- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.301
Canım ben manisadayim evime geleli 4 ay oluyor nuri beyde doğum yapmayacağım maalesef ama 1500_1700 civarı diye biliyorum doğumu. Sen sezeryan olmayacakmisin? Ben ilkinde sezeryan olacagimdan alttan baktirmamistim. Sonuçta planlı doğum olduğunda doktorum gerek görmemiştı. Ama bu durum doktora göre değişebilir sorarsın yaptırmasam olur mu diye ?
Ol
Ay keşke o yağmur burda yağsa canım ben serin havayı severim manisa nin sıcağından sonra kocaeliye geldiğimde şükrediyorum. Toprağı öpesim geliyor değerini bil bence
Canim molfiks benim cocuklarima hep pisik yapti. Sleepyde kullandim memnun kalmistim. Ama ben yenidogan icin prima premium kullanmayi dusunuyorum.Ya kızlar sleepy mi molfix mi cok kararsız kaldım.. Bu aralar sleepyi cok duyuyorum Bayagi guzel yorumlar var ve türk mali molfixte öyle. Bana fikir verir misiniz. Bayramdan sonra hastene cantami hazirliycam bezimi islak mendilimi alayim bu hafta
Canim cati bolgemde kemiklerim cok fena aciyor sanirim acilma olacagini dusundu bende oyle suphelendimCanim 1 cm acilma varsa bebegin heran gelebilcegini dusunuyordur. Rahim agzi yumusamaya baslamis yanin:)
Ondan dolayi daha sik cariyor seni.
Şüphelendiğin durumlarda yemek yiyip sola doğru yatabilrsn 1-2 saat içinde 10 defa harekt ediyorsa sıkıntı yok demektir. Yani benm dr böyle söylemişti. Hatta biz en son 2 saat içinde zorla 10 defa harkt ettirdik:)) çok uğraştık gittk herşey normldiArkadaşlar birşey soracağım son zamanlardayız artık bu bbek hareketleri sayısı konusubda ne düşünüyorsunuz nenuygukuyorsunuznya da ne kadar dikkat ediyorsunuz?Benim kız normalde çok hareketlidir yani oturduğum yerde o karnım kımıl kımıl oynar herkes farkeder, ama bugün toplasan 4-5 kere belki anca kımıldamştır onuda çok derinden hissettim çok net değil yani, ilk hamilelik olunca insan hem daha tedirgin oluyor hem de kuruntumu yapıyorum acaba diye düşünüyorum, sağlık ocağında kalp atışını çok net duyduk çünkü bugün,kontrolüm cumartesiydi en makulu yarın gitmek sanırsam akşam gece falan daböyle olursa
Haftada 1 :) 37+5 im ben bende çatı muayenesini sorcaktım her hafta oluyomusunuzBirde benle ayni haftada olanlara sormak istiyorum kac gunde bir gidiyorsunuz doktora artik
ya benim de ağrılarım tavan durumda ters giden bir durum yoktur umarım =(Canim cati bolgemde kemiklerim cok fena aciyor sanirim acilma olacagini dusundu bende oyle suphelendim
Canim sende mi kocaelindesin, hangi hastane hangi doktora takiplisin :)Hadi ya ben gittigini bilmiyordum iyidik burada ya ortak doktorumun olduğu birinin olması iyi geliyordu bana.. İnşallah oradaki doktorunda iyidir.. Ben normal düşünüyorum kuzum ya pasa pasa olcam o yüzden muayenemi elim mahkum..
Ya bu sene yağmurun dibine vurduk burada masallah.. Gece şakır şakırdı bak simdik günlük güneşlik.. Ama burası her ramazan böle hafif serin geçiyor degil mi ya Rabbim yardim ediyor diyorum hep çok şükür güzel havası kocaelinin.. Ama.hala elektrik gidip geliyor cildiricigim... Kuafordeyim usenmedim sabah sabah geldim ağda yaptircam elektrik yok saka gibi ya... Zati utaniyorum...
Canım ben 1 numara molfix aldım bundan sonrakileri sleepy almayı düşünüyorumYa kızlar sleepy mi molfix mi cok kararsız kaldım.. Bu aralar sleepyi cok duyuyorum Bayagi guzel yorumlar var ve türk mali molfixte öyle. Bana fikir verir misiniz. Bayramdan sonra hastene cantami hazirliycam bezimi islak mendilimi alayim bu hafta
Canim benim ilk dogumda 35 gaftada 50 ninin üzerinde ydi 37 haftada doğum yaptım hazırlıklı olselam kızlar birşey soracağım. cumartesi günü ilk kez nst'ye bağlandım 20 dk boyunca. 2 tane kasılma görüldü, biri 50 civarı diğeri 65. doktorum bi yorum yapmadı, sadece kasılmaların olmuş nasıl hissettin diye sordu. ofisten bi arkadaşım sen bu kasılmaları hissetmedin mi ben 30'da inliyordum dedi. bilen var mı? nasıl yorumlayacağız bu kasılmaları?
