- 2 Şubat 2015
- 273
- 232
- 53
- 30
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.261
Devlet hastanesine gidiyorum Her hafta girmek zorunda kalıyorum çok bıktım artık ama bebeğim için mecburum onun sağlıklı olması herşeyden önemli bu günlerde geçecek umarım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah allahım evlatlarınızı bağışlasınBenim 28.haftadan beri sıkıntılı dönemlerim oldu ara ara. Ters durması eşinin aşağıda olması falan sonra hafiften kasılmalar oldu yine de bugüne gelebildik. İkinci gebeliğim benim ilkiyle arası 7yıldan fazla çünkü oğlum 2010lu. Ameliyatın iyileşmeden hatta hamileyken ameliyat olmuşsun canım. Vardır belki zorlukları bilmiyorum. Ya da değildir. Özel doktora mı gidiyorsun yoksa devlete mi?
O iğne batması bende de oluyor canım. Doktor normal demisti ama dün iki büklüm kaldım resmen.Rahim canım tuvaletim geliyor gibi hissediyorum birden iğne batıyor sanki
Amin inşallah kusura bakmayın bulunduğum yerde internet çekmediği için bir kaç kez göndermişim
Canim son haftalarda bebek asagi indiginden ultrasyondaki kilo olcumu dogru olmuyor genelde. Seninde bebek asagida oldugu yerde zoraki duruyor :) O yuzden cok onemseme. Protein agirlikli beslen yine devam et. Doktorun sorun gorurse doppler felan ister zaten.Kizlar bebegim bir haftada hic kilo almamis hatta 50 gr zayıflamış. :/ bu hastanede yatma sureci mi yipratti acaba? Doktor kilosu onemli degil dedi ama ben 3 kiloyu görelim en azindan istiyorum. Bir de kilo almamasi gelisiminin olmadigini gostermez dimi? Gelişimi önceden 1 hafta ondeydi simdi 2 gun geriye düşmüş. Neler yesem napsam bilemedim.
Canim 1 cm acilma varsa bebegin heran gelebilcegini dusunuyordur. Rahim agzi yumusamaya baslamis yanin:)Birde benle ayni haftada olanlara sormak istiyorum kac gunde bir gidiyorsunuz doktora artik
Çok sevindim canım gozunaydin. Ayyy ne güzel çınar in yanında artık. Sağ salim almışsın kucağına. Darisi başımıza artık :)Kızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
En güzel haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum çıktığımızdan beri
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler.Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm.O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay.Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah
Neden kesin mama gibi konuşuyorsun Can'ım belki sütün gelir mamaya ihtiyaç kalmazAynen ağrısı bol beklemelerdeyiz :) golden goat keçisütlü mama :) oğlumda numune vermişlerdi kullanmıştım o sevdiaynı şeyi söyleyemeyeceğim bildiğin keçi kokuyordu ben bebelac alacağım canım . Oğlumda aptamil ile başladım ama nişasta tanecikleri gibi tanecikler vardı ve hep tıkadı emziği. Bebalac aldım sonra beğendi onla devam ettik ilk etapta bebelac alacağım yine beğenmezse sindirimde sıkıntı olursa baika markalara bakarım. Malum biz paso mamayla devam :)
Canim su dedigin agiz sutu :) korkulcak birsey yok. Benimde adet sancim cok olurdu. Ilk dogumda azaldi baya. Ben sancidan hastanelik olurdum. Ikincide cok adet goremedim. Kazara hamile kalmisim ama 2 kere adet gordum ikisindedr hic agrim olmadi :) doktorun kontrolde birsey demiyor mu ? Kanala iyice yerlesmis olabilir. Yuruyus yapmak iyi gelebilir. Dogumu hizlandirir.Doğurmak istiyorum Çok baskı var sanki kafası çıktı çıkacak. Ama gelen giden yok. Doktor çatı muayenesi nde heran olabilir dedi. Bende her an olur diye umut ediyorum. 40 41 haftalar çok uzun ya. Kızımı görmek koklamak istiyorum. İnşallah normal yolla dığurabilirim. En son geçen perşembe 3200 51 cm di. Şimdi ne oldu kızIm. Kilo aldı mı bilmiyorum ama karnım baya aşağıya indi göğüslerimin altı boşaldı. Memelerimi sıktım meraktan su damlası geldi ikisindende. Uğraşmama kararı aldım Birden sancı gelcek diye hevesle bekliyorum deli gibi. Gelince ağlıcam biliyorum çünkü ben hiç dayanamam ki. Adetlerimi bile ağlayarak geçirdim. Hafi hayırlısı
Canim arkadasin emzirmesi yasakmis. Mecburen mama vericek yani. Eminim saglik sorunu olmasa oda emzirmek isterNeden kesin mama gibi konuşuyorsun Can'ım belki sütün gelir mamaya ihtiyaç kalmaz
Canım normal doğum benim bildiğim hastanelerde daha pahalı 300tl falan oynuyor en fazla .ama senin hastaneni bilemem hastaneye göre değişebilir ama kocaeli ve manisadaki hastanelerde normal pahalıSezeryan daha pahalı diye biliyorum ben. Benim gittiğim hastanede de öyle
Canım bbende ilk bebiste sezeryan olduM kanamam orkid Pet kullanicak kadar vardı bende hasta bezi goturdum ama kullanmadım. Ama kişiye göre değişebilir yanında bulunsun yine debaldan_madam canım sezeryanda kanama çok oluyor mu?Ben depend almadım gece pedi koydum hastane çantasına.Yetmez mi acaba?
