- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.221
Kuru uzum aklima gelmemisti sagol canim denicem. Sek quark nesfit benzeri bisey mi ondan da aldirayim o zamanCanım belki de ölçümle alakalıdır ya da o kadar hastane stresi falan yaşadın onla da alakalı olabilir. Sorun yok demiş doktorun bence çok sıkma canını. Muz kuruyemiş süt protein falan tüket. Ben arada sek quark alıyorum proteini yüksek ara öğün olarak iyi oluyor. Kuru çekirdekli üzüm falan da iyi gelir diye düşünüyorum.
Ay canim senin 18 gunun kalmis ne guzel :) dogum yaklasiyor demek ki agrilarin arttigina göre. Doktorun yorum yapti mi bebegin ne zaman dogacagi ile ilgili? 9 ayi doldurunca gelir belkiÇeşitli yerlerime ağrılar girmeye başladı.Belime,kasıklarıma,aşağı bölgeye filan.İlk hamilelik olunca anlayamıyorum
Oldu valla canım. Böyle şeyler de hep beni bulur zaten.hangi temizleme şirketi yaptı öyle saçmalık mı olurmuş
Sezeryan daha pahalı diye biliyorum ben. Benim gittiğim hastanede de öyleCanım normal doğum daha pahalı sezeryan in fiyatı daha uygun ama kolaylik olarak sezeryan daha kolay
Canım bence canını sıkma, benim bebeğim de geçen haftadan bu yana kilo almamış. Ben de önce şaşırdım çünkü beslenmem aynıydı hatta kontrol arasında bir hafta var diye daha iyi beslendim yine de almamış. Doktorum normal, olabilir dedi, senin doktorun gibi kilo çok da önemli değil bu saatten sonra doğsa da sorun yok takma kafana dedi. O yüzden ben de rahatım, demek ki her hafta kilo alacaklar diye bir kural yok. Kafana kiloyu takıp da pıtırcığını üzme annesiKizlar bebegim bir haftada hic kilo almamis hatta 50 gr zayıflamış. :/ bu hastanede yatma sureci mi yipratti acaba? Doktor kilosu onemli degil dedi ama ben 3 kiloyu görelim en azindan istiyorum. Bir de kilo almamasi gelisiminin olmadigini gostermez dimi? Gelişimi önceden 1 hafta ondeydi simdi 2 gun geriye düşmüş. Neler yesem napsam bilemedim.
Çeşitli yerlerime ağrılar girmeye başladı.Belime,kasıklarıma,aşağı bölgeye filan.İlk hamilelik olunca anlayamıyorum
Kuru uzum aklima gelmemisti sagol canim denicem. Sek quark nesfit benzeri bisey mi ondan da aldirayim o zaman
Selamlar bişey sormak istiyorum ben 30. 31 hafta arasındayım ama karnım çok sert bebeğim çok hareketli ve ufak ufak sancılarım var telaşlanmak istemiyorum ama ilk gebeliğim çok korkuyorum bunlar normal mi?
Ayy evet çok az kaldı heyecanlıyım bi taraftanda:)Sezeryan olmayı düşünüyorum canım.Doktor bu cumadan itibaren uygun dedi ama ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum.Ne kadar içerde durursa o kadar iyiAy canim senin 18 gunun kalmis ne guzel :) dogum yaklasiyor demek ki agrilarin arttigina göre. Doktorun yorum yapti mi bebegin ne zaman dogacagi ile ilgili? 9 ayi doldurunca gelir belki
Ayy maşallah ne güzel yaaaaKızlar ben yaşadıklarıma istinaden söylemek istiyorum. Dependi iyi ki almışım. Orta boy almıştım. Tam geldi bana. Ama sanki bir boy büyük olsa dikişlerim daha rahat ederdi. Evde mutlaka deneyin derim.
Onun dışında gecelikle çok rahat ettim. Muayene tuvalet falan çok kolay oldu öncesinde de sonrasında da.
Mamayı orda doktor tavsiyesiyle aldık. Göğüs ucu gerekti onu da eşim hemen eczaneden aldı. Almadıysanoz illa almayın heryerde var belki ihtiyacınız olmaz.
Aventi götürmüştüm yanımda steril ettiler makinada ve kullandım. Süt hastanede gelmese de göğs uçlarını büyüttü sağarken iyi oldu.
Humana still tea aldım. Hastanede başladım içmeye. Süt yapıyormuş.
Bir de ince battaniye ve ağız bezi çok lazım oldu. Bol bol atın çantaya :)
Sağlıkla zamanında kavuşun yavrularınıza sonra süt gaz falan bunları konuşalım. Çok acemiyim ben bu konularda dasizi bekliyoruz oğlumla.
Hepsi aynı anda ve şiddetliyse doktora git canım. Normal doğum sancısı olabilir.
Aynı anda gelmiyor Allah'tan yoksa dayanamam.Farklı zamanlarda bahsettiğim yerlere kramp gibi giriyor.Bide elim uyuşuyor sanki
Düzenli değil ama belime ve kasıklarıma vuruyor bebeğim geçen haftalara karşı çok hareketli geceleri nefes alamıyorum uyku düzenim sıfır günlük 4 veya 5 saatlik uykularla duruyorum fazla yürüyemiyorum doktorumu aradım ne olur ne olmaz bilemeyiz dedi bi bilgi vermediCanım sancın adet sancıısı gib mi? Bir de kaç dakika aralıkla oluyor? Önemli olan düzenli aralıklarla olması doğum olması için. Düzensizse hazırlık sancısıdır. Ama yine de doktoru bilgilendirmen lazım
Oyle mi canim cok tesekkur ederim icimi rahatlattinCanım bence canını sıkma, benim bebeğim de geçen haftadan bu yana kilo almamış. Ben de önce şaşırdım çünkü beslenmem aynıydı hatta kontrol arasında bir hafta var diye daha iyi beslendim yine de almamış. Doktorum normal, olabilir dedi, senin doktorun gibi kilo çok da önemli değil bu saatten sonra doğsa da sorun yok takma kafana dedi. O yüzden ben de rahatım, demek ki her hafta kilo alacaklar diye bir kural yok. Kafana kiloyu takıp da pıtırcığını üzme annesisağlıklı olsunlar, kilo dünyaya gelince de alınır
Düzenli değil ama belime ve kasıklarıma vuruyor bebeğim geçen haftalara karşı çok hareketli geceleri nefes alamıyorum uyku düzenim sıfır günlük 4 veya 5 saatlik uykularla duruyorum fazla yürüyemiyorum doktorumu aradım ne olur ne olmaz bilemeyiz dedi bi bilgi vermedi
Zaten ankarada öyle pek ilgili bi doktorda yok Suriyeli ve Afganlarla Türklerden fazla ilgileniyorlar
Ay ben o zaman 38in içinde oluyorum bideCanim benim de bayramin 2. gunu kontrolum var beraber dogururuz belkibana da kayinvalidem diyor bayramda gelir diye ben de yok gelmesin 37 olsun oyle diyorum. Cok heyecanli gercekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?