutluluğula mutlu olup derdiyle üzülebiliyoruz:)aaa.. nası sevindim sanki ben doğurcakmışım gibiböyle artık doğumlar başlayınca benide bi heyecan basıyo
herkes birçok tavsiye veriyordur eminim ama rezene çayıda iç istersen hem biraz yorgunluğunuda azaltır.Kızlar birsürü sayfa olmuş etiketlere bile bakamadım. Hastaneden bugün çıkabildik. Ama oğluşun sarılığı biraz yüksek az kaldı çıkarmıyordu doktoru. Sütüm hala gelmedi. İki saatte bir mama ile besliyoruz sarılığı artmasın diye. Onun peşine koşmaktan yatamadım da hiç. Dikişlerim ağrıyor o yüzden. Süt de yorgunluk ve uykusuzluktan gelmiyor sanırım. Tavsiyeler üzerine incir suyu ve kompostoları deniyorum. Bakalım o da gelir inşallah zamanla. Sizler nasılsınız? Var mı kaçırdığım önemli bir haber? Herkesler ve bebişleri iyidir inşallah
Bende başlarda daha aktiftim bu konuda ama son ay hiç yürüyemez oldum daha yeni yeni zorluyorum kendimi biraz canımben hiç yürümedim bunca zaman.. çok tembel hantal geçti evden işe işten eve.. sürekli oturmalı bi hamilelik oldu.. artık en azından biraz yürüyeyim dedim hafta sonu.. bi ağrı girdi kasıklarıma mı desem belimemi karnımamı.. çözemedim.. anlamadım.. abarttım sanırım 2 saat aralıksız yürüyünce bünye alışık değil heraldeevin yolunu zor ettim.. ilkkez öyle aprı çektim ne olduğunu bilmiyorum bida korkumdan pazar günü çıkmadım ama cuma günü izne ayrılıyorum yeniden denicem 2 saat olmasa bile busfer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?