temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Insallah faydasini gorursun canim. Zor zamanlari atlattin insallah gerisi daha kolay olur. Stres yapmaman iyi. Insallah sutunde gelir.

Canim anne karninda kalan bebek olmuyor
Normalde olsa, sezeryanda olsa cekicegin zorluktan sonraki yasicagin mutluklugu dusun. Birde dogumu dusunmemeye calis bir sekilde dogucak nasil olsa :)
Sen ne kadar rahat olursan, dogumda o kadar rahat oluyor.

Bu gece çok şükür süper uyudum ama yine doğurdum :)) sanırım artık psikolojik olarak tamamen bu ana odaklandım ve hastaneye geç kalıcam endişesi yaşıyorum. İç bacak ağrılarım nispeten azaldı, nasıl oldu anlamadım özel birşey de yapmadım. Bu hafta da işe gidiyorum ama umarım çabucak geçer.

Ya senin oğluşunu yerim ben beyefendiye bak doğdu da hastaneden evine gitti :) Sarılık süreci herkesin macerası oluyor malesef yükselse de çok takma kafayı canım bundan sonra hayat hep endişelerle dolu olacak senin için biliyorsun :)

:):):) evet 2017 modeller felaket. Yürürken benimki takla atıyor yol ortasında 2 dakika düzelmesini bekliyorum çünkü adım atamıyorum.

bende senin gibi olmuşum belliki:) sepet beşikler çok hoşuma gidiyodu hep, gardırobu şifonyeride alalım derken ilerde yatak alınca odası takım olmaz diye komple oda takımı almıştık.. bide çevrem herşeyi çok abartmışsın erkenden,sonuçta bebek 1 sene odasını kullanamıcak deyince içime battı bunca masraf.. ondan sorim dedim sizede bi

aaa.. nası sevindim sanki ben doğurcakmışım gibi böyle artık doğumlar başlayınca benide bi heyecan basıyo

Canım benim önce suyum geldi. Tuvalete çok sık gitmiştim. Sonra hafif hafif kasıklarım ağrıdı. Hatta üşüttüm galiba dedim. Açılma falan olmadı. Hastanede 6 saat suni sanci verildi.

ben hiç yürümedim bunca zaman.. çok tembel hantal geçti evden işe işten eve.. sürekli oturmalı bi hamilelik oldu.. artık en azından biraz yürüyeyim dedim hafta sonu.. bi ağrı girdi kasıklarıma mı desem belimemi karnımamı.. çözemedim.. anlamadım.. abarttım sanırım 2 saat aralıksız yürüyünce bünye alışık değil heralde evin yolunu zor ettim.. ilkkez öyle aprı çektim ne olduğunu bilmiyorum bida korkumdan pazar günü çıkmadım ama cuma günü izne ayrılıyorum yeniden denicem 2 saat olmasa bile busfer..

çok duygulu çok heyecanlı.. annelik hormonlarım sen bunları anlattıkça tavan yaptı şuan. çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inş

Kuruyemis yedim sut içtim soluma yattim normalde ceviz yiyince cosardi ama bugun tik yok. 1 2 kez vurdu diye icim biraz rahat ama yine de emin olamiyorum :/

cuma günü benimde öylyedi.. sürekli kendimi ona vermeme rağmen hiç hissetmedim.. çok korktum.. karnımı filan oynatıyorum yerini rahatsız edim diye gene sesi çıkmadı:d ama ertesi sabah hareketleriyle uyandım şimdide hareketlerini hissediyorum ama bi hafta önceki kadar çok değil.. normaldir diye düşünüyorum

Gözün aydın canım. Vatana ailesine hayırlı evlat olur inşallah. Sana ve Çınara sağlıklı bol sütlü gazsız günler dilerim. A

herkes birçok tavsiye veriyordur eminim ama rezene çayıda iç istersen hem biraz yorgunluğunuda azaltır.

Selam kızlar :) doktordan geldim cuma yeniden çağırdı kalbini ve benim tansiyonumu takip için.. artık çay kahve yasak tamamen. Beslenme düzeni aynen devam. İlaçları sormayı unuttum artık cuma sorarım. İyi değildim gittiğimde çok çarpıntım vardı. Doktorum ölçtü tansiyonumu falan. Takibe aldı bakalım ne olcak.. normali 10-22 arası doğum dedi ama kesinleşen tarihimiz yok.

Bende başlarda daha aktiftim bu konuda ama son ay hiç yürüyemez oldum daha yeni yeni zorluyorum kendimi biraz canım

Selam kızlar birkaç gündür karnımin gerginliginden hareket edemez olmuştum. Çok afedersiniz bu sabah bir gaz durumuyla uyandım resmen karnım küçülmüş gibi hissediyorum. Hamile kalmadan önceki halim gibiyim şu an çok garip böyle bi rahatlığın gelmesi şu zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…