temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Haklısınız sizin 31. Haftanız nasıldı sizinde ilk gebeliğiniz mi ailem uzakta onlara sormaya da utanıyorum nede olsa büyükler benden ben bide 6 aylık tüp mide liyim bu kadar zorluk ondan mı acaba ameliyata girdiğimde bebeğim 1.buçuk aylıkmış bilmiyordum 4 senedir çocuğum olmuyordu erken menopoz demişlerdi.

Ne guzel cnm rabbim nasip etmis sana da anneligi..insallah saglikla alirsin kucagina da

Ne guzel cnm rabbim nasip etmis sana da anneligi..insallah saglikla alirsin kucagina da
Amin inşallah Rabbim tüm olmayanların isteyenlerin kucağını doldursun ama çok sıkıntılı süreçlerden geçtim çok zor oldu bidaha hamileliğe tövbe ettim resmen şimdide korku heyecan sardı doğum YAKLAŞTIKÇA dahada artıyor

Benim 28.haftadan beri sıkıntılı dönemlerim oldu ara ara. Ters durması eşinin aşağıda olması falan sonra hafiften kasılmalar oldu yine de bugüne gelebildik. İkinci gebeliğim benim ilkiyle arası 7yıldan fazla çünkü oğlum 2010lu. Ameliyatın iyileşmeden hatta hamileyken ameliyat olmuşsun canım. Vardır belki zorlukları bilmiyorum. Ya da değildir. Özel doktora mı gidiyorsun yoksa devlete mi?

Sakin ol cnm kontrollerini ihmal etme sik sik git. Gerisi rabbime kalmis onun takdiri onun emaneti .bazen elimizden bisey gelmez. Insallah en iyi sekilde atlatirsin bu sureci.hamilelikte stres sikinti hic iyi olmaz . Baya da buyutmussun bak ne guzel az kalmis insallah hersey guzel.olur

Maşallah kuzuya :)) çatı kemiklerin ağrısı felaket. Son zamanlardasın canım inşallah rahat atlatırsın. Çayı bilemeyeceğim. Ama doktor dediyse sorun yoktur

Aramızda 1 hafta var canım pazartesi gitmiştim bugün yine gittim cuma yine gideceğim
Himm seninde baya sikmis canim demekki normal bende diyorum 3-4 gunde bir doktora mi gidecegim. Bi sikintim yok aslinda da doktor oyle istiyor ben gitmek istemiyorum esim baski yapiyor doktor cagirdi gidelim diye arada kaldim bana kalsa 10 gune bir gitcem yada haftada

İnşallah Rabbime binlerce defa şükürler olsun ama küçük bey çok yaramaz geceleri çok korkutuyor cuma günü kontrolüm var umarım iyi geçer niye çağırdıklarını bile bilmiyorum sorduğun zaman cevap vermiyorlar hazırlıklı giderdim en azından bu haftalarda ne yapıyorlar bilgin varmı hiç bişey bilmemek çok kötü

sweet
Benimde 2010 aralik dogumlu bir oglum var aymiymisiz

Devlete gidiyorum
Her hafta girmek zorunda kalıyorum çok bıktım artık ama bebeğim için mecburum onun sağlıklı olması herşeyden önemli bu günlerde geçecek umarım.

Benim sancı tansiyon sıkıntım oldu biraz ondan sanırım.. eşime kalsa o da pek gitmek istemiyor her geldiğinde bizimle işyeri sorun çıkarıyor diye.. hatta doğurmasın bugün diye mesaj atmıştı şefi ona soracaktı kızım ne zaman geleceğini aslında normal sıklaşması da ilkinde bem 6 - 7 haftaya bir gittiğim için fazla sık geliyor

Devlete gidiyorum
Her hafta girmek zorunda kalıyorum çok bıktım artık ama bebeğim için mecburum onun sağlıklı olması herşeyden önemli bu günlerde geçecek umarım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah allahım evlatlarınızı bağışlasın

Devlet hastanesindeki doktorlar pek ilgili olmuyor maalesef. Ama bebeğin için gitmelisin tabii ki. Sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…