temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hadi ya ben gittigini bilmiyordum iyidik burada ya ortak doktorumun olduğu birinin olması iyi geliyordu bana.. İnşallah oradaki doktorunda iyidir.. Ben normal düşünüyorum kuzum ya pasa pasa olcam o yüzden muayenemi elim mahkum..

Ol

Ay keşke o yağmur burda yağsa canım ben serin havayı severim manisa nin sıcağından sonra kocaeliye geldiğimde şükrediyorum. Toprağı öpesim geliyor değerini bil bence

Ya bu sene yağmurun dibine vurduk burada masallah.. Gece şakır şakırdı bak simdik günlük güneşlik.. Ama burası her ramazan böle hafif serin geçiyor degil mi ya Rabbim yardim ediyor diyorum hep çok şükür güzel havası kocaelinin.. Ama.hala elektrik gidip geliyor cildiricigim... Kuafordeyim usenmedim sabah sabah geldim ağda yaptircam elektrik yok saka gibi ya... Zati utaniyorum...

Canim molfiks benim cocuklarima hep pisik yapti. Sleepyde kullandim memnun kalmistim. Ama ben yenidogan icin prima premium kullanmayi dusunuyorum.

Şüphelendiğin durumlarda yemek yiyip sola doğru yatabilrsn 1-2 saat içinde 10 defa harekt ediyorsa sıkıntı yok demektir. Yani benm dr böyle söylemişti. Hatta biz en son 2 saat içinde zorla 10 defa harkt ettirdik:)) çok uğraştık gittk herşey normldi

Kızlar merhaba 33 haftalık olduk çok şükür bayramda uzun yola çıkacak olanınız var mı ? Uzun yol dediğim aşağı yukarı 4 saat. Benim bebeğim çok aşağıda başından beri de öyleydi 36 37 doğurmuş olursun fazla kalmaz bu cocuk diyor doktorum ama istedigin seyahate de çıkabilirsin her yerde hastane var eskisi gibi değil diyor kötü yol tecrübesi edinmiş olan var mı yolculuk ve tempo zarar verir mi ki benim korkum gittigim yerde doktor bulamamak değil bi sıkıntı yaşamak.

selam kızlar birşey soracağım. cumartesi günü ilk kez nst'ye bağlandım 20 dk boyunca. 2 tane kasılma görüldü, biri 50 civarı diğeri 65. doktorum bi yorum yapmadı, sadece kasılmaların olmuş nasıl hissettin diye sordu. ofisten bi arkadaşım sen bu kasılmaları hissetmedin mi ben 30'da inliyordum dedi. bilen var mı? nasıl yorumlayacağız bu kasılmaları?

Canim sende mi kocaelindesin, hangi hastane hangi doktora takiplisin :)

Canım ben 1 numara molfix aldım bundan sonrakileri sleepy almayı düşünüyorum

Canim benim ilk dogumda 35 gaftada 50 ninin üzerinde ydi 37 haftada doğum yaptım hazırlıklı ol

İnşallah sancı azalır. Bana hediye gibi olur. Her ay eşim de benle aynı kabusu yaşıyordu. Aanki o da adet görüyor gibi stres yaşıyordu yürüyemiyorum çünkü eşimin yürüyüşe görürmesi lazım. O da son kontrolden beri işleri hiç bitmedi. Resmen eve çakıldım kaldım. Ama bıgün yürüyeceğim bol bol. Teşekkürler

Vallahi de billahi de ben olmak istiyorum. 3. De olur 4 de ama karnımı taşıyamıyorum. Hafif çatlak bile oldu. 9 ay kaynak gibi karnımla övündüm birden çtladı meret. İlerlemesin daha kilo almamayım. Bu kendimi düşünsüğüm taraf. Ama inan ki kızımı çok istiyorum. Göreyim koklayayım. Kavuşayım artık. Yüzünü saatlerce izleyeyim istiyorum. Son ay gerçekten zor ve geçmiyormuş.

Canım benim ben 3 kez bağlandım nst ye. 3 hafta önce kasılmalarım 60 ların da üzerine çıktı. Ama hala doğurmadım. Ondan sonraları nst de daha az çıktı nst. Dr hazırlık kasılması bailamış dedi. Ben hiç bir şey hissetmemiştim. Bence 80 ve üzeri hissedilir seviyeler ondan sonraki sancıları ve sayısını ciddiye alıyor dr. İki tane sancıyı dikkate almaz 6 tane felan olacak art arda o zmn belki dikkate alır. Bnm 5 tane felan art arda idi. Yine de üzerinden 3 hafta geçti biley yok.

Ben hala hastane çantalarını hazırlamadım Ama bu haftasonu son haftaya bayram sonrası da normal izin kullanıp gelmeyeceğim rahat rahat hazırlarım düşüncesi sardı :)

ben seni bu konuda kendime çok benzetiyodum ama geçen hafta bi ağrı çektimki doğurcam sandım, bianda apar topar tüm çantayı hazırlamış oldum o vesileyle korkumdan

İlkte bana vermişlerdi 1 tane tek içimlik. Ben emzirmiyorum o yüzden almam lazım :) ama gerek olursa eczaneden de alabilirsiniz tabii.. biberon olsun ama sonuçta steril olmaz eczaneden hemen alınsa bile kaynatmak falan gerekli.

mama ne alcaz peki hangisi en iyisi bende almamıştım mama

canım ölçümlere çok takılma.. doktor bana hep iki hafta önde diyordu. kendi doktorumdan çıktığım gün bi aprım olunca geri döndük hastaneye. doktor yerinde yokmuş başka doktora gittik nasıl oluyor anlamıyorum ama kilosu geride dedi.. üstelik aynı günden bahsediyorum.. çok şaşırmıştım.. neye göre ölçüm yapılıyor yada bu ölçümler nekadar doğru bilemiyorum. ama şundan emin oldum artık ölçümlere çok takılmamak gerekiyor

Islak mendil unibaby mi alacaksın Can'ım herkesten onu duydum da alternatifi var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…