temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim hadi gozun aydin saglikla gelsin kuzun insallah. Bayagi az mi kalmis ne :)) ne icin gitmistin sen dr a canim ben kacirmisim.. Sanki benim de carpintim oluyo. Kalbime ara ara sızı giriyo sok kolum uyusuyo yapicak bisi var mi bu durumda dru bilgilendirmem gerekir mi?
Sen de ve bebekte herhangi bi sorun yok di mi canim?

Sancım oluyordu pazartesi nst ye girmiştim salı yeniden girdim. O güzel çıktı ama hafif sancım vardı. Tansiyonum 14tü. Bugün için yeniden çağırdı. Gitmeden tansiyon 119/58 nabız 123tü dinlendim ettim ama olmadı. Gittiğimde söyledim dinlendim tekrar ölçtü. İyi dedi. Şimdilik ikimizde sorun yok şükür. Bence kalbine sızı girip kolun uyuşması kalple alakalı olabilir söyle bence. Cuma yeniden çağırdı bakalım.. temmuza pek bir şey kalmadı ama belli de olmaz. Normali 10-22 diye altını çizip durdu. Bekletecekti ama sanırım pek bekletmez gibi geliyor. Bayramda yokmuş. Cuma gdeceğimo yüzden :)

Canim anne karninda kalan bebek olmuyor
Normalde olsa, sezeryanda olsa cekicegin zorluktan sonraki yasicagin mutluklugu dusun. Birde dogumu dusunmemeye calis bir sekilde dogucak nasil olsa :)
Sen ne kadar rahat olursan, dogumda o kadar rahat oluyor.
Evet canım, Allah'ın izniyle bi şekilde dünyaya gelecek de nasıl olacak sorusu da soruluyor ister istemez. Şimdiye kadar doğumu düşünmüyordum hatta normal doğumdan da korkmuyordum. Bir iki gündür kafamda, bir de etraftan normal doğum mu istiyorsun diyorlar evet diyorum. Ayyy vah vah gerçekten öyle mi istiyon diyolar insan ister istemez etkileniyor. Doğanın kanunu dedim ben de, Allah bizi doğuma uygun yaratmış. Ne kadar öyle desem de etkilendim de açıkcası. Rahatlattın beni, sağolasın. Bi şekilde doğacak inşallah.

Canım, benim de kalbime arada sızı giriyor bi de dediğin gibi hafif uyuşukluk hissediyorum. Üç gün önce kontrolüm vardı doktoruma sordum ben, normal bir durum. Olur öyle arada endişe edecek bir şey yok dedi. Yükün ağırlaşmasından ve terlemeden dolayı olan üşütmeden oluyormuş. Sen de sıkıntı etme diye söyleyeyim dedim. Yine de kontrolünde doktoruna bi sor istersen.

Gaz nasıl rahatsız ettiyse demek ki...?

baldan_madam canim sevindim guzel haberlerle geliyorsun her seferinde :) evinizde miniginizle mutlu mesut yasayin insallah. Ah ne heyecanlidir simdi sen boyle anlattikca canim cekiyo
Canım benim Allah doğru zamanda hepinize nasip eder inşallah. Bak sıkıntı yapma sen de. Doktor bir hafta on gün kuvözde kalır diye düşünüyordu ilk gece yanımıza verdiler çok şükür :) olanda hayır vardır. Üzme krndini dikkat et. Ne durumdadın şuan okuyamadım epey bir kısmı mesajların

bebeğine sağlıkla kavusmussun çok sevindim canım. Allah analı babalı sağlıkla uzun ömürler nasip etsin. Darısı başımıza inşallah...

Bir kez daha hastaneye yattim sonra kendi istegimle ciktim canim sancılarım baya bi artti doğurcam sandım hatta ama olmadi :) bugun kontrole gittik tekrar sancılarım azalmış evde ilaclarla idare edebilicem 1 hafta daha. Tekrar yatircak diye cok gerilmistim sukur olmadi :)
Sen umut oldun bana masallah her seyiniz yolunda gitti esime de anlatiyorum masallah boyu kilosu ne kadar iyiymis dedi, hatta boyuna baya sasirdi bebisin, dedim annesi 1.80 onun bizden oyle cikmaz umutlanma
Insallah sutun de gelecek o zaman daha da rahatlicaksin canim Çinari op kokla bizim icin de

Hoşgelmiş kuzucugun canım. Saglıkla büyütün inşallah.

Eşim bayramda geleceğini hissediyorum diyor bu aralar. Bayram şekerimiz olucak diyor bu arada aramizda 2 günümüz olan bir tanıdığım daha doğurmuş bugün
Tehlike çanları hepimiz için çalıyor bence artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…