- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.201
Biberon aldım cnm aynen onu temizleyip koyucam. Olmadı eczaneden alayım bir iki kutu neyse koyayım da aklım kalmasınİlkte bana vermişlerdi 1 tane tek içimlik. Ben emzirmiyorum o yüzden almam lazım :) ama gerek olursa eczaneden de alabilirsiniz tabii.. biberon olsun ama sonuçta steril olmaz eczaneden hemen alınsa bile kaynatmak falan gerekli.
Elektrikli Cezve bende koymayı düşünüyorum işe yarıyor dimi bebeğin mamamasina sıcak su termosla mi gotursem diyorumBen abarttım baştan belirteyim :) çünkü oğlumda götürdüklerim yetmemişti.. 3 kere tepeden kaka taşınca :) o yüzden 5 takım koydum çıtçıtlı body kollu kolsuz yarım kollu koydum. 3 tane alt koydum patikli. Bezini 1 küçük paket 22li koydum.. biberonu, ıslak mendili, maması ( henüz almadım ), bebeyağı, pişik kremi , ağız bezleri, 2 penye battaniyesini ve emziğni koydum. Kendime 2 takım kapri pijama 1 takım kolsuz şortu pijama takımı koydum. 1 hamilelik şortu ve tshirtü koydum ne olur ne olmaz diye. Kanamam çok olmuştu ilkinde bunda da oşur da batar diye yedekliyim :) iç çamaşırı koydum 2 tane. Çorap terlik havlu peçete ıslak mendil ( bizim için ), hasta bezi, yatak koruyucu, orkid koydum.. son gün şarj aletlerini koyarım. Kahve koyarım ( teneke kutu hazır nescafelerden ). Elektrikli cezve ve küçük termos koydum maması için bebeğin. Oto koltuğunu babası gelirken getirir artık:) bu kadar :)
İyi o zamam canım. Hangi markadan almak istiyorsan onu al koy canım :)Biberon aldım cnm aynen onu temizleyip koyucam. Olmadı eczaneden alayım bir iki kutu neyse koyayım da aklım kalmasın
Elektrikli Cezve bende koymayı düşünüyorum işe yarıyor dimi bebeğin mamamasina sıcak su termosla mi gotursem diyorum
Ben bi termos alayım o zaman teşekkür ederimİyi o zamam canım. Hangi markadan almak istiyorsan onu al koy canım :)
Termos götürüyorum ben cezvede kaynatıp doldurur içine annem hazırda durur rahat olur :)
Kızlar mama götürülüyor mu ki hastaneye? Hangisini alacağımı bilmiyorum ki ben, tamam yazar birkaç şey bulurum internetten falan ama inş ihtiyaç kalmaz da hastane temin etmiyor mu ki?
Valla sütlü falan kahve sanmam zararı olsun.. ben emzirmediğimden bende sorun sıfır. Baş ağrısı yaşamadım ilkinde ama bunda da olmayacak anlamına gelmiyor madem kahve işe yarıyor alayım dedim. Teneke kutu olanlar da rahat olur. Sıcak içmek zorunda olmayız. Tam oturamadığımızdan pipetle falan içince sıcak zor olur diye düşündüm
Aynen öyle canım. Cuma gelip alacaklardı yetisemicez cmtesi dediler cmtesi de ne aradılar ne sordular. Bak bugün de gelmediler. Paralarını almak için bile aramadilar. Esim de kızdı gelseler de vermicem artık oraya dediOh valla ne guzel halletmisin keşke bende daha onceden yapsaymisim gün gectikce dahada zorlasiyor herşey..
Valla hamilelik siniriyle adami parçalasan bile yeri yani.. Yazik günah ya.. İnşallah duzelir.. Kesin geri gönder veya ücretini verme başka yere ver dediğin gibi.. İşte bayram öncesi diye aptal saptal is yapıyorlar boyle.. Yetiştiremiyorsan is alma kardeşim niye ziyan ediyon milletin malini..
Canim persembe gunu esimle alisveris icin sabahtan aksama kadar disardaydik ve bu durumu cok sık yasadim. Karnimin sağ tarafı sertleşti ve sivrildi. Normalde de oluyordu arada ama bu sefer çok sıktı. Doktora sordum ben bebek orda toplanıyor sanıyorum ama kasılma mi bu acaba dedim. Evet kasılma dedi. Ve 5 dk da 1 olursa görüşelim dediAynen benimde yamuluyor 2.gebelik olduğu halde kasılma varmı kestiremiyorum. Bebek mu geriyor göbeğimi kasilmami çok karışık durumlar bunlar nst yaptırmam gerek doğruyu öğrenmem icin
Kızlar bugün aşağı bölgede ağrı hissediyorum.Bebek kanala mı iniyor acaba?
