- 2 Şubat 2015
- 273
- 232
- 53
- 30
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.241
Ne guzel cnm rabbim nasip etmis sana da anneligi..insallah saglikla alirsin kucagina daHaklısınız sizin 31. Haftanız nasıldı sizinde ilk gebeliğiniz mi ailem uzakta onlara sormaya da utanıyorum nede olsa büyükler benden ben bide 6 aylık tüp mide liyim bu kadar zorluk ondan mı acaba ameliyata girdiğimde bebeğim 1.buçuk aylıkmış bilmiyordum 4 senedir çocuğum olmuyordu erken menopoz demişlerdi.
Canım son 3 haftadır haftada 1 gidiyorum benBirde benle ayni haftada olanlara sormak istiyorum kac gunde bir gidiyorsunuz doktora artik
Amin inşallah Rabbim tüm olmayanların isteyenlerin kucağını doldursun ama çok sıkıntılı süreçlerden geçtim çok zor oldu bidaha hamileliğe tövbe ettim resmen şimdide korku heyecan sardı doğum YAKLAŞTIKÇA dahada artıyorNe guzel cnm rabbim nasip etmis sana da anneligi..insallah saglikla alirsin kucagina da
Haklısınız sizin 31. Haftanız nasıldı sizinde ilk gebeliğiniz mi ailem uzakta onlara sormaya da utanıyorum nede olsa büyükler benden ben bide 6 aylık tüp mide liyim bu kadar zorluk ondan mı acaba ameliyata girdiğimde bebeğim 1.buçuk aylıkmış bilmiyordum 4 senedir çocuğum olmuyordu erken menopoz demişlerdi.
Birde benle ayni haftada olanlara sormak istiyorum kac gunde bir gidiyorsunuz doktora artik
Sakin ol cnm kontrollerini ihmal etme sik sik git. Gerisi rabbime kalmis onun takdiri onun emaneti .bazen elimizden bisey gelmez. Insallah en iyi sekilde atlatirsin bu sureci.hamilelikte stres sikinti hic iyi olmaz . Baya da buyutmussun bak ne guzel az kalmis insallah hersey guzel.olurAmin inşallah Rabbim tüm olmayanların isteyenlerin kucağını doldursun ama çok sıkıntılı süreçlerden geçtim çok zor oldu bidaha hamileliğe tövbe ettim resmen şimdide korku heyecan sardı doğum YAKLAŞTIKÇA dahada artıyor
Iyi aksamlar kizlar bende cok sik giremiyorum artik internete isi biraktim evdeyim cok sukur . En son cuma gunu gitmistim kontrole. Boyu 50 cm. Kilomuzda 3376 gr olmus . Ayrica cati muayenesi yapti 1 cm acilma var dedi. Pzt tekrar gel demisti de bugun gidemedim cok sik cagirmaya basladi artik . Benimde cati kemiklerim agriyor cidden yurumekte zorlaniyorum ayakta bile durmak zor . Ayrica humana steel.tea ve garmastan meme ucu kremi yazdi bunlari al hemen basla dedi . Humanayi hamilelikte icen var mi ben dogumdan sonra diye biliyordum ama ?
Himm seninde baya sikmis canim demekki normal bende diyorum 3-4 gunde bir doktora mi gidecegim. Bi sikintim yok aslinda da doktor oyle istiyor ben gitmek istemiyorum esim baski yapiyor doktor cagirdi gidelim diye arada kaldim bana kalsa 10 gune bir gitcem yada haftadaAramızda 1 hafta var canım pazartesi gitmiştim bugün yine gittim cuma yine gideceğim
Benimde 2010 aralik dogumlu bir oglum var aymiymisizBenim 28.haftadan beri sıkıntılı dönemlerim oldu ara ara. Ters durması eşinin aşağıda olması falan sonra hafiften kasılmalar oldu yine de bugüne gelebildik. İkinci gebeliğim benim ilkiyle arası 7yıldan fazla çünkü oğlum 2010lu. Ameliyatın iyileşmeden hatta hamileyken ameliyat olmuşsun canım. Vardır belki zorlukları bilmiyorum. Ya da değildir. Özel doktora mı gidiyorsun yoksa devlete mi?
Her hafta girmek zorunda kalıyorum çok bıktım artık ama bebeğim için mecburum onun sağlıklı olması herşeyden önemli bu günlerde geçecek umarım.Benim 28.haftadan beri sıkıntılı dönemlerim oldu ara ara. Ters durması eşinin aşağıda olması falan sonra hafiften kasılmalar oldu yine de bugüne gelebildik. İkinci gebeliğim benim ilkiyle arası 7yıldan fazla çünkü oğlum 2010lu. Ameliyatın iyileşmeden hatta hamileyken ameliyat olmuşsun canım. Vardır belki zorlukları bilmiyorum. Ya da değildir. Özel doktora mı gidiyorsun yoksa devlete mi?
Himm seninde baya sikmis canim demekki normal bende diyorum 3-4 gunde bir doktora mi gidecegim. Bi sikintim yok aslinda da doktor oyle istiyor ben gitmek istemiyorum esim baski yapiyor doktor cagirdi gidelim diye arada kaldim bana kalsa 10 gune bir gitcem yada haftada
Her hafta girmek zorunda kalıyorum çok bıktım artık ama bebeğim için mecburum onun sağlıklı olması herşeyden önemli bu günlerde geçecek umarım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah allahım evlatlarınızı bağışlasınBenim 28.haftadan beri sıkıntılı dönemlerim oldu ara ara. Ters durması eşinin aşağıda olması falan sonra hafiften kasılmalar oldu yine de bugüne gelebildik. İkinci gebeliğim benim ilkiyle arası 7yıldan fazla çünkü oğlum 2010lu. Ameliyatın iyileşmeden hatta hamileyken ameliyat olmuşsun canım. Vardır belki zorlukları bilmiyorum. Ya da değildir. Özel doktora mı gidiyorsun yoksa devlete mi?
Devlete gidiyorum
Her hafta girmek zorunda kalıyorum çok bıktım artık ama bebeğim için mecburum onun sağlıklı olması herşeyden önemli bu günlerde geçecek umarım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah allahım evlatlarınızı bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?