İnşallah sancı azalır. Bana hediye gibi olur. Her ay eşim de benle aynı kabusu yaşıyordu. Aanki o da adet görüyor gibi stres yaşıyordu yürüyemiyorum çünkü eşimin yürüyüşe görürmesi lazım. O da son kontrolden beri işleri hiç bitmedi. Resmen eve çakıldım kaldım. Ama bıgün yürüyeceğim bol bol. TeşekkürlerCanim su dedigin agiz sutu :) korkulcak birsey yok. Benimde adet sancim cok olurdu. Ilk dogumda azaldi baya. Ben sancidan hastanelik olurdum. Ikincide cok adet goremedim. Kazara hamile kalmisim ama 2 kere adet gordum ikisindedr hic agrim olmadi :) doktorun kontrolde birsey demiyor mu ? Kanala iyice yerlesmis olabilir. Yuruyus yapmak iyi gelebilir. Dogumu hizlandirir.
Vallahi de billahi de ben olmak istiyorum. 3. De olur 4 de ama karnımı taşıyamıyorum. Hafif çatlak bile oldu. 9 ay kaynak gibi karnımla övündüm birden çtladı meret. İlerlemesin daha kilo almamayım. Bu kendimi düşünsüğüm taraf. Ama inan ki kızımı çok istiyorum. Göreyim koklayayım. Kavuşayım artık. Yüzünü saatlerce izleyeyim istiyorum. Son ay gerçekten zor ve geçmiyormuş.Canım 16 gunun kalmış takvime gore goz acip kapayinca kadar gecer :) insallah sag salim kavusursun kizina. Vucudun doguma baya hazir sekilde sanırım. Kolaylikla atlat insallah. Topigimizin 3. annesi kim olacak acaba ben de merakla bekliyorum :)
Canım benim ben 3 kez bağlandım nst ye. 3 hafta önce kasılmalarım 60 ların da üzerine çıktı. Ama hala doğurmadım. Ondan sonraları nst de daha az çıktı nst. Dr hazırlık kasılması bailamış dedi. Ben hiç bir şey hissetmemiştim. Bence 80 ve üzeri hissedilir seviyeler ondan sonraki sancıları ve sayısını ciddiye alıyor dr. İki tane sancıyı dikkate almaz 6 tane felan olacak art arda o zmn belki dikkate alır. Bnm 5 tane felan art arda idi. Yine de üzerinden 3 hafta geçti biley yok.selam kızlar birşey soracağım. cumartesi günü ilk kez nst'ye bağlandım 20 dk boyunca. 2 tane kasılma görüldü, biri 50 civarı diğeri 65. doktorum bi yorum yapmadı, sadece kasılmaların olmuş nasıl hissettin diye sordu. ofisten bi arkadaşım sen bu kasılmaları hissetmedin mi ben 30'da inliyordum dedi. bilen var mı? nasıl yorumlayacağız bu kasılmaları?
Ben hala hastane çantalarını hazırlamadımAma bu haftasonu son haftaya bayram sonrası da normal izin kullanıp gelmeyeceğim rahat rahat hazırlarım düşüncesi sardı :)
aynen
Herkes hazırlıgını bitirdimi
İlkte bana vermişlerdi 1 tane tek içimlik. Ben emzirmiyorum o yüzden almam lazım :) ama gerek olursa eczaneden de alabilirsiniz tabii.. biberon olsun ama sonuçta steril olmaz eczaneden hemen alınsa bile kaynatmak falan gerekli.
Kizlar bebegim bir haftada hic kilo almamis hatta 50 gr zayıflamış. :/ bu hastanede yatma sureci mi yipratti acaba? Doktor kilosu onemli degil dedi ama ben 3 kiloyu görelim en azindan istiyorum. Bir de kilo almamasi gelisiminin olmadigini gostermez dimi? Gelişimi önceden 1 hafta ondeydi simdi 2 gun geriye düşmüş. Neler yesem napsam bilemedim.
Islak mendil unibaby mi alacaksın Can'ım herkesten onu duydum da alternatifi var mı acabaYa kızlar sleepy mi molfix mi cok kararsız kaldım.. Bu aralar sleepyi cok duyuyorum Bayagi guzel yorumlar var ve türk mali molfixte öyle. Bana fikir verir misiniz. Bayramdan sonra hastene cantami hazirliycam bezimi islak mendilimi alayim bu hafta
Özel değilse eğer ne rahatsızlığın var da yasakl su merak ettim deEvet kesin mama çünkü canım :) emzirmem yasak hatta bu yasak ben faha bekarken konduve bunun için doğum sonrası bir ilaç kullanmak zorundayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?