- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.161
Selam kızlar :) doktordan geldim cuma yeniden çağırdı kalbini ve benim tansiyonumu takip için.. artık çay kahve yasak tamamen. Beslenme düzeni aynen devam. İlaçları sormayı unuttumartık cuma sorarım. İyi değildim gittiğimde çok çarpıntım vardı. Doktorum ölçtü tansiyonumu falan. Takibe aldı bakalım ne olcak.. normali 10-22 arası doğum dedi ama kesinleşen tarihimiz yok.
Canim hadi gozun aydin saglikla gelsin kuzun insallah. Bayagi az mi kalmis ne :)) ne icin gitmistin sen dr a canim ben kacirmisim.. Sanki benim de carpintim oluyo. Kalbime ara ara sızı giriyo sok kolum uyusuyo yapicak bisi var mi bu durumda dru bilgilendirmem gerekir mi?
Sen de ve bebekte herhangi bi sorun yok di mi canim?
Evet canım, Allah'ın izniyle bi şekilde dünyaya gelecek de nasıl olacak sorusu da soruluyor ister istemez. Şimdiye kadar doğumu düşünmüyordum hatta normal doğumdan da korkmuyordum. Bir iki gündür kafamda, bir de etraftan normal doğum mu istiyorsun diyorlar evet diyorum. Ayyy vah vah gerçekten öyle mi istiyon diyolar insan ister istemez etkileniyor. Doğanın kanunu dedim ben de, Allah bizi doğuma uygun yaratmış. Ne kadar öyle desem de etkilendim de açıkcası. Rahatlattın beni, sağolasın. Bi şekilde doğacak inşallah.Canim anne karninda kalan bebek olmuyor
Normalde olsa, sezeryanda olsa cekicegin zorluktan sonraki yasicagin mutluklugu dusun. Birde dogumu dusunmemeye calis bir sekilde dogucak nasil olsa :)
Sen ne kadar rahat olursan, dogumda o kadar rahat oluyor.
Canım, benim de kalbime arada sızı giriyor bi de dediğin gibi hafif uyuşukluk hissediyorum. Üç gün önce kontrolüm vardı doktoruma sordum ben, normal bir durum. Olur öyle arada endişe edecek bir şey yok dedi. Yükün ağırlaşmasından ve terlemeden dolayı olan üşütmeden oluyormuş. Sen de sıkıntı etme diye söyleyeyim dedim. Yine de kontrolünde doktoruna bi sor istersen.Canim hadi gozun aydin saglikla gelsin kuzun insallah. Bayagi az mi kalmis ne :)) ne icin gitmistin sen dr a canim ben kacirmisim.. Sanki benim de carpintim oluyo. Kalbime ara ara sızı giriyo sok kolum uyusuyo yapicak bisi var mi bu durumda dru bilgilendirmem gerekir mi?
Sen de ve bebekte herhangi bi sorun yok di mi canim?
Karnım bazen taş gibi oluyor dizinde varmı iki gündür daha sık
Selam kızlar birkaç gündür karnımin gerginliginden hareket edemez olmuştum. Çok afedersiniz bu sabah bir gaz durumuyla uyandım resmen karnım küçülmüş gibi hissediyorum. Hamile kalmadan önceki halim gibiyim şu ançok garip böyle bi rahatlığın gelmesi şu zamanda
Canım benim Allah doğru zamanda hepinize nasip eder inşallah. Bak sıkıntı yapma sen de. Doktor bir hafta on gün kuvözde kalır diye düşünüyordu ilk gece yanımıza verdiler çok şükür :) olanda hayır vardır. Üzme krndini dikkat et. Ne durumdadın şuan okuyamadım epey bir kısmı mesajlarınbaldan_madam canim sevindim guzel haberlerle geliyorsun her seferinde :) evinizde miniginizle mutlu mesut yasayin insallah. Ah ne heyecanlidir simdi sen boyle anlattikca canim cekiyo
bebeğine sağlıkla kavusmussun çok sevindim canım. Allah analı babalı sağlıkla uzun ömürler nasip etsin. Darısı başımıza inşallah...Canım benim Allah doğru zamanda hepinize nasip eder inşallah. Bak sıkıntı yapma sen de. Doktor bir hafta on gün kuvözde kalır diye düşünüyordu ilk gece yanımıza verdiler çok şükür :) olanda hayır vardır. Üzme krndini dikkat et. Ne durumdadın şuan okuyamadım epey bir kısmı mesajların
Bir kez daha hastaneye yattim sonra kendi istegimle ciktim canim sancılarım baya bi artti doğurcam sandım hatta ama olmadi :) bugun kontrole gittik tekrar sancılarım azalmış evde ilaclarla idare edebilicem 1 hafta daha. Tekrar yatircak diye cok gerilmistim sukur olmadi :)Canım benim Allah doğru zamanda hepinize nasip eder inşallah. Bak sıkıntı yapma sen de. Doktor bir hafta on gün kuvözde kalır diye düşünüyordu ilk gece yanımıza verdiler çok şükür :) olanda hayır vardır. Üzme krndini dikkat et. Ne durumdadın şuan okuyamadım epey bir kısmı mesajların
Hoşgelmiş kuzucugun canım. Saglıkla büyütün inşallah.Kızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
En güzel haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum çıktığımızdan beri
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler.Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm.O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay.Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah
Tehlike çanları hepimiz için çalıyor bence artıkEşim bayramda geleceğini hissediyorum diyor bu aralar. Bayram şekerimiz olucak diyorbu arada aramizda 2 günümüz olan bir tanıdığım daha doğurmuş bugün
Evet artık kabullenmeliyizHoşgelmiş kuzucugun canım. Saglıkla büyütün inşallah.
Tehlike çanları hepimiz için çalıyor bence artık
Bendew hazırlamadım. ama bayramdan haftası hazırlıcaz inşallah.Ben hala hastane çantalarını hazırlamadımAma bu haftasonu son haftaya bayram sonrası da normal izin kullanıp gelmeyeceğim rahat rahat hazırlarım düşüncesi sardı :)
Selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?