temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kolonya dün aklıma geldi ama yapmadım.Bugün bir denerim canım çok zorlanıyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah..

Bende beklemedeyim. bel agrısı. ayak agrısı falan

aaa bak mama bizde almadık. golden diye bi mama varmış onu alasımv ardı ama sen ne alıcaksın

Aynen ağrısı bol beklemelerdeyiz :) golden goat keçisütlü mama :) oğlumda numune vermişlerdi kullanmıştım o sevdi aynı şeyi söyleyemeyeceğim bildiğin keçi kokuyordu ben bebelac alacağım canım . Oğlumda aptamil ile başladım ama nişasta tanecikleri gibi tanecikler vardı ve hep tıkadı emziği. Bebalac aldım sonra beğendi onla devam ettik ilk etapta bebelac alacağım yine beğenmezse sindirimde sıkıntı olursa baika markalara bakarım. Malum biz paso mamayla devam :)

Kızlar hastane çantasına neler koydunuz? Bebek için kaçar kıyafet koydunuz

Ben abarttım baştan belirteyim :) çünkü oğlumda götürdüklerim yetmemişti.. 3 kere tepeden kaka taşınca :) o yüzden 5 takım koydum çıtçıtlı body kollu kolsuz yarım kollu koydum. 3 tane alt koydum patikli. Bezini 1 küçük paket 22li koydum.. biberonu, ıslak mendili, maması ( henüz almadım ), bebeyağı, pişik kremi , ağız bezleri, 2 penye battaniyesini ve emziğni koydum. Kendime 2 takım kapri pijama 1 takım kolsuz şortu pijama takımı koydum. 1 hamilelik şortu ve tshirtü koydum ne olur ne olmaz diye. Kanamam çok olmuştu ilkinde bunda da oşur da batar diye yedekliyim :) iç çamaşırı koydum 2 tane. Çorap terlik havlu peçete ıslak mendil ( bizim için ), hasta bezi, yatak koruyucu, orkid koydum.. son gün şarj aletlerini koyarım. Kahve koyarım ( teneke kutu hazır nescafelerden ). Elektrikli cezve ve küçük termos koydum maması için bebeğin. Oto koltuğunu babası gelirken getirir artık:) bu kadar :)

Arkadaşlar birşey soracağım son zamanlardayız artık bu bbek hareketleri sayısı konusubda ne düşünüyorsunuz nenuygukuyorsunuznya da ne kadar dikkat ediyorsunuz?Benim kız normalde çok hareketlidir yani oturduğum yerde o karnım kımıl kımıl oynar herkes farkeder, ama bugün toplasan 4-5 kere belki anca kımıldamştır onuda çok derinden hissettim çok net değil yani, ilk hamilelik olunca insan hem daha tedirgin oluyor hem de kuruntumu yapıyorum acaba diye düşünüyorum, sağlık ocağında kalp atışını çok net duyduk çünkü bugün,kontrolüm cumartesiydi en makulu yarın gitmek sanırsam akşam gece falan daböyle olursa

Kızlar hastane çantasına neler koydunuz? Bebek için kaçar kıyafet koydunuz

2 battaniye
3 tulum
1 takım alt üst
3 iç zıbın
3 mendil
1 çorap
bez , ıslak mendil , pişik kremi , biberon emzik Sezeryan olacağım 2 gün kalacağım.

Kendime ;

1 takım sabahlıklı pijama
1 takım gecelik sabaklık
1 takım pijama
4 iç çamaşır + 2 hamile kilot
2 çorap
terlik
ped
rolun , vücut spreyi , toka
göğüs kremi
göğüs kalkanı
pike takımı pembeee

galiba bu kadar =)

Beni de tedirgin ediyordu acile bile gittim bu yüzden ama 2 doktor da normal dedi artık büyüdüğü için bazen az hareket edebilir dedi.Günde 10 dan az olur ise şüpheleniyoruz dedi.Bende dondurma karpuz yiyorum bir de su içiyorum az hareket edince hemen oynuyor ama sert değil döndüğünü hissediyorum bazen sadece. Kalbini ferah tut..

Daha hiç bişey hazirlamadim ya ben niye bu kadar rahattim anlamadım battaniyesi kundağı hastane çıkış takımını aldım da daha eksik çok nasip olursa yerinde durarsa ağustosun ilk haftalarında gelecek

Bence hazırla ne olur ne olmaz. Hoş benim 34+4 ama erken doğum riski olduğu için hazır ettim.Hoş oğlumda da 34 de hazır idi ne olur ne olmaz diye.

Kahve misssss narkoz atmak da işe yarıyor da acaba bebeğe bir zararı olur mu olmaz ise bende alayım Ayrıca abartı da değil canım temkinli olmak iyidir

Kızlar mama götürülüyor mu ki hastaneye? Hangisini alacağımı bilmiyorum ki ben, tamam yazar birkaç şey bulurum internetten falan ama inş ihtiyaç kalmaz da hastane temin etmiyor mu ki?

Kahve misssss narkoz atmak da işe yarıyor da acaba bebeğe bir zararı olur mu olmaz ise bende alayım Ayrıca abartı da değil canım temkinli olmak iyidir

Valla sütlü falan kahve sanmam zararı olsun.. ben emzirmediğimden bende sorun sıfır. Baş ağrısı yaşamadım ilkinde ama bunda da olmayacak anlamına gelmiyor madem kahve işe yarıyor alayım dedim. Teneke kutu olanlar da rahat olur. Sıcak içmek zorunda olmayız. Tam oturamadığımızdan pipetle falan içince sıcak zor olur diye düşündüm

Kızlar mama götürülüyor mu ki hastaneye? Hangisini alacağımı bilmiyorum ki ben, tamam yazar birkaç şey bulurum internetten falan ama inş ihtiyaç kalmaz da hastane temin etmiyor mu ki?

İlkte bana vermişlerdi 1 tane tek içimlik. Ben emzirmiyorum o yüzden almam lazım :) ama gerek olursa eczaneden de alabilirsiniz tabii.. biberon olsun ama sonuçta steril olmaz eczaneden hemen alınsa bile kaynatmak falan gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…