temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İlkte bana vermişlerdi 1 tane tek içimlik. Ben emzirmiyorum o yüzden almam lazım :) ama gerek olursa eczaneden de alabilirsiniz tabii.. biberon olsun ama sonuçta steril olmaz eczaneden hemen alınsa bile kaynatmak falan gerekli.
Biberon aldım cnm aynen onu temizleyip koyucam. Olmadı eczaneden alayım bir iki kutu neyse koyayım da aklım kalmasın

Elektrikli Cezve bende koymayı düşünüyorum işe yarıyor dimi bebeğin mamamasina sıcak su termosla mi gotursem diyorum

Biberon aldım cnm aynen onu temizleyip koyucam. Olmadı eczaneden alayım bir iki kutu neyse koyayım da aklım kalmasın
İyi o zamam canım. Hangi markadan almak istiyorsan onu al koy canım :)

Elektrikli Cezve bende koymayı düşünüyorum işe yarıyor dimi bebeğin mamamasina sıcak su termosla mi gotursem diyorum

Termos götürüyorum ben cezvede kaynatıp doldurur içine annem hazırda durur rahat olur :)

Kızlar mama götürülüyor mu ki hastaneye? Hangisini alacağımı bilmiyorum ki ben, tamam yazar birkaç şey bulurum internetten falan ama inş ihtiyaç kalmaz da hastane temin etmiyor mu ki?

Bende alacağım mama. Süt gelir gelmez ne olur ne olmaz.Eczane hastanenin yanında çok diye almadım daha karar da vermedim hangisini alsam diye.Benim gittiğim hastane vermiyor.Hatta benim termos da var onu da koyayım ne olur ne olmaz..

Mantıklı bende alayım canım teşekkür ederim

Aynen öyle canım. Cuma gelip alacaklardı yetisemicez cmtesi dediler cmtesi de ne aradılar ne sordular. Bak bugün de gelmediler. Paralarını almak için bile aramadilar. Esim de kızdı gelseler de vermicem artık oraya dedi

Aynen benimde yamuluyor 2.gebelik olduğu halde kasılma varmı kestiremiyorum. Bebek mu geriyor göbeğimi kasilmami çok karışık durumlar bunlar nst yaptırmam gerek doğruyu öğrenmem icin
Canim persembe gunu esimle alisveris icin sabahtan aksama kadar disardaydik ve bu durumu cok sık yasadim. Karnimin sağ tarafı sertleşti ve sivrildi. Normalde de oluyordu arada ama bu sefer çok sıktı. Doktora sordum ben bebek orda toplanıyor sanıyorum ama kasılma mi bu acaba dedim. Evet kasılma dedi. Ve 5 dk da 1 olursa görüşelim dedi

Eşim bayramda geleceğini hissediyorum diyor bu aralar. Bayram şekerimiz olucak diyor bu arada aramizda 2 günümüz olan bir tanıdığım daha doğurmuş bugün
Canim benim de bayramin 2. gunu kontrolum var beraber dogururuz belki bana da kayinvalidem diyor bayramda gelir diye ben de yok gelmesin 37 olsun oyle diyorum. Cok heyecanli gercekten :)

Canim benim doktorum 2 saatte en az 1 hareket etmesini bekliyoruz dedi. Cok derinden de gelse hareket etmesi yeterliymis.

bebeğine sağlıkla kavusmussun çok sevindim canım. Allah analı babalı sağlıkla uzun ömürler nasip etsin. Darısı başımıza inşallah...
Amin canım inşallah. Ameliyat masasında bile dua ettim hepinize. Adınızı bilmiyorum ama hepinizi söyledim :) ben bekliyorum sizi zamanı gelsin bir bir bebişler gelmeye başlayacak o zaman da süt gaz uyku konuşucaz inşallah burda :) deneyim biriktiriyorum ben size şimdi
Daha öpemedim hiç. Doktor öyle kucaktan kucağa gezmek öpmek fazla temas yok dedi. Beslerken ellerini seviyorum. Çok şükür iyi ya ben beklerim kuzumu büyüsün nasılsa severiz bol bol :) boyuna ve kilosuna biz de çok şaşırdık maşallah kuzum büyümüş de gelmiş :)
Aynen bak artık hiçbişeye umutsuz olmıycam. Sen de üzülme. Allah ın bir bildiği vardır. Zaten kuzun da bekliyor büyümeyi. Ama takılıp çok stres yapma üzme kurcuğunu :)
Hoşgelmiş kuzucugun canım. Saglıkla büyütün inşallah.

