- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.181
aynen
Herkes hazırlıgını bitirdimi
Bende beklemedeyim. bel agrısı. ayak agrısı falanDeğişiklik yok bende.. beklemedeyim :) sen nasılsın?
aaa bak mama bizde almadık. golden diye bi mama varmış onu alasımv ardı ama sen ne alıcaksınMama hariç her şeyim tamam benim
Çok oldu bitireli eksik var mı diye kontrol var sadece sürekli:)aynen
çok iyi.Çok oldu bitireli eksik var mı diye kontrol var sadece sürekli:)
Diamond baby canımçok iyi.
arabasını ne aldınız
İyi günlerde kullansın canımDiamond baby canım
O da sen rahat et diye uğraşmış napsın.. ben uzatmıyorum sola dönüp karnıma çekiyorum bacakları rahatlıyorum. Ama hakikaten aceleci sıpalar. Sabaha bana bel ağrısıyla başladı sonra karnıma doğru sancı yayıldı dedim tamam geliyor. Kuzenimle arka arkaya doğurcaz herhalde dedim. Sola dönüp yattım 10 dakika sonra rahatladım. Dün kuzenim doğum yaptı apar topar. Ödemi çoktu rahme kadar ödem olmuştu böbreklerinde de çıkınca beklememiş doktor hemen almış. 2 hafta vardı aramızda öndeydi benden. Ben öyle çok dayanamadığımda kolonya döküyorum karnıma üstüne de ince bi örtü rahatlıyorum her öyle sancı girdiğinde sola yatmadan onu da yapıyorum valla bana iyi geliyor dene istersen
Bende beklemedeyim. bel agrısı. ayak agrısı falan
aaa bak mama bizde almadık. golden diye bi mama varmış onu alasımv ardı ama sen ne alıcaksın
kolonya dün aklıma geldi ama yapmadım.Bugün bir denerim canım çok zorlanıyorumRabbim yardımcımız olsun inşallah..
Kızlar hastane çantasına neler koydunuz? Bebek için kaçar kıyafet koydunuz
Daha hiç bişey hazirlamadim ya ben niye bu kadar rahattim anlamadım battaniyesi kundağı hastane çıkış takımını aldım da daha eksik çok nasip olursa yerinde durarsa ağustosun ilk haftalarında gelecekaynen
Kızlar hastane çantasına neler koydunuz? Bebek için kaçar kıyafet koydunuz
Arkadaşlar birşey soracağım son zamanlardayız artık bu bbek hareketleri sayısı konusubda ne düşünüyorsunuz nenuygukuyorsunuznya da ne kadar dikkat ediyorsunuz?Benim kız normalde çok hareketlidir yani oturduğum yerde o karnım kımıl kımıl oynar herkes farkeder, ama bugün toplasan 4-5 kere belki anca kımıldamştır onuda çok derinden hissettim çok net değil yani, ilk hamilelik olunca insan hem daha tedirgin oluyor hem de kuruntumu yapıyorum acaba diye düşünüyorum, sağlık ocağında kalp atışını çok net duyduk çünkü bugün,kontrolüm cumartesiydi en makulu yarın gitmek sanırsam akşam gece falan daböyle olursa
Daha hiç bişey hazirlamadim ya ben niye bu kadar rahattim anlamadım battaniyesi kundağı hastane çıkış takımını aldım da daha eksik çok nasip olursa yerinde durarsa ağustosun ilk haftalarında gelecek
Ben abarttım baştan belirteyim :) çünkü oğlumda götürdüklerim yetmemişti.. 3 kere tepeden kaka taşınca :) o yüzden 5 takım koydum çıtçıtlı body kollu kolsuz yarım kollu koydum. 3 tane alt koydum patikli. Bezini 1 küçük paket 22li koydum.. biberonu, ıslak mendili, maması ( henüz almadım ), bebeyağı, pişik kremi , ağız bezleri, 2 penye battaniyesini ve emziğni koydum. Kendime 2 takım kapri pijama 1 takım kolsuz şortu pijama takımı koydum. 1 hamilelik şortu ve tshirtü koydum ne olur ne olmaz diye. Kanamam çok olmuştu ilkinde bunda da oşur da batar diye yedekliyim :) iç çamaşırı koydum 2 tane. Çorap terlik havlu peçete ıslak mendil ( bizim için ), hasta bezi, yatak koruyucu, orkid koydum.. son gün şarj aletlerini koyarım. Kahve koyarım ( teneke kutu hazır nescafelerden ). Elektrikli cezve ve küçük termos koydum maması için bebeğin. Oto koltuğunu babası gelirken getirir artık:) bu kadar :)
Kahve misssss narkoz atmak da işe yarıyor da acaba bebeğe bir zararı olur mu olmaz ise bende alayımAyrıca abartı da değil canım temkinli olmak iyidir
Kızlar mama götürülüyor mu ki hastaneye? Hangisini alacağımı bilmiyorum ki ben, tamam yazar birkaç şey bulurum internetten falan ama inş ihtiyaç kalmaz da hastane temin etmiyor mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?