temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ol
Allahım ne korkunclu bir gece.. Gök gürültüsü şimşek... Elektrikler de kesildi.. Çişim var WC gidemiyorum korkudan.. Hadi bakalim bu gecede sabah olur mu acep... Sarjimda bitiyor off...
Ay keşke o yağmur burda yağsa canım ben serin havayı severim manisa nin sıcağından sonra kocaeliye geldiğimde şükrediyorum. Toprağı öpesim geliyor değerini bil bence

Canım seninle aynı şeyleri yaşıtyoruz. Msj okurken sanki ben yazmışım benm cümlelerimmiş gibi hissettim. Hatta inanır mısın doğum tarihlerimiz bile aynı 17 gün var doğum süremin dolmasına. Benim de kız evladım olacak hatta.. Bu kadar olur yaa.. Umarım 40 haftayı doldurmadan gelir kızlarımız. Evde otururken önce sancımız akabinde de nişanımız gelir de bir avazda da bebişlerimiz gelir inşallah

Ayy cnm sağol seninle aynı gün gözüküyordu doğumumuz senden güzel haberler almak çok mutlu ediyor:)

Ciddi bir şekilde çatınağrısı mıdır nedir geri döndü :/ resmen kalkarken sağdan soldan tutunup destek alarak kalkıyorum :/ bu hafta işe gitmek bir ölüm neyseki cumadan sonra gitmeyeceğim artık.

Günaydın hanimlar .
Müthiş bir mide bulantim var .birkaç gündür sürüyordu ama bu sabah çok fenayım. İstifra etmemek için kendimi zor tutuyorum
Ayni sıkıntıyı yaşayan var mı? Sağ kolum ve sağ ayağım sis uyandım yüzüm zaten şişgebelik zehirlenmesinden korkuyorum yarın randevum var rapor da alacağım artık
Geçsin bu günler artık.

Doğru canim her an çıkmaya hazir sipa :) insallah doktor kaynaklidir tahmin edilenden azicik daha buyuktur minigim. Bu hafta cok iyi beslenmeyi planliyorum bakalim degisecek mi sonuç :)

Canım 16 gunun kalmış takvime gore goz acip kapayinca kadar gecer :) insallah sag salim kavusursun kizina. Vucudun doguma baya hazir sekilde sanırım. Kolaylikla atlat insallah. Topigimizin 3. annesi kim olacak acaba ben de merakla bekliyorum :)

Geçmiş olsun canim insallah onemli bisey degildir ama ihmal etme yine de. Bu mide bulantisi gercekten sacla mi alakalı acaba bana hurafe gibi gelirdi onceden ama :) benim hic bulanmiyor esim de ben de kel dogmusuz oglumuz da oyle olur herhalde diye bekliyorum :)

Ya kızlar sleepy mi molfix mi cok kararsız kaldım.. Bu aralar sleepyi cok duyuyorum Bayagi guzel yorumlar var ve türk mali molfixte öyle. Bana fikir verir misiniz. Bayramdan sonra hastene cantami hazirliycam bezimi islak mendilimi alayim bu hafta

Eksime ve midenin yanması için derler bizim burda saç için. Pek mide.yanmam olmadı bu gebelikte öncekinde perişan olmuştum. Bebek de bayağı saçlı doğmuştu. Belki de bu sefer yanma yerine bulantı oluyordur.yarin belli olur bakalım.
Yüzümün gözümün şişmesi rahatsız edici burda da havalar sıcak off yani
Sen nasılsın? Kendini nasıl hissediyorsun

Odemden dolayi mi sisti acaba canim gerci o hamileligin sonlarinda oluyordu sanki. Sicak hava cok bunaltici oluyordur belki ondan miden bulaniyordur Allah sabir versin :/ burasi kis günü gibi dun gunduz 12 dereceydi ama ben evde hala terliyorum hormonlardan ve ilaclardan sanirim. Herkes battaniye yorgan ortuyo ben ustum acik yatiyorum :)
Daha iyiyim canim hastanede yatmadigim icin mutluyum, kasilmalarimi takip ediyorum cok sık olmadi sukur olursa hemen gidicem doktora.

Canim ben bastan beri molfiks kullanmaya karar vermistim zaten cunku ailemden babam ordan emekli abim ablam hala orda calisiyor ve ablam laboratuvarindaydi bizzat testleri onlar yapiyorlar simdi arge ye gecti molfiks dahil neredeyse her bezi test ediyorlarmis denettirmek icin oradan yakinlarina bezler gonderiyorlarmis ablam bana sadece molfiks ve sleepy getirdi kullanacaksan sadece bu ikisinden birini kullan digerlerine hic bulasma dedi :) Ben de sana fikir vermek istedim :)

ay canım ne guzel atlattınız saglıkla maşallah size.. darsı basımıza artık.. oğlusun kıme benzıyor :) bu resımdekı kadar poncık mı ayaklar da adım adım sona yaklasıyorz yakında gaz sorunlarımızla gelecegız buralara :)

Canım normal doğum benim bildiğim hastanelerde daha pahalı 300tl falan oynuyor en fazla .ama senin hastaneni bilemem hastaneye göre değişebilir ama kocaeli ve manisadaki hastanelerde normal pahalı
Canim benimde bildigim hep sezeryan daha pahali. Bazi hastaneler de de ayni fiyat.

Valla canım bende şuan prima var hem ben aldım hem de ablam premium olanından almış. Soffio var a101 ürünü sleepy ile aynı üretici firma ondan da aldım denemek için. Olmadı migros minies deneyeceğim beğenmezsem diğerlerini de denerim tutturana kadar. Molfixi oğlumda kullandım kokusu felaketti ama değişti değişmedi bilemem. Ama molfixe yanaşmaya niyetim yok o tecrübemden dolayı :))

Benimde cumartesi randevum vardi 14.45e aldirdim, benim kizin sesi solugu cikmiyopl pek iki gundur kendini merak ettiriyo herhalde ihmal ettik son zamanlarda tabi telasimizdan :) Ben ki cok rahat bir insanimdir gunler yaklastikca bi pinpiriklenmeye basladim, sag salimsu surecleribi atlatsak hayirlisiyla hepimiz

Canım, ne derece doğru karar verdim bilemedim de ben sleepy aldım. Bebeğin cildinin beze uyum sağlayıp sağlamaması da önemli ya eğer bir sorun yaşamazsak sleepy'e devam edecem. Hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…