temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kuru uzum aklima gelmemisti sagol canim denicem. Sek quark nesfit benzeri bisey mi ondan da aldirayim o zaman

Çeşitli yerlerime ağrılar girmeye başladı.Belime,kasıklarıma,aşağı bölgeye filan.İlk hamilelik olunca anlayamıyorum
Ay canim senin 18 gunun kalmis ne guzel :) dogum yaklasiyor demek ki agrilarin arttigina göre. Doktorun yorum yapti mi bebegin ne zaman dogacagi ile ilgili? 9 ayi doldurunca gelir belki

Canım bence canını sıkma, benim bebeğim de geçen haftadan bu yana kilo almamış. Ben de önce şaşırdım çünkü beslenmem aynıydı hatta kontrol arasında bir hafta var diye daha iyi beslendim yine de almamış. Doktorum normal, olabilir dedi, senin doktorun gibi kilo çok da önemli değil bu saatten sonra doğsa da sorun yok takma kafana dedi. O yüzden ben de rahatım, demek ki her hafta kilo alacaklar diye bir kural yok. Kafana kiloyu takıp da pıtırcığını üzme annesi sağlıklı olsunlar, kilo dünyaya gelince de alınır

Çeşitli yerlerime ağrılar girmeye başladı.Belime,kasıklarıma,aşağı bölgeye filan.İlk hamilelik olunca anlayamıyorum

Hepsi aynı anda ve şiddetliyse doktora git canım. Normal doğum sancısı olabilir.

Kuru uzum aklima gelmemisti sagol canim denicem. Sek quark nesfit benzeri bisey mi ondan da aldirayim o zaman

Dene canım. Yok nesfit gibi değil canım daninolar var ya hani onun gibi kıvamı içinde taze meyveler var tabii daninolarsan büyük. Bak bunlar işte;

http://www.sek.com.tr/urunler/quark

Selamlar bişey sormak istiyorum ben 30. 31 hafta arasındayım ama karnım çok sert bebeğim çok hareketli ve ufak ufak sancılarım var telaşlanmak istemiyorum ama ilk gebeliğim çok korkuyorum bunlar normal mi?

Canım sancın adet sancıısı gib mi? Bir de kaç dakika aralıkla oluyor? Önemli olan düzenli aralıklarla olması doğum olması için. Düzensizse hazırlık sancısıdır. Ama yine de doktoru bilgilendirmen lazım

Ay canim senin 18 gunun kalmis ne guzel :) dogum yaklasiyor demek ki agrilarin arttigina göre. Doktorun yorum yapti mi bebegin ne zaman dogacagi ile ilgili? 9 ayi doldurunca gelir belki
Ayy evet çok az kaldı heyecanlıyım bi taraftanda:)Sezeryan olmayı düşünüyorum canım.Doktor bu cumadan itibaren uygun dedi ama ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum.Ne kadar içerde durursa o kadar iyi

Ayy maşallah ne güzel yaaaa Çınarcık geldi mi gelecek mi derken şimdi güzel güzel tecrübelerini anlatıyorsun. İnşallah bizlere de nasip olur bunları yaşamak. Tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ediyorum. Dependi alıp almama konusunda kararsızdım sen yazınca alacam yarın. Hele bi doğum olsun da duruma göre hareket ederiz diyordum. İnşallah biz de sağlıcakla sana katılır, bebiş sohbeti de yaparız. Çınarı kokla bizim için

Düzenli değil ama belime ve kasıklarıma vuruyor bebeğim geçen haftalara karşı çok hareketli geceleri nefes alamıyorum uyku düzenim sıfır günlük 4 veya 5 saatlik uykularla duruyorum fazla yürüyemiyorum doktorumu aradım ne olur ne olmaz bilemeyiz dedi bi bilgi vermedi

Oyle mi canim cok tesekkur ederim icimi rahatlattin acaba benim gerginligim yuzumden mi almadi diye uzulmustum de demek olabiliyor boyle seyler, insallah saglikli olurlar da minik olsa da olur napalim

Haklı görmeden bilemez canım. 2 yastıkla yatmayı dene canım. Benim her yanım yastık dolu düzenli değilse hazırlık sancısıdır mutlaka

Canim benim de bayramin 2. gunu kontrolum var beraber dogururuz belki bana da kayinvalidem diyor bayramda gelir diye ben de yok gelmesin 37 olsun oyle diyorum. Cok heyecanli gercekten :)
Ay ben o zaman 38in içinde oluyorum bide eyvah eyvahh

Iyi aksamlar kizlar bende cok sik giremiyorum artik internete isi biraktim evdeyim cok sukur . En son cuma gunu gitmistim kontrole. Boyu 50 cm. Kilomuzda 3376 gr olmus . Ayrica cati muayenesi yapti 1 cm acilma var dedi. Pzt tekrar gel demisti de bugun gidemedim cok sik cagirmaya basladi artik . Benimde cati kemiklerim agriyor cidden yurumekte zorlaniyorum ayakta bile durmak zor . Ayrica humana steel.tea ve garmastan meme ucu kremi yazdi bunlari al hemen basla dedi . Humanayi hamilelikte icen var mi ben dogumdan sonra diye biliyordum ama ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…