temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Devlete gidiyorum
Devlet hastanesine gidiyorum Her hafta girmek zorunda kalıyorum çok bıktım artık ama bebeğim için mecburum onun sağlıklı olması herşeyden önemli bu günlerde geçecek umarım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah allahım evlatlarınızı bağışlasın

Canim son haftalarda bebek asagi indiginden ultrasyondaki kilo olcumu dogru olmuyor genelde. Seninde bebek asagida oldugu yerde zoraki duruyor :) O yuzden cok onemseme. Protein agirlikli beslen yine devam et. Doktorun sorun gorurse doppler felan ister zaten.

Doğurmak istiyorum Çok baskı var sanki kafası çıktı çıkacak. Ama gelen giden yok. Doktor çatı muayenesi nde heran olabilir dedi. Bende her an olur diye umut ediyorum. 40 41 haftalar çok uzun ya. Kızımı görmek koklamak istiyorum. İnşallah normal yolla dığurabilirim. En son geçen perşembe 3200 51 cm di. Şimdi ne oldu kızIm. Kilo aldı mı bilmiyorum ama karnım baya aşağıya indi göğüslerimin altı boşaldı. Memelerimi sıktım meraktan su damlası geldi ikisindende. Uğraşmama kararı aldım Birden sancı gelcek diye hevesle bekliyorum deli gibi. Gelince ağlıcam biliyorum çünkü ben hiç dayanamam ki. Adetlerimi bile ağlayarak geçirdim. Hafi hayırlısı

Çok sevindim canım gozunaydin. Ayyy ne güzel çınar in yanında artık. Sağ salim almışsın kucağına. Darisi başımıza artık :)

Neden kesin mama gibi konuşuyorsun Can'ım belki sütün gelir mamaya ihtiyaç kalmaz

Canim su dedigin agiz sutu :) korkulcak birsey yok. Benimde adet sancim cok olurdu. Ilk dogumda azaldi baya. Ben sancidan hastanelik olurdum. Ikincide cok adet goremedim. Kazara hamile kalmisim ama 2 kere adet gordum ikisindedr hic agrim olmadi :) doktorun kontrolde birsey demiyor mu ? Kanala iyice yerlesmis olabilir. Yuruyus yapmak iyi gelebilir. Dogumu hizlandirir.

baldan_madam canım sezeryanda kanama çok oluyor mu?Ben depend almadım gece pedi koydum hastane çantasına.Yetmez mi acaba?
Canım bbende ilk bebiste sezeryan olduM kanamam orkid Pet kullanicak kadar vardı bende hasta bezi goturdum ama kullanmadım. Ama kişiye göre değişebilir yanında bulunsun yine de

Canım normal doğum benim bildiğim hastanelerde daha pahalı 300tl falan oynuyor en fazla .ama senin hastaneni bilemem hastaneye göre değişebilir ama kocaeli ve manisadaki hastanelerde normal pahalı
Canım ya seni yanlış bilgilendirmiiler ya da aklında öyle kalmış, çünkü normal her zaman daha uygun oluyor, ben kocaelideki her hastanenin fiyatını biliyorum nerdeyse hepsinde sezeryan normalden 200 300 fazla, normal daha ucuz, çünkü kullanılan tıbbi ürün daha fazla cihaz daha fazla yani sağlıkçı birisi olarak tıbbi girişim daha zahmetli öyle söyleyeyim

Sen sağlık sektöründe olduğundan tabi daha çok bilgi sahibisin yanlış hatirliyorda olabilirim ama zaten ilki sezeryan şimdide sezeryan olucam.zaten herkes sonlara yaklaştı artik hastanelerin den fiyat almışlardır zaten . Ama bu gidisle erken doğumlardan çoğumuz sezeryan olacak gibi geliyor bana . Normal isteyenler inşallah istedikleri gibi yapar doğumu

Canım normal doğum benim bildiğim hastanelerde daha pahalı 300tl falan oynuyor en fazla .ama senin hastaneni bilemem hastaneye göre değişebilir ama kocaeli ve manisadaki hastanelerde normal pahalı
Anladim canım şehirden şehire farkediyor demek ki. Bursa da da tam tersi normal sezeryan a göre daha ucuz.

Bacım sen fiyat aldın mi ya ne kadar dediler ben hala gorusemedim o konuyu bi denk gelip.. Bu cuma gittiğimde konuscaz artik inşallah.. Nuri bey doğumu konuscaz demişti bu sefer alttan muayene eder galiba demi.. Seviyorum ben doktorumu ama alttan muayeneden sora sevmicem sevmicem iste... Çok utanıyeaam...

Allahım ne korkunclu bir gece.. Gök gürültüsü şimşek... Elektrikler de kesildi.. Çişim var WC gidemiyorum korkudan.. Hadi bakalim bu gecede sabah olur mu acep... Sarjimda bitiyor off...

Canım ben manisadayim evime geleli 4 ay oluyor nuri beyde doğum yapmayacağım maalesef ama 1500_1700 civarı diye biliyorum doğumu. Sen sezeryan olmayacakmisin? Ben ilkinde sezeryan olacagimdan alttan baktirmamistim. Sonuçta planlı doğum olduğunda doktorum gerek görmemiştı. Ama bu durum doktora göre değişebilir sorarsın yaptırmasam olur mu diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…