Canım ya seni yanlış bilgilendirmiiler ya da aklında öyle kalmış, çünkü normal her zaman daha uygun oluyor, ben kocaelideki her hastanenin fiyatını biliyorum nerdeyse hepsinde sezeryan normalden 200 300 fazla, normal daha ucuz, çünkü kullanılan tıbbi ürün daha fazla cihaz daha fazla yani sağlıkçı birisi olarak tıbbi girişim daha zahmetli öyle söyleyeyimCanım normal doğum benim bildiğim hastanelerde daha pahalı 300tl falan oynuyor en fazla .ama senin hastaneni bilemem hastaneye göre değişebilir ama kocaeli ve manisadaki hastanelerde normal pahalı
Sen sağlık sektöründe olduğundan tabi daha çok bilgi sahibisin yanlış hatirliyorda olabilirim ama zaten ilki sezeryan şimdide sezeryan olucam.zaten herkes sonlara yaklaştı artik hastanelerin den fiyat almışlardır zaten . Ama bu gidisle erken doğumlardan çoğumuz sezeryan olacak gibi geliyor bana . Normal isteyenler inşallah istedikleri gibi yapar doğumuCanım ya seni yanlış bilgilendirmiiler ya da aklında öyle kalmış, çünkü normal her zaman daha uygun oluyor, ben kocaelideki her hastanenin fiyatını biliyorum nerdeyse hepsinde sezeryan normalden 200 300 fazla, normal daha ucuz, çünkü kullanılan tıbbi ürün daha fazla cihaz daha fazla yani sağlıkçı birisi olarak tıbbi girişim daha zahmetli öyle söyleyeyim
Anladim canım şehirden şehire farkediyor demek ki. Bursa da da tam tersi normal sezeryan a göre daha ucuz.Canım normal doğum benim bildiğim hastanelerde daha pahalı 300tl falan oynuyor en fazla .ama senin hastaneni bilemem hastaneye göre değişebilir ama kocaeli ve manisadaki hastanelerde normal pahalı
Sen sağlık sektöründe olduğundan tabi daha çok bilgi sahibisin yanlış hatirliyorda olabilirim ama zaten ilki sezeryan şimdide sezeryan olucam.zaten herkes sonlara yaklaştı artik hastanelerin den fiyat almışlardır zaten . Ama bu gidisle erken doğumlardan çoğumuz sezeryan olacak gibi geliyor bana . Normal isteyenler inşallah istedikleri gibi yapar doğumu
Canım ben manisadayim evime geleli 4 ay oluyor nuri beyde doğum yapmayacağım maalesef ama 1500_1700 civarı diye biliyorum doğumu. Sen sezeryan olmayacakmisin? Ben ilkinde sezeryan olacagimdan alttan baktirmamistim. Sonuçta planlı doğum olduğunda doktorum gerek görmemiştı. Ama bu durum doktora göre değişebilir sorarsın yaptırmasam olur mu diye ?Bacım sen fiyat aldın mi ya ne kadar dediler ben hala gorusemedim o konuyu bi denk gelip.. Bu cuma gittiğimde konuscaz artik inşallah.. Nuri bey doğumu konuscaz demişti bu sefer alttan muayene eder galiba demi.. Seviyorum ben doktorumu ama alttan muayeneden sora sevmicem sevmicem iste... Çok utanıyeaam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?