Tehlike çanları hepimiz için çalıyor bence artık
Sağol canım. Darısı vakti gelince sizlere inşallah sağlıkla huzurla

Kızlar mama götürülüyor mu ki hastaneye? Hangisini alacağımı bilmiyorum ki ben, tamam yazar birkaç şey bulurum internetten falan ama inş ihtiyaç kalmaz da hastane temin etmiyor mu ki?
Canım mama ben de almamıştım. Doğumdan önce bez ve mama bir de koltukaltı basit ateş ölçer istediler. Mamayı falan iyi oldu doktor haftasına göre istedi. Prematüre mama farklıymış. Lazım olursa isterler. Bence mamayı o zaman aldırırsın.

Kizlar bebegim bir haftada hic kilo almamis hatta 50 gr zayıflamış. :/ bu hastanede yatma sureci mi yipratti acaba? Doktor kilosu onemli degil dedi ama ben 3 kiloyu görelim en azindan istiyorum. Bir de kilo almamasi gelisiminin olmadigini gostermez dimi? Gelişimi önceden 1 hafta ondeydi simdi 2 gun geriye düşmüş. Neler yesem napsam bilemedim.

Kızlar ben yaşadıklarıma istinaden söylemek istiyorum. Dependi iyi ki almışım. Orta boy almıştım. Tam geldi bana. Ama sanki bir boy büyük olsa dikişlerim daha rahat ederdi. Evde mutlaka deneyin derim.
Onun dışında gecelikle çok rahat ettim. Muayene tuvalet falan çok kolay oldu öncesinde de sonrasında da.
Mamayı orda doktor tavsiyesiyle aldık. Göğüs ucu gerekti onu da eşim hemen eczaneden aldı. Almadıysanoz illa almayın heryerde var belki ihtiyacınız olmaz.
Aventi götürmüştüm yanımda steril ettiler makinada ve kullandım. Süt hastanede gelmese de göğs uçlarını büyüttü sağarken iyi oldu.
Humana still tea aldım. Hastanede başladım içmeye. Süt yapıyormuş.
Bir de ince battaniye ve ağız bezi çok lazım oldu. Bol bol atın çantaya :)
Sağlıkla zamanında kavuşun yavrularınıza sonra süt gaz falan bunları konuşalım. Çok acemiyim ben bu konularda da sizi bekliyoruz oğlumla.

Canım belki de ölçümle alakalıdır ya da o kadar hastane stresi falan yaşadın onla da alakalı olabilir. Sorun yok demiş doktorun bence çok sıkma canını. Muz kuruyemiş süt protein falan tüket. Ben arada sek quark alıyorum proteini yüksek ara öğün olarak iyi oluyor. Kuru çekirdekli üzüm falan da iyi gelir diye düşünüyorum.

Gazı falan sor canım sen :) ikinci bebişi olanlar yardımcı oluruz doğum yapacak olanlara da ön bilgi olur :) ağız bezi gerçekten çok lazım. Gecelik rahatmış senin için ne güzel bende gerek olmamıştı. Lactamil de süt yapıyor canım. Bir de malt içecekleri var ben normal zamanda çok severim içerim:) maltana falan onlar da süt yapar bolca. Süt iç ayrıca. Gaz için doktora danışıp bebek çayları olarak satılan rezene alıp 1 ya da 2 çay kaşığı verebilirsin ancak henüz küçük olduğu için çocuk doktoruna danış önce. Mamayı normal zamanda olursa 1 numara ama öncesi için sadece eczanede satılan prematüre bebek mamaları var. Benim cadı yaramazlık peşinde olduğundan almadım o yüzden 37yi geçersek alırım :)

Selamlar bişey sormak istiyorum ben 30. 31 hafta arasındayım ama karnım çok sert bebeğim çok hareketli ve ufak ufak sancılarım var telaşlanmak istemiyorum ama ilk gebeliğim çok korkuyorum bunlar normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…