Canim benim de bayramin 2. gunu kontrolum var beraber dogururuz belkiEşim bayramda geleceğini hissediyorum diyor bu aralar. Bayram şekerimiz olucak diyorbu arada aramizda 2 günümüz olan bir tanıdığım daha doğurmuş bugün
Canim benim doktorum 2 saatte en az 1 hareket etmesini bekliyoruz dedi. Cok derinden de gelse hareket etmesi yeterliymis.Arkadaşlar birşey soracağım son zamanlardayız artık bu bbek hareketleri sayısı konusubda ne düşünüyorsunuz nenuygukuyorsunuznya da ne kadar dikkat ediyorsunuz?Benim kız normalde çok hareketlidir yani oturduğum yerde o karnım kımıl kımıl oynar herkes farkeder, ama bugün toplasan 4-5 kere belki anca kımıldamştır onuda çok derinden hissettim çok net değil yani, ilk hamilelik olunca insan hem daha tedirgin oluyor hem de kuruntumu yapıyorum acaba diye düşünüyorum, sağlık ocağında kalp atışını çok net duyduk çünkü bugün,kontrolüm cumartesiydi en makulu yarın gitmek sanırsam akşam gece falan daböyle olursa
Amin canım inşallah. Ameliyat masasında bile dua ettim hepinize. Adınızı bilmiyorum ama hepinizi söyledim :)bebeğine sağlıkla kavusmussun çok sevindim canım. Allah analı babalı sağlıkla uzun ömürler nasip etsin. Darısı başımıza inşallah...
Daha öpemedim hiç. Doktor öyle kucaktan kucağa gezmek öpmek fazla temas yok dedi. Beslerken ellerini seviyorum.Bir kez daha hastaneye yattim sonra kendi istegimle ciktim canim sancılarım baya bi artti doğurcam sandım hatta ama olmadi :) bugun kontrole gittik tekrar sancılarım azalmış evde ilaclarla idare edebilicem 1 hafta daha. Tekrar yatircak diye cok gerilmistim sukur olmadi :)
Sen umut oldun bana masallah her seyiniz yolunda gittiesime de anlatiyorum masallah boyu kilosu ne kadar iyiymis dedi, hatta boyuna baya sasirdi bebisin, dedim annesi 1.80 onun bizden oyle cikmaz umutlanma
Insallah sutun de gelecek o zaman daha da rahatlicaksin canimÇinari op kokla bizim icin de
Sağol canım. Darısı vakti gelince sizlere inşallah sağlıkla huzurlaHoşgelmiş kuzucugun canım. Saglıkla büyütün inşallah.
Tehlike çanları hepimiz için çalıyor bence artık
Canım mama ben de almamıştım. Doğumdan önce bez ve mama bir de koltukaltı basit ateş ölçer istediler. Mamayı falan iyi oldu doktor haftasına göre istedi. Prematüre mama farklıymış. Lazım olursa isterler. Bence mamayı o zaman aldırırsın.Kızlar mama götürülüyor mu ki hastaneye? Hangisini alacağımı bilmiyorum ki ben, tamam yazar birkaç şey bulurum internetten falan ama inş ihtiyaç kalmaz da hastane temin etmiyor mu ki?
Kizlar bebegim bir haftada hic kilo almamis hatta 50 gr zayıflamış. :/ bu hastanede yatma sureci mi yipratti acaba? Doktor kilosu onemli degil dedi ama ben 3 kiloyu görelim en azindan istiyorum. Bir de kilo almamasi gelisiminin olmadigini gostermez dimi? Gelişimi önceden 1 hafta ondeydi simdi 2 gun geriye düşmüş. Neler yesem napsam bilemedim.
Kızlar ben yaşadıklarıma istinaden söylemek istiyorum. Dependi iyi ki almışım. Orta boy almıştım. Tam geldi bana. Ama sanki bir boy büyük olsa dikişlerim daha rahat ederdi. Evde mutlaka deneyin derim.
Onun dışında gecelikle çok rahat ettim. Muayene tuvalet falan çok kolay oldu öncesinde de sonrasında da.
Mamayı orda doktor tavsiyesiyle aldık. Göğüs ucu gerekti onu da eşim hemen eczaneden aldı. Almadıysanoz illa almayın heryerde var belki ihtiyacınız olmaz.
Aventi götürmüştüm yanımda steril ettiler makinada ve kullandım. Süt hastanede gelmese de göğs uçlarını büyüttü sağarken iyi oldu.
Humana still tea aldım. Hastanede başladım içmeye. Süt yapıyormuş.
Bir de ince battaniye ve ağız bezi çok lazım oldu. Bol bol atın çantaya :)
Sağlıkla zamanında kavuşun yavrularınıza sonra süt gaz falan bunları konuşalım. Çok acemiyim ben bu konularda dasizi bekliyoruz oğlumla.
Çeşitli yerlerime ağrılar girmeye başladı.Belime,kasıklarıma,aşağı bölgeye filan.İlk hamilelik olunca anlayamıyorumOlabilir canım.. gerçi benim inmedi aöa ağrım var çatı ağrısı. Kemikler felaket ağrıyor. Çatı hazırlıyor kendini bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?